|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
26.11.2009 20:42:27   
fiška33
Kratka, žal mi je user posted image user posted image

user posted image

.

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
26.11.2009 21:02:34   
sabri
kratka:user posted image zelo mi je žal, da moraš to prebroditi, mi smo s tabo tukaj, ko boš potrebovala oporo, čeprav ti jo lahko nudimo samo z besedami.
Kot sem že omenila, vsak dan napišem pa danes tudi dobrodošle nove majčice.
sex
: bi, pa sem dostikrat preveč zmatrana, čeprav ni isto kot prej, ker kar podzavestno čuvava.
dlake: no, tle pa se pridružujem, če bo tekmovanje v kosmatih bušijih pod popkom, mogoče celo zmagamuser posted image .

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
   [Brisano sporočilo]
26.11.2009 21:19:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3228
26.11.2009 21:42:04   
kittyy
KRATKA,...nimam besed,....me je ful pretreslo najrajsi bi te zdej objela ce bi ti vsaj kako lahko pomagala,.....
ampak vedi,da bo to vajina zvezdica in vaju bo vedno spremljala,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
26.11.2009 22:03:42   
farina
kratka,čeprav nism dolgo tu ampak sem prebrala tvojo situacijo,mi je žal da se ti je to zgodilo, le s pogumom naprej

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
26.11.2009 22:22:21   
farina
SAN;ja pijem kar se da veliko,pa prebava še vedn ni kot bi mogla bit, tud apetita nimam velikega, pa še kislina me mal muči, mogpče je samo tak teden

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
27.11.2009 0:25:24   
san
tole sm našla danes, ko sem nekaj brskala za eno kremo, samo ne vem kako je pri nosečih ženskah, če smejo tudi uporabljat
to so Ašičeva naravna zdravila

TINKTURA BELE OMELE
Ureja krvni obtok in s tem tudi krvni tlak. Pomaga pri arteriosklerozi in šumenju v ušesih. Izboljšuje delovanje žlez prebavnega sistema, žleze ščitnice in trebušne slinavke. Odpravlja zaprtje, napenjanje in začetno zlatenico. Deluje tudi diuretično.

KOLMEŽEVA TINKTURA
Pomaga pri želodčnih težavah ( katar, vnetja, vetrovi, slaba prebava, oslabelost želodca). Pospešuje izločanje žolča. Dobro deluje proti gripi, zdravi bronhitis in znižuje telesno temperaturo. Odpravlja slabokrvnost in pospešuje izločanje želodčne kisline. Dobro deluje proti nespečnosti.

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
27.11.2009 0:30:07   
san
joj, kratka, sem šele zdele prebrala....user posted image user posted image user posted image . sem tako žalostna, res sem verjela, da bo vse ok....
upam, da imaš ob sebi dovolj podpore, da ti bodo pomagali in stali ob strani v tej res težki življenski preizkušnjiuser posted image
sem popolnoma brez besed, jočem s tabouser posted image user posted image user posted image
moj sinko pravi, kadar je kaj hudo, da za vsakim dežjem posije sonce... naj kamlu zopet posije tudi pri tebi! vse dobrouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
   [Brisano sporočilo]
27.11.2009 6:42:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 3234
27.11.2009 8:30:18   
Teja K
Dobro jutro user posted image !

Sem šele danes prebrala za Kratko in sem čisto žalostna in... sploh nimam besed... najbolj grozno je da je amniocinteza pokazala ok rezultate, potem pa to... joj grozno...

Neposredna povezava do sporočila: 3235
27.11.2009 8:34:27   
j.b.
Kratka, žal mi je zateuser posted image user posted image user posted image  ! Tud jaz sm bla prepričana da bo vse ok, in me je tole kar precej šokiralo ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3236
27.11.2009 8:41:43   
emibu
Jutro souser posted image

vreme je tukaj pri nas zopet čist spranoo...
lačna sem ful ker še vedno ležim in morem mal na forumček da vidim kako in kaj...
hjoii kako mi je težko ko sem to prebrala....me je ful strah že komi čakam na pregled pa da bo use uredu... :(user posted image user posted image user posted image
mi je pa ful slabo danes...bruhala nisem celo nosečnost skoraj ni ampak slabo mi je pa zelo...
glede čajev jaz pa skos pijem meto pa kamilico? a je s tem tudi kaj narobe?user posted image user posted image user posted image
razen enkrat sem spila zeleni čajuser posted image user posted image user posted image zdej pa morem nuijno papat je mali tako lačen...user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
27.11.2009 9:03:05   
m_o_i
bro jutro!

en tak zalosten dan se obeta danes...ga bom izkoristla za k sodelavki it na kavo (da vidim, ce firma sploh se funkcionira po moji mesec-in-vec odsotnostiuser posted image ), v knjiznico (cele dneve doma, casa za knjigo do konca prebrat pa ni in inuser posted image  morm vrnit izposojeno in prinest domov nov kup literature) in za lenarjenje...
danes iz mene ne bo NIC.user posted image

emibu nas đunior je tudi kao lacen,ko je treba atiju cokolado pojest user posted image  jaz nisem sladkosneda, ampak vcasih pa zapase in potem dragemu izpred nosa vzamem, razlozim, da je đuniorju cuker padu in pojem (ne pozabim tak ciiist nedolzno pogledat)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
27.11.2009 9:30:52   
Teja K
Hahaha Moi!

Pri ns je enako... ko si prinesem sladoled, ko pojem dve čokoladi, ko se mi kaj čudnega zalušta in me moja dva čudno gledata... naredim nedolžen obrazek in rečem: ja, kaj mene čudno gledata, to je Fancljeva zamisel." In potem oba zavijeta z očmi in gresta proč user posted image , jaz pa se veselo mastim naprej...

Aja mi našo user posted image  kličemo Francelj, se bojim, da bo kr čudno ko bomo zvedeli da je v bistvu Franceljka - Franca (nekako mi moj čut pravi, da bo pupa....)

Jz bom tudi danes zvečer obiskala mojo bivšo sodelavko in bova šimfali mojo staro službo, hihihi, pa novo tajnico hihihi (ki je resnično nesposobna :-) no saj zdaj bivši šef dobiva vse vrnjeno kar mi počel....

Pol pa si gre še tako glupačo zaposlit (ma saj baba je za sebe pametna) hihihi

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
27.11.2009 9:46:46   
milena2222
DObro jutro vsem!
Že včeraj popopoldan sem videla glede Kratke,ampak sem bila tiho,ker se mi je zdelo,da ne bi bilo prav,da to povem dalje,sploh glede na to,da je sama odprla nov forum kjer je v bistvu želela pridobiti podatke o tem kako to poteka.
Sem pa dobila takoj solzne očiuser posted image user posted image user posted image in se je moj prav ustrašil da je z mano kaj narobe.
Sem brez besed, v šoku, res!
Svet ni pravičen res ne...

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
27.11.2009 9:52:06   
bubolin
Joooj Kratka, sem šele zdele prebrala. Zelooo mi je hudo zate. Pošiljam ti en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za podporo. Vem, da ti je zelo hudo in težko. Tukaj smo ti na voljo če boš hotela kakšen pogovor. Drugače pa pogum v roke in par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za v prihodnje. Ne obupaj user posted image

Joooj danes bo en beden dan, najprej preberem tole o Kratki pa še vreme tako da slabše ne bi moglo bit, sem čist žalostna danes.

user posted image   user posted image   user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
27.11.2009 10:10:18   
milena2222
Bubolin-sva že dve...

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
27.11.2009 10:33:39   
charlyka
Kratka, žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image

Pogumno naprej ...

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
27.11.2009 10:35:05   
markicaa
dan punce!

joj men je tud za kratko ful hudo user posted image brez besed...

dons je res gniu dan..pa dež pa to,, ampak je usaj petek

a še kero medenica boli? mene tko zateguje če napol sedim ležim, se morm na bok prevrnt, al pa učasih ko ustanem me toook zaboli ..auč

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
27.11.2009 10:35:06   
patella
Draga Kratka - Nisem človek, ki bi znala potolažiti z besedami, zato bom sam rekla: pogumno naprejuser posted image user posted image in z velikim optimizmom zri v prihodnost!!!

Glede poraščenosti: Tut men je ratal tko kosmat trebušček, da sm k en descuser posted image - čakam sam še, da mi poženejo brki in "ljubavni tepih"user posted image user posted image .

Jst sm glivice fasala in me "gnavijo" že več kot 1 tedenuser posted image . Sm dobila ene svečke, k upam, da jih bodo odplavile, Ker bi se že res rada mečkala!!!
Z mojim sva oba tko neučakana - sicer je pa zdej med nosečnostjo res bolj kriza v intimi, ampak, bomo že prežveluser posted image .

Glede imen: Jst sm naredila že en ogromn seznam tako za punčke kot fantke, pa je moj sam črtaluser posted image . Me je prov strah, da ne bova pršla skupiuser posted image .  AMpak, včer sva se pa zmenila, da moj izbere ime za punčko, ker navija za punčko, jst pa za fantka. No, sicer čist prostih rok ne bo imel - morm kot zaščitit otroka pred atijevimi morebitnimi čudaškimi idejami. user posted image Sicer pa imam že izbrane favorite, tako za punčko kot fantka. Bomo vidl, kako se bova zmenila.  Prisegava pa oba na slovenska imena.

Lep, sicer deževen dan!!!

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
27.11.2009 10:47:54   
Melia
Pozdravljene!

No, pri nas pa zaenkrat sije sonček....upam, da se ne bo dež prikazal potem popoldan...

Jaz imam danes v spodnjem delu trebuha občutek kot bi imela žogico noteruser posted image ....upam, da je to dober znak....me nič ne boli, samo čutim kot bi žogico zraven nosla...user posted image

Drugače pa ponoči ko vstajam (vsaj ene 4x na noč) moram ful pazit kako vstanem ker me včasih prav zaboli v spodnjem delu trebuha....pa ne smem se recimo zjutraj tak pretegnit kot sem se lahko prej....me preveč zaboli, tak da moram biti pazljiva....me verjetno bebika opozori da se preveč pretegujem in raztegujemuser posted image

Drugače pa vse OK....dlačic na trebuščku pa še ni.....upam, da jih ne bo....če pa bojo, pa tudi prav....bo prav simpatičnouser posted image

In, ja,....še vedno sem pretresena kar se je zgodilo Kratki.....to me je prav prizadelo in užalostilo....user posted image user posted image

Lepo se imejte, čuvajte se....in čuvajte svoje bebije.user posted image user posted image

(odgovor članu patella)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
27.11.2009 10:58:46   
fiška33
Se mi zdi, da smo danes vse bolj ali manj z mislimi pri Kratki user posted image .
Tudi meni se takoj orosijo oči, ko se spomnim, kaj trenutno prestaja user posted image

Me pa skrbi tudi za Štajerko26, ker se tako dolgo ne javi, prej pa je bila taka čveka user posted image

LP

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
27.11.2009 11:00:27   
Melia
Fiška33 sva že dve, ki ju skrbi....sem prejšnji teden že jaz spraševala kje je kaj....pa ni bilo odgovora....upajmo, da ni kaj narobe, pa da samo nima časa.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
27.11.2009 11:19:17   
emibu
hjoiii ja res grozno sam kaj točno se je pa zgodilo a to je na kakšni preiskavi izvedela da je kaj narobe?
se opr. če je uprašanje čudno ampak ful me zdej skri da ni še z mano kaj narobe..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
27.11.2009 11:19:20   
charlyka
sem vidla, da ste govorile o poraščenosti - tudi meni je trebušček ratal kosmatinček user posted image user posted image je prav hecno

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.