chicitita
|
Ojla, so ! Najprej naj vam povem, da sem bila na pregledu pri dr. Edi Bokal Vrtačnik in je rekla, da je z mojim bebijem vse ok, da je čisto dovolj velik in da ona sploh ne bi delala AC, ker ni potrebe.. drugače sem pa zelo vesela, saj sem dobila tudi izvid iz dvojnega hormonskega testa in imam rezultat 1:39000.. kar je baje noro dobr.. tko da zdaj kar po oblakih hodim.. Mi je pa zelo žal za Kratko in upam, da se boš hitro spet postavila na noge... je pa to sigurno ena velika preizkušnja zate (tako sem se jaz tolažila, če bi me doletel tak scenarij... Glede bolečin v križu: jaz prvo trimesečje nisem kaj preveč telovadila, kdaj pa kdaj sem šla na kakšen sprehod, ker sem se zelo slabo počutila, ampak to mi pa ni nič pomagalo.. zdaj pa že kakšne 2 tedna vsak dan po eno uro plavam in se enkratno počutim, pa tudi kilce ne grejo tako hitro gor.. tako da to res zelo priporočam.. Melia: jaz sem šla tudi po trgovinah iskat kaj pametnega za oblečt, samo mi ni bilo nič ušeč.. (iskala sem nekaj kar zgleda sexy in mladostno ter sveže), tako da sem večino stvari prek interneta nabavila.. tukaj je ena stran, če je še ne poznate.. res noro noro lepe stvari, sicer malo dražje, samo se splača.. jaz se počutim enkratno.. www.isabellaoliver.com Glede bušija.. moj je res že ful velik za to obdobje.. zdi se mi kot da je na dva dni večji, moj fant pa tut sam gleda, kako ta raste... drugače se mi je pa malo poznalo že pred tremi tedni, zdaj pa res že vsi opazijo... in punce, smo sexy in zapeljive... meni ful pomeni, da se v svojem telesu dobro počutim, imela sem tudi prehrambene motnje, zato dam res veliko na to... in še preden sem zanosila, sem se prisegla, da se bom trudila tudi rihtati in tko.. in da ne bom same široke trenirke nosila ter majice do kolen.. haha je pa res, da odkar vsak dna pplavam, se res počutim pol lažjo, svežo in zapeljivo.. tako da res, priporočam!! ok, sm se kar malo razpisala, zdej pa šibam v trgovino... punce, uživajte na polno!
|