fiška33
|
Hej S Trojanami se strinjam, s krofom in kremšnito tudi, hm, jaz bi kar oboje . Čestitam za preglede in en kup fantkov. Upam, da našega potrdimo v torek. No meni je itaq vseeno, pa bi mel fanta. Sem mu včeraj rekla, da tudi če bo fant, bo meni pomagal sejati in saditi rožice in je rekel, da lahko, dopoldne, popoldne bosta pa šraufala . Melia, čestitam za službo.Vsaka čast, jaz bi šla kar na bolniško al pa vsaj polovičko, da bi še naprej upravičeno lenarila . Kak se mi nič ne da. No, včeraj je malo posejal sonček in sem bla takoj zunaj, naredila turo po mojih najljubših trgovinah Merkur, Bauhaus, Obi, Kalia, Baumax... . Je blo treba malo orhideje prečekirat. Če bojo cene tak padale, nam jih bojo čez dve leti že zastonj dajali . Ja, likanje, jaz nič ne. Perilo posušim na stojalu, potem dajem pa po 4 majce, ki jih prej malo poškropim s škropilko, v sušilnik za 10 minut. In ven vzamem tople, mehke majčke, ki jih samo še obesim na obešalnike. Se mi zdi brezzveze vedno sušilnik na polno laufat, ampak tu pa tam pa prav pride. Ne bi bla brez njega. Priporočam kar kombinacijo. Zivepo, čestitam za izpit Pomanjševalnice, moja tašča je učiteljica angleščine in jih uporablja non stop. Jaz sem jih že kot otrok zavračala. Upam, da bo plan uspel in da se bo s tamalim kar po angleško pogovarjala, tam pa ni pomanjševalnic, edino britanski petelin se čisto drugače oglaša, kot slovenski . Trebuščki, lepe fotografije . No, jst še nisem bla čisto ziher, al se mi bejbi že kaj pozna al pa je samo špehec. Zdaj pa ko jo je še Barvar objavila, ki je vaditeljica aerobike, in ma verjetno drugače raven trebušček, potem se pa meni tudi verjetno že kaj pozna dojenček . V bistvu bi hotla, da se mi še bolj. V soboto smo meli družinsko fešto in je bila tam tudi sestrična, ki bo rodila konec januarja in moram priznati, da sem se kar malo napihovala, da bi se meni tudi bolj videlo . Sem pa danes končno dobila dva belly belta, ki bosta, upam, dobro služla. Že za na kavču je fajn. Mam kr občutek, da varuje otročička. Pa skril bo odprte hlače, pa mogoče bom pa zdaj lažje komu trebuščka pokazala, ko ne bo čisto gol.. . Eh, sem že preveč dolga... Pa še kaj prišparam za jutri. Mejte se!
|