|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
13.10.2009 16:29:11   
markicaa
no punce js sm iz 1. pregleda vidla user posted image sem ful hepi. moja pikica je velka 2,56 cm, baje da vse kaže na zdravo nosečnost, in da je ravno prav velik... NS se mi je pa prestavla na 9.11.
lepo bodte punce, pa upam res vse čimprej zagledate svoje user posted image , ker je res full lep občutek

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
13.10.2009 17:49:44   
barvar
Markicaauser posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image .
Jaz imam pa v petek spet pregled in že komaj čakam, da vidim malega razbojnika-co. Se moj user posted image ne more odločit če bi šel zraven ali bi na nuhalno počakal. Moški user posted image user posted image user posted image .
Mene pa danes tako zebe, da mislim, da bom potem kar malo v kaminu zakurla. Brrr...
Stisnite se k svojim dragim in pobožajte bušije.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
13.10.2009 17:50:59   
toja12
Pozdravljrnr souser posted image ! Danes sem imela pregled in sem zagledala user posted image , ki je veselo bil. Noseča sem 8T1D plod pa je velik za 8T 16,5 mm. Gin je rekla da je vse o.k. Naslednji pregled imam 10. 11. in na nuhalno se moram prijavit, če želim. Mi je pa namesto tifola priporočala elevit. A je mogoče katera iz Štajerkega konca in bo za nuhalno šla k dr. Miglarju? Ful sem vesela in vsem bi rada raztrobla a še bom počakala da mine nuhalna.  Glede hrane pa meni ful ne paše navadna voda in ekstratni sokovi, pa po sladkem se mi zgaga dere. Majoneza mi ne gre po grlu, le sendviči s sirom ali pa kaj mlečnega. Lp punce in naj nam vsem čas hitro mine.

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
13.10.2009 19:32:56   
petruscha
Tudi jaz sem danes videlauser posted image , naslednji pregled imam 24.11, za NS pa jutri pokličem. Se tipkamo še kasnejeuser posted image .

(odgovor članu toja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 19:53:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petruscha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
13.10.2009 21:29:36   
frcefela
danes pa ni moj dan - sem tako depresivna user posted image Z mojim sva se skregala, ker sem čist preobremenjena z vsem kar se dogaja z mano v tej prvi nosečnosti in se njemu sploh ne posvečam. Pa vem, da ima prav, ampak kar ne morem priti na "pol poti" .. ful sem rada sama in študiram o bejbiju. KR NEKI. Prav jezna sem nase. Jaz sem človek, ki se ful rad pogovarja, on pa pride domov iz službe in gre najprej za računalnik user posted image In potem mene mine, da bi se sploh ukvarjala z njim in kako se je imel čez dan, če se mi pa zdi, da gre vse kar se z mano dogaja čez dan mimo njega.
SVa že govorila o tem pa me zabije nazaj, da je očitno on vedno za vse kriv. Joj in potem od žalosti kar jem user posted image

In najpomembneje, grozno slabo vest imam zaradi pikice, ki ni ni kriva in tudi trpi zraven, ker je mama sebična in gleda samo nase user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 22:04:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frcefela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
14.10.2009 8:51:22   
Teja K
user posted image Dobro jutro nosečke!

Frčafela kot ti je živepo napisala so to hormoni, da pa bodoči očka sede takoj za računalnik, hjaaa pri nas je isto, ampak jaz sem z mukoooooo in težavami, že pred nosečnostjo uvedla obvezen poljub pri prihodu in odhodu user posted image .

Moraš pa vedet, da je tudi bodoči očka sedaj verjetno malo ali pa zelo prestrašen, na tebi ne opazi nobenih sprememb razen "sitnombe" :-), trebuščka še ni, ti si utrujena in brezvoljna, verjetno ti tudi do intimnosti ni (ampak včasih se pa vseeno moraš potrudit, ker če imajo moški prepolna j... jim začne v glavo nabijat user posted image )... lahko pa da se bo to spremenilo (skoraj zagotovo) in boš postala ti tista, ki bo želela več intimnosti.

To, da te zanima vse okrog dojenčka pa je normalno,... jaz sem se na ringaraja naročila na tedenske novice, ki jih dobivam na e-mail in ta mail takoj prepošljem še bodočemu očku user posted image  in če ne druga vsaj slikico pogleda... in se je kr spremenil, v ponedeljek mu nisem takoj novic poslala in ko sem prišla domov mi je že rekel, ja kaj pa danes, a ni bilo nič novic user posted image ...
Poskusi korak za korakom, ženske smo znane po tem, da znamo biti zvite... in po nasvetu sodelavca, se da veliko naredit na lep in zvit način, ker tudi če bo partner ugotovil, da si ga prelisičla, tega ne bo na glas povedal user posted image ...

kar pa se izbruhov tiče... ti podam roko,... sem ena izmed tistih, ki odreagira hitro in močno in v naslednji minuti mi je že žal, to je spoznal tudi moj dragi in sedaj mi pomaga, da več tega ne počnem in ti moram rečt, da se je dosti lažje pogovorit...

Ahhh pa ne bom flancala tu, te pa razumem... glede poti, ki si jo omenila, poskusi narediti ti prvi ali pa prva dva koraka...

Drugače pa se ne deri preveč, ker škodi tebi, otročku in še vajini zvezi, poskusi... - če prav hormoni so barabe user posted image user posted image user posted image , je pa super, da vidiš napake pri sebi, in tako kot si nam to zaupala, daj še svojemu povej, na enak način ampak z mirnim tonom :-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
14.10.2009 9:06:05   
mala
Dobro jutro Majčice!

Vidim, da ste že skoraj vse dale mimo prvi pregled in vam čestitam za user posted image  user posted image . No mene čaka prvi pregled v petek, no pa smo pršibal do zadnjih čakajočih dniuser posted image . Slabosti so malo minile, nora sem na sendvičeuser posted image , pomoje bi jih lahko cele dneve jedla.

frcefela- ja nosečniški hormoni ti lahko res fino ponagajajo, predvsem na področju čustev, no upam, da se vama bo vse uredilouser posted image .

lep sončen dan vsem nosečkam

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
14.10.2009 9:47:42   
m_o_i
ponosno se javljam kot majčica2010user posted image
vceraj smo ze poslusali srcek in pogledali, kolko smo ze veliki (1,53 cm user posted image )

slabosti vsako-in-celodnevne(bomo preziveli), s tahudim apetitomuser posted image  in v bolniski (dolgcaaas)

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
14.10.2009 9:53:17   
knorbalbo
Jutro!

Kar se življenje a v dvoje tiče, moje edino pravilo je to, da je vsaj en obrok na dan skupen, ponavadi kosilo, moj pride domov in se vsede za mizo in takrat se vse pomeniva kako je bil dan od vsakega, potem pa naprej na vsakdanja opravila......to je res pomembno ker drugače gre čas tko hitr mim in hitro izgubiš tist pogovor ki vaju povezuje....no vsaj tako je pri nama.

Se pa jaz tudi skos izobražujem o bejbiju in pomoje tut mal čudn gleda včasih ampak je vedno ganjen ko vidi kakšnega dojenčka na TV, nočem mu preveč težit o teh stvareh ker pomoje res še ne dojema čist, nimam trebuha, nisem niti tko tečna, sam nisem pa potrebna, ampak to nekako drugače kompenzirava...ročno pa touser posted image
No drugače ma pa nalogo, da vsak večer namaže trebušček s kremo in to mu je full pomembno in takrat se pogovarja z bušijem in je čist hepi, no pol pa še reče da naju ima raduser posted image

Hormoni so res zoprna reč ki je skoraj nikoli ne moreš kontrolirat, dobro je da se zavedaš kaj se dogaja in to skušaš razložit partnerju....se spomnim ko sem bila še čisto na začetku, mi je blo slabo, zaspana, zmatrana, lačna, napihnjena, zadihana itd in za vse je bila kriva nosečnost, on pa je mislu da se zgovarjam......sploh ni vedu da ma lahko N take posledice....no zdej ve in mi full pomaga pri gospodinjstvu itd......

Punce...še mal pa se nam bo poznalo in bojo tut moški bolj začeli dojemat in bili bolj razumevajoči, ne obupat!

Lep dan želim vsem so user posted image !!!!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
14.10.2009 10:09:41   
Melia
pozdravljene majčice

ju-hu....danes pri meni nič slabosti.....sem ugotovila da me na 3 dni prime ta slabost.....tak da jo v petek pričakujemo user posted image

v petek pa se grem malo razvajat k frizerju.....joj, upam, da me tam ne prime slabost....drugače pa to slabost sprejemam kar z nasmeškom.....je vsem okrog mene to prav hecno ko se prismejim iz wc-ja....user posted image

in kako se kaj ve razvajate v nosečnosti???

naj povem da se meni prav lušta plavanja pa nekak ne upam it.....vnetja in to.....mislite da si vseeno lahko privoščim malo plavanja v ne preveč ogrevanem bazenčku??? imate kakšne izkušnje s tem?

lep pozdravček vsem in pridne bodite

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
14.10.2009 10:23:10   
Kratka
O Melia midve sva pa kar na istem user posted image . Mene prime slabost na vsake 4 dni, torej za jutri pričakujem nič apetita in obiske na wc-ju. Ampak, za razliko od tebe se jaz tega nikakor ne veselim, ker je tok mučno, da mi je cel dan tok slabo da sploh ne morem funkcionirat in šele proti koncu dneva obiščem wc, kjer se lahko olajšam.

Danes zjutraj sem pa napredovala, ker mi ni bilo potrebno krekerja pojest v postelji in sem lahko normalno šla v kuhinjo in si pripravila zajtrk user posted image . Do sedaj mi je vedno gor dvigovalo in sem morala takoj dat nekaj v usta čim sem se zbudila in potem še 1x ko sem vstala.

Ja glede plavanja pa tudi mene zanima. Jaz bi tudi šla kdaj, ampak si ne upam. Sem vedno fasala vnetja po bazenih....

< Sporočilo je popravil Kratka -- 14.10.2009 10:24:59 >

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
14.10.2009 10:25:14   
frcefela
Dan,

no danes je boljše. Včeraj sva se potem pogovorila, sva se opravičila en drugemu in zdaj vse štima. Tudi jedla potem nisem kaj dosti user posted image

****tiš, zanimivo, ampak moje slabosti so skorajda izginile. Prej me je pa ornk matralo. A ni to malo čudno? Sicer imam tak čuden filing zjutraj, mi je rahlo slabo, ampak ko nekaj pojem, je vse ok. Prej pa mi tudi hrana ni kaj dosti pomagala in mi je bilo kar cele dneve slabo. V čem je fora? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1039
14.10.2009 10:31:26   
Teja K
Mela in Kratka, v drogeriji se dobijo tamponi namenjeni nosečkam in plavanju v bazenu in zaščitijo nožnico pred vdorom raznih glivic, jaz sem svoje nabavila v Muellerju, jih pa še nisem koristila, sem pa prebrala, da je plavanje zelo priporočljivo, res pa je treba pazit, da se ne gre v toplice ali pretopli bazen. Najbolj je priporočljivo morje, lahko pa tudi navadni "tekmovalni" bazeni kot je Mariboru Pristan ali v Ljubljani DIF... pa seveda se ne sme preveč "tekmovat" s kakšnim profesionalcem, tako da če lepo normalno plavaš s tamponom v nožnici nima kaj bit...

Se pa sproti vsa napetost in tudi mišice delajo, dobro je za hrbet, hrbtenico in vratne mišice, ki so zmeraj v prisiljenem položaju, večina priporoča plavanje, tudi sama se bom sedaj en dan odpravila... no kom bom našla čas...user posted image user posted image

Frčafela sem vesela zate, da sta se pogovorila. Kar pa se tiče slabosti, hja če bi odkrila skrivnost bi ti jo sigurno zaupala, tako pa se tudi jaz prebijam iz dneva v dan, včasih je, drugič ni, včasih zjutraj, drugič ponoči.... kot srečelov user posted image user posted image

No lepo bodite user posted image in pazite na svoje pikice

< Sporočilo je popravil Teja K -- 14.10.2009 10:36:22 >

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
14.10.2009 10:42:57   
frcefela
Teja, tole glede tamponov za kopanje v bazenju pa sploh nisem vedela. Mene ful vleče plavat.

Ma saj vem, da sem smotana in preveč travmiram okoli vsega, ampak koza sem itak spet prebirala forume o tem in prebrala, da če ti izginejo nosečniški znaki, da to lahko pomeni odmrtje ploda user posted image In potem sem valda vsa napsihirana. No, meni niso izginili vsi, samo slabosti so manj intenzivne, ostalo je pa še vedno pristono - špikanje in boleče joške

Da ne omenjam, kako sem napadla svojo ginekologinjo, če PRAV ZARES vidi srček in če čisto zares utripa , al me samo hoče pomirit user posted image Moja G je drugače ful resna in se komajda kaj nasmeje, meni se pa reži vsakič ko pridem, me mora prav ustavit ,ker tako hitro govorim, ko sem živčna, da se izgubi v poplavi vseh mojih vprašanj in skrbi.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
14.10.2009 10:49:25   
Teja K
Fčafela ja ti forumi so za po... izdit, jaz tudi vidim strahove vsepovsod... Prvo sem se obremenjevala z Izvenmaternično, ki sem jo enkrat že imela in potem sem se potolažila, da takrat sem imela krvavitve in da to ni! Pol sem forume dalje brala in naletala na prazno GV in sedaj sem napsihirana zaradi tega... user posted image , priv pregled pa imam šele 6.11., ampak včeraj pa sem ob trebuhu čutila, kot da se bi nekaj po notranji strani podrgnilo ob stenouser posted image  in to dvakrat in ker sem bila že enkrat noseča sem sedaj sebe prepričala, da dojenček dela noter salte in da me je potolažil, da je z njim vse ok. isto je doživela tudi Živepo, tako, da čisto možno, da se je pridrsal mimo,.. in sedaj bi morala nehat forume brat se mi zdi..., d ane bom še na kaj naletala... sem tudi jaz cela koza user posted image user posted image .

Jaz pa si zmanjšanje znakov nosečnosti še od prve nosečnosti razlagam tako, da je telo končno sprejelo novo bitjece, ker če tak pogledaš je to en tujek v telesu ... in zato je potem čez čas vse ok.. nam ni slabo, smo vesel, žarimo,...

Fčafela ja ti forumi veliko pomagajo narredijo pa tudi nepotrebno psihozo, če mene vprašaš. Drži se punca, pozitivne misli pa bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
14.10.2009 10:52:19   
Kratka
frcefela, super, vidiš da ni blo tako hudo, so ti pač malo hormoni ponagajali. Naši lupčeki pa tudi morajo razumet, da nam ni lahko in mi moramo tudi njih razumet, da se mogoče sedaj počutijo malo zapostavljenje. Jaz se probam potrudit, da ga vsake tolko malo pocartam, ker mi res ful streže in gleda, da je vse tako kot si zaželim. Oh, res je zlat in imam kar slabo vest takrat ko imam cel dan slabost, ko se me še dotaknat ne sme in sem najraje sama s sabo. Še do pogovora mi takrat ni.
Se strinjam, da so te slabosti ful čudne, enkrat tako drugič pa spet drugače. V bistvu nikoli ne moreš 100% vedet kdaj te bo doletela. Včeraj mi je bilo malo slabo, ker sem se preveč najedla. Pojedla sem celo žemljo s piščančjimi prsmi, sirom in paradajzom (hvala frcefelauser posted image ). To je bil zame po dolgem času res velik obrok, ker do sedaj sem imela res probleme kadar je bilo treba jest in so bili obroki količinsko kot za kakšnega otročeka. Včeraj pa sem imela res prave lušte, pa sem kar jedla in jedla in potem slabooo. Ampak dober, bolje da mi je slabo od tega kot pa od lakote.
Upam, da nam vsem čim prej minejo te slabosti user posted image .

< Sporočilo je popravil Kratka -- 14.10.2009 10:55:09 >

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
14.10.2009 10:55:44   
Melia
hvala teja k za hiter odgovor........verjetno že kar danes letim kupit tampone....čez vikend pa skok v bazen....uf, bo fajn.

nosečke držite se in uživajte v vsakem trenutku!!! pa čimmanj se obremenjevat z raznimi znaki.....spontanost in dobra volja ter pozitivezem je zdaj nuja.....zato, nasmeh na obraz. user posted image

lep dan še naprej!

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
14.10.2009 10:56:14   
frcefela
jaz sem danes že en sendvič s piščančjimi prsi, sirom, tatarsko (ni domača, tko da ni panike) in kumaricami pojedla. Ni boljšega res. Zdaj pa že študiram, kaj si bom naredila za kosilo. Repo pa matevža bi ali pa sojine polpetke njammi.

Uuuu včeraj sem pa našla še eno odlično zdravo kombinacijo za večerjo - riževi vaflji nadrobljeni v jogurt. Pojedla sem 3 vaflje in zraven pol litra jogurta user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
14.10.2009 11:37:48   
Teja K
jaz pa bom danes naredila krompirjevo musako z jajčevci in mletim mesom za včerjo, to je pri nas čas, ko se vsi trije usedemo in skupaj papcamo, zadnje čase v tišini, ker je sin čisto poreden postal user posted image  in se že na začetku večerje skregamo user posted image  in potem v tišini jemo, kar meni odgovarja ker se lahko posvečam vsakemu grižljaju posebej, ga dobro prežvečim in potem mi je zjutraj manj slabo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
14.10.2009 11:57:24   
frcefela
oooo musakaaaaaaaaa

joj sem lačna user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
14.10.2009 12:05:50   
knorbalbo
uuuuu musako pa še nisem naredila, danes mava še joto od učerej, mi je kr ratala, pa paše kr je tko kislauser posted image user posted image

Joj no sam o hrani se pogovarjamo......jaz pa skos v hladilnik hodm....včerej ste me čist navdušle nad sendviči in sem si prvoščla enga za majonezo in enga pogretega v mikri.....mljask!!!!

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
14.10.2009 12:09:08   
Teja K
Knorbalbo na kulinariki so dobri recepti, jaz ti samo predlagam, da krompir prej skuhaš (olupljiš in narežeš na krogece in skuhaš, ampak ne čisto do mehkega jaz ga kuham cca. 15 minut - vodo že pred tem zavrem in solim) in pol mi je mnjami, ampak ne vem zakaj se je tako poredko lotim user posted image ... ampak danes mi diši ... mmm komaj čakam da bo včerja user posted image user posted image

s temi sendviči pa ste me tudi čisto okužli, jih že voham user posted image user posted image , še malo po bom šla na "kosilo" - beri sendvič user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1049
14.10.2009 12:10:31   
Kratka
jaz sem se pa pravkar nakosilala-ja kosilat moram že ob 12h, če ne  mi ni vredu user posted image user posted image .
Sem jedla bučknine-krompirjeve polpete, njamii in pa zraven kompot. Mogoče se vam zdi čudna kombinacija, ampak jaz obožujem jabolčni kompot zraven vsega user posted image . Ob 14h imam pa ponovitev.

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?