|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
19.12.2009 21:30:16   
emibu
huh zivepo tut jst ze skos iscem neke predloge pa zgleda da mamo usi iste probleme to kar si naštela je tut men kr ušeč tko neka malenkost uporabna lepa praktična tem načelom probam sledit pa neke mandarince pa čokoladce pa to use sam ko ne najdem nč pametnega pa še pogledat ne morem ker nas je zamelu jutri pa seveda trgovine ne delajo user posted image hehe ti kar jej jst sm si tut mal po kosilu nrdila čokolino( jah nekateri se mu nebomo nikol odpovedal) pa tri velike kose kruha (sveže pečenega njams) s pašteto mal prej sm pa spet jedla tak da upam d čez noč nebo ropotanje v želodčku user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
19.12.2009 22:07:21   
Melia
MALENKOSTI ZA DARILA: spodnje perilo, pižama, brisača+kuhinjska krpa z božičnim motivom(takih kompletkov je zdaj ful dosti), cd z božično glasbo, šal, rutica, kapa, rokavice, pulover, svečke dišeče, kakšen pladenj pa gor nasujete bonbončke, čokoladice, ki jih ima ta oseba pač rada, ena lepa velika skodelica+zraven čaj ali kava(spet odvisno komu podarjate, kaj raje pije), volnene nogavice, copati, kakšen komplet mleka za telo+gela za prhanje, ali pa kaj za britje za moške.....to so res taka standardna darila so pa več ali manj uporabna in cenovno ugodno....sploh če kupujete kjer so kakšne akcije....

je pa super lepo, če sami kaj izdelate in to podarite....naprimer jaz sem lani dobila angelčka iz testenin in zlato pobarvan....in je prelep in me skozi celo leto spomni na to osebo....skratka zelo lepo....je pa treba res imet ročne spretnosti....

drugače pa je že lepo, da to kaj kupite sami zavijete in je spet nekaj posebnega, da smo se sami trudli zavijat....od tašče naprimer sem lani dobila v škatli od čevljev darilo...škatlo je lepo zavila v en lep papir in še zdaj imam škatlo....ker mi je prav všečuser posted image ....pa super zgledajo takšne škatle zavite pod smrekicom....saj noter pa je dovolj če je čokoladica, bonboniera, kava....

tako,.....malo sem se razpisala.....mogoče sem pa kateri dala kakšno idejo!!! lepo se imejte!!!user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
19.12.2009 22:14:17   
emibu
ooo melia hvala za nasvete morem priznat da si mi kar dosti pomaga bom kar nekaj idej pobralauser posted image user posted image no v ponedeljek grem tako ali tako po nakupih pa vam bom poročala kaj sem kupila upam da kaj pametnega "vtrofim"
lpuser posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
19.12.2009 22:31:45   
kjupi
darilo za novo leto? domači med za sladkosnedce, medena penina za zahtevnejše, svečka iz čebeljega voska za romantike user posted image
tudi mi imamo navado da se obdarujemo domači med sabo, jaz sem dolga leta govorila da meni ni treba nič, da kaj skromnega,.. potem sem pa eno leto dobila dilo pa peglat in sedaj rajši napišem pismo božičku kot pa da gre spet mimo kresne user posted image  jaz ne likam!!!!! user posted image

pa lahko nočuser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
19.12.2009 22:38:34   
sabri
Lep zasnežen pozdrav še od mene, smo uživali danes dopoldan na snegu, tamala je norela, se metala v kup snega, valjala, jaz pa moj pa tudi, no moj je bolj kidal, ker jaz letos ne smem zarad bušijauser posted image . Drugače mi je luštn kidat no.
Srečanje sem videla nekje v planu, jaz pridem, če bom le fraj. A tiste, ki imate že otročke pridete z njimi ali solo?
Darila: letos ne bom nakupovala za druge razen mojega in tamalo, pa ne nekaj velik. Za druge sem se pa odločila, da skuham domače vinske borovničke, grem iskat v Trzin take lepe flaške, ko dobiš ponavadi za darila kake medice so dostikrat notri, so tam ful poceni, pa danes je tamala naredila voščilnice, to zdraven, par bonbončkov in to je to. Moram rečt, da mi je šlo ponavadi na živce ne tolk ideje, kot skakanje po štacunah, sploh proti koncu ko so guuuužve. Zdaj s tamalo pa trebuhom me pa sploh ne vleče. Zato se raje doma zmislim, upam da jim bo všeč. Lahko pa tudi kupiš kozarčke za med in dodaš orehe, lešnike in med, zapakiraš in pride zelo poceni, če pa kupiš to z medom pa je kar dražje.
Sem pa potem malo pospravljala in sem tako zmatrana zdaj, da bom kar padla v posteljo. Čeprav sem imela cel dan danes v planu mojega napadit, pa vidim, da bo drugič treba kar takoj ukrepat, do večera sem že zbita, ali pa on dela. Nočko.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
20.12.2009 0:52:57   
fiška33
Zdajle se bo to bralo malo grdo, ker se nekatere res potrudite, ampak... bi še jaz pristavila svoj piskerček o darilih user posted image ... Obvezna izbira daril je za mene totalna muka in meni osebno popolnoma mimo, praznično vzdušje gor ali dol, miklavž, božiček, dedek mraz, valentinovo, dan žena, materinski dan, ... celo rojstni dan ... skomercializirano do fulla user posted image . Preveč energije pobere user posted image . Nepotrebne stvari, ki jih ne maram podarjati in jih tudi ne maram prejemati. Če bi jih potrebovala, bi si jih že kupila in izbrala sama. Darila, kot so npr. oprema ali dekoracija ali obleka, rada izberem zase sama. Slika, lončnica, CD, pladenj, skodelica, parfum, celo copati, mimo - to bodo stvari, ki me bodo obdajale in to si bom izbrala sama user posted image . Saj verjetno za ponucat bi bile, mogoče bi po nekem času postale celo domače user posted image . Ampak, tisto prisilno veselje ob sprejetju darila, ki nam ni všeč... user posted image . In verjetno enako razmišljajo tudi drugi ...
Mojedva sta bila oba učitelja in imamo polne police neuporabnega kiča user posted image in isto vidim pri tašči. Kič, ki se po tiho kopiči in dela prostor natrpan user posted image .
Po mojem mnenju bi moral vsak obdarit, če že, samega sebe in to bi bilo to user posted image . Redko katero tuje (prisilno) darilo je pisano na kožo.
Prav tako se mi zdi obdarovanje med partnerjema brez zveze user posted image . Ko jaz vidim, koliko se moj dragi sproti trudi, da bi mi ustregel in me osrečil, (kar zdaj sem dobila solzne oči), niti nočem pričakovati, da se bo zdaj spomnil na kako malenkost, ki bi mi jo lahko dal pod jelko - ki je seveda nimava user posted image . To sem mu tudi povedala in se mu hkrati zahvalila za vse njegove pozornosti in dejanja, ki so vredna veliko več, kot pa 1000 daril. Nočem, da se bo za vsak trapast praznik trudil izbrati nekaj, kar bi itak bolje izbrala sama user posted image . In enako verjamem zase, da sem pozorna, pripravljena pomagat vsem, ki so mi pri srcu, sproti, in neke predanosti nočem pokvariti z nekim prisilnim darilom, ki ni pisano na kožo user posted image .

V prejšnji zvezi sva z bivšim vedno hodila za božič k njegovi žlahti. In potem kupovanje in izbiranje daril za sedem oseb. Deset let zapored, iste muke. Še zdaj mi gre na bruhanje user posted image . In to naj bi bilo božično razpoloženje. Stres in skrbi user posted image .

Na srečo so moji domači z obdarovanjem zgodaj zaključili, jaz se ga sploh ne spomnim. Dedek mraz je bil edino v službah. Obdarovanja za RD so pri nas urejena z nakazilom denarja na TRR user posted image . Itak se mi zdi, da je že sproti toliko izkazane ljubezni in pozornosti, da je že kar preveč user posted image .

Zadnjič mi je mama jokala, da ne ve, kaj naj nese neki bivši sodelavki za rojstni dan, ker se kao ona vedno full potrudi in ji prinese (po moje) KIČ! Rekla sem šopek rož in bombonjero. To je to, če že nekaj mora biti. Nekaj takega, ki dolgoročno ne vsiljuje našega okusa obdarovancem.
Tašči sva midva zadnjič podarila za 50 roj. dan bone v vrednosti 50 € za Mladinsko knjigo. Ona nama vedno kake neuporabne knjige za RD kupujeuser posted image , ker ima pač rada knjige. Je bila presrečna in rekla, da je blo to najboljše darilouser posted image .

Hehe, to je bil moje ne tako skromno mnenje o obdarovanjuuser posted image

lp

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
   [Brisano sporočilo]
20.12.2009 8:52:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu fiška33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4307
20.12.2009 9:32:11   
Melia
fiška33....zelo dobro si napisala in seveda te podpiram pri tvoji odločitvi, ni pa nujno da se strinjamuser posted image

vsak pač za sebe in za svoje domače najboljše ve.....jaz naprimer puloverja in copat ne jemljem kot kiča....moja mama mi je točno pokazala kateri pulover ji je všeč in jaz sem ji ga seveda šla kupit....tak da bo ga vsekakor vesela.....in tako se kak mesec prej pri vsakem pozanimam kdo kaj rabi in komu je kaj všeč....tako da so potem res vsi veseli in presenečeni....kaj naj rečem? smo pač familija ki nima nekih financ in si ne kupi vsak sam takoj tisto kaj mu je všeč in potem je pač en tak praznik dobrodošel, da mu z darilom v vrednosti nekje 10eur. ali manj narišeš nasmešek na obraz.....

to je samo moje skromno mnenje in poudarjam vsak se pač sam odloči.....mi je pa prelepo ko vidim iskrice v očeh nečaka in nečakinje, ko dobita točno tisto, kar sta napisala v pismu božičku....ta otroška naivnost da božiček še obstaja mi je noro všeč in zakaj jih ne bi enkrat letno obdarili s tistim, kaj si res želijo....ker čez leto jih nihče ne zalaga ravno z igračami in raznimi darili....

kar se pa roj.dnevov tiče.....denar se mi zdi zelo neosebno darilo in znak da osebe ne poznaš oz. se niti ne trudiš spoznat kaj je tej osebi všeč in česa si želi....no, pa meni niti finance ne dopuščajo da bi jim kar nakazala 50eur.....v petek sem recimo svakinji podarila posteljnino v rjavi barvi (ker vem da ima takšno sobo in še ta barva ji je noro všeč) in je bila noro vesela , jaz pa tudi....pa sem dala veliko manj kot 50eur. in smo bili vsi zadovoljni...

ehhh, še dosti bi lahko pisala pa sem se očitno že preveč razpisala.....mi zjutraj jezik letiuser posted image user posted image user posted image

tako....pa brez zamere....saj veste....vsak pač ima svoje mnenje, svoje običaje in jaz spoštujem vaše, vi pa moje pa jeuser posted image .....VSI SREČNI, VESELI IN NASMEJANI!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4308
20.12.2009 9:36:29   
barvar
Jutro!
Jaz sem pa že bila s user posted image na sprehodu in je zunaj tako lepo. Kar škriplje pod podplati user posted image . Bo treba danes to še ponovit, saj je baje danes najlepši dan letošnje zime...
Glede daril pa tako. Jaz kupim darila nečakom in to tisto kar potrebujejo oz.si želijo. Letos so vsi dobili smučarske hlače, moja mama pa jim je kupila bunde. Tudi za moža izberem vedno nekaj kar že dolgo hodi gledat, a si nikoli ne kupi. Za starše pa vedno nesema kako malenkost: malo boljšo kavo, domače piškote, atu sodoku ali pa križanke, ker je s tem res obseden, itd. Z ostalimi se ne obremenjujem.
Uživajte v lepi nedelji!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4309
20.12.2009 9:58:00   
Melia
barvar....tvoj ata in moja mama si pa lahko roke podata.....tud moja mama obsedena ampak dobesedno obsedena s križankami in sudokujem.....pravi, da mora možgane urituser posted image

uuuu, grem jaz danes tud na sprehod.....

in danes končno si lahko grema po avto k mehaniku.....od srede zvečer sva bila brez in ko nisi mobilen se počutiš kot da si bosuser posted image .....res, sploh če si doma tolko ven iz mesta, da ne moreš it peš....

uživajte v lepi nedelji!!!user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
20.12.2009 10:09:08   
MiniMiska
Sončno, a mrzlo dobro jutro.
Sem že po zajtrku, mi je moj user posted image pripravil nedeljski zajtrk s čajem, zdaj pa počakava, da se vsaj malo ogreje, zdajle je -17 zunaj, brrrr... potem pa en sprehodek pa kako fotko narest, k je tako lepo zunaj.
Želim vam lepo nedeljo. O darilih pa raje ne bom ,mi lahko spet pritisk visoko dvigne user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
20.12.2009 11:53:00   
emibu
hja no kaj pa vem meni se pa nezdi da je božič pa miklauž pa valentinovo pa to tko nepomembno že daleč nazaj so si podarji marmelado pa oreščke pa tako ka pa vem men je to neki najlepšga u letu družina zbrana ker drugač smo usak na svojem koncu pa malo boljša večerja pa čakanje na polno da gremo skupaj z baklami k polnočnicami pa obdarovanje saj ni nujno da je darilo za 100 euru pri nas tega sploh nismo navaje in cenimo majhna darila vendar taka ki se potrudimo zanje jaz nebi mogla dat bona vrjetno kaj pa vem raje mal "pošnofam" kaj rabijo iz določene trgovine pa kupim in lepo zavijem pa jim podarim se mi zdi bol domače use skupim nevem mogoče imam to še vedno zato tko rada ker sem še zelo zelo mlada mogoče se pol kaj spremeni nevem ampak zaenkrat mi tako ustreza in tako kot usako leto se tudi letos bližajo nakupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri komi čakamuser posted image user posted image potem pa spet zavijanje pa mašnce pravi užitek zameuser posted image user posted image

mam pa eno uprašanje a je katera kašna računalniška duša?? mam en problem k neznam pa neznam odpraut pa bi bla zlo vesela pomoči??

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
20.12.2009 12:14:48   
frcefela
emibu povej, mogoče lahko pomagam user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
20.12.2009 16:51:33   
emibu
no tako na računalnik smo naložl nove windowse zei pa ko hočm tist internet na modem pač k daš u modem kartico ne use lepo in prou najde signal in use pol k pa kliknem connect mi pa napiše da sistem nemore posodobit telefonskega imenika kaka ideja??

lep dan

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
20.12.2009 16:57:11   
m_o_i
novi windovsi niso kompatibilni z opremo, ki jo masuser posted image
pa dej, lepo prosim, kako vejico vpisi v svoje poste-res te je tezko brat...user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
20.12.2009 18:37:49   
@mber
fiška33 se podpišem glede daril... men je to tud že vse malo mimo. Dobro, za otroke še razumem, ampak tudi to že presega meje... ko pa letos gledam še povrhu, kako ni denarja, pa kako so nekateri brez služb in nimajo kaj jesti.. mi je pa še bolj mimo, ko slišim, koliko bodo eni zapravljali... Ampak, seveda je to samo naše mnenje..

Ravno s sprehoda, tolk je fajn, da je malo snega, pa belo.. Upam, da ga ne bo v torej pobralo!!

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
20.12.2009 19:12:11   
carly
ojla, kako ste?
Mi smo preživeli čudovit vikend, včeraj je bila Taja dopoldan v varstvu pri moji mami, tako da sem se lotila božične peke, nisem še čisto vse naredila ampak za silo pa bo, imam navado dat piškotke za božična darilaca, popoldan smo šli na en rojstni dan, mmm je bila dobra torta.No danes smo šli pa na izlet z vlakom,se nas je kar nekaj zbralo in smo šli iz Jesenic v Villach pa tam mal po štantih pa na čajčel oz.eni na kuhančka potem pa nazaj.Je bilo prov super, edino malo smo zmrzovali ker je imel vlak v obe smeri zamudo po pol urce.Joj pa da povem da se nisem peljala z vlakom pomoje že ene 10 letuser posted image .

Nč zdej bo pa treba tamalo spat dat, potem vas pa mal za nazaj preberem če volja.

(odgovor članu @mber)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
20.12.2009 19:24:26   
nusi
Lep pozdrav user posted image .

Današnji dan sva z dragim izkoristila za smuko, bila sva na Cerknem, mraz ampak sonček in krasna smuka. Še parkrat bom šla, pol bo pa verjetno bauhi prevelik user posted image .

Zdej pa pod tuš, pol pa spat in jutri šihtat user posted image .

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
20.12.2009 19:48:18   
K_a_t_i
Živjo čveke!
Sem prebrala zadnjo stran - vas je težko dohajat ob delovniku 9-17 in še ne 3 letnim otrokom (pomojem mi ene 50 strani manjka vmes...) user posted image .
Vidim, da ste obdelale darila. Jaz sem letos imela do 15.11. že vse nabavljeno - se ne maram drenjat po trgovinah in tuhtat kaj kupiti zadnje dneve. Sicer pa imamo, odkar je precej otrok v familiji user posted image , super "pravilo" - darila samo za otroke! Tudi za rojstne dneve smo s puncami (še iz srednje šole se dobivamo) dogovorjene, da brez daril - gremo na večerjo in počvekamo. Meni je tako prima. Z osebami, ki so mi pri srcu, si podarimo tisto najvrednejše - čas.
Sicer pa smo danes izkoristili lep sončen dan in smo tamalega (po 4ih dneh "hišnega zapora" ob virozi) odpeljali za pol urce na sneg. To je blo veselje user posted image .
Dedek Mraz je tudi že pustil darila (vem, čisto prekmalu, ampak sine si je TAKO blazno želel imeti harmoniko, da nismo več zdržali - zdej že 2 dni vleče meh user posted image ), čestitke so odposlane (home made), piškoti spečeni,... Skratka, zdej čakamo samo še, da bomo lahko doma. Zadnji teden leta imamo dopust user posted image .

Nusi, pogumna si s smuko! Mene tudi takole vreme potegne, samo si ne upam user posted image . Sem pa prepričana, da si smučarskih hlač niti pod razno ne morem več gor dat - tko da - odpade tako ali tako user posted image .

Sicer pa upam, da so se fantje vremenkoti zmotili in da ne bo ta teden res pobralo vsega snega ter za nameček še scalo user posted image .

Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
20.12.2009 19:58:14   
K_a_t_i
Mater user posted image , sem prebrala še predzadnjo stran, zdej se mi pa sline po trojanskih krofih cedijo. Sem originalno iz Trbovelj in je to v najstniških (no, zgodnjih 20ih user posted image ) bila zelo priljubljena "izletniška" točka. NJAMSI!!!! Dejte še namest mene enga pomlatit - tistega originalnega - z marmelado pa ne s preveč "štavb cukra" user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
20.12.2009 20:19:00   
carly
Darila, men je pa to lepo, jih kupovati, zavijati podarjati in seveda tudi kaj dobiti.Se pa vedno v naprej pozanimam kaj si določena oseba želi, če pa ni ideje so pa domači piškoti, kakšen domač liker in marmelada vedno lepo darilo.Za starše in stare starše je ponavadi to plus kakšna malenkost.kaj pa vem, mi nekak ne potegnejo božični prazniki brez postavljanja smrekce, peke piškotov in obdarovanja.Sem pa tudi jaz že vse kupila, edino tast in tašča sta še brez darila ker si res vse sproti kupujeta in nimati niti kakšne želje ko ju vprašaš kaj bi, pa še piškoti, liker in marmelada ne pridejo v poštev ker ima tast sladkorno, alkota pa sploh ne pijeta. 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
20.12.2009 22:02:14   
petruscha
Ojla!

Se vam oglašam na hitrcouser posted image .

Ta teden bom še izkoristila z mojim user posted image , ker ga potem zopet 2 dobra meseca ne bo doma user posted image .

Čaka naju še naporen teden, saj morava kupit še celo kopalnico, pa še zaključne letve morava nabiti na parket,... pa malarja še imava v hiši ta teden, jutri greva še žaluzije naročit,... glede kuhinje pa še malce čakava, ker trenutno nimajo nobenega popusta na marlesove kuhinje v lesnini- predračun je okoli 6 tisoč EUR, pa imava zelo majhno kuhinjo. Bemti in te ceneuser posted image user posted image .

Še vedno nisem dala nobene fotke mojega bušija, vendar mislim, da sem kar brez konkurence. Je namreč zelo velik in visoko, ampak glej ga zlomka, hlače pa še vedno nataknem, čeprav sem si ta teden omislila nosečniške jeans hlače iz Popka- cena 68 EUR user posted image user posted image .

Seznam pa dopolnim žez teden dni, prej verjetno ne bo časa.

Ta teden praznujemo namreč še Leonov 1.rojstni dan. user posted image user posted image

Lepo se imejte ...user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
21.12.2009 8:04:22   
nusi
user posted image Jutro in vsem eno user posted image .

petruscha - jap oprema spravi človeka ob živce, cene so res precej divje, ampak sej če dobr kupiš je potem en cajt mir.

darila - verjetno bom kar medenjake napekla, otrokom bova kupila še karte za gledališče.

Pa čez okrašeno Ljubljano sva šla in je blo fuul lepo in fuuul mrzlo

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
   [Brisano sporočilo]
21.12.2009 8:16:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petruscha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4324
21.12.2009 8:36:08   
kittyy
No da vas sful lepo pozdravim vse mojeuser posted image .jst sem bla ze ob sedmih v ZD,ker sem imela posvetovalnico pri mojem G.Naj bi bilo vse vredu,naslednji pregled imam 18.1.in to bo morfologija,..komaj cakam da vidim čmrlja.
zdej pa kosilo za dva dni kuhatuser posted image user posted image bo kar segedin,....

pozabla sem vam povedat da imamo ze vozicka doma,je ful lep,no vsaj nama.user posted image user posted image sej sva midva k dva otroka,sva mogla kar nabavt.no sej posteljico pa greva kupit po novem letu,...komaj cakam.bo tast kupil s posteljnino vreduser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?