Angel_Tian
|
m_o_i - hej hej saj vem, da se samo tak reče. Saj tudi jaz si ne bi šla po obilnem krofu in kremšniti rokave ven vihat kiku - ko ti bo uspelo, daj kak načrt v album al pa slikico hiše. Mene to fuuuuuuuul zanima kjupi - kak se te lahk sama povabiš na krofe, če smo že tak čist logično vse majčevke povabljene ti, ti! Le da nas bo čim več, onim tam pa tak nič ne bo jasno, ko bo tolk trebuhov na kup prišlo zivepo - saj se niti ne spomnim več točno pogovora o vas, ki ste doma in o nas - delovnem narodu, tak da naj ti bo, ti ne bom zamerla (bemtiš, saj niti ne vem, kaj naj bi ti sploh zamerla ) Ja, pa za tvoje nakupe. Dobro opravljeno :) fiška33 - naš fant zna vse, tako "ženska" kot "moška" opravila, tak da spol za to sploh ni pomemben. Vse bo odvisno od vas, kolk ga boste pač vključevali v posamezna dela in seveda, kolk bo otroka kaj sploh zanimalo. Naš ima prste povsod zraven. V petek si je sam zamesu testo in si speku žemljico melia - načrt nama je risal Dušan Rat, je pa iz MB - res vredu projektant. So nama projekt zelo pohvalili, ker ko sva ga oddala in so ga pregledali, nisva potrebovala nobenih popravkov ali dodatkov (baje je to kar redko tako). Njega res priporočam. Kje vse ima hiše, ti zdaj sploh ne bi znala povedat, ima pa eno tudi tu v Konjicah. Ampak to sploh ni problem, on te pelje k vsaki hiši, da si jo lahko pogledaš. Najina hiša je atrijska, 130 m2 bivalne površine. Pri Pergoli naju je ta 4. faza stala 70.000 € (pri gospodu Ratu bi dala pa lahko 10 manj, plus tega, da bi podstrešje naredili tako, da bi si kasneje lahko gor izdelala še kako sobo s ca 30 m2). Bom enkrat ob priliki naredila album hiške. stajerka26 - za tvoji pupiki zivepo - najdražja je sanacija stare hiše. Pa ker itak rabiš za novo gradnjo spet dovoljenje, tudi če že neka podrtija stoji na zemlji, se mi zdi najceneje varianta, če začneš kar iz nule (pa še vse lepo čisto po svojem si lahko splaniraš). Ker že sama prazna parcela je ceneje kot če kupiš kje kako podrtijo. Kaj pa vem no, meni se zdi najboljše delat na prazno zemljo. snovalka - spet en za fantka. Čisto preveč jih bo patella - upam, da si se že pozdravla in da ti je uspelo pripravit darilca. S temile darili imava tudi midva vsako leto kr "težave". Letos pa sva itak rekla, da jih bova zminimirala. Sva nabavla in v soboto zvečer že vse lepo zavila. Sva pa staršem kupila njihove najljubše čokoladice, kavo, suhe fige in moška bosta dobla zokne, tašča dobi rokavice, moja mami pa štunfe. Aja, pa še take male flaške z žganjem sva dodala in to je to. Res nisva komplicirala, ker ni take stvari, ki bi si jo želeli in bi si jo midva lahko privoščla. Sva pa mogla bolj poenotit darila, ker jih bomo skupaj odpirali in je pol kr nerodno, če kdo kaj več in boljšega dobi. Za stare starše pa teto (ki so najinega Tiana imeli v varstvu) pa sva tudi tako podobno vrečko nabasala - kava, s čokolado oblito suho sadje, fige, šnopseki. Moram rečt, da sva se letos res imela pod kontrolo in nisva na veliko zapravljala za darila. Nama je vsak € pomemben za kaj narest v hiški. Mi pa smo v soboto zjutraj najprej šli v trgovino pa manjši nabavi. Super je bilo, ker je tolk snežilo in nikjer nobene gužve, se je folk kr doma lepo skrival . Potem smo imeli pač en malo bolj pozni zajtrk. Potem smo naredili kruhove cmoke (jih delamo vsake tolk časa, ko se nam nabere robe). Potem pa smo se dobro oblekli, vzeli sanke in šli na sprehod. Mali je tako užival v vožnji, Olly je tudi užival in poskakoval v snegu. Smo šli do mojih, jih malo pozdravit, pogledat na parcelo, kjer ni blo nič niti spluženo kaj šele posipano, potem pa nazaj domov. Je blo fino, čeprav sem "sovražnik" snega. Ampak Tian si je tako želel it na sanke Smo se nato doma lepo pogreli in spekli pico, no Tian si je pa žemljico naredu Zdaj sem vas en del obdelala, me čakajo še strani 173 dalje