Angel_Tian
|
barvar - čisto preveč pridna si Pa hvala za tiste pikapolonice, sem eno sebi prilastila sapin - lepo lepo, se tudi že lepo vidi, da v tvojem trebuščku nekdo pridno raste Jaz v prvi nosečnosti z mojimi mini zizikami nisem imela nobenih težav - niti bolečin, srbelo tudi nič ni, še zrastit niso hotle No, tokrat so me pa nekaj dni, ampak bolj na začetku, malo bolele, celo zrasle so in nekaj časa nazaj so me bradavičke par dni srbele. Kakih večjih bolečin pa ni bilo. Joj, pa ne se predolgo tolažit s to statistiko o stanovanjih Prej ko imaš možnost iz zase živet, lepše je uživat v svoji familiji emibu - jaz bi ti vzela kakšno viška urco, če imaš Danes takoj po službi letiva z mojim v trgovino po nekaj hrane še, potem pa direkt v MB na pregled pa aja, še v trgovino pogledat za kake smučarske hlače, ker se nameravamo it za vikend sankat na Roglo pa je Tian edini, ki ima za sneg primerna oblačila Po vsem tem divjanju pa greva po malega k mojim. Jutri pa po službi po malega v vrtec, potem domov na hitro nekaj pojest in nato nazaj v vrtec, ker si bomo lahko ogledali neko lutkovno predstavo in po njej bodo otroci z lučkami pričakali božička. V četrtek pa tak postavljanje smrečke, malo sesanja in priprave za večerjo... Uh, ti dnevi res čisto preveč letijo. Res, kako urco prostega časa bi mi komot odstopla bubolin - štajerska je sončna in vetrovna mubi - za trebušček, lepi je seveda teja k - uživaj na pregledu ob pogledu na tvojega