|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
22.12.2009 10:59:46   
Mubi
Pozdravljene user posted image !

Ko sm gledala vaše slikce in vaše trebušče, sem se danes odločila, da tudi sama dodam slikco trebuščka user posted image V primerjavi z drugimi se mi moj zdi še zlo mičkan user posted image

Uživajte!

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
22.12.2009 11:02:17   
bubolin
Mubi - čisto lep buši in mislim, da ni tako majhen user posted image user posted image user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
22.12.2009 12:01:03   
Teja K
Hellooou Majčice

vidim, da pridno pišete, nakupujete, zapravljate,...

Jaz sem ena izmed tistih, ki nimam nič nakupljeno ne za božič, ne za bebija... user posted image , pridružujem se tistim, ki so jim trgovine čisto odveč v zadnjem času user posted image , to sploh ni podobno meni...

Kilogrami... ostajajo nekje sprejemljivi, bomo videli kaj bo danes zdravnica na pregledu rekla, upam, da bo naredila UZ na črno, kot ga je prejšnjič in bom videla kaj imamo in kako se user posted image premetava.

Lep dan vam želim pupe

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
22.12.2009 12:16:36   
Angel_Tian
Sem dala fotke od naše hiše v album, če katero zanima (drugače naj pa samo melia pogleda user posted image )

Zdaj grem pa nazaj nad obračunavanje potnih nalogov. Huh, komaj čakam na jutri in zadnji letošnji delovni dan :)

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
22.12.2009 12:17:37   
barvar
Hej hoj.
Jaz nadaljujem čistilno akcijo. Sem se danes spravila na hladilnik in zamrzovalnik. Grooooza!!! Mi ni čisto jasno od kod se najdejo kar neke zadeve, ki jim je že rok potekel user posted image . Bo potrebno malo bolj pogosto čiščenje oddaljenih predalov user posted image .
Jaz še danes popoldne nakupim zadnje malenkosti, potem sem pa za letos na konju user posted image . Me potem čaka samo še zavijanje in poklanjanje. Torej bolj prijetne zadeveuser posted image user posted image user posted image .
Držim pesti za vse, ki imate danes pregled in še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
22.12.2009 12:32:23   
Sapin
Dober dan majčice!

Tudi jaz sem dala slikce od trebuščka gor. Zaenkrat ga še dokaj brez problemov skrijem z malo širšim puloverjem. Je pa zabavno zjutraj. Ker spim na boku imam včasih, ko se zbudim trebuh v B - nesimetrično user posted image .

Imam eno vprašanje za tiste, ki ste že bile noseče: ali joške kaj nehajo boleti. Saj ne bolijo vedno, ko je mraz, pa je bolečina kar huda.

Glede daril: nisem talentirana za drobne pozornosti in darila dobijo le tisti, za katere se spomnim, da kaj potrebujejo. Letos bodo darila finančno dokaj zahtevna, smo se pa v familiji zmenili, da damo denar skupaj in kupujemo stvari s spiska. Obdarovanci bodo dobili še kolačke iz suhega sadja, ki jih je spekel moja ljubezen.

Glede lastnega stanovanja pa se zaenkrat še tolažim s statistiko, da v povprečju mladi živijo pri starših preko dopolnjenega 30. leta.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
22.12.2009 12:54:56   
Angel_Tian
barvar - čisto preveč pridna si user posted image
Pa hvala za tiste pikapolonice, sem eno sebi prilastila user posted image

sapin - lepo lepo, se tudi že lepo vidi, da v tvojem trebuščku nekdo pridno raste user posted image
Jaz v prvi nosečnosti z mojimi mini zizikami nisem imela nobenih težav - niti bolečin, srbelo tudi nič ni, še zrastit niso hotle user posted image No, tokrat so me pa nekaj dni, ampak bolj na začetku, malo bolele, celo zrasle so in nekaj časa nazaj so me bradavičke par dni srbele. Kakih večjih bolečin pa ni bilo.
Joj, pa ne se predolgo tolažit s to statistiko o stanovanjih user posted image Prej ko imaš možnost iz zase živet, lepše je uživat v svoji familiji user posted image

emibu - jaz bi ti vzela kakšno viška urco, če imaš user posted image
Danes takoj po službi letiva z mojim v trgovino po nekaj hrane še, potem pa direkt v MB na pregled pa aja, še v trgovino pogledat za kake smučarske hlače, ker se nameravamo it za vikend sankat na Roglo pa je Tian edini, ki ima za sneg primerna oblačila user posted image Po vsem tem divjanju pa greva po malega k mojim.
Jutri pa po službi po malega v vrtec, potem domov na hitro nekaj pojest in nato nazaj v vrtec, ker si bomo lahko ogledali neko lutkovno predstavo in po njej bodo otroci z lučkami pričakali božička.
V četrtek pa tak postavljanje smrečke, malo sesanja in priprave za večerjo...
Uh, ti dnevi res čisto preveč letijo. Res, kako urco prostega časa bi mi komot odstopla user posted image user posted image

bubolin - štajerska je sončna in vetrovna user posted image

mubi - user posted image za trebušček, lepi je seveda

teja k
- uživaj na pregledu ob pogledu na tvojega user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
22.12.2009 13:18:01   
san
sem preletela na hitro zadnjo stran

mubi in sapin, luštna bušijauser posted image

angel tian, tud meni kronično primanjkuje časa za vseuser posted image . zarad daril se ne sekiram, ampak res mi ni za po trgovinah. imamo skoz pestro, se dogaja v šoli, pa v vrtcu enem, pa v drugem, pa kej je treba narest in tko gre čas.

teja, lep pregled ti želimuser posted image , jaz bi ga morala imeti danes, pa sva potem prestavili na 28.-tega, je rekla, da se bo bolje videlo. no, bom že zdržala še ta teden

ooo, barvar pridna, jaz morm tud še kakšno urco za pospravljat najtuser posted image

tko, več časa pa nimam, tko da sorči ker vas nisme vseh prebrala

sej obljubim, da nadoknadimuser posted image

če je kakšna bolna še pikepokice user posted image user posted image in če ima še katera pregled, super uživajte ob pogledu na vašega pikcauser posted image

papa

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
22.12.2009 13:18:32   
san
aja, A_T lepa hiška, resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
22.12.2009 13:28:45   
Angel_Tian
hahahahaha san
pa kako si lahko taka no, za nas bi si pa res mogla mal več časa vzet user posted image Da nas greš kr tak na hitro "obdelat" user posted image
In sploh si ne morem predstavljat, da tebi pr treh otrocih časa zmanjka user posted image user posted image user posted image

pa hvala - hiška bo še bolj lepa, ko bomo mi lahko notri in ko bo zunaj še kje kaka rožica. In takrat boste s svojimi "razbojniki" vse povabljene.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
22.12.2009 13:30:23   
emibu
dan danuser posted image

jooj jaz še sedaj nisem dala slikice gor od bušija mislim da se kar mal zapostavljenega počutiuser posted image user posted image
mubi-lepi buši in se strinjem s tem da sploh ni tako mali..prisrčno*
teja k-tut jaz sem srečna da sem dala to mimo ker zdej se pa že res čist praznično počutim in nebi mogla od doma
barvar- vso srečo pri pospravljanju jaz učasih odkrijem tudi kaj podobnega kot ti tako da vem kako ti jeuser posted image
tudi jaz imam eno podobno vprašanje o prsih kot sapin a bodo po porodu padle  "nazaj skup" al bodo ostale povečane kot v nosečnosti?ker morem priznat da drugač sem ploska kot fant in mi tole kar ustrezauser posted image user posted image user posted image
angel_tian se strinjam s tabo glede stanovanj jaz si res ne predstavljam da bi bla zraun tašče pa njenih otrok pa tasta pa stare mama pa babice že tko jih je dovolj nekak bol u miru in tko družinsko se mi zdi da bomo potem sami trije ko bomo družinicauser posted image user posted image že komi čakam!!
prau tako ti pa odstopim dve ne samo eno hehe plus ena gratis to se pravi da dobiš tri za ceno dvehuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
22.12.2009 13:34:50   
bubolin
Teja K - tudi tebi uspešen pregled user posted image
Angel_Tian - waaauuu fuuul lepa hiška user posted image
Barvar - še kar pridna - lepo user posted image
Sapin - bravoo za trebušček user posted image

Nooo glede na to, da pri nas še vedno dežuje kot pri norcih, se bom pripravila napisat malo diplome.

Paa paa

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
22.12.2009 14:36:57   
Angel_Tian
hehehehehe emibu - se vam danes lahko samo smejim user posted image user posted image Pa hvala za podarjene ure, pojma nimaš kolk mi to pomeni user posted image
Glede zizik pa je vsaj pri meni takole - sem normalno koristnik košarice A (za igračkat je baje dovolj user posted image ). Pri prvi nosečnosti nekak niso nikamor zrasle, so se povečale komaj po porodu, ko so na veliko začele mleko proizvajat. Jupiiiiii, kaka joškarca sem takrat bila, še sama v sebe sem buljila user posted image Ampak pol, ko smo pa nehali dojit (pri 14 mescih), so ostale pa povešene in celo še manjše kot prej. V glavnem, za nikamor, grozno. Ampak za igračkanje še vseeno vedno dovolj user posted image
Zdaj pa so se mi začele večat že nekje v tretjem mescu nosečnosti in spet lepo pokončno stojijo in prav lep dekolte imam. Pa uživam zdajle v tem izobilju, ker tak vem, da bo po tem drugem cuzanju spet vse skup padlo user posted image Kaj čem, sem se sprijaznila s tem, da pač ne mormo same joškarce na svetu bit user posted image

bubolin - pridna, le piši diplomo in poskusi z vsem tem pred porodom zaključit user posted image user posted image
Pa hvala za pohvale, meni je tudi všeč user posted image Zdaj, ko je bilo vse snežno belo, je tista oranžna fasada kr kričala iz tistega brega user posted image
Ma punce, kot sem rekla - ko bonmo preseljeni, boste povabljene na kako kavico + dodatek, če boste le hotele prit  user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
22.12.2009 15:47:53   
emibu
angel_tian - jah no še manjše k so ble user posted image user posted image user posted image user posted image hočš rečt d bom mela lukno u svojem telesuuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4389
22.12.2009 15:53:59   
milena2222
user posted image user posted image user posted image vsem za bušije ( da ne bom sluč. ketere pozabila navest ),čisto od vsake sem pogledala in prav vsak je čudovit ter poseben!!!
japan- user posted image za pregled in punčko, jaz ga imam v četrtek upam,da zvem spol.Če bo punčka je pri meni na drugem mestu Anika, na prvem pa Julija
bubolin-to mi pa čisto vsak reče ko mu rečem,da mi je dolgcajt in nimam kaj za počet.Malo prej zaključila s peko,jupi
barvar-meni je vedno težko pri srcu,ko čistim hladilnik in zamrzovalnik.Res s težkim srcem mečem hrano strano, ko vem koliko je lačnih ljudi..Pol si pa vedno rečem,da od zdej naprej pa pazim na rok uporabe,pa se spet hitro nabere...
angel_tian-pogledala slikce od hiške.Ful je lepa,bom slikce mojmu user posted image pokazala ker midva tudi razmišljava o montažni hiški...

V glavnem,vsem,ki imate preglede v prihodnjih dneh,pošiljam user posted image za srečo.
Zdej pa grem malo pospravljat, sem strašno vesela, ker se moj user posted image vendarle vrača danes domov, je pravkar prispel v Lj na letališče, jupiuser posted image
Se bova stiskala danesuser posted image ( če ne bo preveč utrujen- 26 ur na letalu ).Sicer pa sej je lahko spal na letalu,hihi

Neposredna povezava do sporočila: 4390
22.12.2009 19:53:21   
carly
Olja,
jest sem imela tudi danes pregled-morfologijo, je vse ok, se razvija tako kot se mora za te tedne, ima pa okoli pol kilce.Spola pa še vedno ne vemo, pa tako si želim izvedet, je sicer rekla, da bi blo možno da se jajčka vidjo ampak da je čist nesigurn in naj jo naslednjič spomnim da še enkrat pogleda, če se bo boljš vidl.Naslednji pregled imam pa 26.1.

Joške-sem preden sem prvič zanosila imela 80b, potem so se med nosečnostjo povečale na 85d, med dojenjem še mal bolj, nisem sploh teh navadnih modrčkov nosila,samo tiste za dojit, ker sem imela občutek da mi bosta glihkar ven padli, no po zaključku dojenja pa sem še vedno lahko nosila modrčke 85d, čeprov so bili malo manj polni, zdej so pa že spet čist nabasaniuser posted image .Se pa pozna da so bile po zaključku dojenja bolj povešene pa še ena za malenkost večja od druge, ker je na začetku tamala bolj na eni strani sesala, no sej poj je pa čist zaštrajkala pa sem si mogla pumpat 7 mesecev, pa sem se trudila da sem obe enako pa je bilo v eni skoraj še enkrat več mlekauser posted image

Božični nakupi- jutri opravim še zadnje, rabim še darilo za taščo in tasta, pa papir za zavijat pa papir za koledar moram kupit, ga bova sama sprintala pa za vsak mesec pustila prazno na mestu za slikico in potem dala mojim in njegovim stašem sproti slikce od Taje pa potem od obeh skupaj ko se nam drugi/a user posted image pridruži.

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
22.12.2009 19:57:37   
m_aja
hei babuške
user posted image jutri mam morfologijo upam da bo mi kaki cd dala bom ji rekla pa upam da bom zvedla če je user posted image al user posted image

glede zizik mene zjutraj tak pečejo samo čez čas potem je ok 

trojane pa pri meni odpadejo nimam prevoza komaj delam izpit tak da vrjetno še nebom  mela avta še pa izpita tudi še ne   ampak naj kera poje še kremšnitko za mene user posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
22.12.2009 20:27:41   
nusi
Živjo.

Mubi in sapin - prov lepe buškote mata, men se ne zdijo nič premajhni ali preveliki, definitivno pa večji od mojega user posted image

Medenjaki so uspeli, fotič pa crknu sem slikala s telefonom, zdej morm pa fotko gor spravt - sporočim če bo ratal

joškice - me ne matrajo več, sam sem pa iz 75b na 80d pristala

angel_tian - prov lepa hiška, sem vesela za vas, sigurn boste ful užival v njej

emibu - hitr bauhca gor,

in čestitke vsem, ki ste uspešno opravile pregled, pa še za tiste, ki ga boste v prihodnjih dneh do novga leta

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
22.12.2009 21:02:31   
fiška33
Hej user posted image

Tudi jaz sem imela danes morfologijo (21t4d). Vse je OK. user posted image
Začelo se je z vaginalnim UZ in merjenjem materničnega vratu, hkrati pa smo še malo bejbija poškilili. Lepo je sedel z ritko navzdol. Ker mi je zadnjič na nuhalni rekla, da nekaj štrli, sem bila zdaj dva meseca prepričana, da bo fant, danes pa smo si ogledali sramne ustnice user posted image . Torej naš mulc ni mulc, ampak je pupa user posted image user posted image . Upam, da ne bo preveč user posted image , ker o tem pa res nimam pojma, vedno sem bila bolj fantovska user posted image . Meni je bilo itaq vseeno, kaj bo, ker bo to prvi otročiček, ampak bogi moj dragi, namreč moških sorodnikov sploh nima user posted image .
Res pa se mi je danes življenje čisto spremenilo user posted image . Dva meseca sem živela kot mama fantka. Vedla sem, kakšno bo imel sobico, igrače, kaj bo po poklicu ...user posted image . Ampak mi je pa full fajn zdaj, ker si moram nov film naložit. Sobica, oblekice, čopki, perlice... Jao, pa še na drugo mesto bom padla, ker bo ta mala verjetno prva očkova lubica user posted image . Bo treba kmalu še kakega novega lubčka za mene naštimat user posted image .

Lep večer še naprej in čestitam za uspešne preglede

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
22.12.2009 22:38:33   
emibu
nusi-bauhca gor?? bauhec kaj to biti??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
fiška33- opaaala nemormo vrjet punčkaa skos fantki fantki ja zelo lepo čestitke zauser posted image

nočnoč*

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
22.12.2009 23:11:15   
isabeaux
Pozdravljene...po kratki pavzi...no pavza je bila sam od neta, ker smo bili v hiši pridni in sedaj že ajamo v novi spalnici, prestavljene stene, inštalacije, parket na novo...itd...skratka dela za polno polno malho...no ampak je mim in sedaj je lepo...pa ima tud mali svojo sobico...tavelika jo je itak že imela...sam sedaj imava tud midva spalnico sam zase...hehe

No pr nas je tko...da jutr stopim v 20 teden in še nič gibovuser posted image očitno bo mala lenuhinja...nič ne de...saj tud pr prvi hčeri je bilo tko, da so bili gibi šele v 22 tednu...pri sinku v 19. tednu...torej v drugi nosečnosti...sedaj pa ne vem kdaj me presenetivse .....

Sicer čakam sedaj na moje božično darilce...angelsound iz uk - ja po e bay - u naročen...stal 25 €...pa da vidim, če bomo lepo srček slišali....bi že mogu bit pr men...sam je smola. ...ker so sedaj praznične tudi pošiljke...in seveda dalši roki dostav...no če ne bo pač darilce za dedka mraza...

Glede joškic in bolečin...hmmm...no jaz sem imela kar za eno košarco večje pri hčerki...prva nosečnost...pa ful so bolele....potem v drugi so bile nekak iste nobene povečave...edin po porodu zarad mleka... in ful nič boleče...sedaj boleče za znort...še čist nič manj...in spet za košarco večje....heheuser posted image

Me pa zanima če še katero vezi v spodnjem delu trebuha tko fejst bolijo ? Mene ful...šment...

No za seznamček...pregled imam 29. 12. ...in rečeno je bilo na prejšnjem da bo user posted image

Teja k. ...sporoči kako je bilo na pregledu...

aja glede peciva.....moj je pa včeri pek vanilijeve kifeljčke,....mu je ful ratalo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 22.12.2009 23:17:49 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
23.12.2009 8:14:30   
nusi
dobro juuutrooouser posted image

emibu - (sskj by nusi) bauhi- buši- trebušček user posted image , bauhec- bušek-trebuščekuser posted image

isabeaux - mene vezi zelo zabolijo ko se pretegnem ali hitro vstanem, drugače pa ne

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
23.12.2009 8:17:26   
emibu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za pojasnilo in nasmejano jutrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
   [Brisano sporočilo]
23.12.2009 8:42:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4399
23.12.2009 9:09:10   
Angel_Tian
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro jutro ženske

Samo od emibu pripombo sem prebrala, pa sem že spet čist solzna od smeha.
No, pozdravla sem vas, ko pridem k sebi, se lotim pa branja user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?