|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
24.12.2009 8:14:33   
nusi
Jutro user posted image .

Danes pa verjetno ne boste veliko na forumu če se pripravljate na večerjo in obdarovanje. No jaz sem v službi kjer vlada danes bolj kot ne zatišje.

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
24.12.2009 8:39:21   
larisa2002
Dobro jutrouser posted image ,

Evo sedaj sem sama dodala tudi moje slikice bušija v 21 tuser posted image , lahko si jih pogledate. Popoldan dodam še nekaj slikic moje družinice.
Pa sem spet lahko ponosna na mojo hči Lariso, včeraj je opravila prvi izpit v KARATEJU in dobila diplomo. user posted image
Še večji hec pa je bil, ko sem gledala kako polagajo izpit je tamali tak norel v trbuščku kot da on tudi polaga izpituser posted image

Danes pa kuham božično večerjo za 7 oseb (mesna lazanja, goveji zrezki v omaki, pečena rebra, kruhovi cmoki, pražen krompir, kuhana zelenjava in solata), kak se bom nakuhalauser posted image
Ja pa keksi so že tudi pečeni (6 vrst), darila zavita samo še večer čakamo jupi.

Vsem skupaj vesele praznike

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
   [Brisano sporočilo]
24.12.2009 8:40:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4428
24.12.2009 9:18:36   
kiku
Dobro jutro vsem prisotnim in odsotnim, jaz sem normalno v službi in še neko paniko smo že preživeli danes s strani vodstva seveda..eni šefi res nimajo miru niti za božič..

sem dolžna par odgovorov: zivepo, da ne boš mislila, da tvojo pupo primerjam s coca-colouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
24.12.2009 9:25:59   
kiku

IZVIRNO SPOROČILO: kiku

Dobro jutro vsem prisotnim in odsotnim, jaz sem normalno v službi in še neko paniko smo že preživeli danes s strani vodstva seveda..eni šefi res nimajo miru niti za božič..

sem dolžna par odgovorov: zivepo, da ne boš mislila, da tvojo pupo primerjam s coca-colouser posted image

........sem prehitro objavila zadevo....se vidi da sem zmedena, recimo da od nosečnostnih hormonovuser posted image , v glavnem kokola pomeni luškana, srčkana v slov.jeziku seveda....

glede hiške, Angel_Tian čestitke, srečna ti, ki si že v eni bolj napredni fazi, jaz nimam še nobenih slik za pokazat, je pa res da se ruševin ne splača kupovati, kar smo mi iskali so bile to najdražje varjante, glede papirjev pa je morda malo manj če je nadomestna gradnja,..

Da javim še uspešno opravljeno morfologijo(čeprav me je gledala ne vem če štiri min. vse skupaj, ampak važno da se normalno razvijamo in rastemo!!!), naslednji pregled imam 15.1.

vsem user posted image in vašim družinam vesel božič...

(odgovor članu kiku)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
   [Brisano sporočilo]
24.12.2009 12:45:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kiku)
  Neposredna povezava do sporočila: 4431
24.12.2009 13:03:20   
divans1
Vsem majčicam želim, da preživite vesele božične praznike v krogu tistih, ki jih imate najrajši!!!....)))))user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4432
24.12.2009 13:18:01   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

1. kateri so ti vizualno bolj všeč? tri ali 4kolesniki?
2. kašen avto imaš oz. imata (mislim velikost prtljažnika)
3. kakšen teren (asfalt, ter tu pa tam kej bolj čudnega)
4. ali boš kupila/imela tudi košaro ali samo športni del?
5. ali mora biti lupinica kontabilna z vozičkom ali ne?
6. ožji izbor ter nato v trgovino in tako sem se jaz odločila

Osebno priporočam MC lupinico saj je ena izmed najvarnejših ter seveda dovolj velika za velikana. (kolegica je uporabljala pri res velikem dojenčku jo še natanko pri enem letu pa je zima bila tedi)

no ko sem jaz izbirala in sem končno izbrala sem si postavila zgoraj omenjena vprašanja.
men je pomembno da čeprav po goznih in grdih poteh vozim tu pa tam da mi kljub temu ne zaustavi. (morje, korenine, droben pesek, mivka, veliki kamenje,...) in sem se odločila za GT3 z košaro in MC lupinico.
prsotoren za starejše otroke
raven položaj
zelo velika streha
napihljiva kolesa
3načini vzmetenja
terenc
je težek in velik ampak majhen in lahek ni kos terenu
imam karavana in s prostorom ne bo problema

Hvala za odgovor.

Meni so všeč bolj 4-kolesniki. Prtljažnik je še kar velik (KIA Ceed). Sicer pa, zdaj med prazniki bom morda uspela kaj več pobrskati.

Lepo praznujte.

In božajte svoje bušije user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4433
24.12.2009 14:00:57   
Melia
Želim vam lepe praznike.....

VESEL BOŽIČ VSEM!!!

user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
24.12.2009 14:05:15   
bubolin
Pozdravljene punce moje.

Naj bo za danes samo voščilo: Želim vam vesel in miren božični večer. Preživite ga v krogu najbližjih in obdarite jih z ljubeznijo, saj je to najlepše darilo, ki ga lahko podarite.

Vesel Božič  user posted image user posted image user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
24.12.2009 14:10:18   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: frcefela

user posted image čao punce, sem tako vesela danes .. prejle je moj lubi prvič začutil brco bejbija user posted image

Anyway. vsem želim čaroben božični večer in obilo dobre hrane user posted image

u kerem tednu pa to???

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
24.12.2009 14:37:47   
frcefela
18

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
24.12.2009 15:28:32   
sabri
emibu: moj je tudi že začutil brco, ampak samo enkrat, čeprav mam jaz filing, da bi moral čutit, ko tak brca, ampak on pravi da ne. Do zdaj samo enkrat. Sem pa 21 teden.
Jaz sem pa danes skuhala borovničevo vino in ga bom dala v flaške za darila pod smrekco, ker ga imajo vsi radi. In sem z darili končala. Pa bodo vsi zadovoljni, pa še poceni je. Sem dala 8€ za flaše in zamaške, borovnice sem imela zmrznjene, domače vino tudi zastonj, pa še kavo kupim za zdraven in to je to. Bom pa jutri naredila božično kosilo, ker danes pride moj zvečer iz službe bolj zmatran, ker skos dela ta december. In novo leto bova samiuser posted image , ma nočno. Drek.
Drugače pa smo ok, danes sem jo peljala gledat sapramiško v lutkovno v LJ, je samo takrat eno uro na miru, ko gleda lutke. Drugače pa naspidirana.
Vsem skupaj želim lep božič, poln ljubezniuser posted image .

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
24.12.2009 15:28:34   
MiniMiska
Drage moje majčice, da bi lepo preživele božični večer in dober tek (velja za božično večerjo)

Ko prižgejo božične se luči,
vsak v srcu si nekaj zaželi.
Naj Božič bo prijazen, naj bodo
prijazni v njem ljudje,
naj misli bodo iskrene
in veselo bo srce.

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
24.12.2009 18:41:51   
m_aja
vesel božič in čim več brcik 

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
25.12.2009 0:25:27   
aischa1
vesel Božič od bivše majčiceuser posted image

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
25.12.2009 8:45:48   
larisa2002
Drage nosečke,

Vam in vašim najdražjim želim srečen Božič ter vesele praznike.

Dodala sem še 2 albuma slikic (moja družina in slike ultrazvokov) lahko si pogledate.user posted image

LP

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
   [Brisano sporočilo]
25.12.2009 9:22:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu larisa2002)
  Neposredna povezava do sporočila: 4443
25.12.2009 10:11:23   
barvar

Želim vam lep in topline poln
Božični dan v objemu svojih najdražjih!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4444
25.12.2009 10:18:15   
fiška33
Dobro jutro in vesel Božič vsem, ki ga praznujete!

No, po mnenju Božičk bodočih babic in prababic smo bili pridni tudi mi in pokasirali cel kup sladkarij, drobnih daril in financ user posted image . Celo naša nova punčka je že dobila nekaj oblačilc in igračk user posted image .
Evo, da vam jo še predstavim. Če si ne premislimo, bo naša user posted image Vesna. (21t3d). Okoli vratu še nima ogrlic ampak popkovino user posted image . Komaj čakam, da jo spoznamo user posted image .

user posted image

LP

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 25.12.2009 10:19:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 4445
25.12.2009 10:25:01   
m_aja
user posted image   lepo jaz tud bom mela pupo samo še ne vem imena ker si moj gospod vedno nekaj zmišljuje mogoče do maja bo kaj :D  

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
   [Brisano sporočilo]
25.12.2009 11:13:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_aja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4447
25.12.2009 12:05:16   
MiniMiska
Ho-ho-ho, Božiček vam želi lep dan!

Fiška33: vauuu, kako lepa pupa. Vesna - lepo ime, pravo za pomladansko punčko user posted image
A si slikco dobila na morfologiji? Jaz jo imam pa v sredo, komaj čakam, da vidim našega user posted image . Danes sva poslušala user posted image in je pravi mali razgrajač, ampak božanski občutki, pa še kolcnil je vmes, tko da sva se prav smejala. Upava, da G potrdi, da je vse OK, da je dete zdravo - to bo najlepše novoletno darilo.

Neposredna povezava do sporočila: 4448
25.12.2009 15:09:56   
emibu
ooo kako lepa slikica jst tudi komaj čakam morfologijouser posted image user posted image user posted image jo imam 5.1 mi pa če bo punčka bo lara sva se kar enoglasno odločilauser posted image user posted image lep božični dan vam želim...jaz se pa počasi odpravljam ker če nebo preveč dežja greva pogledat žive jaslice in malo poslušat nipiča da bo dan hitreje okol user posted image user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
25.12.2009 17:28:34   
nusi
fiška33 - čudovita slikca user posted image

Drage majčice - preživite lep Božič, božajte trebuščke in uživajte s svojimi najbližnjimi

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?