Teja K
|
Dobro jutro nosečke! Frčafela kot ti je živepo napisala so to hormoni, da pa bodoči očka sede takoj za računalnik, hjaaa pri nas je isto, ampak jaz sem z mukoooooo in težavami, že pred nosečnostjo uvedla obvezen poljub pri prihodu in odhodu . Moraš pa vedet, da je tudi bodoči očka sedaj verjetno malo ali pa zelo prestrašen, na tebi ne opazi nobenih sprememb razen "sitnombe" :-), trebuščka še ni, ti si utrujena in brezvoljna, verjetno ti tudi do intimnosti ni (ampak včasih se pa vseeno moraš potrudit, ker če imajo moški prepolna j... jim začne v glavo nabijat )... lahko pa da se bo to spremenilo (skoraj zagotovo) in boš postala ti tista, ki bo želela več intimnosti. To, da te zanima vse okrog dojenčka pa je normalno,... jaz sem se na ringaraja naročila na tedenske novice, ki jih dobivam na e-mail in ta mail takoj prepošljem še bodočemu očku in če ne druga vsaj slikico pogleda... in se je kr spremenil, v ponedeljek mu nisem takoj novic poslala in ko sem prišla domov mi je že rekel, ja kaj pa danes, a ni bilo nič novic ... Poskusi korak za korakom, ženske smo znane po tem, da znamo biti zvite... in po nasvetu sodelavca, se da veliko naredit na lep in zvit način, ker tudi če bo partner ugotovil, da si ga prelisičla, tega ne bo na glas povedal ... kar pa se izbruhov tiče... ti podam roko,... sem ena izmed tistih, ki odreagira hitro in močno in v naslednji minuti mi je že žal, to je spoznal tudi moj dragi in sedaj mi pomaga, da več tega ne počnem in ti moram rečt, da se je dosti lažje pogovorit... Ahhh pa ne bom flancala tu, te pa razumem... glede poti, ki si jo omenila, poskusi narediti ti prvi ali pa prva dva koraka... Drugače pa se ne deri preveč, ker škodi tebi, otročku in še vajini zvezi, poskusi... - če prav hormoni so barabe , je pa super, da vidiš napake pri sebi, in tako kot si nam to zaupala, daj še svojemu povej, na enak način ampak z mirnim tonom :-)
|