|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
18.12.2009 15:37:25   
m_o_i
kjupi in ostale : sprejemamo kvecjemu opravicila, da ktere ne bo - niti priblizno pa ne bomo brale nobenih prosenj! ce se oglasis enkrat al pa dvestokrat-ni pomembno; pomemno je jesti kremsnite ali krofe  user posted image

VSE prav lepo vabljenje!!!!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu kjupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 15:39:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kjupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4277
18.12.2009 15:39:51   
sasa1975
za kam ste pa dogovorjene?sem šele priletela na forum?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 15:42:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasa1975)
  Neposredna povezava do sporočila: 4279
18.12.2009 15:50:12   
m_o_i
user posted image P O Z O R    P O Z O R user posted image
15.01.2010 ob 18.oo na Trojanah kofetkanje Majčic 2010 user posted image

tole naj bo izhodisce; zdej pa predlogi za drug datum oz. uro (uradno vabilo bo po uskladitvi objavljeno na teh straneh)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 16:23:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4281
18.12.2009 16:46:26   
fiška33
Hej user posted image

S Trojanami se strinjam, s krofom in kremšnito tudi, hm, jaz bi kar oboje user posted image .
Čestitam za preglede in en kup fantkov. Upam, da našega potrdimo v torek. No meni je itaq vseeno, user posted image pa bi mel fanta. Sem mu včeraj rekla, da tudi če bo fant, bo meni pomagal sejati in saditi rožice in je rekel, da lahko, dopoldne, popoldne bosta pa šraufala user posted image .
Melia, čestitam za službo.Vsaka čast, jaz bi šla kar na bolniško al pa vsaj polovičko, da bi še naprej upravičeno lenarila user posted image . Kak se mi nič ne da. No, včeraj je malo posejal sonček in sem bla takoj zunaj, naredila turo po mojih najljubših trgovinah Merkur, Bauhaus, Obi, Kalia, Baumax...user posted image . Je blo treba malo orhideje prečekirat. Če bojo cene tak padale, nam jih bojo čez dve leti že zastonj dajali user posted image .
Ja, likanje, jaz nič ne. Perilo posušim na stojalu, potem dajem pa po 4 majce, ki jih prej malo poškropim s škropilko, v sušilnik za 10 minut. In ven vzamem tople, mehke majčke, ki jih samo še obesim na obešalnike. Se mi zdi brezzveze vedno sušilnik na polno laufat, ampak tu pa tam pa prav pride. Ne bi bla brez njega. Priporočam kar kombinacijo.user posted image
Zivepo, čestitam za izpit user posted image
Pomanjševalnice, moja tašča je učiteljica angleščine in jih uporablja non stop. Jaz sem jih že kot otrok zavračala. Upam, da bo plan uspel in da se bo s tamalim kar po angleško pogovarjala, tam pa ni pomanjševalnic, edino britanski petelin se čisto drugače oglaša, kot slovenski user posted image .
Trebuščki, lepe fotografije user posted image . No, jst še nisem bla čisto ziher, al se mi bejbi že kaj pozna al pa je samo špehec. Zdaj pa ko jo je še Barvar objavila, ki je vaditeljica aerobike, in ma verjetno drugače raven trebušček, potem se pa meni tudi verjetno že kaj pozna dojenček user posted image . V bistvu bi hotla, da se mi še bolj. V soboto smo meli družinsko fešto in je bila tam tudi sestrična, ki bo rodila konec januarja in moram priznati, da sem se kar malo napihovala, da bi se meni tudi bolj videlo user posted image . Sem pa danes končno dobila dva belly belta, ki bosta, upam, dobro služla. Že za na kavču je fajn. Mam kr občutek, da varuje otročička. Pa skril bo odprte hlače, pa mogoče bom pa zdaj lažje komu trebuščka pokazala, ko ne bo čisto gol.. user posted image .
Eh, sem že preveč dolga... Pa še kaj prišparam za jutri.

Mejte se!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
18.12.2009 16:55:33   
m_o_i
zivepo se zna zgodit, da si se kako pohano pisko narocimouser posted image  kofetkanje sem pustila zato, ker so najprej padale besede o kofetkanju; zaradi kraja srecanja se je pa spremenilo v kremsnitkanje, krofkanje in piškanjeuser posted image  user posted image  user posted image

fiška33 ziher se pozna bejbi; v najslabsem primeru (ceprav v teh nasih tednih res mocno dvomim) pa njegova postlca-je itak del njega in to je touser posted image  kr prilepi slikco user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 19:46:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4284
18.12.2009 19:58:04   
nusi
trojansko srečanje - sem za user posted image

fiška33 - prov vem kako ti je blo s trebuhom in napihovanjem user posted image , ker folk je res posrečn, mislm a zdej sm pa kej manj noseča če mam manjši trebuh user posted image ? Oh sej se bomo me tut še naokol kotalile, bez skrbi.

mubi - bravo za uspešen pregled in zdravega user posted image

ne vem kera ima idejo, da bo tašča s tamalim angleško govorila - v bistvu to sploh ni slabo baje se mali ful hitrejš učijo, to da petelin dela kakadidldu je še ta najmanjš problem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4285
   [Brisano sporočilo]
18.12.2009 20:11:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4286
18.12.2009 22:27:12   
Melia
dober večer

no, končno sem prispela domov....ufff, danes je bil naporen dan....kje vse sem se pa danes potepala....pa kaj vse zrihtala....eh, ne vem od kod mi voljauser posted image

hvala vsem za čestitke....no, pa da vam na kratko povem kaj bom delala....torej....z ljudmi s posebnimi potrebami....kot ene vrste animatorka.....zelo, zelo se veselim....sem skoz govorila da me to veseli pa sem šla to tečno, suhoparno ekonomijo študirat....pa mi je itak žal ker se resnično vidim bolj v teh socialnih vodah....sicer pa vedno je čas za prekvalifikacijo, a ne? no, danes sem bila noro srečna in sploh ko slišim, da se jim zdim prava za to delo....celo tako prava da jih moja nosečnost ne ovira....res sem jim hvaležna, ker ne morem verjet, da so še delodajalci s srcem in dušo...tako da bravo za takšneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

angel_tian....tud midva se zanimama za montažno hišo....daj povej kaj več kolk vas je do te 4.faze prišlo.....in pa kdo je gospod ki ti je izrisal načrt in ki ima zdaj svoje montažne? aja....pa kakšno kvadraturo imata? ker midva bi tam okoli 110 m2.

otroška govorica....ni mi všeč in upam, da ne bom imela probleme s kom glede tega....ker bom takoj dala vedet, da mi ni to všeč....aja....pa tud pomanjševalnic imen ne bom dopustila.....če bo naprimer otroku ime Mojca bo Mojca in ne kakšna Mojčika....

trojane....ni slaba ideja....bomo pa vidli če bo izvedljivo....

tako, na kratko sem preletele kar ste se pogovarjale, zdaj pa grem počasi v posteljo....lep vikend vam želim in uživajte!!! pa ne zapravljajte preveč za darila!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4287
19.12.2009 9:35:48   
Stajerka26
Uuuuuuuu kofetkanje in to 3 dni po mojem rosjtnem dnevu...ni slabo :)
Sicer pa danes z moji psičko sami doma, možek namreč služi dinarčke da bomo lahko potem zapravljali za najini pupiki ... hehe
Ampak je pa res prava idila....mmmmmm snegec, sišeče svečke po stanovanju in novoletne lučke...pravo vzdušje ni kaj...

Sicer sem že včeraj pisala pa mi je vse zbrisalo....grrrrrrr
No pa kljub temu, sem imela pregled pri G včeraj, pikici sta veliki okoli 8,5 cm vsaka, z njima vse v najlepšem redu in ena je tudi pomahala... hihi

Sicer pa glede glivic, mi je spet predpisala CAnesten...grooooza kljub temu da mi že 2 krat ni pomagal...
Mi je tašča zrihtala eno full priznano homeopatinjo, bom še s tem preizkusila, ko je vse še naravno ...

Mejte se lepo bejbike...grem papat zajtrk papa :)

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
19.12.2009 9:58:30   
Melia
jutro!!!

joooj, pa res kak je lepo zunaj,.....samo kaj ko pa čez praznike napovedujejo otoplitev in dež.....nič snegauser posted image ...no, ja...upajmo da so se zmotili in da bo vseeno bel Božič....user posted image

uživajte v snežinkah!user posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
19.12.2009 11:09:41   
emibu
user posted image Dobro jutrouser posted image

Ja je res lepo ker je sneguser posted image ampak jaz sem imela danes v planu nakupovanje za božičuser posted image zdaj pa ne moreva nikamor z avtomuser posted image drugače sem pa danes super spala že res dolgo ne takouser posted image potuser posted image m skodelica čaja pa kruhek s salamcouser posted image njam tako da je zajtrk mimo sedaj čakam če bodo kej splužli da boma lahko šla po kosilu čene pa morem spet čakati do ponedeljkauser posted image user posted image
kako ste pa ve kaj?
lep zasnežen dan usemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
   [Brisano sporočilo]
19.12.2009 11:16:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4291
19.12.2009 13:04:44   
Snovalka
Pozdravljene punce imela sem morfologijo, 17.12 imamo user posted image , naslednji pregled 14.01. drugo vse ok, razen a ma katera starega železa nam ga manjkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4292
19.12.2009 13:09:18   
nusi
En lep pozdrav in zasneženih domžal user posted image .

Sem bila na sprehodu in mi je skor rit zmrzlna - trenirka res ni dobra izbira, ker ful prepiha.
Melia - kot andragoginja ti povem, da ni nikol preprozno za spremembo kariere, celo dobrodošolo je user posted image , samo tko naprej, pa boš sigurno na koncu zadovoljna user posted image

Ja tut js jsm hotla po nakupih, pa dlej kot do konca ulice ne pridem user posted image .

štajerka - čestitke za "mahajoči" pikici user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
   [Brisano sporočilo]
19.12.2009 14:16:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nusi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4294
19.12.2009 17:39:40   
patella
hej, nosečke!!!

Mene je pa zakuhaluser posted image user posted image user posted image user posted image . Sm najprej mislna, da sm kej pokvarjenega pojedla, ker me je po črevesju šraufal, pa bruhala sm 2xuser posted image user posted image . Pol mi je pa popoldne še vročina narasla na 38,2°Cuser posted image - sm vzela en lekadol. Bomo vidl. če bo kaj padla. Kar hudo mi je, ker grejem svojga malčka, ker vem, da mu to ne pašeuser posted image user posted image . Mah, to je pa zato, ker se preveč čuvam - pol pa še prej zboliš.user posted image Mah, kr slabe volje sm. Pa še na snegec nisem mogla.

ok, dost jamranja. Vidm, da ste ostale že čist v praznikih - jst nimam nabavljenih še nobenih daril .Mam velik problem, kaj podarit tastu in tašču in svakinji, ker majo že vseuser posted image . No, bom  verjetno kar kaj humornega uštimala pa predvsem nizkocenovnega. user posted image

Nč, upam, da ste se kaj ukvarjale z zimskimi športi, ker je zunaj res taka idilauser posted image

Lepo se mejte!!!

Aja za srečanje - upam, da mi uspe pridit. Sm pa iz okolice LJuser posted image .

papa

Neposredna povezava do sporočila: 4295
19.12.2009 18:11:50   
barvar
Dober večer iz zasneženega Ptuja. Sva z mojim malo prej prišla iz toplic, kjer sva si prav fajn riti zagrela user posted image . Sneži pri nas še zmeraj, tako da upam, da bodo počasi ceste počistli...
Lep večer vam želim in stisnite se k svojim user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
19.12.2009 19:15:30   
emibu
ah joj vem kako vam je pri nas so šele zdajle plužliuser posted image pa so šli plani po vodi zdej sva pa prestaula nakupovanje na ponedeljek. za taščo in tasta tut jst nevem kaj naj no za taščo vsekakor orhidejo al pa neki tazga rožo u glaunem kr ma rada to za tasta pa hm?? nimam pojma=) za bratca imam v planu bob rokavičke in kakšn dobr dvd božični se razume...pa nevem kje bi dobila kak poceni bob za sankanje? predlog? sm gledla u baby centru pa nevem če bo dost vlki bratec je star 12 let in ima skor 60 kg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jah nemormo pomagat rad jeuser posted image user posted image za mamico tut še nevemo za atija pa tut ne za mojga pa tut ne hjooooj to je mučno če mene uprašateuser posted image user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
19.12.2009 19:21:21   
MiniMiska
Dober večer še iz zasnežene Gorenjske.

Danes sem šla celo za 20 min na svež zrak, počutje tko tko, občasno se mi še vrti zaradi visokega pritiska, ampak saj bo user posted image . Prej sva z mojim user posted image poslušalauser posted image user posted image - to pa so fajni občutki user posted image

patella: upam, da Lekadol prime in vročina popusti, morda si kakšno trebušno virozo pobrala ... veliko pij in počivaj! Pa hitro okrevaj!

barvar: user posted image za toplice. super da sta se pregrela. Jaz moram v torek G vprašat - plavanje da/ne glede na vnetja, ki so pri meni kar pogosta.

snovalka: user posted image za pregled in še enega user posted image

Lep sobotni večer, grem pod kouter gledat tv user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
19.12.2009 19:32:48   
Melia
pozdravljene,

tud jaz sem bila malo veni, drugače pa sem kar pred tv danes.....mora bit tud kak tak lenoben dan.user posted image

emibu....te čisto razumem....ta darila mene tud živcirajo.....jaz sem par stvari že kupla, kupujem pa vse kar je v akciji in res samo malenkosti....nič dragega....

nič, lepo se imejte in uživajte v zimski idiliuser posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
   [Brisano sporočilo]
19.12.2009 20:41:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.