Angel_Tian
|
emibu - saj niso vse tak nesrečne kot jaz, da so po dojenju na slabšem, nekatere imajo pa šele potem lepe in večje (mislim, da do kake luknje ne bo prišlo ) milena2222 - sem se že včeraj drugi dan oz večer spravljala pečt kekse. Žal me tudi včeraj z malim vred že zmanjkalo Tian je sicer rekel, da mi bo pomagal - no, potem sem pač jaz njemu pomagala spat Če razmišljata o montažni hiši - jaz v njih vidim vedno bolj samo prednosti v primerjavi s klasično gradnjo. Je pa ogromno ponudnikov in treba res premišljeno izbrat. Cen se pa tudi letos (kljub krizi) ni dalo kaj preveč zbijat Iiiiiiiiiiiii, lepo, da se tvoj le že včeraj uspel vrnit Uh, meni se v hladilniku ne more zgodit nesreča, da bi čemu rok potekel (razen tu pa tam kak jogurt za kak dan, ki ga pa jaz vseeno pojem, ker tak še ni pokvarjeno). Smo tu kar lepo zorganizirani. Imamo pa celo dva hladilnika in v enem so bolj sladkarije, kaki vinčeki in soki. No, moram rečt, da smo glede potrošnje iz hladilnika kar dobro zorganizirani - vse "požremo" carly - zelo lepa ideja s koledarjem m-aja - od kod točno pa si. Te sigurno lahko katera s sabo vzame, tak da sam prevoz ni dovolj dober izgovor Jaz sem mojmu tudi včeraj povedala za naše srečanje. Pa je rekel, če sem vam rekla, da nimamo časa. Pa sem samo odgovorila, da saj on sploh ni povabljen zraven Je bil pol kr mal v šoku, pa sem ga lepo vprašala, če lahko grem (oz če lahko greva s Tianom) Ker moj dragi pa tisti petek gre delat v nočno, ampak vseeno mi dovoli, da vas spoznam fiška33 - za punco. Saj ob porodu bo spol dokončno znan Hahahahaha, jaz sem za prvega rekla, da mi je vseeno, kaj bo, samo da bo fantek Hahahahaha, nov film naložit... mislim isabeaux - super, sem vesela, da vam je uspelo renoviranje. Pa upam tudi, da so ti lepo pomagali pri čiščenju prahu in vse navlake. Jaz sploh ne vem, kje so kake vezi na spodnjem delu trebuha Me pa zato boli pod križem levo, v bisvtu zgornji del ritnice al kaj je to. Me vsake tolk časa tako vseka, da se niti vstati ne morem. Res pojma nimam, kaj bi to lahko bilo. Moj mi je rekel, da sem zakrnela zivepo - vse najboljše tvojemu za RD, polupčkaj ga pa kr sama In (saj ne, da sem radovedna, ampak me pa zanima) kaj te tvoj takega počne z gatami, da jih tak trga? Al jih ti kr trgaš z njega?