fiška33
|
Dobro jutro Prepričana sem, da je še mnogo punc, ki bojo rodile maja, pa niso na RR. Zadnjič sta mi dve mamici povedali, da jih je v MB rodilo po cca 10 na tisti dan, kot pa one. Na moj PDP smo na RR porodnišnico že rezervirale štiri, pa nobena več iz MB konca . Od mojih znank je edino svakinja na RR in mi je full vščeč, ko se še zdaj, po treh letih, punce dobivajo s svojimi oktobrčki . No, meni internet predstavja full velik del življenja. Odkar sem, leta 2003, dobila neomejen dostop - beri, ratala odvisna od informacij, , sem skoraj non stop priključena. Bivši je bil računalničar, pa sva bila oba taka. Zdajšnjega sem pa tudi že takrat spoznala na #akvazinu, akvarističnem kanalu na Ircu, ko sem postajala akvaristka . Oba sva bila takrat v resnih zvezah in potem, ko sta se obe zvezi čez nekaj let skrhali (ne zarad chatanja z drugimi), sva se začela pa še v real life družit . Skupaj sva od 2006. Zdaj imava pač tri akvarije , pa vsak svojega notebooka ves čas na kolenih . Je še kaka zveza tukaj, ki se je začela online? Joj, danes sem do 5 zjutraj preučevala vozičke (again) . Pri, že zdavnaj izbranem Quinny Freestaylu, me je motila njegova teža, 15 kg, "velik" transport in pa slaba izbira barv. Včeraj sem si dala v BC zložit še Quinny Speedija, ki ga imajo v full lepših barvah, amapk se razstavi prav tako na eno glomazno stvar . Izkušnje lastnic z njim pa so slabše. No, potem sem včeraj dala možnost še Mutsiju, Muri, Chipolinu ... In zaključila spet pri QF . Lastnice mu vse naštete pomankljivosti, zaradi njegove odličnosti, odpustijo . Glede barve... Zdaj na koncu sem se odločila za peščeno, z mislijo, da bo voziček itak nek okvir, v katerem bo bejbi lep ko slika - in ne sme voziček preveč izstopat . Upam, da je to to, ker zdaj imam pa že poln k* vozičkov. Želim vam lepo nedeljo! LP
|