petruscha
|
Ojla! Evo, še mene malo tle gor , ste se danes kar razpisale, se vidi da je deževno vreme. Čestitke vsem za , dobrodošle nove majčice ,! Jaz imam pa jutri pregled, tako da poročam. Strije; skoraj nevidne pred nosečnostjo okoli bokov, med nosečnostjo sem se zredila za 25 kg (ma jih ni blo vidit, prav zares), po porodu je bilo takoj -5kg, ostalo pa je izginilo v 3 mesecih. Je pa res, da sem imela veliko vode. Trebuh in ostale kritične predele sem si začela mazati že pri slabih 2 mesecih in to 2-krat na dan, zadnji mesec pa še večkrat in to z hudo drago kremo, ki sem jo ponucala še in še. IN rezultat, malo pred porodo opazim takoj nad popkom, dve črti dolgi nekje 2 centi. Bemti, cela panika, no sedaj ne duha ne sluha o tem. Še vedno pa imam nekaj odvečne kože okoli bokov in na trebuhu še od 1.nosečnosti in sedaj se tudi ful že vidi da sem noseča,čeprav se izgovarjam da sem se zredila, ker nimam časa telovadit, ker mojega ni doma in sem ves čas s tamalim . Me saj vezalo ne bo tako kot v 1. , sedaj je koža že nategnjena , ampak tudi to se bo popravilo po porodu, samo je treba. Je pa tako s temi strijami, če si podvržen si podvržen in pika, in ti še tako draga in dobra krema nič ne pomaga, mogočele malce ublaži. Pa odvisno je tudi, kako otroka nosiš: ali noti (nekje v globoko v trebuhu) ali pa ven. Sem bila slaba dva meseca pred porodo na eni fešti, pa mi je že prej prijatelj povedat, da je tudi ena nosečka še tam in jaz ne opazim nobene, ki bi bla noseča. Potlje pa se zapletem v pogovor z eno punco, ki pravi da je noseč, jaz pa njej da je verjetno še v zgodnji nosečnosti, ona pa rok 14 dni za mano HALOOOOO . Jo spet srečam čez en mesec in ona še vedno svoje "normalne" kavbojke nosi in to s pasom, trebušček pa za en jabuk. Sam, da ne boste mislie, da se je otrok rodil kaj premajhen, še večji kot naš, pa je naš imel53 cm in 3540 g. Komaj čakam, da čez par mesecev prpopamo kako slikco od naših bušijev gor in se gremo tekmovanja, ker je večji in kake oblike so . JEEEii
|