|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
21.12.2009 8:41:33   
Angel_Tian
Dobro jutro ženskice,

se najprej malo dela lotim, potem pa še vas pridem obdelat user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
21.12.2009 9:27:09   
barvar
Jutro!
Vidim, da ste že pridne user posted image . Jaz pa moram danes začet stanovanje čistit generalno, pa se mi ne da user posted image . Ma bom že, saj je res že potrebno enega poštenega čiščenja. Uspešen ponedeljek vam želim...

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 9:41:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 4328
21.12.2009 9:42:08   
Pingvinkica
v petek sem bila na 3.pregledu. zaenkrat je vse ok, srček bije, mali se normalno razvija. Naslednji pregled bo morfologija, 19.januarja. Prve brce še kar čakam in upam, da jih dočakam še letos oz.vsaj v začetku januarja.

generalno čiščenje sem jaz naredila v soboto, ker sem bila sama doma in ker je zunaj tako snežilo, da tudi nosa nisem pomolila ven. Jaz sem poletni človek in ne maram mraza...

darila - jaz nisem za letos nakupila še ničesar, bom pa kupila samo kakšne malenkosti, ravno toliko da lahko dam nekaj iz rok. Že leta se trudim vsako leto nakupit in zapravit manj in zaenkrat mi kar uspeva. Po eni strani se mi zdi nesmiselno obdarovati kar vse okrog sebe (to bi omejila le na ožje člane družine) po drugi strani mi je pa vseeno lepo, ko nekomu podariš kako malenkost. Je pa res da imajo/imamo vsi vsega dovolj in da se količina neuporabnega kiča oz.lovilcev prahu na policah iz leta v leto veča...

Želim vam lep dan - tiste, ki ste v službi, naj vam čimprej mine delovni dan, tiste, ki ste pa doma, se pa naužijte snežnih radostih, ker baje prihaja dež...

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
21.12.2009 10:00:08   
Angel_Tian
m_o_i - hej hej user posted image saj vem, da se samo tak reče. Saj tudi jaz si ne bi šla po obilnem krofu in kremšniti rokave ven vihat user posted image

kiku - ko ti bo uspelo, daj kak načrt v album al pa slikico hiše. Mene to fuuuuuuuul zanima

kjupi - kak se te lahk sama povabiš na krofe, če smo že tak čist logično vse majčevke povabljene user posted image user posted image ti, ti!
Le da nas bo čim več, onim tam pa tak nič ne bo jasno, ko bo tolk trebuhov na kup prišlo user posted image

zivepo - saj se niti ne spomnim več točno pogovora o vas, ki ste doma in o nas - delovnem narodu, tak da naj ti bo, ti ne bom zamerla user posted image user posted image (bemtiš, saj niti ne vem, kaj naj bi ti sploh zamerla user posted image )
Ja, pa user posted image user posted image user posted image za tvoje nakupe. Dobro opravljeno :)

fiška33
- naš fant zna vse, tako "ženska" kot "moška" opravila, tak da spol za to sploh ni pomemben. Vse bo odvisno od vas, kolk ga boste pač vključevali v posamezna dela in seveda, kolk bo otroka kaj sploh zanimalo. Naš ima prste povsod zraven. V petek si je sam zamesu testo in si speku žemljico user posted image

melia
- načrt nama je risal Dušan Rat, je pa iz MB - res vredu projektant. So nama projekt zelo pohvalili, ker ko sva ga oddala in so ga pregledali, nisva potrebovala nobenih popravkov ali dodatkov (baje je to kar redko tako). Njega res priporočam. Kje vse ima hiše, ti zdaj sploh ne bi znala povedat, ima pa eno tudi tu v Konjicah. Ampak to sploh ni problem, on te pelje k vsaki hiši, da si jo lahko pogledaš.
Najina hiša je atrijska, 130 m2 bivalne površine. Pri Pergoli naju je ta 4. faza stala 70.000 € (pri gospodu Ratu bi dala pa lahko 10 manj, plus tega, da bi podstrešje naredili tako, da bi si kasneje lahko gor izdelala še kako sobo s ca 30 m2).
Bom enkrat ob priliki naredila album hiške.

stajerka26 - user posted image user posted image za tvoji pupiki

zivepo - najdražja je sanacija stare hiše. Pa ker itak rabiš za novo gradnjo spet dovoljenje, tudi če že neka podrtija stoji na zemlji, se mi zdi najceneje varianta, če začneš kar iz nule (pa še vse lepo čisto po svojem si lahko splaniraš). Ker že sama prazna parcela je ceneje kot če kupiš kje kako podrtijo. Kaj pa vem no, meni se zdi najboljše delat na prazno zemljo.

snovalka - spet en user posted image za fantka. Čisto preveč jih bo user posted image

patella - upam, da si se že pozdravla in da ti je uspelo pripravit darilca.

S temile darili imava tudi midva vsako leto kr "težave". Letos pa sva itak rekla, da jih bova zminimirala. Sva nabavla in v soboto zvečer že vse lepo zavila. Sva pa staršem kupila njihove najljubše čokoladice, kavo, suhe fige in moška bosta dobla zokne, tašča dobi rokavice, moja mami pa štunfe. Aja, pa še take male flaške z žganjem sva dodala in to je to. Res nisva komplicirala, ker ni take stvari, ki bi si jo želeli in bi si jo midva lahko privoščla. Sva pa mogla bolj poenotit darila, ker jih bomo skupaj odpirali in je pol kr nerodno, če kdo kaj več in boljšega dobi. Za stare starše pa teto (ki so najinega Tiana imeli v varstvu) pa sva tudi tako podobno vrečko nabasala - kava, s čokolado oblito suho sadje, fige, šnopseki.
Moram rečt, da sva se letos res imela pod kontrolo in nisva na veliko zapravljala za darila. Nama je vsak € pomemben za kaj narest v hiški.

Mi pa smo v soboto zjutraj najprej šli v trgovino pa manjši nabavi. Super je bilo, ker je tolk snežilo in nikjer nobene gužve, se je folk kr doma lepo skrival user posted image . Potem smo imeli pač en malo bolj pozni zajtrk. Potem smo naredili kruhove cmoke (jih delamo vsake tolk časa, ko se nam nabere robe). Potem pa smo se dobro oblekli, vzeli sanke in šli na sprehod. Mali je tako užival v vožnji, Olly je tudi užival in poskakoval v snegu. Smo šli do mojih, jih malo pozdravit, pogledat na parcelo, kjer ni blo nič niti spluženo kaj šele posipano, potem pa nazaj domov. Je blo fino, čeprav sem "sovražnik" snega. Ampak Tian si je tako želel it na sanke user posted image user posted image Smo se nato doma lepo pogreli in spekli pico, no Tian si je pa žemljico naredu user posted image

Zdaj sem vas en del obdelala, me čakajo še strani 173 dalje user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 10:07:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4331
21.12.2009 10:51:16   
Angel_Tian
emibu - dokler ga bodo proizvajali se ne mislim odpovedat čokolinoju user posted image user posted image user posted image

kjupi - tudi jaz sem dobila že likalno desko za darilo. Ampak to sem dobila od moje mamice za god, ko sem se k mojmu preselila (ker njegova mama lika na mizi, jaz pa tega ne morem) in je to bila stvar, ki sem jo zares potrebovala in si jo želela.

Občudujem vas, ki nič ne likate (jaz sem včeraj dobri dve uri likala, ko je moj šel v nočno, da sem malo zmanjšala kup zmečkanih cot, danes pade še ena taka runda). Jaz sicer imam precej oblačil, ki se jih po sušenju lahko kar zloži, ampak je veliko tudi takih, ki se zmečkajo in mimo likanja enostavno ne gre. Saj pri tem marsikdo misli, da pretiravam, ampak tak tip pač sem - zlikan user posted image Še Tianove tetra plenice sem ves čas likala. Mi je rekla patronažna, da ni potrebno, ampak sem bila kar živčna, če sem kdaj mogla uporabit kako nezlikano user posted image Isto je tako z mehčalcem. Če sote ne dišijo po mehčalcu, lepo zložene v omari, sem kar bolana user posted image A sem bolana v glavi?? user posted image

fiška33
- glede kiča pri obdarovanju imaš kr prav ja. Jaz tem stvarem pač pravim, da so nabiralci prahu. Zato pač pri nas podarjamo kaj takega, kar ovene ali kar se lahko poje in spije user posted image . So za nekatere res bolj malenkosti, ampak prihaja iz srca. Smo pač res vsi v familiji tak narejeni, da enostavno ne znamo samo voščit, ampak je vedno še kaka sladka malenkost prisotna. Saj se obdarujemo samo v družini (z izjemo ene moje prijateljice) in se dovolj dobro poznamo, da vemo, kaj je komu všeč in kaj ne - tako, da vsaj kar se kiča tiče, pri nas odpade. Res pa, da kdo kdaj dobi tudi kakšno bolj praktično darilo (orodje, posodo...), ampak takrat se tudi "izve", da to potrebuje ali si želi.
melia - da še tebi dam prav. In to čisto prav. Denar mi je pa res najbolj neosebno darilo in ni primerno za kake take praznike - tudi samo moje mnenje.

Srečanje - če nas bi več pripeljalo otroke zraven, mene ne bi nič motlo. Saj se znajo pa sami zamotit tudi user posted image Če pa nobena ne bo mela kakega malčka s sabo, pa morate prav čas povedat, jaz mu potem morem varstvo uredit :)

petruscha
- pri nas imamo ene kvalitetne in "poceni" kuhinje. Salon je v Konjicah. Presneto, tu bi za tak denar dve dobila, bi se ti splačalo prit pogledat user posted image (Pa jaz sem bolj med zahtevnimi kupci kar se pohištva tiče, sem pač iz te stroke.)
Pa Leonu seveda vse najlepše za rojstni dan. Lepo praznujte.

kittyy - user posted image za uspešen pregled in seveda nakup.
pingvinkica - tudi tebi za pozitiven pregled user posted image

Jaz imam jutri popoldne pregled, jupiiiiiiiii.

Čiščenje - itak je vsak vikend na sporedu. No tokrat ni bilo v soboto, ampak včeraj. Pa v četrtek bo tak treba spet malo počistit preden goste dobimo, ker moja dva moška (sploh taveliki) nekak ne gled najbolj na čistočo (je bolj po njegovi mami user posted image ). Tian za razliko pa je recimo kr malo užaljen, če čistim brez njega. Sploh umivalnika in bane se zelo rad loti user posted image user posted image - sine moj!

zivepo
- zdaj grem pa še tvoj trebušček "prečekirat" user posted image
Pa ne delaj si še ti norca z mene in z mojega dela (kot to počne že m_o_i), ker se bodo še druge nalezle user posted image user posted image user posted image
(Enim nam je res "lahko" v službi user posted image )

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
21.12.2009 10:55:22   
nusi
naše srečanje in otroci - men bi bilo čist prav, če imate otročke sabo, res je da nekateri ne zdržijo 5 minut na kavi, ampak tko pač bo po novem - za vse user posted image . naj se vsaka sama odloči, za tiste, ki še nimamo svojih otrok, bo pa to tudi učna urica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4333
21.12.2009 11:01:39   
Angel_Tian
nusi - mene je bolj strah, da bi si katera še premislila, ko bi si vse naše divjake ogledala user posted image user posted image user posted image
Drugače pa imam jaz navado imet mojga malega povsod zraven. Če ima pa kdaj kake izpade, pač naj jih ima. Vsi pol tako lepo buljijo vate user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
21.12.2009 11:04:32   
Melia
pozdravljene

se še jaz malo javim.....sem bila že na zavodu za zap. pa v trgovini, zdaj pa malo pred računalnikom.....

vidim, da ste vse vredu in v pričakovanju praznikov....user posted image

angel_tian....HVALA za informacije o hiški.....moram malo poguglat tega gospoda, da vidim  če ima kaj na internetu....

sem si v trgovini kupla sladke žvečilne gumije orbit (prej jih nisem nikoli žvekala, samo hude) in sem cel paket (vseh 10 ploščic) zdaj požvekala.....ker takoj izgubijo okus.....in sem kar enega za drugim žvekala....pa v koš....pa novega....pa tak daljeuser posted image .....sem kot tisti verižni kadilci...user posted image .....tak, zdaj pa jih več ni, vsi požvekani, vsi v košu....jooooj, me prav čeljust zdaj boliuser posted image

lep dan želim vsem!user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 11:07:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4336
21.12.2009 11:09:03   
Melia
zivepo....super lep buši.....in super lepa simpatična mamica si!!! res!!!

se mi pa zdi, da me kar malo šibate v teh bušijih.....moram se jaz tud slikat da vam ga dam gor....ne vem, mogoče ker sem že od prej okrogla, pa se zdaj ne vidi tak izrazito.....ampak se mi zdi da sploh ni tako velik....sem bila v petek na roj.dnevu in nekateri kar ne verjamejo da sem noseča.....in to že 19 tednov in 2 dni....user posted image

mogoče pa se bo meni tazadnja napihnilauser posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
21.12.2009 11:55:18   
Angel_Tian
melia - če boš rabla kontaktno številko, lahko tudi od mene dobiš user posted image

Joj, danes sva z malim komaj do vrtca privozla. Del mesta, kjer je ta vrtec, leži pod goro in je tolk pihalo in noslo sneg, da so bile cestne obupne za vožno. Sva imela slalom kar večji del poti pa še po bregu navzgor user posted image Prava adrenalinska vožnja, ufff. Pol je blo pa tak fajn za videt ravnatla in kuharja, kako sta plužla (lopatala) dovoz do vrtca user posted image

user posted image user posted image user posted image melia, a to si ti kak poskus delala s temi žvakami? user posted image

zivepo - saj ni delo tisto, ki bi bilo tako lahko. Jaz si pač naredim tako, da je meni fajn, ker mi je itak že dovolj, če je šef živčen. Ne vidim razloga, da bi tudi jaz živčkala user posted image

Grem zdaj na en naval na mandarine user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
21.12.2009 11:55:46   
j.b.
Živjo punce, no da se vam še jaz malo oglasim.
Danes pa nisem v službi, ker smo do novega leta fraaaaj!!user posted image Juhu, res se mi godi user posted image .

Drugače pa sem v soboto pristala na urgenci. Me je dol pod popkom tako močno stiskalo, imela sem nekakšne krče ki so me grabili na cca 2 minuti, popustili za 15 sekund, in potem spet ... In to je trajalo slabe tri ure. Ker je medlo, in ker moj pluži ga seveda ni bilo doma, jaz pa sama ... Nekako se po eni uri mučenja privlečem do telefona, hitro pokličem mami, in ta me napoti na urgenco (naša mami je med.sestra, in vem da po nepotrebnem nebi delala panike). Ker sama seveda nisem mogla vozit je potem moj nekako doklical sosede, in je prišel sosed z avtom pome. Potem nismo prišli čez grič, je prišel brat od tega fanta ki me je prišel iskat še s traktorjem da naju je privlekel na vrh griča, da sva potem lahko šla v dolino ... Ko sva prišla na urgenco so krči popustili. Bila sem tak blažena ...user posted image Potem me dohtarca na hitro pogleda, in mi napiše napotnico za v Postojno. In ker je bil moj še vedno v zimski službi, me je sosed peljal še v Postojno. Prideva kodol, je dol pihalo kot pri norcihuser posted image . In potem me je pregledal en blazno luštn dohtaruser posted image user posted image user posted image in povedal da je z nama vse okuser posted image . Predpisal mi je neke magnezijeve šumeče tablete, in ene tablete v primeru da se krči ponovijo. Dal me je na bolniško (kar mi ne pomaga dosti ker sem študentka, pa itak smo fraj zdaj 14 dni). Ukazal striktno počivanje in mirovanjeuser posted image . To bo zelo teško,ker sem teško pri miru... Ampak raje dam mir kot da bo kaj narobe. Ker mi je dohtar omenil, da bi v najslabšem primeru prišlo do splava, sem se odločila da bom pridno mirovala in upala da v miru donosim vsaj do 25 tedna ... Sicer sem enkrat že pisala (kkšn mesec nazaj) da me je ful špikalo dol spodaj, pa takrat je trajalo le 15 min, in sem mislila da se mi le maternica rezteza... Nikoli nisem imela nikakršnih zdravstvenih težav, zato sem bila prav šokirana da je prišlo do tega.
Zdaj pa niti ne vem kako je s sprehodi, če lahko grem?! Mogoče na enega kratkega in umirjenega ... bom videla kakšno bo počutje.

Zivepo - imaš ZS

Trojane - malo po mojem roj.dnevu, in če se ne motim bomo takrat praznovali (ker nas 6 folka že tradicionalno nardi žurko za RD skupaj). Bomo še vidli, če bo naše praznovanje ostalo na tem datumu ali bo kakšna sprememba?!

Drugače sem pa danes pridna in kuham češpljeve cmoke. Ker jih delam prvič, močno upam da uspejo.
Danes je delalo hude zamete, pa je moj mislil it malo te zamete splužit, pa mu ni traktor užgal. In ker sva traktor užgala šele po eni uri in pol mučenja, je ugotovil da mu je počilo eno steklo (nevem točno zakaj se gre), uglavem zdaj pušča naftauser posted image . In je šel na Vrhniko po nov rezervni del,upam da skuham do časa ko pride nazaj. Mi je pa super ker sva oba doma ...user posted image user posted image user posted image Tudi kuhati je boljše, ker vem da nebom sama jedlauser posted image

Ok, dost zaenkrat, se javim še kajuser posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
21.12.2009 12:03:49   
Angel_Tian
No, še tebi j.b. en lep pozdrav.
Vidim, da dolgčas ti ni user posted image Važno, da je s tabo in z bebo vse ok. Kar raje miruj, za sprehode še bo vedno čas. Pa uživaj doma.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
21.12.2009 12:07:11   
nusi
angel_tian - hja zdej je pa mal prepozn za premislt se user posted image

bušek - "dokler ni vsaj tak kot rit, to ni še ni" user posted image  avtor: moj tast

j.b. - tebi se je pa dogajalo. Pazi nase in počivaj, glede na napisano si nekje bolj na vasi in imaš tam verjetno dovolj svežega zraka, pa raje bolj posedaj okol bajte

< Sporočilo je popravil nusi -- 21.12.2009 12:47:30 >

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
21.12.2009 12:34:55   
san
sam živjo in adijo vam rečem, da veste da sem še živauser posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
21.12.2009 12:56:23   
j.b.
Nusi, hehe, zdajle pri takem minusu pa nebom dolgo zdržala pri miru posedat okrog bajte, heheuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 13:02:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu j.b.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4344
21.12.2009 13:49:56   
Angel_Tian
sanuser posted image user posted image user posted image ma ti kr uživaj. Je bilo pa to eno izmed najbolj originalnih javljanj user posted image

j.b. - ob tem vetru raje kr notri posedaj, saj lahko pri oknu user posted image

zivepo - po moje ta trgovka na skrivaj "zbira" te nogice, da pol lahk prijazno in dobrodelno izpade user posted image user posted image

Zdaj pa eno resno vprašanje.
Tiana moram peljati na ORL, ker ima manjše / večje težave s sluhom. Ne vem, če je kaj resnega ali se mu je samo zamašilo v ušesu. Je katera dala ta pregled skoz in ve kako zgleda?
Ima katera izkušnje s pregledom v MB?

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 14:04:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4346
21.12.2009 14:08:20   
Teja K
Hej, Hej majčice!

Vaš že dolgo nisem prišla pozdravit, pa sem sedaj priletela pozdrave delit... Imam norišnico, doma, v službi, na faksu... dan ima premalo ur, da bi poštimala vse... upam, da bom aprila imela več časa, ko bom na dopustu pred porodniško...

Upam, da ste vse zdrave, da so user posted image živahni in pridno rastejo, pa pridno nakupujete, se razvajate, carkljate...

No lepo bodite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4347
21.12.2009 14:22:35   
Angel_Tian
Ja zivepo, saj jaz sem tudi že enkrat bila na ORL, v tisti kabini, po eni prometni nesreči. Sem tudi mogla pritisnit gumb, ko sem zaslišala pisk. Ampak nekak se mi zdi čudno, da bi na tak enak način preverjali sluh pri malih otrokih, ker ne vem, kolk bi kaj bil realen rezultat user posted image
Zato sem mislila, če je mogoče že katera peljala otroka na ORL.
Vem pa, da je od bratranca bivša žena tudi enkrat svojo hčerko tak peljala na pregled, samo nje ne morem vprašat kako in kaj, ker nismo več v stikih.
Grrrr, morm jutri popoldan poklicat, ker so za danes že zaključli z delom user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4348
21.12.2009 14:24:02   
barvar
Ojoj, j.b.. Zdaj se pa pazi, da bo vse OK!
Jaz sem že tudi iz sprehoda, pa kosilo sem že pojedla in nekaj malega pospravla, zdaj se mi pa več ne da user posted image . Bom malo počivala, pa grem pol naprej v akcijo.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
21.12.2009 14:59:17   
bubolin
Pozdravljene čvekice.

Noo pa da se vam še jaz malo javim. Včeraj smo imeli pri mojem novoletno kosilo s starši, babicami, dedki, brati, tetami, strici,...Bilo zelo lepo, pa HB da je konc (bilo kar naporno)

Vas grem malo za nazaj pokomentirat:
Mubi - bravooo bravooo user posted image za user posted image - ufff kolk bo mela moja pupa na izbiro fantičev user posted image (noo razen če se pri nam tudi kaj drugega na naslednjem pregledu pokaže - beri: bimbl) user posted image

Melia - vseee čestitke za službo. Zelo lepo je slišat, da obstajajo delodajalci, ki vzamejo tudi nosečnico v službo. Bravooo bravoo.

Trojansko srečanje - sem za (uuu krofi in klremšnite - jaaa) user posted image
Štajerka - bravooo user posted image za pregled in tvoji pupiki.
Snovalka - tudi tebi user posted image za pregled in user posted image

Patella - upam, da si se že pozdravila in da si ok user posted image

MiniMiška - tudi midva z mojim user posted image poslušava najinega user posted image - ufff super zvok in občutek ja.

Kar se daril tiče - sem bolj za malenkosti.

Petruscha - seveda izkoristi še ta teden s svojim user posted image na polno, ker boš potem spet samevala user posted image (upam,, da vama bo uspelo opraviti čim več stvari). user posted image user posted image za hlačke (sam cena je pa tud dobra ne user posted image ) pa tvojem sinčku vsee naaj naaj za 1. rojstni dan user posted image user posted image
Kittyy - bravoooo user posted image user posted image za voziček (joooj jaz se moram to tudi po novem letu počas spravt kupt)

Barvar - uff pridna pridna (jaz sem tudi prejšnji teden pospravljala - ohhh HB da je za mano user posted image Danes ali jutri se moram samo še omare lotit)
Pingvinkica - bravooo user posted image user posted image za pregled. Jaz tudi še čakam na prve brcike user posted image
Zivepo - lep buši user posted image user posted image

j.b. - ti pa kar lepo počivaj, da bo vse u redu s tvojim user posted image . Bravoo bravoo, ker sta oba doma user posted image

San - živjo (ok si živa) user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?