patella
|
Hej, punce! No, da najprej povem, da sem bila že ve nedeljo povsem zdrava in me je torej kuhalo samo v soboto popoldne. Torej ni bilo nič resnega. Mami mi je rekla, da je zihr psihičnega izvora, ker je bil moj v Švici na službeni poti in se je v soboto, ko so bile razmere na cestah zelo slabe( beri:sneg pa to), odpravil z avtom domov. 11 ur vožnje . No, pol ko je pa prišel domov, je pa vročina čudežno padla in slabosti tudi ni bilo več . No, pač vsak si razlaga po svoje, ampak najpomembneje je, da ne grejem več našega malčka . j.b. - uf, sam take stvari se pa zmer zgodijo, takrat ko so:1. Vremenske razmere OBUPNE 2. Ni nobenega doma 3. Še kej bi se našlo HB, da je vse vredu z vama in upamo vsi, da se to ne bo več ponovilo!!!! . Ampak, neki je k prenehanju krčev pripomogu tut luštn dohtar . Mal se morm pohecat . Upam, da ne zameriš! zivepo - MAdona, kakšn lep, velik trebušček. A si zihr, da nosiš sam enga? Ja, daril še nism kupla . Tok mi je odveč lutat po teh štacunah . Bom verjetno tastu kar domačo slamo dala ( mi jo bo doniral naš fotr), tašči bom pa piškote spekla . Za svakinjo mam pa že eno malenkost. Moja familija bo pa tut bolj simbolična darila prejela - oni ne koplicirajo, hvala bogu . Men pa kile grejo tko hitr gor . Pa nč kej dost redilnih stvari ne jem. Sladkarij sploh ne maram, mastno tut ne . Pa zmer sem bla ful suha, pa nism mela problemov s težo, zdej pa kar pičijo kile gor . REs je, da sem pred nosečnostjo ful tekla (zdej pač ne morm trest tamauga - bo kot na trampolinu ), ampak vseen. Uglavnem, bom pač bolj okrogla nosečka . Sicer, po postavi se mi ne zdi, da sem se kej poširila, ampak tehtnica kaže drgač. Tam nekje + 6-7 kg . Sam, če pomislim, da mam še cca. 20 tednov do konca, pa recmo mal manj ko 1 kg vsak teden gor...... --> Še vsaj ene 15 kg gor. Uf, sploh ne upam pomislit. eh, bom pa po porodu mela tok več dela . Nč, se morm it mal učit, ker bo dan izpita hitr tle . Nč, lepe predpraznične dni - a tut ve nimate občutka, da bo čez dva dni božični večer? MEn se ne zni nič praznično vzdušje . Verjetno je kriv današnji dež, ki jer res vseeee pokvaril .
|