|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
30.11.2009 15:36:28   
frcefela
jaz odraram, ampak mi potem javi error, da je datoteka poškodovana user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
30.11.2009 15:38:29   
Teja K
Minimiška jaz bom poskusila danes to dol snet, ker bi se tudi jaz rada raztegnilaaaaa... Upam da rata

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
30.11.2009 15:40:18   
MiniMiska
frcefela: a si vseh 6 delov dol potegnila? potem je ena od teh datotek najbrž poškodovana.. upam, da ti uspe...

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
30.11.2009 16:39:27   
Meemee
Pozdravljene souser posted image .
Spet se oglašam. Vidim, da pridno klepetate in komaj mi je uspelo prebrat vse, kar sem zamudila. Rada bi bolj sodelovala v pogovorih, a imam internet samo v službi ... Časa za klepetanje pa zelo malo. user posted image

Glede hrane in kg - jaz jem kolikor mi paše. user posted image Zredila sem se 4 kg in mislim, da to ni nič hudega. Hujšati ali pa pretirano paziti pri hrani pa tudi ne mislim. Zdi se mi pomembno, da poslušam svoje telo. In trenutno rabi več hrane.

Sex - so sicer dnevi, ko mi malo manj paše, vendar teh dni ni ravno veliko. user posted image user posted image user posted image Kondoma pa ne uporabljava.

Pa še en podatek o plastenkah (da ne bo govora samo o gripi). Mene je zelo zaskrbelo:
Na internetu sem našla en članek (spodaj kopiran), ki me je malo šokiral. Sem vedela, da plastika ni najboljši material za hrano, da pa ima toliko "stranskih učinkov" pa ne.

Trikotnik na posamezni plastenki vam pove, iz kakšne plastike je narejena. Na dnu plastenke poiščite trikotnik s številko v sredini in ugotovite, kakšne sestave je vaša plastika.

#2 HDP ali HPDE (polietilen visoke gostote): Ta plastika visoke gostote najtežje izpušča kemikalije v vodo. Najbolj pogosto jo najdemo v plastenkah mleka, čistil in šamponov. Lahko jo je prepoznati, ker je le delno prozorna ali popolnoma bele barve. Nikoli ni prozorna.

#4 LDPE (polietilen nizke gostote): Čeprav ravno tako ne izpušča kemikalij v vodo, se skoraj nikoli ne uporablja za plastenke, ampak za plastične vrečke za shranjevanje hrane, plastične folije in nakupovalne vrečke.

#5 PP (polipropilen): Ta napol prozorna ali bela plastika prav tako ne izpušča kemikalij. Večinoma se uporablja v plastenkah za sirup ali lončkih za jogurt.

to spodaj se izogibajte!

#1 PET/PETE (polietilen tereftalat): Te plastenke so namenjene enkratni uporabi, toda vseeno se jih je bolje izogibati, saj najverjetneje izpuščajo težko kovino, imenovano antimon, in kemično snov BPA, ki moti delovanje hormonov v telesu. Teh plastenk nikoli ne uporabite več kot enkrat in ne kupite plastenke, ki je stara več kot 6 mesecev.

Takšne plastenke izpuščajo spojino DEHA, ki jo je EPA uvrstila med morebitno kancerogene snovi za človeka, ter acetaldehid, ki mu je Mednarodna agencija za raziskave raka (International Agency for Research on Cancer) podelila isto oznako.

#3 PVC (polivinilklorid): Znano je, da v vodo izpušča dve strupeni kemikaliji, DEHP (di-2-etilheksil ftalat) in bisfenol-A. Obe motita delovanje endokrinov in hormonov, toda še vedno je to najpogostejša vrsta plastike v plastenkah, tudi za dojenčke in plastenkah za olje.

#6 PS (polistiren): Znano je, da v vodo izpušča stiren, kancerogeno snov, ki povzroča glavobole, utrujenost, omotičnost in zmedenost. Ta vrsta plastike se najpogosteje uporablja v kavnih skodelicah za enkratno uporabo in v embalažah hitre prehrane.

#7 PC/PLA (polikarbonat): Ta vrsta plastike je narejena z BPA, ki se bo gotovo izločala v vodo, zato je najverjetneje najslabši možni izbor med plastenkami. Nažalost se uporablja v plastenkah za dojenčke, bidonih, pisarniških aparatih za vodo in posodah za shranjevanje hrane.

BPA ali Bisfenol-A je industrijska kemikalija, ki se uporablja v proizvodnji plastičnih smol, epoksi smol in drugih produktov. Nedavne študije so pokazale, da večja izpostavljenost tej snovi povečuje tveganje za zdravje ljudi, povezuje se s sladkorno boleznijo, hibami pri rojstvu, fibroidi v materničnem tkivu, rakom na prsih, zmanjšano količino sperme in rakom na prostati. Izpostavljenost je največja nevarnost za dojenčke in otroke.

Pravzaprav znanstveni dokazi pričajo, da je potrebna ?večja zaskrbljenost od tiste, ki jo je izrazil znanstveni odbor za možne učinke na žlezo prostate, mlečno žlezo in zgodnejši začetek pubertete pri izpostavljenih zarodkih, dojenčkih in otrocih, zaključuje poročilo NTP. Medtem ko FDA še vedno ostaja pri stališču, da je BPA varna v manjših odmerkih, so nekatere ameriške države in Kanada prepovedale uporabo te snovi za katerikoli potrošnikom namenjen proizvod.

Ja pa še nekaj:

* Preverite, ali ima vaša voda vonj po plastiki. Tudi, če je komaj zaznaven, odložite plastenko. Nikakor ne pijte te vode.

* Embalirano vodo ne puščajte na vročini ali sončni svetlobi. Vroča plastika hitreje izpušča kemikalije.

* Ne kupujte vode, ki stoji na polici več kot 6 mesecev. Prah vsekakor ni dober znak.

* Plastenk za enkratno uporabo ne uporabljajte večkrat.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3379
30.11.2009 16:39:28   
frcefela
jp, vseh 6 ...

Neposredna povezava do sporočila: 3380
30.11.2009 17:11:57   
MiniMiska
Frcefela, odpakiraj (expand/razširi sem) 1. del yoge (part 1) in bo ostale rar sam obdelal v 1 skupno datoteko... poskusi, upam, da dela.

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
30.11.2009 17:13:26   
m_o_i
o "ucinkih" plastike na nas bomo prebirali cez cca. 10 let, ko bodo problemi postali bolj otipljivi (beri: pojavile so bodo razne bolezni in zastrupitve po nekaj letnem nalaganju v nas)

pa se vprasanje: je katera v zadnjih letih zasledila litrsko steklenico coca-cole v kaki trgovini?! jaz je nisemuser posted image  tudi olje se je vcasih steklenicilo...danes pa nosimo plastenke v zabojnike na ekoloskih otokih vsak dan (mene to UBIJA)

moje skromno mnenje je, da nas bo plastika pokopalauser posted image  aja, za eno plastenko usteklenicene vode se menda porabi 5 litrov!!! vode in pol litra nafte (mogoce si nisem cist tocno zapomnila kolicin, razmerje je pa zaskrbljujoce)
pa se to: voda v pipah mora dosegati dosti visje standarde za ustreznost kot usteklenicena voda!

ce se ne prepustis crednemu nagonu, ti lastna pamet da vedet, da smo cist prenaivni glede novotarij na trguuser posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
30.11.2009 17:34:44   
carly
Kilogrami, jah no, jaz jih niti prej nisem imela malo, sem bila vedno med malo bolj okroglimi, čeprav ne prov debelimi, tko da sem tud sedaj štartala s 7 spredaj, pridelala pa že 4 kg, in to tri v zadnjem mesecu za kar sem čis sama kriva, kaj pa mi je blo treba pojest celo ta velko gajbo kakijevuser posted image .Ma se ne sekiram preveč, se bom tolk pazila da se ne bom zredila več kot prvič pa bo, s kilami se bom pa potem obremenjevala.

Dvigovanje otrok, ja non-stop, moja enoletnica sicer že lepo hodi ampak po stopnicah še ne more ker imamo smotano ograjo, pa tudi tako se še zelo rada crklja v naročju.

Sex-tudi pri nas brez kondoma.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
30.11.2009 18:07:27   
nanny.girll
Angel_Tian user posted image kr ne morm verjet, da smo istega mnenja glede obeh imen =) pač so lepa ane heheuser posted image user posted image user posted image

men je moj use naredu tko da njega vprašam kako je to zloadal user posted image jz neb vedla user posted image

zdele me je tok začel bolet v trebuhu da je joj.user posted image user posted image ampak prou sredina trebuha. sploh ne vem kaj to pomeni.sem se zdj mal ulegla pa zvila v klobčič in je nekak ql. upam da je use ureduuser posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
30.11.2009 18:14:31   
@mber
voda iz plastenk -tudi jaz sem slišala glede teh plastenk, najhujše so stare plastenke, v katere shranjujemo vse živo, ker se začne plastika luščiti, mi pa delčke lepo popapamo... Jaz že kar nekaj časa ne kupujem vode v plastenkah, ampak pijem vodo iz steklenic, pa še to si hodim točit na en izvir v bližini... Smo se tako navadili na to vodo, da sploh ne moremo več pit one iz pipe... je pretrda.user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
30.11.2009 18:19:54   
Melia
hej

joooj, ta plastika je res zaskrbljujoča.....ampak jaz moram pit vodo iz plastenk.....zdaj ko smo v hiši ne pijemo vode iz pipe ker smo žal na takem območju kjer je samo vaški vodovod in voda iz pipe ima grozne rezultate....nič spodbudno....tako da se mi je še zobe prat grozno....sploh ko pa je dež pa je voda kar blatna....in ko pomislim vse kemikalije ki pronicajo v zemljo....včasih voda prav smrdi po raznih kemikalijah ki jih kmetje veselo škropijo po poljih....in tako mi je žal vseeno boljše pit vodo iz plastenk....no, ne vem če je boljše, ampak te iz pipe nikakor ne morem

emibu-čestitam ti za tako mlada leta in da si zbrala v sebi dovolj odgovornostiuser posted image ...res super....in ne sekiraj se, če komu tvoja starost oz. mladost dela probleme....to je predvsem tvoja in od tvojega partnerja odločitev in zelo, zelo lepo se mi zdi, da vaju starši podpirajo....res lepo....želim ti prelepo nosečnost in bodita ponosna mlada starša....user posted image

lep večer vam želim, drage moje lepe nosečke!user posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
30.11.2009 18:54:52   
MiniMiska
Hej, sem se raztegnila po prenatal yogi, ene par vaj je res takih fajnih, da še mal aerobno delaš, tako da fiska, hvala, ker si nasla tole vadbo... user posted image user posted image zdaj se moram le še lotit je vsak dan. Fiska, a je se kaksna dobra, da še kaj aerobno pomigaš (ne preveč)? Saj imam namen it pogledat na kako telovadbo za nosečke, enkrat kmalu v decembru, da se ne bom samo redila user posted image Ker zdajle grem pa poskusit, kakšno pecivo sem spekla (ne, ni sladkouser posted image , ker mi sladko ne paše).

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
30.11.2009 18:55:45   
JB007
Jaz se bolj malo oglašam, ker imam internet samo doma. Sploh pa me utrujenost še ni minila. Spat hodim še zmeraj ob osmih ali kakšno minuto kasneje. Pa še trileten sin poskrbi, da me vsaj dvakrat na noč zbudi. Se priseli k meni v posteljo, ko zberem moč ga pa odnesem nazaj. Nesem ga še zmerom, sicer se trudim ,da čim manj. Samo včasih je treba.on bi se tudi še crkljal.
Glede kil se probam čim manj obremenjevati, je pa res da se redno tehtam. Mi je od druge ta ponesrečene nosečnosti deset kil ostalo. Pa celo poletje nisem izbrala volje da bi hujšala. Bruham tako kod pšri vsaki nosečnosti še zmeram, in če ne jem na približno dve uri mi rata slabo. Nato mi začne obračat želodec, pol pa letim na školjko. Pri sinu sem bruhala do konca, tako da kakšnega velikega optimizma pri tem nimam. Se pa ve suhice res ne preveč obremenjevati s težo, že vaše telo rabi. Kar nekaj mojih prijateljic je že rodilo in vse razen ene so brez truda vse odvečno izgubile oz. še kakšno kilo več. Pa se je najbolj suha v začetku nosečnosti zredila v enem mesecu več kod šest kil. Pet mesecev po porodu pa ne bi verjel, da je bila kdaj noseča. Čisto plosk trebušček. Je pa to naredilo dojenje, pa vsak dan vozkanje šest kilometrov minimum. Tudi sama sem prvič vseh trinajt zgubila brez truda. Upam pa da zdaj še kakšno pridelano kilo od druge nosečnosti. Držim pesti

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
30.11.2009 20:11:51   
frcefela
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image

Prenatal yogo mi je uspelo naložit. user posted image

Jutri pa pe FitMamo naštudiram in potem WORK IT, WORK IT user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JB007)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
30.11.2009 21:31:02   
fiška33
user posted image

No punce, me veseli, da je uspelo in da fajli niso pokvarjeni user posted image . Če pa še vseeno katera rabi, imam pa zdaj pripravljen torrent naslov,
ampak mislim, da je itaq bolj na izi kar z neta :) Lahko pa torrent naslov dobite na ZS, če želite.

Minimiška, aerobnih vaj je še kar nekaj. Prejle sem se dobila z Wannabemommy, aprilčico 2010, ki je včeraj spraševala za Yogo. (Jeah, imam že partnerko za vozičkat user posted image .) Na DVDju sem ji nesla, poleg Yoge in tistih treh, ki se jih dobi na istem linku kot Yogo
( http://download.f60s.com/forums/t/128725.aspx )
še (če bo slučajno katera rabila naslove):

Kathy Smith's Pregnancy Workout (M) New.avi
DENISE Austin Pregnancy Workout.avi
Jane Fonda's Pregnancy Workout(Eng) New.avi
Tracy Anderson Post Pregnancy Workout.avi

Tele so vse iz Mule.

S torrentom pa je bila dol potegnena še
10minute_prenatal.avi
(ni 10 minutna, ampak eno urna)

Jaz še nisem vseh skozi user posted image . Pogledala sem jih, ampak Jane Fonda npr. ni nosečka na tem videu. To mi ni všeč :)

Lep večer še naprej

PS Katera od vas je zadnjič pripopala link od tistega starinskega vozička? Je ta link kje bookmarkan? user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
30.11.2009 21:37:08   
K_a_t_i
Cele študije iz teh kil... Jst sploh ne vem, če bi napisala, da se nav kera za brezveze sekirala. Ma tkole bom rekla - štartala sem iz 59, zdej sem pa na 56,5. AMPAK, z veseljem bi menjala prvih 13 tednov koz**user posted image za dodatnih 5 kilc in uživanja v hrani. Zdej je malo bolje - min sem bla na 55 user posted image .

Dvigovanje - moj fantek ima cca. 15kg. Kako naj, ne da ga dvignem in pocartam user posted image . No, res da me ne more več prepričat, da ga nesem v 3. nadstropje, samo dvignem ga pa še vedno. Men se zdi, da je druga nosečnost itak čisto drugačna od prve - v smislu, da ji namenjam manj pozornosti in tudi z raznimi takimi zadevami se sploh ne obremenjujem (definitivno bolj tolerantno kot prvič user posted image ).

Plastenke - nisem brala, ampak že dolgo vem, da je to sam strup... No, še vedno kupim 1 plastenko na mesec in v vmesnem času filam vodo iz pipe. Sem probala z Brito, ampak se mi ne da - prehitro pijem za tistih par deci user posted image .

Še tole moram nujno napisat! Spletna stran Minisvet - user posted image user posted image user posted image . Tokrat ne govorim o izdelkih, ampak o odnosu do strank. Včeraj zvečer sem naročila nekaj izdelkov (ne, nisem se mogla upret) - bucke, ovčko za v bucke, kapo, rokavice eno majčko za tamalga in pas za nosečnice - ok, pregrešno drago (140€ user posted image ). Ampak... Danes zjutraj me kliče lastnik trgovine, če imam kaj proti, če mi robo kar osebno pripelje domov. Ne, seveda nimam, edino ni me doma. Iz maila je razbral kje delam in pravi, da smo čisto blizu, če želim, da mi pripelje v službo. Čez 10 minut sem imela vso robo pri sebi!!! Plačilo - ni problema, če nimate gotovine, mi boste kasneje nakazali na TRR. In ŠE - ker sem oddala tako veliko naročilo, naj si izberim še starchild copatke za darilo - vredne 30€. Tako hitre in prijazne e-dostave pa še ne! Res, pohvale!!!

Zdej pa grem spat, ker je moja ura že davnooooooooo pase....

Nočko, babe.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
30.11.2009 22:09:40   
Wannabemommy
Fiška33 - Hvala za dvd in za družbo, me je veselilo, pa se priporočam;)) Lep večer še naprej

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
30.11.2009 22:14:33   
Wannabemommy
Pa nisi sam ti dobila partnerja za vozičkat ampak jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sej zaj pa grem da se neom preveč razpisala tu, ampak res mi je blo fajn, sam drugič morma kako tortico dodat ok?papa pa lepo se mejte

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
1.12.2009 7:53:05   
m_o_i
bro jutro!

fiska33 imas ZS

vozickanje zaenkrat kaze na soliranjeuser posted image

vprasanje danes sem vstopla v 15i teden in ze nekaj dni opazam, da hodim lulat full pogosto; cist prevec me spominja na prve tedne. se tolazim, da se maternica razteza in da pac pritiska na mehur, ampak meni se res ne da vsakih 15 minut na skoljki sedet zavoljo 0,3 izlocene vode. je se ktera opazla ponovno to?

telovadba se vedno neuser posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
1.12.2009 8:09:48   
j.b.
Dobro jutro majčice!!!

Jao kako ste se razpisale, ja pridne user posted image

wc: še zmerem hodim na tako kot prej, za vsakih par deci. Če tolk popijemo mora enkrat tut ven aneuser posted image . Je pa malo nadležno non stop na wc hodit. Telo že samo poskrbi za malo telovadbe med službo (teh nekaj korakov do wcja, hehuser posted image )

Telovadba: noooot, razen občasnih sprehodov s user posted image .

Vozičkanje: imam kolegico januarčico 2010, bo morala ona nekaj mesecev v solo, potem pa bova lahko v duo user posted image

Plastenke: najprej sm obrnila svojo plastenko naokoli da sm prebrala kaj piše gor ... Jah groza kaj naj rečem user posted image , ampak bom svojo kr obdržala še neki časa - ne da se meni za vsake dva deci u kakšni šalčki iskat hodit vsakih 10 min.

Kilogrami: ko sem bila pred enim mesecem na pregledu je bila ena kila manj kot s štartom. Naslednji torek imam spet pregled in me prav zanima kakšno presenečenje me čaka ... Javimuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa sem v 17 tednu, in še vedno ne čutim brcik (enkrat se mi je nekaj zazdelo - pa so bile to verjetno le prebavne motnjeuser posted image ). Me ne skrbi, je še čas za to še kakšen mesec ...

No, ostanite v cvetju in lp!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
   [Brisano sporočilo]
1.12.2009 9:13:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3396
1.12.2009 9:16:20   
Melia
jutro

pri nas je prav grd, tečen deževen dan.user posted image  brezveze.

lulanje: joooj, jaz sem tud kr v eno na wc-ju.....no, danes ponoči je bilo za zdržat, ampak včeraj ponoči pa sem na eno uro hodla....ne vem, no....me zanima če se to kdaj končauser posted image

kilce gor, kilce dol.....user posted image

lepo jutro kljub slabemu vremenu in še lepši dan vam želim!user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
1.12.2009 9:44:06   
bubolin
Pozdravljene punce.

Noo po nekaj dnevnem premoru vas spet pozdravljam. Moram vam malo potožit, da sem zdele tri dni trpela z ubilajskim glavobolom. Včeraj sem potem obupala in vzela par Lekadolov - dva, in pa danes ponoči pol. Zdaj trenutno je kar ok, ampak me skrbi, da se bo glavobol vrnil (to je ža kar migrena). HB imam jutri pregled pri G, da se malo pozanimam o teh glavobolih.

Vreme pri nas tudi zeloo bedno user posted image dežuje. Upam, da kaj kmalu poneha, da bom šla lahko na en sprehod.

Kar se tiče kilc, bomo vidli jutri, ko imam pregled, kakšno presenečenje me čaka. Doma mi je namreč crknila tehtnica user posted image ne vam kaj bi bil razlog user posted image

Sex - tudi midva brez kondoma, ampak trenutno bolj malo, ker mi res ne sede. Upam, da se kej kmalu spremeni.
Kar se tiče pa wc obiskov, jooj jaz tudi kar naprej hodim - tako podnevi kot ponoči.

Lep dan še naprej in naj vam ga vreme ne pokvari user posted image Božajte svoje bušije user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
1.12.2009 9:45:37   
emibu
Dobro jutro Majčice!user posted image

Melia tudi pri nas je to vreme čist kislouser posted image ...zdaj je malo boljše drugače pa sam dež.
Naj se ti zahvalim za tako lepe in spodbudne besede okoli mojih let..enouser posted image zate in za tvojo družinico.
Lulanje hja jaz obvezno usaj enkrat do dvakrat na noč moram itiuser posted image mi je tako smotano vstajat.
Čez dan pa večkrat opazim da me peče ko se polulam do konca me začne pečt zelo neprijetno.
Sex pri nas tudi sexamo brez kondoma...
oh..za zajtrk sem si privoščla dva pečena jajčka+čokoladno mleko njamuser posted image user posted image
Telovadba joj kje se mi pa da še ko se je treba mal premaknit se že pritožujem ne da bi začela telovadit hjoii kr slabo vest imamuser posted image user posted image
Dvigovanje bremen..hja tako je meni moj dragi ne dovoli dvignit ni težjega od 5 kg tako da ne dvigujem..

Tako moje drage nosečke uživajte v tem kislem dnevu pa oglasite se kaj da nam nebo dolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image <--- še dva dni do rojstnega dneva (bolj kot na use druga komaj čakam torticouser posted image user posted image )

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
1.12.2009 9:57:38   
Angel_Tian
Prav lepo dopoldne vsem (že ne morem jutro več rečt user posted image )

Če bom takole uspela vsak dan brat, kaj napišete, bom na tekočem :)
Vidim, da nisem edina, ki ogromno časa presedi na školjki, čeprav v službi dosti manj kot potem doma. Ampak je bilo prejšnjo nosečnost tudi tako. Dlje kot sem bila noseča, več sem letala na wc... saj logično, če dete raste in če pol na vse strani pritiska.

Telovadba: moj triletni sin poskrbi za vso mojo kondicijo in posledično za utrujenost user posted image . Kar malo zavidam tistim, ki imate čas telovadit ob kakih posnetkih. Jaz svoje proste minute - ko mali in moj zaspita, da imam mir - posvetim gospodinjskim opravilom ali pa seveda tudi kdaj lenarjenju pred tv.

Vozičkanje
: trenutno sem solo, ampak se bo že katera našla :). Drugače pa mi bo ob popoldnevih delal družbo Tian (ko ne bo več v vrtcu) pa še psiča imamo ;)

Plastenke: dolg spisek tistih oznak niti nisem prebrala do konca. Je pa pri nas tako, da vodo z okusom in določene soke pač pijemo tudi iz te embalaže. Se pa ne mislim preveč obremenjevat, ker nas itak vse možne zadeve, substance vsak dan po malem "ubijajo". Žalostno, ampak tolk smo razvajeni in zahtevni dandanes, da se s tem sami uničujemo. Bi včasih kr šla živet nekaj stoletij nazaj, ko je bilo vse tako enostavno in nekomplicirano. Toda saj takrat so pa tudi druge grozote obstajale...

Prejšnji teden mi je G na pregledu rekla, da se bodo gibi komaj čez kake 3 tedne začeli čutit (pa sem ravno končala 15. teden). Sicer se mi zdaj občasno zvečer zdi, da nekaj brca, ko se uležem in umirim, ampak vidi se še pa ne. Tako da trebušček je še lepe oblike. Tu se nima smisla živcirat, ene čutijo prej ene pač malo kasneje, tako kot je tudi vsaka nosečnost drugačna user posted image

K_a_t_i - res neverjetno presenečenje s tako dostavo in prijaznostjo. Redki so še taki, ki znajo na tako lep način pridobiti nove in obdržati stare stranke.

Sex - moram vam povedati, ker je meni kar malo smešno in čudno. Pa me zanima, če ima katera od vas podobne izkušnje.
Pravijo, da nosečnicam seks bolj paše. Jaz pravim kakor kateri in kakor kdaj. Z možem sva trenutno v obdobju z manj seksa (službe in gradnja hiše ter utrujenost zaradi Tiana). Ko pa se že spraviva zraven, pa meni pride po najkasneje 5 minutah, njemu pa tudi. Malo se poigra z bradavičkami, tako da spodaj se ne rabi kaj dosti matrat in že sem pri orgazmu. Res, da sem mu vse povedala, kaj mi paše in kako, da mi pride, ampak to prakticirava itak skoz. Ampak zdaj je orgazem tako zelo hitro user posted image . Pravi spidi gonzales sem postala user posted image pa še celo trudim se zadržat, ampak ne gre. A ste tudi ve tako razdražene? (upam, da ne zamerite vprašanju)

Pridne ostanite in vas berem še kasneje (po poznem zajtku user posted image )

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.