|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.10.2009 21:44:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
   RE: Majčice 2010
12.10.2009 22:00:21   
Snovalka
Pozdravljene bolj malo sem na netu, vidim pa da ste zelo aktivne je katera izmed vas študentka?
Alma 82 manjkajoči podatki user posted image  bo 1,user posted image  nosim enega otroka, stara sem 31, NS imam 23.10.Srčekuser posted image nam  11 t, bravo vsem majčicam in najboljše ste. By the way a katera kar naprej joka? A sem jaz edina??! Jokam ko vidim risanko, ki je vsaj malo žalostna, ali pa romatičen film, drugače to nije v moji navadi, zdi se mi da sem jaz dežurna za jokanje na forumu(user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
12.10.2009 22:35:55   
petruscha
Ojla!

Evo, še mene malo tle goruser posted image user posted image , ste se danes kar razpisale, se vidi da je deževno vreme.

Čestitke vsem za user posted image , dobrodošle nove majčiceuser posted image user posted image ,!

Jaz imam pa jutri pregled, tako da poročam.

Strije; skoraj nevidne pred nosečnostjo okoli bokov, med nosečnostjo sem se zredila za 25 kguser posted image user posted image (ma jih ni blo vidit, prav zares), po porodu je bilo takoj -5kg, ostalo pa je izginilo v 3 mesecih. Je pa res, da sem imela veliko vode.
Trebuh in ostale kritične predele sem si začela mazati že pri slabih 2 mesecih in to 2-krat na dan, zadnji mesec pa še večkrat in to z hudo drago kremo, ki sem jo ponucala še in še. IN rezultat, malo pred porodo opazim takoj nad popkom, dve črti dolgi nekje 2 centi.user posted image Bemti, cela panika, no sedaj ne duha ne sluha o tem.
Še vedno pa imam nekaj odvečne kože okoli bokov in na trebuhu še od 1.nosečnosti in sedaj se tudi ful že vidi da sem noseča,čeprav se izgovarjam da sem se zredila, ker nimam časa telovadit, ker mojega user posted image ni doma in sem ves čas s tamalimuser posted image .
Me saj vezalo ne bo tako kot v 1.user posted image , sedaj je koža že nategnjenauser posted image user posted image , ampak tudi to se bo popravilo po porodu, samo user posted image je treba.

Je pa tako s temi strijami, če si podvržen si podvržen in pika, in ti še tako draga in dobra krema nič ne pomaga, mogočele malce ublaži. Pa odvisno je tudi, kako otroka nosiš: ali noti (nekje v globoko v trebuhu) ali pa ven.
Sem bila slaba dva meseca pred porodo na eni fešti, pa mi je že prej prijatelj povedat, da je tudi ena nosečka še tam in jaz ne opazim nobene, ki bi bla noseča. Potlje pa se zapletem v pogovor z eno punco, ki pravi da je noseč, jaz pa njej da je verjetno še v zgodnji nosečnosti, ona pa rok 14 dni za mano HALOOOOOuser posted image user posted image . Jo spet srečam čez en mesec in ona še vedno svoje "normalne" kavbojke nosi in to s pasom, trebušček pa za en jabuk.user posted image user posted image Sam, da ne boste mislie, da se je otrok rodil kaj premajhen, še večji kot naš, pa je naš imel53 cm in 3540 g.

Komaj čakam, da čez par mesecev prpopamo kako slikco od naših bušijev gor in se gremo tekmovanja, ker je večji in kake oblike souser posted image user posted image . JEEEii

(odgovor članu Snovalka)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
12.10.2009 22:39:57   
petruscha
Bo treba spat user posted image , ker mi že črke bežijo,...se juti tipkamo.

Nočkauser posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
13.10.2009 8:45:49   
barvar
Jutro. Kje ste zaspanke? Jaz grem delat šele ob 10h in imam zjutraj čas, da malo na netu visimuser posted image . Danes imamo končno spet sonček, je pa tako mrzlo, da še naša user posted image šiba iz sprehoda hitro nazaj notri na toplo. Jaz se zadnje dni počutim malo bolje, slabosti so redkejše in manj hude, edino prsi me bolijo za znoret. Sem bila včeraj v nabavi, da sem si kupla modrc, ki me ne tišči. Pa moj me je zvečer slikal s fotoaparatom in je ugotovil, da imam že lep bauhi. Imam drugače čisto ploskega, zdaj pa tako lepo žogico user posted image .
Lep dan vam želim in se beremo.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
13.10.2009 9:25:07   
Kratka
IZVIRNO SPOROČILO: Snovalka

By the way a katera kar naprej joka? A sem jaz edina??! Jokam ko vidim risanko, ki je vsaj malo žalostna, ali pa romatičen film, drugače to nije v moji navadi, zdi se mi da sem jaz dežurna za jokanje na forumu(user posted image

Jaaaaaaaaa, vem kako ti je. Tudi jaz se razjočem kar tako. Prava jokica sem user posted image user posted image user posted image . Ah, pa kaj, nas pač hormoni matrajo.

Mene zanima kako se spopadate s tem ogabnim okusom v ustih? Meni danes nič ne pomaga. Karkoli pojem mi samo še bolj poudari ta okus. Ponavadi mi čigumi pomaga, danes pa še to bolj slabo. Mi gre pa zlo na živce ta okus in mi rado naredi slabo, zaradi njega, zato se ga pa hočem rešit!

(odgovor članu Snovalka)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 9:26:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1007
13.10.2009 10:45:48   
frcefela
punce, a vam slabost kaj niha? mene je npr prejšnji teden tako držalo, da sem komaj živela, zdajle par dni pa slabost sicer je prisotna, ampak je taka res blaga? Upam, da ni kaj narobe ...

Joj, drugače grem pa sama sebi ful na živce, ker skoz neki žrem user posted image Prav bajsasto se počutim pa kar naprej moram nekaj prežvekovati. Itak mi pa najbolj junk food paše, mater.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
13.10.2009 11:29:36   
Melia
pozdravljene,

joj, meni je danes zjutraj bilo malo slabo...in že sem bila pri wc-školjki. pa sem že malo bruhala....samo žolč seveda.....no, to je zdaj bilo 3x....saj ni tak hudo....user posted image  

meni zjutraj najbolj paše jest sendvič s svežo žemljo in ena rezina klobase....njami....

drugače pa se mi nič kaj ne lušta.....sadje mi ful paše predvsem zvečer ampak potem pa me zgaga peče...user posted image  

lepo bodite in prejmite lep sončen pozdrav!!! user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
13.10.2009 11:54:27   
Kratka
Frcefela, ne skrbi. Tudi pri meni ni stalna slabost. No, sicer mi je vsak dan vsaj malo slabo oz. mi gre na trenutke na bruhanje. Drugače mi je pa orng slabo vsake par dni, do sedaj sem vsake štiri dni bruhala.
Me pa zelo moti to, da nevem več kaj naj jem, ker mi čisto nobena hrana ne diši user posted image . Edino zvečer se mi ponavadi kaj zalušta in potem tudi lahko jem. Za zajtrk nimam ideje kaj naj jem. Do sedaj mi je nutela najbolj pasala, ampak sem se  je naveličala in mi več ne gre po grlu, ker sem jo večkrat jedla kar po cel dan, ker druga ni šlo v usta. Vem, da ni najbolj zdrava ampak ne morem pomagat, bolje to kot pa čisto nič. Sadje mi sicer paše, ampak bolj v popoldanskih urah in ne zjutraj na prazen želodec user posted image user posted image user posted image . Če nimam dovolj sitega želodca me potem po sadju ful peče želodec. Ampak problem je bil danes, ko nisem mogla nutele, potem sem probala samo kruh (tudi tega sem se že naveličala jesti, ker je na sporedu vsak četrti dan po cel dan), nato sem malo banane (ni blo vredu), malo mandarine (tudi ni pasalo), kreker (tudi ne), čaj (ni nasiten)....lahko bi še nadaljevalja pa je seznam dolg user posted image . Skratka, zjutraj imam res probleme glede hrane, da bi imela pa prazen želodec pa ne gre, ker potem mi je nagravžno slabo. Torej imate kakšno idejo za zajtrk? Kaj pa vi jeste? Aja, pa mleko odpade! user posted image Pomagajte obupanki user posted image user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
13.10.2009 11:57:07   
frcefela
Kratka, blagor, Jaz imam še preveč idej, kaj naj jem cel dan user posted image Za zajtrk pa obvezno sendvič s piščančjimi prsi, majonezo, sirom in kumaricami. Pol za malico sadje, za kosilo ob enih že kaj bolj konkretnega, pol spet sadje in zvečer skoraj nič ... ali pa sendvič haha

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
13.10.2009 11:57:30   
knorbalbo
Hej!

Jaz opažam da sem zadnje dni zelo raznežena, ob vsaki malenkosti se zjokamuser posted image pol sem pa nasldno minuto čist ok, svašta teli hormoni......Mi pa tut itak paše junk food, sem se kar malo pregrešila....ampak baje moraš jest tist kar ti paše ker drugač otrok dobi eno pikico več (znamenje kao) user posted image

Ja no, danes greva z mami v šoping, knjigo upam da bom lahko že danes brala, pa kakšno tortico si bova prvoščle (če mi bo pasal), pa še kej mogoče, skratka girls day out user posted image user posted image

Pozna se mi pa še nič...moji mami tudi ne zelo doolgo, pa tut majhen trebušček je mela, mogoče ker sva obe zelo veliki, bomo vidl kakšna bomuser posted image Moja tašča mi je pa lepo povedala da bom sigurn fuuuulll debela nosečka, da se bom fullll zredila, da se mi že pozna, skratka da bom taka kt je bla ona user posted image Včasih mi kr zanalašč prvošč kej tazga....mal jo zloba dajeuser posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
13.10.2009 12:09:37   
Teja K
Ojla user posted image !

Tudi meni je danes slabo že od jutra... sem sedela na busu in se peljala v center in mi tako slabo postalo, da sem mislila, da bom gospodično zravn sebe malo user posted image .. tudi glava me boli, pa danes tudi ne pomaga hrana v ustih user posted image ...

Očitno je nekaj v zraku.... nosečnosttttttttttttttttt user posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz jokam za vsako malenkost, že pri reklamah včasih user posted image  in valda se mi potem moja dva kvalirja smejita..., kaj hočeš tako pač je...

Jaz sem zadnjič ugotovila, da mi full paše popeč toas kruh z ramo pa čisto tanko rezino sira gavda mmmm... itak pa mandarine pašejo za dol past, včeraj sem jih spet 2 kg kupila v sparu in so super dobre user posted image .

Dajte mi povedat nekaj... a je že katera čutila, kot da se ji kaj v trebuščku premika? Meni se je danes zazdelo, kot da bi nekaj (valda otroček, ne!!user posted image ) podrgnil po steni trebuha. Kaj menite bi bilo to možno? Sem pa noseča 9t in to je moja druga nosečnost, mogoče sem zato bolj dojemljiva, ni pa bila brca... da ne bo pomote user posted image user posted image , samo kot da bi se res podrsalo nekaj ob trebušček in tudi trebušček mi je že prejšnji teden kar lepo izstopil... Kaj menite?

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
13.10.2009 12:10:34   
Kratka
Frcefela, matr kake lušte si mi zdej nardila s tem tvojim sendvičem!user posted image user posted image user posted image Morm na mojga počakat, da pride iz službe, potem pa ga spravit v nabavo user posted image user posted image user posted image user posted image , njamiiiiiiii...
knorbalbo, meni se malo že pozna oz. sama opazim malo oteklega trebuščka, navzven drugi tako nič še ne vidijo. Sem pa drugače tud ful napihnjena. Po moje to nima veze al si velik al mali, odvisno je od tega kje ga nosiš. Moja mama je majhna, pa je imela tudi majhen trebuh. Sama sem pa tudi ful micena, pa se tolažim s tem, da ni važno kako visoka je nosečnica. No upam res, da ne bom na koncu kot ena velika žoga user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1014
13.10.2009 12:12:09   
markicaa
dan majčice!
ja pr men je pa tko glede hrane in slabosti, kr ne morem usega jest, sploh mi ne paše, ampak pol ko pa začnem jest pa niti nima tok slabega okusa, kr težko se odločm kaj bom jedla, ampak se mal potrudm, zjutri je itak najtežji dan začet, k mi po kozarcu vode ful slabo za ene par minutk rata, drugač sm pa zjutri jedla pašteto, ker druzga ni blo pa mi je kr pasala, pol čez kšne pol urce pa še en jogurt čez, sem se fajn najedla.
drugač mam pa danes 1. pregled juhuhu se že veselim user posted image , vam poročam pol

lep dan še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 1015
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 12:47:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu markicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1016
13.10.2009 13:04:58   
Teja K
Jaaaaaaaaaaa Živepo, točno tako user posted image user posted image , kar mislim, da pomeni, da nimam prazne GV a ne? Daj me malo potolaži, ker še vedno čakam na prvi pregled in še bom celo včenost.... do 6.11., prvo sem se bala da je izvenmaternična, sem potem ugotovila, da ni, ker sem pri prejšnji iZV imela krvavitve, sedaj jih nimam, in pol sem brala forum in zasledila še to prazno GV in sedaj me je tega strah... ampak mislim in upam, da je vse O.K.

Neposredna povezava do sporočila: 1017
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 13:35:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1018
13.10.2009 14:01:56   
Kratka
Joj punce, prav smilite se mi, ker morate tok dolgo čakat na 1. pregled! Sama sem čakala 14 dni in si sploh ne morem predstavljat kako bi bilo, da bi morala po mesec dni čakat in se spraševat če je vse vredu. Že tako sem 14 dni vsak dan s strahom preživela. user posted image user posted image Ampak jaz verjamem, da boste vse, ki še čakate na pregled vidle svoje user posted image in se pomirile. 

Neposredna povezava do sporočila: 1019
13.10.2009 14:02:30   
Teja K
Živepo še dva dni, srečnica in boš vidla svojo pikico in verjamem, da je vse ok. Zato pa so najini pikici naju pomirili, jaz ti rečem, da zaradi straha, ki ga imava sva jih začutili... tako, da naju več ne sme skrbet, ker s tem škodiva otročkoma..

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1020
13.10.2009 14:24:15   
isabeaux
Živjo punce...huh,...jaz sem čist zmatrana...sam pucam ker smo neke kable prestavlali pa eno steno in mam zdaj vsepovsod prah...madona...mislim da sem danes končno generalno spucala...sam sem pa utrujena za hin bit...oh saj bo minilo...

Ja jaz tud navalim na mandarine....

glede slabosti je pa tud pr men tko hecno enkrat zjutri, drugič popoldan, tretjič cel dan...zdanjič sem sanjala da mi je slabo in da ne najdem wc - ja za bruhat sem si roko pred usta držala...nakar sem se od sile zbudila in hitr letela na wc.user posted image ...pol je blo boljš...

mislim pol je kak dan čist ok...pol pa spet...oh...kolk mi je to hecno ko ne 1. ne 2.  nisem imela slabosti pa mam že par doma...tko da to o slabostih in napovedih spola nič ne verjamite...čeprav pohecat se je pa fajn s takimi vražami...a ne user posted image

Teja k....in Živepo...nič se ne sekirajta...ker po moje bi se sedaj že kak izcedek al pa kaj nakazovalo če bi imeli prazni gv...tko da verjemita da je vse ok...in da kmalu vidita pikice....user posted image

Za seznamček pa meni lahko srčka narišete za 5. 10. ker sem imela pregled in je lepo bil....in rok mi lahko popravte na 20. 5. 2010 ....user posted image  NS pa še ne vem kdaj bo...morem po 20. 10. baje poklicatuser posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 13.10.2009 14:25:50 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
13.10.2009 14:45:21   
Teja K
Ojla Isabeaux!

Sem opazila, da te ni nič... no vidim, da je bil razlog, si bila pridna in delovna. Upam, da si sedaj zaključila in si boš končno lahko privoščila počitek...

Tudi jaz verjamem, da je vse ok z nosečnostjo in saj odštevam in se tolažim, da če sem že skoraj 1 mesec zdržala od kar vem, brez pregleda bom še te 3 tedne in 3 dni, potem pa bom tudi jaz vse vidla...

Kar se slabosti tiče, je pri meni enako, sedaj mi dva dni ni bilo čisto nič slabo, danes pa že od jutra vsake toliko slabosti...

Hja čudne so te nosečnosti user posted image ...

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
13.10.2009 15:04:14   
MiniMiska
Ojla čveke! Danes ste pa pridno čvekale in ful napisale, sem se komaj prebila čez vse, vam je veter "dal vetra" in vas zebe,a?, pa tko čvekate... sam da ne bomo dež nardile user posted image Malo za šalo malo za res, je prav fajn malo branja, ko čakam na kosilo.
Vidim, da imate tudi ve zelo zare mandarine: user posted image jaaa, mnjami, samo imam obdobja, ko pa mi ne pašejo. Zdaj imam v ustih eno afto in me prav moti, ampak se pomatram pri hrani, ravno prej sem eno žemljo s sirom, ker ste mi lušte naredile ob branju user posted image
Ma ne vem, kaj sem hotela še napisat, držim pesti za vse, ki imate preglede v teh dneh, da bo vse OK; pa se tipkamo.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 15:19:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MiniMiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1024
13.10.2009 15:26:09   
bubolin
Pozdravljene punce.
Pozdravljene vse nove majčice user posted image Po dolgem čase se vam spet malo javim. Danes je tak lep dan, sonček sije, sam ko ne bi bilo tako mrzlo pa ko ne bi veter tako pihal. Se bom kar bolj notri držala user posted image

Drugače pa tole s hrano je nenormalno. Jaz bi kar skos neki jedla pa ni važno kaj, sam da je hrana. Sem toliko brala na tem forumu o mandarinah da sem si jih še jaz šla kupit, pa na mojo žalost niso bile kej prov preveč dobre user posted image

Slabost pa je bila pri meni do sedaj samo 2x, pa upam da je ne bo kaj kmalu nazaj, ker sem potem res kot ena cunja.

Do prvega pregleda (28.10) imam še 14 dni - joooj kako se to vleče. Ampak sej bo...

Lp

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?