|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
26.11.2009 12:47:06   
nanny.girll
IZVIRNO SPOROČILO: Sky3

PS: no sej konec koncev pogostost imena tudi ni nujno slabo. so vrstniki bolj vajeni in je manj izpostavljeno zafrkanciji user posted image

no to maš pa prou, se ne bi mogla bolj strinjat user posted image

< Sporočilo je popravil nanny.girll -- 26.11.2009 12:48:05 >

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
26.11.2009 13:06:22   
j.b.
Hej sky3, pa sej so tud dekleta iz laboratorija le ljudje. Tud mi se u službi radi hecamo, in mislim da dobro vemo kako nam tako čas hitreje mine ... Sigurno ni nobena želela da bi se njihova pacienka ob tem počutila slabo. Nekoč se boš temu mogoče še smejala user posted image

Si bila le v laboratoriju ali tudi na pregledu?

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
26.11.2009 13:20:56   
Sky3
ne bi nič rekla, če bi bile samo dobre volje.. vem tut sama, kako je, če imaš monotono delo. mene je vseskp zmotilo, ker je šlo to veselje predaleč. zanč ko sm dala kri, sm hotla prašat glede tega (malo bila zaskrbljena, pa sm mela par vprašanj) in je ženska čvekala, da je čist preslišala vprašanja. je lepo mirno čvekala dalje o kolinah pri sodelavki.
super, če si lahko popestrijo delavnik, samo ne zato površno spremljat kaj se dogaja okoli tebe (na tvojem delavnem mestu) in površno opravljat dela. samo zato se gre user posted image

prijaznost in sproščenost sta pa tko vedno dobrodošli (da ne bo pomote) user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
26.11.2009 13:21:52   
Sky3
aja, pa bila sm samo v laboratoriju, pregled imam ju3 dopoldne user posted image user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
26.11.2009 13:28:42   
Pingvinkica
Živjo punce!
Se pofočkam še na vašem forumu user posted image  
Sem v 14.tednu, PDP 30.5., 1.nosečnost. Naslednji pregled bo 18.12.
Prejšnji teden sem imela NS in je vse ok pa upam, da bo tako tudi do konca.
Lepo se imejte in uživajte! user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
26.11.2009 13:37:20   
nanny.girll
Pingvinkica dobrodošlauser posted image

vsak dan nas je več user posted image

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
26.11.2009 13:46:52   
markicaa
spet sm pozabla kaj sm hotla napisat...aha že wem
ja glede sexa, men tud full sedeeee, ampak na žalost mojga ni user posted image je na služebni pot, pride pa jutri user posted image in komi čaaakaaam, a we weste kolk to sede po enem tednu user posted image in hvala bogu bo zdej moj user posted image do konc februarja skos doma.. pol pa spet mal na teren, aprila pa maja pa itak ne gre nikamor HB pa tud pol še neki časa, tok da se js navadm bejbike in da bova lahko tud par dni sama... oh ja, tko je pr ns user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3207
26.11.2009 14:02:54   
san
se pogovarjate o imenih... jaz za punčko imam zbranega, sem ga sanjala in bo ivana vesna, pa še všeč mi je zelo. samo na ns je rekel, da bo fant, za fantka pa nimam pojma. tadrug sine pravi, da bo miha in konecuser posted image . zanimivo je, da je že hči želela mihca, pa si je potem premislila proti koncu...

dobrodošle vse noveuser posted image in čestitke vsem za dobre pregledeuser posted image user posted image user posted image

spolnost, isto kot je bilo prej funkcionira, v bistvu sploh ne razmišljam o tem, da sem noseča in je vse kul v vseh položajih.
teja, nekako tako je tudi pri meni, mi ful pašeuser posted image

frcafela, ja baje da je to čist normalno, in odebelitev ustnic in dlačice, sem brala nekje, pa ne vem a pri pušenjaku al v kakšni reviji...

farina, a piješ dovolj? velik vode še poleg vsega naštetega, pa kefir...

jaz sem bila pa danes že zjutraj na dveurnem sprehodu in mi je tko pasal, tako svež zrak se mi zdi...
no, zdele pa letim delat nazaj

kratka, kako je s srčkom? držim močno pestiuser posted image user posted image user posted image

pa tudi za minimiško in kittyuser posted image user posted image user posted image , za dobre izvide

trebuh, moj je že veeeeliiik, zdej se pa že opaziuser posted image . še ni bil nikoli tako hitro opazenuser posted image ...

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
26.11.2009 14:59:05   
MiniMiska
Čvekeeee... dober dan in dobrodošlica novim majčicam, zdaj nas je pa že čez 70, vau!

Hvala za dobre želje, res ste prijazne! Jaz danes ves dan mislim na kratko - upam, da boš dobro opravila na UZ!

Zdaj pa šibam na kosilo... sem pa te dni takoooo utrujena, ob 8h zaspim kot top ... morda se pa le vreme poznauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
26.11.2009 15:14:26   
m_o_i
huh, jaz pa sem nam danes privoscla eno ornk dozo holesterola za kosilo: ocvrt sir s pomfrijem in paradiznikova solatkauser posted image

dobrodosle vse novinkeuser posted image  no, zdaj pa je ze 80 mendauser posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
   [Brisano sporočilo]
26.11.2009 15:42:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3211
26.11.2009 16:19:46   
barvar
Imate pa danes taprave pogovore user posted image .
Tudi meni se je po sredini trebuha kar en puhek pojavil namesto tiste tipične črte. Je pa zanimivo, da sem drugje manj poraščena kot pred nosečnostjo.
Glede seksa pa tako, kak dan bi ful, drugič manj, je pa vseskozi prisoten nek strah, ker tako nizko nosim in imam skoz občutek da mi bo dete kar ven pogledalo user posted image user posted image user posted image .
Sicer pa uživajte še zdaj v zakonskih radostih, ker po porodu za to ne bo več toliko časa!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
26.11.2009 18:30:42   
nusi
Ojla.

No, po dolgem času se spet oglašam. Komi sem se prebila čez vse nove strani.
Dobrodošle nove majčice user posted image user posted image .

Sex - ne prov dobr, včas sva bla res skos aktivna, zdej pa gre vse k vragu user posted image . Zvečer sm zmatrna, ponavad že na kavču zaspim, če bi hotla akcijo, bi jo mogla izvest do 9.00 ure, kar pa je glede na najin urnik nemogoče. Vmes je blo že bolš, zdej pa še ta moj fax...Ampak zdej mam pa tega dost, ker sem tut js sam človk in hočm akcijo!!!

Trebuh - nonexisistent, razen ko se fajn najem, ampak to so čreva user posted image

Dlake, razne proge...vsaj na tem področju nič novega user posted image

Sem pa danes izvedela, da je še ena sodelavka noseča in ima tudi rok maja, ampak mislim, da se nam še ni pridružila.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
26.11.2009 18:35:52   
Melia
Dobrodošle vse nove!user posted image

Se še jaz na hitrco javim....za mano je en fajn, lep dan....zdaj je nečak prišel k meni ajat...pa Mojstra Mihca gledava...user posted image

Sex: bolj suša kot ne....no, ja....saj ni tak hudo....se mi pač včasih ne da.,...kar zaspim....čeprav ne grem hitro ajat....samo preden se do postelje spravim je ura že okrog 23.00 pa ponavadi kar hitro zaspim....moj pa tudi...user posted image

Nič, lepo bodite...vas pridem še kaj na hitro pogledat preden grem spat.user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
26.11.2009 19:10:54   
milena2222
Evo me, sem s pregleda,vse je v reduuser posted image user posted image dete pridno raste...kri pa voda tudi v redu, spola pa spet ni videl,pa nič hudega, bo že, če ne pa tudi nič zato.
Aja, mi je pa g. rekel,da se naj cepim!?Pa mal strašil kako bo če dobim gripo,sem še vedno bolj za NE kot pa JA.
Sex- no ja,mam trenutke,ko mi zadiši...sam ponavadi glih tej mojga ni, drugač pa mi bolj ni kot pa je.Sam me moj heca,da se pač naj potrudim, glede na to,da ga itak čaka suša ( bolj proti koncu pa po porodu )...
Sem si nabavila nosečniški čaj o katerem ste se pred časom pogovarjale,sem ga že pila.Nima glih okusa da bi vriskala ko ga pijem,sam se bom potrudila pa ga probala pit ( mogoč me bo pa manj glava bolela pa mi bo manj slabo).Aja pa kalcijeve tablete sem se nabavila,ne bi rada bila glih brez zob ko bo dete prišlo na svet...
Vsem pošiljam eno user posted image za lep večer pa mirno noč ( jaz grem  cca 5 x na wc ponoči, če je to normalno sem jaz papež, pol pa pridem nazaj pa ne morem zaspat)

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
26.11.2009 19:14:06   
@mber
No, da malo popravim statistiko, se pridružujem še jaz, če me boste le dodale na seznam. user posted image

NICK: Amber
NOSEČNOST: 1
ŠT. OTROK: 0
STAROST: 31 bom drug teden (2.12.)
NASLEDNJI PREGLED(NP): 1.12. (skoraj na moj r.d.)
KRAJ BIVANJA: CELJE
SPOL: Ž

NS je že za mano, vse v redu. Bila v Domžalah pri dr.Strahovi, ful v redu ženska. Trenutno sem v bolniški zaradi krvavljenja, upam, da se bo tudi to izboljšalo. Ker je to moja prva nosečnost, se informiram, kolikor se pač da... v veliko veselje pa mi je branje tegale foruma Majčice 2010, tako da lepo pozdravljene vse na tem forumu... Vidim, da bo v maju res pestro. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3216
26.11.2009 19:17:14   
MiniMiska
Dober večer.
Ker smo toliko govorile o opremi za user posted image , se danes nisem mogla upret in kupila prvi bodi za našega user posted image - no, z mojim sva ga skupaj, ker nama je bil že v prospektu ful luštkan, Winnie pooh, nevtralne bele barve. user posted image In sva sama sebi pokazala, da verjameva, da bodo izvidi OK.

Kratka, upam, da je bilo na UZ vse OK in nam kmalu sporočiš dobre novice! user posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
26.11.2009 19:41:05   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/prekinitev-nosecnosti-v-18tednu-/m_4700748/mpage_1/tm.htm#4700856
Poglejte kaj je Kratka napisala user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da se bo sama javila, pa vseeno, da se malo pripravite.

Neposredna povezava do sporočila: 3218
26.11.2009 19:46:07   
MiniMiska
Kratka - user posted image user posted image user posted image Hudo mi je zate, res!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
26.11.2009 19:55:09   
Melia
KRATKA....drži se....in bodi močna
Sem zelo, zelo žalostna in pretresenauser posted image user posted image user posted image user posted image
En kup objemov zate...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3220
26.11.2009 20:16:55   
frcefela
Kratka nimam besed ... in mislim, da te nobena beseda ne bo mogla potolažiti user posted image user posted image user posted image Če boš želela pogovor, smo tukaj zate. Drži se in poskusi biti močna.

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
26.11.2009 20:23:36   
carly
Smrk smrk, sem žalostna ko sem izvedela za Kratko.mi je zelo hudo da se take stvari dogajajo, vendar se tolažim s tem, da bolje sedaj kot pa trpeti potem, po rojstvu, če bi ga dočakala.
kratka še en objemček zateuser posted image pa ne obupat.

Sicer pa je glede sex-a pri meni tudi bl tko tko, no sej ko se lotiva pa če je še primerno vzdušje pa mogoče kakšn taprav filmčk za ogrevanje, takrat mi zmeraj ful paše pa se potem prašujem zakaj se mi ne da večkrat.Ampak sem enostavno tolk nenaspana da samo čakam da bom lahko padla v posteljo, čez dan pa itak ne pride v poštev, tamala pač zahteva svojo pozornost.Ma pa bo že.user posted image

Sem pa zadnja dva dni kar malo jezna na tamalo, mi ga je začela tako lomt s spanjem, itak se ponoč skos zbuja, zdej se je pa gospodična odločila da bi zjutraj vstajala že pred šesto. Midva z možem pa user posted image ko dva zombija.ko greva okol desetih ven jo pa takoj zmanjka, samo da na zrak prideva, namesto da bi zdržala do 12 kot ponavadi.

Imena še nisva zbirala, imava pa pravilo da nočeva imena ki je že med sorodniki pa med sosedi.Mi je pa za fantka všeč ime Rene, za punčko pa Lucija ali Brina, pa bo najbrž nekaj čist tretjega ko se z mojmu vsedeva pa začneva izbiratuser posted image .

Zobje, so se mi začeli problemi ko med dojenjem nisem smela jesti mleka in mlečnih izdelkov, pa jih imam sedaj kar nekaj za popravt.Enga mi je zobarca poštimala poleti, za naslednjega naj bi pa prišla spet na vrsto enkrat po novem letuuser posted image .

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
26.11.2009 20:30:32   
nanny.girll
Kratka user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal...drži seuser posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
26.11.2009 20:36:01   
m_o_i
ma js sem cist usuta...

Neposredna povezava do sporočila: 3224
26.11.2009 20:41:18   
Sky3
ja jst nism zadržala solz... tolaži me samo to, da VEM, da se vse zgodi z razlogom in vem, da po vsakem padcu in bolečini, pride toliko slajši vzpon in radost. vse bo še vredu, čeprav mogoče zdele Kratka ne čuti tako. vse bo še vredu. user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!