|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
27.11.2009 11:19:38   
Animus
Dobro jutro sonosečke!

No, danes sem se le naspala - skoraj do 10.00. Je bil že skrajni čas.

AMBER - Žal imava enake probleme. Jaz krvavim že skoraj 2 tedna. Me je sicer včeraj iz tira vrgel spet obilen krvav izcedek, ampak mi je G rekla, da če je rjavkast ni panike. Pa še srček si vedno preverim z angel sound-om.  Me pa vseeno skrbi in seveda vedno krivim sebe, ker ne počivam dovolj. Me zanima: kaj ti ves čas ležiš ali se samo naporom izogibaš?

Sex - I ja bi tata. Ampak imam popolno prepoved oz. sex na lastno odgovornost. Ah, ko bi lahko vsaj kakšno pivce za živce spila

Melia - ha ha...žogico čutit je kull. Ja, seveda je to dober znak. Počaki, ne bo več dolgo, ko bomo lubenice zraven nosile user posted image

Lep dan

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
27.11.2009 12:01:05   
san

IZVIRNO SPOROČILO: fiška33

Se mi zdi, da smo danes vse bolj ali manj z mislimi pri Kratki user posted image .
Tudi meni se takoj orosijo oči, ko se spomnim, kaj trenutno prestaja user posted image

Me pa skrbi tudi za Štajerko26, ker se tako dolgo ne javi, prej pa je bila taka čveka user posted image

LP

se podpišem, sem se včeraj takoj ko sem kratkin post prebrala nanjo spomnila. upam, da je z njo in pikicama vse ok

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
27.11.2009 12:06:11   
san

IZVIRNO SPOROČILO: emibu

hjoiii ja res grozno sam kaj točno se je pa zgodilo a to je na kakšni preiskavi izvedela da je kaj narobe?
se opr. če je uprašanje čudno ampak ful me zdej skri da ni še z mano kaj narobe..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam kratka, da ne zameriš, ker odgovarjam namesto tebe
ns je imela povečano zelo, 6 ali 7 mm, pa že takrat ji je g rekla, da se ji zdi, da nekaj ni uredu. potem je imela biopsijo, če se ne motim in predvčerajšnjim je dobila izvid, da sicer kromosomsko naj bi bilo ok, samo sa je pa s srčkom nekaj hudo narobe in je morala na uz.

melia, tudi mene špika kadar prehitro vstanem, ker kar malo pozabljam, da moram vstajat iz boka, ampak tudi moja žogica se vztrajno veča in me vedno bolj opominja na to, da moram mal počasneje in previdneje počet stvari.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
27.11.2009 12:06:54   
j.b.
Živjo,

Tudi moj buši je ratav pravi poraščenček, bom kmalu lahko kitke pletlauser posted image user posted image user posted image

Kako pa kej vaši trebuščki??? Meni je prejšnji teden nekdo rekel da sm se zredila u trebuh, pa sm čisto umirjeno rekla da pač rada jem user posted image . Še malo, pa bo ugotovil da ni samo to, hehe (pač nekateri bojo že sami ugotovil za moje stanje). Čutim pa da mi je zrastel, se nekaj čuti da je drugače in da nekaj raste u bušiju. Spravim pa še vse kavbojke nase od prej.

Dans se mi je pa herpes na ustnici naredu ... Bedauser posted image

(odgovor članu Animus)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
27.11.2009 12:06:55   
j.b.
Živjo,

Tudi moj buši je ratav pravi poraščenček, bom kmalu lahko kitke pletlauser posted image user posted image user posted image

Kako pa kej vaši trebuščki??? Meni je prejšnji teden nekdo rekel da sm se zredila u trebuh, pa sm čisto umirjeno rekla da pač rada jem user posted image . Še malo, pa bo ugotovil da ni samo to, hehe (pač nekateri bojo že sami ugotovil za moje stanje). Čutim pa da mi je zrastel, se nekaj čuti da je drugače in da nekaj raste u bušiju. Spravim pa še vse kavbojke nase od prej.

Dans se mi je pa herpes na ustnici naredu ... Bedauser posted image

(odgovor članu Animus)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
27.11.2009 12:21:33   
aischa1
da se na hitro javim do sedaj nismo imeli ve č internet tako da se vam nisem nič javila na žalost mene že ni več en mesec z vami saj je naš angelček šel med angelčke in sem 29.9 imela splav saj na 2 ultrazvoku ni bilo več ploda.user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
27.11.2009 12:44:15   
markicaa
aischa žal mi je user posted image velik sreče za vnaprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
27.11.2009 12:46:12   
m_o_i
aischa1 user posted image  pridi nam povedat, ko bo zopet razlog za nasmeh user posted image

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
27.11.2009 12:49:25   
aischa1
ja bom ko bom imela internet za prav se vam še javim saj je sedaj že boljše a imam še vedno spomine a bo že boljše saj drugo leto začnemo spet delat na user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
27.11.2009 12:52:46   
Stajerka26
Punce ciao!
Seveda klepetuljam se ne da slediti, tako da mi niti slučajno ni uspelo prebrati vse za nazaj, kaj ste čvekali med tem ko sva se mi2 z možem in najini pikici razvajali v morju in uživali v Tajski hrani.
Naj vam povem, da je bilo fantastično in če ne bi šla, bi mi bilo prokleto žal, uživala sva maximalno in tudi pikici sta lepo prenesli vožnjo v eno indrugo stran.
Res pa je, da sta začeli na veliko jezit mamico in bruham vsaki dan, kar pa je za nekaj tudi dobro, saj se kg ne kupičijo, kot bi se sicer.
Imeli smo tudi NS, kjer je vse ok, zdravnik je ugotovil, da smo v 12.tednu veliki 5,5 in 5,6cm in da bi naj bili najini pikici dve punčki user posted image user posted image
Bogi moj možek, ko bo med samimi ženskami....mu nič ne zavidam, pa še spičko imamo user posted image  je reko da bomo še enega fantka kužija nabavili, da bo vsaj malo izenačeno.
Sicer pa se morem pohvalit, da me je včeraj res prijetno presenetil... ko je prišel iz službe mi je kupil šopek roza vrtnic, dodal dva helijeva balona in kupil dva roza slinčka z napisom I LOVE MY MUMMY in DADDY'S NO.1 user posted image user posted image user posted image
Full sem se razveselila, še bolj pa sem vesela, ko je tudi on v tako polnem pričakovanju, da sem ga na dopustu samo občudovala, saj je knjige o nosečnosti požiral ne bral, potem pa mi seveda pametoval user posted image  no ampak boljše to, kot da ne bi pokazal nobenega zanimanja...
Skratka spet sem se preveč razpisala kot običajno....pupe moje mejte se lepo, pa se kmalu spet kaj tipkamo!!
Pozdravčke vsem!!!

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
27.11.2009 12:57:56   
charlyka
aischa1 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stajerka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
27.11.2009 13:00:59   
Sky3

IZVIRNO SPOROČILO: emibu
...da ni še z mano kaj narobe..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

cheer up, mala mami!!! what is ment to be will always find it's way! kar nam je usojeno, nam je usojeno in kar se je kratki zgodilo je res full žalostno, ampak se je zgodilo z nekim namenom in je za nekaj dobro! in NI razlog za strah in skrb pri tebi! pozitivne misli v bučo in nasmeh na obraz! pozitivno nase kliče pozitivno, zato kr lepo stran s slabimi mislimi in uživat v odštevanju dni do 1.srečanja z malo žabico! user posted image tudi pri kratki bo posijal sonček, zato nič bat! user posted image ti si pa ne kvari dni z NEPOTREBNIMI negativnimi mislimi, ki nimajo veze s tvojim bušijem. raje ga z dragijem cartita! user posted image

PS: sm bila ravnokar na pregledu. z škratkom sva bila zelo pohvaljena (sicer ni bilo UZ, je pa vse ostalo super in lepo), srček veselo bije in men še bolj user posted image , pa še kilogrami so se umiril, tko da mam celo šanse, da bom ena izmed onih s samo +15 user posted image

lep deževni a topli pozdravček vsem!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
27.11.2009 13:01:16   
kittyy
cawci!
aischa1,vedi da bo kmalu tudi zste posijalo sonce,...user posted image
moram vam povedt,da sem dons malo prej ob 10h vstala,hahahh
joj kok sem lena ratala od tega lezanja in me vse boli.komaj cakam da bom pridem nazaj v normalen ritem in da se mi bo dalo kej po trgovinah letat,..

drugace sem pa ene tri dni tako slab jedec ratala,skos mi je nekej slabo.vem da moj user posted image rabi vitamincke,ampak mamici vse smrdi le sadje mi je zelo pri srcu.upam da ni to kej narobe.
minimiska,kdaj pa ti pricakujes postarcka,...in dobre novicke

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
27.11.2009 13:04:04   
markicaa
stajerka 26..lep pozdrav po dolgem času...moram ti povedat da je blo tole pa ful lepo brat user posted image sem ful vesela zate... user posted image user posted image in za tvoji user posted image user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
27.11.2009 14:10:37   
m_o_i
stajerka26 dobrodosla spet domauser posted image
kitty in minimiska ocitno bo potrebno pocakat na drugi teden, ampak vseeno user posted image user posted image

takole, zdaj pa se samo kupcek podrem po kosilu (musaka je bla danes), potem pa v knjiznico. sem mislila, da bom to ze dopoldan opravla, ampak sem se tak zacvekala, da sem sele pred eno uro nazaj domov prislauser posted image  no ja, sej dan ma 24 uruser posted image

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
27.11.2009 14:17:33   
isabeaux
Živjo pupe...jojjjjj vam je težko sledit, ko ste tolk pridne pri pisanju....user posted image user posted image user posted image

No mi smo mel še drug pregled sedaj v 16. tdnu in ker mam tko fajn g. mi je spet nardila uz...pravi da bo pupa user posted image ampak če še luli zraste , ki ga sedaj ni bilo...potem tud nič ne de user posted image user posted image glavno da je z bebico vse ok, kar sedaj je...in v album sem dala slikco uz - ja...lahko pogledate...user posted image

Naslednji pregled imam 29. 12. ...za seznamček...drugače pa sem ful ok, ker so slabosti že zdavnaj pozabljene...hmmm...no pridelala pa sem samo en kg. od prejšnjega pregleda...tko da do zdaj 2 kg skupi...hehe ampak tudi tuki se ne sekiram...sedaj mormo uživat na kubik punce moje ne samo na kvadrat...in božite bušije...ter glejte na vse pozitivno...ena prijateljica mi je ravno danes rekla..." think pink " pa sem se tko nasmejala...in še res je... grde misli proč in samo lepe spustite vase, ker bebiji sedaj isto že vse čutijo...user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
27.11.2009 14:20:18   
@mber
aischa1 in kratka, besede tule ne bodo čist nič pomagale, dobre misli pa, zato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

animus, ne ležim skoz, ker enostavno ne morem, je pa res, da se pazim, tudi kako vstajam... če malo dlje kaj delam (npr. pospravit je tud kaj treba, pa skuhat), potem se kr kmalu utrudim.. dans sm spala ko top.. ja, dokler je rjav izcedek, je menda v redu, a ne? sem pa pol tud vse živo študirala, od kod bi to prišlo, ker sem pred tem enkrat pila domači žajbelj, pa sem šele zdaj zvedla, da povzroča splav... upam, da ni to kaj vplivalo...user posted image

poraščenost - ja, to tud jst opažam, sploh okrog popka, prav hecno je.. lahk nardimo še eno tekmovanje user posted image

(odgovor članu Animus)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
27.11.2009 14:36:34   
fiška33
Dobrodošla Štajerka26 user posted image . Si nam pa povzročila nekaj skrbi, ker se tak dolgo nisi javila user posted image . Sem mislila, da sta se odločla, da bosta kar tam ostala user posted image .
Čestitam za uspešno NS in dve user posted image user posted image .

Aisha, držim pesti, da se čim prej spet prime in obdrži user posted image

Isabeaux, full lepa slikica, res bo prava lepotička user posted image .

Da se pohvalim, tudi moje kile že 10 dni stojijo. Vsak dan se pridno vagam, da ne bo spet takšnega presenečenja, kot nazadnje user posted image .
Ampak, če bi lahko, bi se pa še naprej bulala - sladoled, tortice,... No, zdaj sem to zamenjala s kakšnim polnoznatim kruhom z margarino in medom, in žličko lanenih semen čez, če je že huda sila user posted image .

Zanimivo, nove poraščenosti okol popka jaz zaenkrat nisem opazla. Edino dlake na roki se mi zdijo temnejše, ampak to je verjetno zato, ker jih sonce več ne svetli. Danes sem 17t0duser posted image . Še malo pa bo plovica nosečnosti mimo.
Ampak stric google pravi, da je takšna nova poraščenost čisto normalna user posted image .

LP

.

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 27.11.2009 14:44:33 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
27.11.2009 14:37:31   
MiniMiska
Kittyy: ja, jaz pričakujem naslednji teden poštarja, v torek bo 3 tedne od biopsije in verjamem, da je vse OK. Saj pravijo, da če te noben ne pokliče, je praviloma vse OK. Je pa res, da me je šokirala kratka - enostavno sem čutila z njo ves ta čas čakanja na izvid, se razveselila novice o dobrem kromosomskem izvidu, potem pa šok .... kratka, user posted image in naj ti čimprej spet posije sonce! Me smo s tabo, drži se in vedi, da mislimo nate.

(odgovor članu @mber)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
27.11.2009 14:49:16   
isabeaux
Minimiska...vse bo ok...res bi te drugače že klicali...tko da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vseeno za srečo...

Fiška 33, joj jaz pa bi same neke tortice jedla...kaj drugo mi sploh ne diši...ja pa solateee...tudi nimam podna pri njih...hehe...tko da nekak skompenziramo...user posted image user posted image

Glede bušija...pr men je še g. rekla kje ga mam...no ampak pol ko je delala uz, je sama rekla, da je mala čist v križu in da zato se tolk ne vidi še...da pa bom verjetno zato tudi gibe kasneje čutila...to pa itak vem, ker sem pri moji prvorojenki čutila gibe šele v 22 tednu...sem bila že ful prestrašena...ampak je blo itak vse ok...pri sinku pa tudi šele okol 20 tedna...ko sem že vedela kaj to je...hjeheuser posted image ...ker sta tud oba ležala v križu...

Mi je pa ful hecno, ko nekateri tko za hec napovedujejo spol po obliki trebuha...itd...pa saj majo 50/50 možnosti da trofijo...no pr men sta bili obe prva in druga nosečnost isti...nobenih slabosti nič...pa isti trebuh...oba v križu, se mi je ful pozno začelo poznat....pa sta bila različni spol...user posted image user posted image

No edino pri sebi...saj veste ko se opazujemo...sem recimo videla edino razliko...da sem se pri sinku lahk brila na 3 dni, ker so mi dlake ful rasle...pri hčerki pa na 2 tedna...hehe...in še sam ena razlika je bila...ta...da sem pri sinku dobila po dolžini sredi trebuha rjavo črto...od popka do simfize...sramne kosti...in takrat sem bila ziher da bo fantek user posted image user posted image

Zdaj pa je vse drugač...no slabosti sem imela nore...hrana mi čist druga paše kot jo jem sicer...tko da..hja...vsaka nosečnost prinese presenečenje s seboj user posted image

Joj pa ne mi zamerit ko sem se tko razpisala...heheuser posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 27.11.2009 14:50:32 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
27.11.2009 16:50:17   
nusi
Js pa nimam bušija kosmatga ampak sm pa odkrila 2 črni kocini na joškici - pa taki dolgi, sploh ne vem kdaj sta zrasli, da jih nisem prej opazla user posted image - še eno vzgojim pa bo za kitko.

Drugače pa sem ugotovila, da čist premalo pijem in od tega baje potem fašeš ledvične kamne, no kr velik nosečnic jih - baje.

A kera že čuti dojenčka v trebuščku, ena vem, da je že nekaj o tem pisala, mislim da Teja? Js še nč, pa tko komi čakam.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
27.11.2009 18:18:48   
carly
Ojla, ja jest že čutimuser posted image , že kar nekaj časa, sem že prvo ful zgodi začutila,tam v 16 tednu, sedaj pa še kakšen teden prej.So pa to taki rahli občutki, morš res vedt kaj je to, pa na začetku se tudi vsak dan ne čuti, potem pa zmeraj bolj, bomo že kmalu jamrale, da nas vse boli.user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
27.11.2009 18:27:50   
MiniMiska
V bistvu sem kar fovš tistim, ki že čutite user posted image , jaz še nič ne čutim, prav tako bi si želela, da bi mi G kdaj naredila UZ vmes... samo pri nas tega ne praktiricajo, zato bom šla enkrat zagotovo samoplačniško, ker imam naslednji UZ šele morfologijo januarja user posted image Ker drugače na teh mesečnih kontrolah pogleda le vaginalno, ne vem a bi morala na kak način poslušat srček ploda??

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
27.11.2009 19:13:52   
Snovalka
aischa1 in kratkauser posted image  zelo mi je žaluser posted image , upam pa da bosta kmalu dobili spet priložnost za nove user posted image . Drugače pa vse, ki še čakate na izvide "en ta velik milijon" user posted image . Naj vam povem da sem se jaz šla cepit proti navadni gripi na priporočilo g. ker sem vsak dan na faksu. Stranski učinkov za zdaj ni. Ko ste imele temo o zobeh, je ena napisala, da ji niso hoteli dati inekcije, v nosečnosti ti je nesme dati. Čaj sene pa tudi ni priporočljiv, prav tako pa aloe vera, lahko povzroči splav v zgodnji nosečnosti, no jaz jo pa pijem že od junija letos neprestano. Mislim da je to bolj odvisno od tvojega zdrvstvenega stanja. Vse tiste, ki ste bruhale na začetku pa imate večje težave z zobni kot pa me, ki nismo. Sex-kaj je že to? Ha,ha, čist ok ampak kakšna pretirana želja se še ni pojavila. Uživajte souser posted image in ne se pustit sekirat.
Kdo je reku da nismo sexi- če so dedci lohk s pivskim trebuhom smo tudi me z našimi malčki.user posted image . Punce ker počute se sexi ste že bile ko ste delale na malčku.
Pozzuser posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
27.11.2009 20:05:08   
emibu
dober večeruser posted image user posted image

kako ste kaj? glede poraščenosti jaz mam vedno te smotane dlake po trebuščku...
me pa nekaj zanima mi lahko napišete katere čaje naj nebi pila pijem kamilico in meto učasih še bezeg umes?a to kaj škodiuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa pivo? ker jaz si ga tu in tam privoščim malo...user posted image user posted image user posted image
mene pa ful križ boli...a še katero?user posted image no pridne bodite pazite na bušije

papauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Snovalka)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.