MiniMiska
|
Ojla... sem že napisala cel roman, pa me je ven vrglo gremo še enkrat od začetka - torej, najprej se pohvalim, da downloadam prenatal yogo - tiste, ki to že vadite, a je fajn? vozički - ja, če je dober voziček, je tudi drag, to je dejstvo. A ker je to tisti del opreme, ki pomeni za toliko kot nam varen/udoben avto, se mi zdi, da je fajn, da kupiš takega, ki ti bo služil...poleg seveda lupinice/avtosedeža, da se razumemo... jaz sem trenutno zagledana v TFK joggster, res da je težek, a je zato tudi stabilen... lahko da se še premislim Včeraj sem bila v LaVie v Babycentru, našla ene hlače za 50 eur, take bolj debele, ful fajne, a ker se nisem mogla odločit ali M ali L velikost, jih še nisem kupila... ker ne vem, kako/kam se bom redila bom počakala, da mi jih prinese dedek mraz Drugače pa komaj čakam torek, ko bo 3 tedne od biopsije, in upam, da me do torka noben ne pokliče... ker potem bo miklavž prinesel dobre novice... samo po drugi strani me pa kar malo "skrbi", ker še ne čutim brc itd., prej ko mi je bilo slabo, sem vedela, da se nekaj dogaja no ampak je moj lubi naročil angelsounds, in upam, da ga še ta teden dobim, da ne bom v skrbeh... lepo nedeljo želim!
|