Teja K
|
Fiška ojla! Strije.... Kaj je to? , jih v prvi nosečnosti ni bilo, niti ene, kljub temu, da sem jih tudi jaz v puberteti dobila, ko sem se eno poletje na hitro poredila... Kaj sem naredila? Moram povedat, da sem v 1. nosečnosti takoj ko sem zvedela da sem nosečka, šla v drogerijo kupit kremo proti strijam in sem se začela takoj mazati, ne šele takrat ko je trebuha začel rasti... ker sem zelo nevestne narave, to nisem počela 2x ali 3x na dan, ampak občasno, ko sem čutila, da me koža srbi, ali da je koža suha,... in tako vso nosečnost...pa veliko tekočine sem spila... Tudi sedaj sem si že nekajkrat namazala "problematične" predele (prsa, trebuha, boke, rit). drugače imam zelo suho kožo in se moram tudi izven nosečnosti občasno mazat s kremo, sedaj pa sem si kupila v Muellerju masažno kremo od Beauty Baby za nosečnice in doječe ženske in pa olje za masažo za takrat, ko me hoče dragi zmasirat , sem nekje prebrala, da ni vsako masažno olje primerno za ... in moram rečt, da sem z obema kremama izredno zadovoljna, super dišijo in kožo mi fino namastijo, je full mehka in voljna, seveda pa ko si nanašam, še malo masiram zraven, da se kreme vpije in da je koža bolj elastična. Uhhh, sem se razpisala.... Upam, da je katera prebrala in da bo kateri pomagalo , sedaj pa lahko nočko, sem čisto ... sladke sanje in mirno nočko
|