|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 11:33:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
   RE: Majčice 2010
29.11.2009 11:56:30   
fiška33
Emibu, veš koliko je raznih cak pri vozičkih, ki ti kasneje lahko precej zagrenijo naslednje tri leta, če ne izbereš res tega, kar rabiš. Lahko pa seveda 3x menjaš, tako ko Zivepo user posted image . Idealnega seveda ni. Vedno bo nekaj manjkalo user posted image . Zdaj pa je kar problem izbrati takšnega, ki mu bo manjkalo najmanj stvari, ki jih boš pri svojem vozičku pogrešala user posted image .
Jaz bom kupila rabljenega. Se mi zdi, da taki mercedezi, al pa bom rekla kar Audi allroadi, al pa kr Q7 - moj sanjski avto user posted image , kot je Quinny Freestayle, dolgo zdržijo. Bom pa seveda izbrala ta najnovejši model, tak da bo maximalno 3 leta star. Denar bo dala tašča, ampak mi je vseeno full pomembno, da ne bom preveč razsipna.

U zanimivo, tvoja mami je mojih let, tole bo pa zame šele prvi otrok user posted image . Mater, lahko bi bila že babica, če bi pohitela, ampak jaz mogoče preveč kompliciram user posted image
Zdej se pa res počutim staro user posted image .

LP

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
29.11.2009 12:23:25   
Melia
hej, hej

najprej hvala za nasvete glede flekca....bom kar obiskala zdravnika...pa da vidimo kaj bo rekel....

eh, ti vozički so res dragi....samo se pa jih res potrebuje....no, vsaj jaz...ker sem kar terenska in ne bi mogla otroka dolgo nosit....voziček pa bo služil svojemu namenu..vsaj pri nas....bo se dete že navadilo vozit se...vsaj upam, nouser posted image

emibu.....imaš pa res mlado mamo.....koliko si pa ti stara, če ni skrivnost? se mi ne da it gledat seznamauser posted image

lepo nedeljo vam želim....uživajteuser posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
29.11.2009 12:31:13   
MiniMiska
Ojla... sem že napisala cel roman, pa me je ven vrglo user posted image
gremo še enkrat od začetka - torej, najprej se pohvalim, da downloadam prenatal yogo user posted image - tiste, ki to že vadite, a je fajn?

vozički - ja, če je dober voziček, je tudi drag, to je dejstvo. A ker je to tisti del opreme, ki pomeni za user posted image toliko kot nam varen/udoben avto, se mi zdi, da je fajn, da kupiš takega, ki ti bo služil...poleg seveda lupinice/avtosedeža, da se razumemo... jaz sem trenutno zagledana v TFK joggster, res da je težek, a je zato tudi stabilen... lahko da se še premislim user posted image

Včeraj sem bila v LaVie v Babycentru, našla ene hlače za 50 eur, take bolj debele, ful fajne, a ker se nisem mogla odločit ali M ali L velikost, jih še nisem kupila... ker ne vem, kako/kam se bom redila user posted image bom počakala, da mi jih prinese dedek mraz user posted image

Drugače pa komaj čakam torek, ko bo 3 tedne od biopsije, in upam, da me do torka noben ne pokliče... ker potem bo miklavž prinesel dobre novice... samo po drugi strani me pa kar malo "skrbi", ker še ne čutim brc itd., prej ko mi je bilo slabo, sem vedela, da se nekaj dogaja user posted image no ampak je moj lubi naročil angelsounds, in upam, da ga še ta teden dobim, da ne bom v skrbeh... user posted image

lepo nedeljo želim!

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
29.11.2009 12:43:23   
fiška33
Minimiska, jaz vadim na Prenatal Yogo. Zdownloadanih imam enih 5-6 različnih vrst telovadb za nosečke, pa je Yoga moja najljubša. Grem zdajle eno rundico, eno urco na izi pretegovanja user posted image , ampak hrbtenica pa nič ne boli več user posted image . No, proti koncu Yoge preskočim tisto počivanje in umirajanje in še naredim nekaj vaj proti celulitu user posted image .
Morem pohitet, ker pride ob 15h tašča na kosilo, pa bo treba še mal pospravit, pa skuhat.. :)

LP

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
29.11.2009 14:43:07   
frcefela
Glede belly beltov - odlična zadeva, sem naročila 3 za 14 EUR iz Poljske (pri nas je eden toliko) in so fantastični. Gumb in zadrgo na hlačah imam kar odpeto pas pa čez in vse stoji na svojem mestu. Gre za poceni alternativo nosečniškim hlačam. user posted image Sem pa kupila v treh različnih barvah: rdeča, zelena in rjava. Priporočam.

Hvala bogu imam situacijo z vozičkom rešeno - dobiva Bugabooja od kolegice z vsemi možnimi dodatki - od košare, špotnega dela, lupinice do zimskih in letnih koles user posted image Drugače bi tudi jaz predelala cel internet in imela najmanj 7 favoritov. user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
29.11.2009 15:00:01   
_katja_
Vidim, da je cela debata okol vozickov. Mi imamo Quinija Freestlya XXL Comfort (neki tazga), skratka trokolesnik z bremzo. Voziček je super, pozimi je super ril po snegu (rodila sem novembra lani), za rolat in tečt je super. Pozimi smo imeli sposojeno košaro, spomladi smo dali pa backa v športni del. Pri vozičku me moti to, da ima slabo ravnotežje, če je športni del obrnjen v smeri vožnje, otrok leži v čist vodoravnem položaju in je bolj gor (recimo če se z nogicama opre v uno prečko). V tem položaju je težišče čist preveč nazaj in moraš pazit, po kakšenm grdem terenu, da se ne prevaga nazaj (no sej ga itaq držiš, ker ga voziš). To je pač napaka. Druga stvari, ki me je začela motit šele sedaj, ko sem spet noseča pa je njegova teža. Za dvigovanje v avto je s trebuščkom zoprno. Ampak bomo itaq verjetno mogl kupt se eno marelo za ta velkega pa bomo potem kombinirali. Drugač pa fajn vozicek.

Vadba:
Pri nas je mesečna (2 krat tedensko 39 eur), ali pa za 12 obiskov (velja 90 dni) 60 eur.

Nosečniške obleke: jaz imam večinoma še od 1.nosečnosti. Nekaj malega sem imela sposojeno, pa si zdej na zalost ne morm več, ker je kolegica ze dala naprej. Imam pa kar nekaj kolegic, ki so ravno rodile, tko da upam se na kaksen sposojen kos. Imam sreco, da sem v sluzbi v trenerki. Eno bundo imam tudi sirso, potem ko bo pa trebuh vellliiiik bo pa itaq ze toplo, pa bojo raztegljive kiklce pa majcke iz H&Mja zakon:)

Lepo nedeljo!
K

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
29.11.2009 16:05:47   
milena2222
Mene pa zanima,če katera že čuti kako brcanjeuser posted image ?Jaz nastopim jutri 19-teden,pa še ne čutim oz.nekak ne znam opisat,nekaj čudnega se mi že zazdi včasih ( kot nekakšno plavanje ),ko ležim,kaj drugega pa še ne...
Lep nedeljski večer

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 16:19:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu milena2222)
  Neposredna povezava do sporočila: 3334
29.11.2009 16:28:12   
frcefela
http://cgi.ebay.at/3-x-MATERNITY-PREGNANCY-BELLY-BAND-BUMP-TOP-BELT_W0QQitemZ300362580040QQcmdZViewItemQQptZUK_Clothes_Shoes_Accessories_Women_s_Clothes_Women_s_Maternity?hash=item45ef014048

vse skupaj s poštnino je okoli 14 eur.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
29.11.2009 17:39:49   
knorbalbo
Uuuu....jst sm jih tut narčila, sam nisem znala oz nisem vidla kje se zbere barve tko da sm poslala še dodaten mail prodajalcu in upam da bojo taprave barve pršle!!!user posted image Upam da bojo kmal pršli k jih bo fajn pri telovadbi uporablat!user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
29.11.2009 17:47:50   
frcefela
Knor jaz sem jih dobila v enem tednu

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
29.11.2009 17:54:45   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Minimiska, jaz vadim na Prenatal Yogo. Zdownloadanih imam enih 5-6 različnih vrst telovadb za nosečke, pa je Yoga moja najljubša. Grem zdajle eno rundico, eno urco na izi pretegovanja user posted image , ampak hrbtenica pa nič ne boli več user posted image . No, proti koncu Yoge preskočim tisto počivanje in umirajanje in še naredim nekaj vaj proti celulitu user posted image .
Morem pohitet, ker pride ob 15h tašča na kosilo, pa bo treba še mal pospravit, pa skuhat.. :)

LP

Pozdravljena , sori ker sem kr not skočla, ampak tud sama sem si hotela prenatal Yogo downloadat pa je nikjer ne najdem, pa vidim da si glih iz Mb kot jaz pa bi te prosla Če bi še meni dol potegnila pa ti plačam, prosim . Aja pa jaz spadam pod aprilčice 2010. Prosim javi mi. Hvala 

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
29.11.2009 18:08:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

LP

Pozdravljena , sori ker sem kr not skočla, ampak tud sama sem si hotela prenatal Yogo downloadat pa je nikjer ne najdem, pa vidim da si glih iz Mb kot jaz pa bi te prosla Če bi še meni dol potegnila pa ti plačam, prosim . Aja pa jaz spadam pod aprilčice 2010. Prosim javi mi. Hvala 

Kje se to da dobiti oz.  pobrati dol

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3339
29.11.2009 18:23:20   
K_a_t_i
Tole je tudi varjanta za povečevanje obsega, ampak jaz bi vseeno dala čez še pas. Tale link je krajši user posted image
http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php

Tale tvoj link mi ne da spat... Pa ne zarad nosečniškega pasa... Skibucke, kapa, rokavice za tamalga user posted image . Samo drago pa kt pes! (no ski buci so kr sprejemljivi)

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
29.11.2009 19:46:42   
fiška33
Dober večer user posted image

Kosilo s taščo uspelo. Smo jedli spomladanske zavitke. No, faširano z zeljem in sojino omako v palačinkah. Za sladico pa smo ji dali še srčka za poslušat user posted image .
Telovadba se zdownloada na temle linku user posted image

http://download.f60s.com/forums/t/128725.aspx
Wannabemommy, mislim da ne bo problema zdownloadat. Če bojo kakšni problemi, ti pa seveda posnamem. Javi na ZS.user posted image

Aaa, tega linka za Belly belte jaz potem nisem našla, tak da sem si kar nekje drugje naročila dva črna. Sem si hotla kake bolj fancy s swarovski kristalčki naročit, pa se bojim, da bodo odpadali, kot iz mačje ovratnice user posted image . Če se mi bo dalo, potem si bom poskusila sama kaj simpatičnega našit, saj se bo počasi začelo novoletno bleščičenje user posted image .

Ljubljančanke, ste že šle pogledat v novi Mothercare. http://www.btc-city.com/novica.php?ID=4984
Če je ponudba in so cene takšne, kot v njihovi angleški spletni trgovini, potem bo to super trgovinica.
http://www.mothercare.com/clothing/b/42771041.
Moj ima v četrtek ob 9h zraven BTC en dvourni seminar, pa sem bom kar priključla in bom šla ščekirat trgovino. Mogoče še katero ravno takrat tja odnese user posted image . No, upam, da se do četrtka moj pozdravi in da ne bo odpadlo user posted image .

K_a_t_i, mogoče se ti splača raje tu pogledat, Slo cene so toooooo much nabite user posted image .
Če se ti pa res ne da iz stanovanja, pa mogoče preveri še http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X44&p=766&o=2. Tukaj imajo zelo luštne stvari, cena poštnine pa je le 5 €.

Jaz glede brcik ne morem še rečt, da je pa to to. Enkrat sem ga 100%, čutila, ker ga dragi z Angel soundom preveč požokal in se je izmaknil.

_katja_, hvala da si opozorila na slabosti QF XL Comfort user posted image . Bom pozorna na slabo težišče v ležečem položaju.

Lep večer

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
   [Brisano sporočilo]
29.11.2009 20:16:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3342
29.11.2009 20:18:09   
frcefela
Jaz pa zadevo zloadam in ko extractam, mi javi, da je datoteka poškodovana user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
29.11.2009 20:38:34   
fiška33
Frcefela, ko si zdownloadala vse, al šele en del? Meni je pravilno odpakiralo, ko so bli vsi deli dol.
Res pa je, da ko sem odkrila ta link, in sem mogla 15 min čakat, da sem lahko naslednjega potegnila, sem skoraj obupala,
tak da Yoga se je potem s torrentom dol snela od nekje drugje. Ampak ostale telovadbe pa vse noramalno delajo user posted image .
Bom poiskala link od torrenta.

.

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 29.11.2009 20:39:21 >

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
29.11.2009 20:45:09   
K_a_t_i

pa mogoče preveri še http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X44&p=766&o=2. Tukaj imajo zelo luštne stvari, cena poštnine pa je le 5 €.

Iz kle mamo celo garderobo user posted image . Razen spodnjih majic, ki so čisto prekratke, mi je blo za zdaj vse kul.
Sem naročila iz unega linka ski bucke in en uni ozki pas, da mi bojo še en čas kake hlače prav.

Pa ne mi s to telovadbo slabe vesti nabijat, prosim user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 29.11.2009 20:47:11 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
29.11.2009 21:58:36   
nusi
Živjo nosečke.

Eno vprašanje za vse in prosim, da me ne napadete takoj ali še preden preberete do konca user posted image .

Skratka, ponovno sem stopila na vago in ugotovila, da sem si pridelala kr en lep kup kilogramov. Preveč za enkrat. Pa me zanima sledeče: vem, da se hujšati med nosečnostjo ne sme, niti se mi to ne zdi pametno. Ampak a lahko, glede na to, da sem si naredila zalogco zdej kakšen sendvič ali tortico manj dol zvrnem? Ne govorim o stradanju, samo nazaj v okvire bi se rada spravla, pa če bom zdravo jedla ne bom škodla otročku a ne? Verjetno zgubljat kil ne smem, se pa lahko ne zredim en čas al kako?

Pa še enkrat prosm ne name plant k lev, ker mislm, da moji hormoni zdele tega ne prenesejo user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
29.11.2009 23:05:25   
Animus
nusi - nobena ni planla, ker nas/jih je veliko, ki se to sprašujemo.

Jst takle naredim. Vedno se tehtam ob sobotah in si zapisujem kilograme. Če se kdaj preveč zredim, si rečem da zdej pa bo treba nekaj U IZI ukrent. Potem pa sledeči teden malo zmanjšam sladkarije oz. stvari, ki so se mi zdele najbolj redilne. Ne črtam jih pa čisto povsem, ker pač moram zadovoljit  user posted image hormone. Pa malo več sem migala. Zdej je to nemogoče, ker moram počivati.  Se pač malo bolj pazim, da naslednji teden manj pridobim. Npr.: jem bolj juhice, solate in lahko hrano (psst, na koncu še vedno pade piškot).
Naj te pa potolažim - tisto kar sem dobila GOR v 1. nos, sem dobila vse v prvih sedmih mesecih. Zadnja 2 meseca pa minimalno.

Ni ti treba hujšat - si pa črtaj kakšno stvar, ki najbolj redi. Pa ne bit preveč radikalna.

A prebavo imaš OK? Sorry ker te take sprašujem, pa sej ni treba odgovorit. Sam meni se zelo pozna, če kateri dan ne "zagrejem" školjke.

@mber in m_o_i_
- Imam eno vprašanje. Na kakšen način si to izpirate nosove? Al kr posrkate skozi nos? Ali sem morda preveč površno brala in sem zgrešila?  Jst imam zaenkrat eno pumpico z morsko vodo, ki sem jo dobila v lekarni, pa ne vem, če je dovolj.

Lep večer

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
29.11.2009 23:27:05   
fiška33
Nusi, jst sem na istem, ali pa še na slabšem user posted image . Ne vem, koliko kg si si ti prijedla, jaz sem si jih od poletja že 8 - 10. Nazadnje me je pri g skoraj kap, ko sem vidla, da sem se v enem mesecu zredila 3 kg in to v času, ko se v bistvu sploh še ne bi smele rediti. Pa sem mislila, da sem se bolj pazla pri prehrani, no vsaj ta zadnji mesec, ker kap me je že skoraj tudi na prejšnjem pregledu user posted image .

Jst sem si naredila plan. Poiskusila se bom ne zredit naslednje tri mesece, no že pri naslednjem pregledu bi blo fajn, da mi pokaže enako kg user posted image . To poskušam na naslednji način.

Kupila sem si novo baterijo za vago user posted image - prej se že 100 let nisem vagala doma. V excelu sem si naredila datoteko, v katero vsak dan vpišem, koliko tehtam takoj zjutraj in ob kateri uri kaj in koliko pojem. Prej se mi zdi, da je vse skupaj ušlo nadzoru. Porcije so ratale ogromne, litrski sladoled sem pojedla skoraj vsak dan, .... Črtala sem tudi pečenje sladic, pa ravno sedaj, ko sem si privoščila nov mikser in pekač user posted image .
Pribeležim si tudi, če tisti dan kaj telovadim.

To delam sedaj že 11 dni, zredila se nisem, lačna pa tudi nikoli nisem. Jem cca na 2-3 ure, ko postanem lačna, edino od kosila do naslednjega obroka traja malo več. Tu pa tam pa si še vedno privoščim kaj sladkega. Ta mali obroki so pa vglavnem sadje ali pa kaj mlečnega. Jaz mislim, da sebi in bejbiju ne delam nobene škode. Malo sem pogooglala tudi kake fit pregnancy za motivacijo user posted image
Bom pa tudi jaz vesela kakšnega mnenja glede te tematike user posted image . Ali je sprejemljivo se ne redit?

LP

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
30.11.2009 7:32:41   
m_o_i
bro jutro!

animus nos si spiram s pomocjo pumpice, ker sem pac v sluzbi nabavljala laboratorijski material sem si jo vzela se za domov (v mikro-polo v MB jih majo)-taka rjava steklenicka z razprsilcem je. v lekarnah pa tam narejeno fiziolosko raztopino prodajajo v majhnih plastenkah s kapalko-nagnes se nazaj, nakapas dve tri kapljici, malo potegnes vase (da pride cim visje, ce ne stece samo) in si spihas nos.

hrana jaz pa opazam, da nimam vec napadov lakote user posted image  zdrzim do kosila z zajtrkom (prej sem do kosila jedla vsaj trikrat; no, tak po malem hihi). ce pa se mi ne bi ustavlo, bi se pa tudi jaz zacela kontrolirat, ker sem pridelala ze 6 kil od poletja (ok, no, 2 sem dobila gor se pred zanositvijo-torej 4). ne bi pa tega pocela s tehtnico...samo bolj lahko hrano (jogurt, sadje,kak kreker) bi izbiralauser posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
30.11.2009 7:37:19   
nusi
Jutro nosečkeuser posted image .

najprej hvala za odgovore, ker me je bilo prov strah napisat, malo sem najprej srfala po netu in na ostalih forumih so tako spravle na tiste, ki so sploh omenile besedo na H. Bom upoštevala vaše nasvete in se malo vzela v roke, ne vem kaj mi je sploh bilo ampak mislm, da sem predvsem nenormalno povečala porcije, pol me je pa še mami včeri napadla, da se nimam kej tkole redit. Sej vam lahko povem - imam 60 kg na mojih 171 sicer se ne sliš velik, ampak če si štartal iz 55 kg je pa mal preveč user posted image

Takle mamo user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.