|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
24.11.2009 14:18:28   
fiška33
user posted image Dobre ste, sem se fejst nasmejala!

Če bi obstajal še kak klistir za moj nos, ki je v nosečnosti dovoljen, bi blo tudi super user posted image . Slana voda ne pomaga.

Dobrodošle nove user posted image

Držim pesti za čim manj napenjanja user posted image user posted image

Cepljenje, mediji... Jaz zavestno ne gledam poročil že 3 leta. Politika me itaq nikoli ni zanimala, kolko plače ima un pa un direktor tudi ne... user posted image Sovražim tudi medijsko napihovanje! user posted image

Heh, tašča obvlada preventivo in vedno kaj novega pove, meni pa pri enem ušesu noter pri drugem ven. Ne maram, da kdo z negativnimi zgodbicami vpliva na moje počutje. To kar tukaj berem o cepljenju, me ne gane, mam že precej močno obrambo, Tejino pismo pa samo podpira moje mnenje o zdravilih user posted image .
Me pa moti zadnje čase, da mi sredi filma, ki ga gledam na POP dajo poročila! Valjda takoj prestavim. Poleti sva bila zaradi fantove babice kar precej po čakalnicah in a veste, tudi tam predvajajo poročila. Čisto sem bila iz tira, ko sem slišala, da zmanjkuje paketov s hrano od RK. Zadnjič sem gledala preverjeno o pokojninah, in sem bila že skoraj prepričana, da se je treba nujno preselit v kakšno starejšo in stabilnejšo državo, kjer imajo to že vse urejeno, tako kot je treba. Hkrati pa slišiš, da se je država zapufala na vsakega od nas za 5K evrov user posted image . V glavnem .... to kaj delajo mediji, je katastrofa. Ok, 24ur.com odprem, preberem naslovnice, tak da čisto out nisem, ampak res skrbno izbiram, o čemer se želim informirati.

Saj verjetno se bo kdaj našel kdo, ki bo rekel, da nisem razgledana, ampak hvala lepa za tako razgledanost user posted image . Če ste gledale film The secret ... Jaz sem podobne stvari še malo prej odkrila, in res pazim o čem se želim informirat.

Lep dan :)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
24.11.2009 14:26:27   
kiku
cepila se definitivno ne bom, se pa izogibam bolnim, tudi če so le prehlajeni...res pa da z vsemi kilami mandarin ki jih pojem-vitamina c na pretek..upam na to in na pozitivno mišljenje za ne zbolet...

fiška za nos si poskusila z inhalacijami?

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
24.11.2009 14:31:55   
m_o_i
fiska33 tole si pa napisala tocno tak ko bi jazuser posted image  huda selekcija, s cim bom obremenjevala svoje mozgane! the secret - zacetek odpiranja oci, zeitgeist pa potem samo se en vzrok za siroko odprte oci...

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
24.11.2009 14:48:33   
Teja K
Fiška user posted image , tudi pri meni se mi zdi, da sem nehala poročila gledat cca. 3 leta nazaj, jih pa tudi prej nisem vsakodnevno spremljala, v časopisih navadno preletim naslov in to je to...

Moj starejši sine je imel zaradi poročil takšne bojazni, da sem na koncu ugotovila, da je to bolj grozno zanj kot pa ne vem kakšne pošasti user posted image ... vedno ko je začelo deževat je jokal, da bodo poplave, ko je zagrmelo je videl vojno... mislim haloooooo... pa sem res ene izmed tisti ki sem redko gledala kaj se dogaja...ampak očitno je bilo več kot dovolj, zato da je bogi mali bauc imel tolk strahov...

Sedaj raje pogledava oddajo o kuhanju, ali pa si dva kakšno risanko in se pocarkljava na tak način, no letos smo zamenjali vloge in sedaj več ne berem pravljic jaz, ampak on.. bere meni in naši mali bebiki user posted image user posted image in moram rečt, da to sedaj počneva 2 meseca in dete gladko bere, pozitivno sem presenečena (pa še niso vseh črk prebralai)...

Tako a Moi in Fiška selekcija je bistvenega pomena user posted image , pa tudi če vsi ostali mislijo, da sem nerazgledan user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
24.11.2009 15:09:40   
Animus
JUHUHU!!

Končno sem se še jst odločila, da se vam pridružim, ker ste mi s svojimi debatami že veliko pomagale in me pomirile. Tole o nekakanju me je pa prepričalo. Sem se res nasmejala. Poleg tega sem presenečena koliko vas je majčic - adijo pamet nas je!! Kaj smo se avgusta vsi "cartali" user posted image

Skratka, PDP imam 22.5. 2010, to je moja 2.  user posted image . Prvi (sinek) je ravnokar praznoval 1 leto. Majhna, a sladka razlika. Sicer mi je pred kratkim potekla porodniška in sem na zavodu, poleg tega še na bolniški zaradi krvavitev. Tako poskušam počivati in se ne sekirati.

frcefela - če ne bo pomagal, ti jutri napišem recept.

Glede cepljenja se poskušam požvižgati na vse, a mi ne uspe vedno. So mi 2 zdravnici osebno svetovali naj se ne cepim. Naj se raje pazim, najbolj v 3. tromesečju. Tako se tolažim s tem, da ko bomo v 3. tromesečju bo najhujša panika že mimo.

Lep dan user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
24.11.2009 15:34:17   
Angel_Tian
Takole, sem uspela preleteti nekaj izjav. Sicer med službo, ampak doma itak nimam časa sedet za računalnikom user posted image
Lahko pa rečem, da je zanimivo in zabavno branje. In res mi je všeč to, da nimate nobenih "tabujev", saj se je res treba o vsem pogovorit.

Sem videla, kako nosečnice v prvo čakajo na nakupe z opremo in vsem ostalim. Zudi jaz sem na začetku nosečnosti samo hodla z mojim po trgovinah, da sva si vse skupaj malo nagledala, kupovala sva pa komaj dober mesec prej. In srečo sva imela, da se je mali rodil točno na rok, ker je bilo vse pripravljeno komaj teden dni prej user posted image in ne vem, kako bi kaj zgledalo, če bi prehiteval. No, nekak bi se že znašli, saj se je kdo drug že tudi :)
No, zdaj bo nabave manj, ker že vsaj začetno opremo imamo (postelja, voziček, jajčka, previjalna miza...). Vse sva izbirala bolj ali manj nevtralno, čeprav sem bila prepričana, da bo fantek (nisem pa hotela vedeti). Zdaj tudi nočem vedeti, kaj bo. Če bo punčka, kot si želiva, bo pač potem kasneje potrebno nabavit še kakšno "roza" cotko pa igračko user posted image .
No, kljub temu, da vsa ta oprema res precej stane, bom kr malo pogrešala vso nabavo. Nekak rada nakupujem hihi.

Glede cepljenja - sem totalno proti pa mi sploh niso znani stranski učinki. Poročil sploh ne spremljam, časopisev tudi ne berem, samo kdaj pa kdaj kaj slišim na radiu med novicami pa še to zelo poredko. Torej sem totalno "nerazgledana" pa mi je vseeno čisto komot v tem modernem svetu. Sem res večkrat menja, da manj ko vem, manj me obremenjuje...

Takole, za danes se poslavljam, grem počasi domov, potem pa h G na pregled.

Lepo izkoristite popoldne...

(odgovor članu Animus)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
24.11.2009 15:51:10   
bubolin
Ohhh punce sam ve pa ste smešne user posted image user posted image user posted image Sem se tako nasmejala.

Nooo pa še od mene user posted image user posted image user posted image za vse, ki jih potrebujete, da izločite kakšne base user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
24.11.2009 16:06:11   
sabri
Joj joj, pa tok se trudim sprotat pa mi spet uideteuser posted image
Na hitro, ker kuham DOBRODOŠLE NOVE MAJČICEuser posted image Kaj nas je ej, noro.
Ste me nasmejale, da me je kar trebuh bolel, tako da user posted image user posted image user posted image za lažje in predvsem uspešno seranjeuser posted image . Kake pametne nimam za dodat, ker ste že ful predlagale, pa težav nimam in upam, da jih ne bom imela v kratkem.
Joj žge se že..

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
24.11.2009 17:15:11   
carly
Ojla punce mi še ni uspelo za nazaj prebrat.
Sem imela danes pregled, je vse ok, kazal/a je pa rito tako da spet nisem izvedela spola.Sicer pa imam naslednji pregled, ki bo morfologija 22.12.
Glede ceplenja je moja gin proti.Pravi da je to sicer odločitev vsakega posameznika ampak da ga ona ni in ne bo priporočila nobeni nosečnici, mogoče bi o tem razmišljali le v primeru če bi imela kakšno nosečnico z zelo hudimi kroničnimi pljučnimi boleznimi.Pravi, da pri navadni gripi pride do veliko več zapletov in s tem umrljivosti kot pri tej, to je predvsem ko se bolezen razvije v hudo pljučnico.

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
24.11.2009 18:03:19   
JB007
Moja ginekologinja je bila nazadnje tudi proti. Me je pa danes kar zvilo ko sem v službi že spet brala o tej nosečki ki je v bolnici. Pa vsa možna priporočila. Pa sem vse kar ste od včeraj napisale prebrala in se spet ohladila. Res pa je da jaz delam. Mi je pa ena kolegica pravla da so se v njeni firmi vsi cepili (19), 18 nič ,eden je pa dobil 40 vročine. Mene drugače sploh ne bi skrbelo, samo ko skoz ven te pametne o nosečnicah mečejo.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 18:11:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu JB007)
  Neposredna povezava do sporočila: 3061
24.11.2009 18:40:39   
frcefela
Hello,

no meni je recimo na pol uspelo user posted image ;Mislim da ni šlo vse ven, se mi zdi da je še en potuhnjen kupček tam nekje v ozadju user posted image Pošpricala sem celo kopalnico, sebe in zmočila dve brisači. Mater, cel hudič je s tem klistirjem user posted image

Kakorkoli, vesela sem, da je šlo vsaj nekaj ven iz mene - o detajlih, o barvi in izgledu niti ne bi pisala pa tudi slikala nisemuser posted image user posted image user posted image Malo toaletnega humorja user posted image

Ena je napisala, da če mi to ne bo pomagalo, da bo napisala svoj recept. Lepo prosim, da ga deliš z mano, rada bi namreč izločala vsak dan, ker drugače ne morem veliko jesti - jaz pa sem noseča user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
24.11.2009 18:52:13   
frcefela

IZVIRNO SPOROČILO: frcefela

Pošpricala sem celo kopalnico, sebe in zmočila dve brisači. Mater, cel hudič je s tem klistirjem user posted image

z vodo, da si ne bo katera predstavljala kaj drugega user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
24.11.2009 19:05:12   
Kratka
Joj punce, moram vam napisat, da sem se ful nasmejala okol tega vašega sračkanja. Upam, da se bo to čim prej uredilo.

Pa moi, ful ti hvala!user posted image

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
24.11.2009 19:09:07   
kittyy
hahhah FRCEFELA,....

sej bi se se malo bolj smejala,sam ne gre.
evo jst sem dons iz postopka BIOPSIJA (bolel me je noro),sem jim vse igle premakknila k sem trznila,....ampak je za mano zdej pa dobre tri tedne cakanja.
zdej sem en teden na bolniski.
drugace sem pa ful vesela da je z ostalimi vse vredu
.
novi podatki za na seznamcek,katera bo popravljala

KITTYY,user posted image ,user posted image , NP 21.12,

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
24.11.2009 19:23:43   
malamami
smeh smeh user posted image

ja jest sem tudi kar skeptična glede cepljenja za novo gripo, me ne vleče glih, da nebi bilo kaj z otročičkom narobe pol. čeprav mi pa moj dragi pošilja razna priporočila zdravnikov o cepljenju...

ampak jest se še kar ne dam, pa ve?

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
24.11.2009 19:30:13   
kittyy
KRATKA,ti pa ta teden dobis posto,a ne?

tudi jaz se ne bom cepila,ker imam slabo mnenje o tem.
imam prijateljico ki je pediatrinja in je rekla,da se nikoli ne bi za to gripo cepila in njeni sodelavci prav tako ne.

...katera tudi genetski rezultat se caka,..?

(odgovor članu malamami)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
24.11.2009 19:34:35   
MiniMiska
Dober večer. Jaz sem bila pa danes pri frizerju - sem se odločila za novo podobo user posted image
Na hitro sem preletela forum, se nasmejala in vam privoščim čimvečje in čimpogostejše kakce user posted image saj tudi mene včasih še heca prebava, zato vem, kako vam je.
Kittyy: jaz čakam na pošto z izvidi horionske biopsije... danes je točno 14dni, tkao da upam, da je vse OK, ker me noben ni klical. Tebi priporočam res počitek in Mg za krče pa seveda dober izvid in mirne živčke v teh dneh čakanja.

TOliko za zdaj, lep večer vam želim!

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
24.11.2009 19:48:59   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

edin moje se bo verjetn proti obema šel, zato da kej ne prenesu domu.

Tisti, ki se cepi, naj ne bi zbolel. Še vedno pa je prenašalec.

Sicer pa gre meni vse to dvigovanje prahu okrog prašičje gripe strašno na jetra. Najprej smo imeli antraks, potem nore krave pa ptičjo gripo, prašičjo gripo,... Ziher sem kej pozabla. Vse same hude epi/pandemije. Člankov pa sploh ne berem več - vsakega, ki sem se ga lotila, mi je narekoval nekaj drugega. Cepit se zagotovo ne grem.

Zaželim dobrodošlico vsem novim user posted image . Res se nas je že nabralo!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 3069
24.11.2009 20:10:33   
fiška33
Zivepo, tudi jaz ti čestitam za rojstni dan! user posted image

user posted image

lp

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
24.11.2009 22:17:40   
petruscha

user posted image

user posted image

NICK, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, STAROST , user posted image , NASLEDNJI PREGLED(NP), 
KRAJ BIVANJA, SPOL

01.05.
user posted image   carly        3user posted image ; 1user posted image ; 27 let; user posted image    NP 22.12.. ;    JESENICE user posted image
user posted image   O_O         2user posted image ; 2user posted image ; ?   let;         NP?    user posted image                     
user posted image   ks            1user posted image ; 0user posted image ; 30 let; user posted image    NP 01.12.;   user posted image
user posted image   bejbobo  1user posted image ; 0user posted image ; 23 let;  user posted image   NP?    user posted image   
user posted image   bribiki     1user posted image ; 0user posted image ; 24 let; user posted image    NP 27.11; BOROVNICA  user posted image     

02.05.
user posted image   orangina         2 user posted image ; 1user posted image ;  ?  let;  NP?   user posted image   
user posted image   milena2222    1user posted image ; 0user posted image31let;  NP?   user posted image    

03.05.

user posted image   tulip4           ?user posted image ; ?user posted image ; ?   let; NP ? ;  user posted image
user posted image   candygirl       ?user posted image ; ?user posted image ;  ?   let; NP ?  ; user posted image

04.05.

user posted image   anajan         ?user posted image ; ?user posted image?   let;          NP?  user posted image
user posted image  
fiška33       1user posted image ; 0user posted image33 let ; user posted image   NP 22.12..; MB, SG  user posted image  
user posted image   Snovalka
    1user posted image ; 0user posted image ;
31  let;  user posted image   NP 17.12.;  KRANJ user posted image
user posted image   Tiaraaa       1user posted image ; 0user posted image ; 23 let;   user posted image   NP;  26.11.; LJ okolica user posted image           

05.05.
user posted image   larisa2002    3user posted image ; 1user posted image28 let ;  user posted image   NP 15.12;  Selnica ob Dravi   user posted image    
user posted image   EvaRok           1user posted image ; 0user posted image26 let ;  user posted image   NP ?; user posted image
user posted image   Janapan         4user posted image ; 1user posted image ; ? let       user posted image   NP ?;   user posted image       
user posted image   Sabri              4user posted image ; 1user posted image ; 33 let;   user posted image    NP ?.;   LJ okolica user posted image
user posted image   rogljiček        1user posted image ; 0user posted image ; ?   let;   user posted image    NP ?.;   user posted image
user posted image   anjuša           2user posted image ; 0user posted image ; 22 let;   user posted image    NP 03.12.; RIBNICA  user posted image

06.05.       

user posted image   A. biba           3user posted image ; 1user posted image ; ?   let;   user posted image NP ?.;   user posted image
user posted image   Kratka           1user posted image ; 0user posted image ; 25 let ;  user posted image NP 24.11;   VELENJE  user posted image

07.05.

08.05.

09.05.
user posted image   Vitaebella     1user posted image ; 0user posted image ; 30+ let;user posted image user posted image   NP ?; (user posted image user posted image   ) ;  user posted image user posted image
user posted image   petruscha     2user posted image ; 1user posted image ; 28 let;  user posted image   NP 22.12KRŠKO okolicauser posted image   
user posted image   JB007          3user posted image ; 0user posted image ; 33 let;  user posted image   NP ?user posted image LOGATEC

10.05.
user posted image    m_aja          1user posted image ; 0user posted image ; 18  let;  user posted image   NP ?; MARIBOR 

11.05.

12.05.
user posted image   Ladybug_2007    2user posted image ; 1user posted image ; ?   let;          NP ?;      user posted image   
user posted image   barvar                  2user posted image ; 0user posted image ; 28 let;  user posted image   NP 15.12.;   PTUJ user posted image

13.05.

14.05.
user posted image   knorbalbo     1user posted image ; 0user posted image ; 26 let; user posted image   NP ?.LJUBLJANA user posted image
user posted image   lunanai8       1user posted image ; 0user posted image ; 28 let;       NP 23.11.LJUBLJANA user posted image
user posted image   MiniMiska     1user posted image ; 0user posted image ; 27 let; user posted image   NP ?.KRANJ user posted image
user posted image   j.b.                1user posted image ; 0user posted image ; 23 let; user posted image   NP 08.12.; IDRIJA  user posted image
user posted image    kiku              1user posted image ; 0user posted image ; 32 let; user posted image   NP 18.12.  user posted image

15.05.
user posted image   San            4user posted image ; 3user posted image ; 31 let; user posted image   NP ?;   LJUBLJANA user posted image
user posted image   Melia         1user posted image ; 0user posted image ; 27 let;  user posted image   NP 23.12.;    MARIBOR  user posted image
user posted image   chicitita     ?user posted image ; ?user posted image ; ?    let;  user posted image   NP ?.;    GROSUPLJE  user posted image

16.05.

user posted image   markicaa           1user posted image ; 0user posted image ; 22 let ; user posted image NP 07.12; M 04.01. user posted image
user posted image   Anonimna C       ?user posted image ; 1user posted image ; ?   let;        NP ?;    user posted image    
user posted image   nusi                   1user posted image ; 0user posted image ; 26 let ;  user posted image   NP ?;    DOMŽALE  user posted image
user posted image   Adria12345      1user posted image ; 0user posted image ; 30 let ;  user posted image   NP ?.;  user posted image
user posted image   Sky3                 1user posted image ; 0user posted image ; 24 let ;  user posted image   NP 27.11.;  LJUBLJANA user posted image

17.05.
user posted image   *ANA*             3user posted image ; 2user posted image ;  ?   let;          NP ?.; user posted image
user posted image   Mariana            ?user posted image ; ?user posted image ;  ?   let;  user posted image    NP ?.LJUBLJANA user posted image
user posted image    lemavrica        3user posted image ; 1user posted image?   let;  user posted image    NP 26.11. ;  LJUBLJANA user posted image

18.05.

19.05.
user posted image   Mubi              1user posted image ; 0user posted image ;  22 let;  user posted image    NP 24.11.LOGATEC  user posted image
user posted image   patella           1user posted image ; 0user posted image ; 23 let ;  user posted image   NP 24.11. ; LJUBLJANA user posted image
user posted image   cebeluga       1user posted image ; 0user posted image 37 let;   user posted image   NP 01.12.user posted image
user posted image    emibu           ?user posted image ; ?user posted image ? let;   user posted image   NP ?;  user posted image
user posted image    angel_Tian   2user posted image ; 1user posted image ? let;   user posted image   NP ?user posted image

20.05.

user posted image   isabeaux        13user posted image ; 2user posted image ; 33 let ;  user posted image   NP ?MARIBOR user posted image
user posted image   bela vrtnica     2user posted image ; 1user posted image ; 30 let ;   user posted image   NP ?CELJE user posted image

21.05.

user posted image   Guerina            3user posted image ; 1user posted image  ; 31 let ; NP ?
;   user posted image

22.05.
user posted image   K_a_t_i         2user posted image ; 1user posted image ; 34 letuser posted image   NP 01.12 .;  LJUBLJANA user posted image
user posted image   divans1         3user posted image ; 0user posted image ; 27 let;  user posted image   NP 09.12; BREŽICE user posted image
user posted image   Gromska       1user posted image ; 0user posted image ; 29 let ; user posted image   NP 15.12.;  LJUBLJANA  user posted image
user posted image    toja12          2user posted image ; 1user posted image27 let;  user posted image   NP 08.12;  MARIBOR  user posted image
user posted image    Animus          2user posted image ; 1user posted image ; ? let;  user posted image   NP ?    user posted image

23.05.
user posted image   aischa1        4user posted image ; 3user posted image ; 31 let ; user posted image   NP ?user posted image
user posted image   štajerka 26 1user posted image ; 0user posted image ;  ? let user posted image user posted image (user posted image user posted image )NP ?; NS 25.11. user posted image user posted image
user posted image   zivepo         2user posted image ; 1user posted image ; 23 let ;  user posted image   NP 10.12.  CELJE  user posted image

24.05.

user posted image   BIS 30      1user posted image ; 0user posted image ; 30 let ;  user posted image   NP 08.12.  CELJE user posted image
user posted image    zup2          2user posted image ; 0user posted image ; 29 let;  user posted image   NP 17.12.; LJUBLJANA user posted image

25.05.
user posted image   Teja K        3user posted image ; 1user posted image ;
33 let ;   user posted image   NP 27.11.;   LJUBLJANA user posted image
user posted image   biba88       ?user posted image ; ?user posted image?   let;            NP 27.10.;   user posted image
user posted image   Domci       user posted image ; 1user posted image ; 27 let ;           NP ?.;   user posted image
user posted image   m_o_i        1user posted image ; 0user posted image ; 34 let ;   user posted image    NP 15.12.;   user posted image
user posted image   charlyka    3user posted image ; 0user posted image ; 30 let ;   user posted image    NP 10.12.;   CELJE  user posted image

26.05.
user posted image   bubolin        1user posted image ; 0user posted image ; 24 let;   user posted image   NP 2.12.;    LJUBLJANA  user posted image
user posted image   nanny.girll   1user posted image ;  0user posted image19let;  user posted image NP 9.12; LJUBLJANA  user posted image
user posted image    alena*         ?user posted image ;  ?user posted image?let;     user posted image NP ?;  user posted image

27.05.

user posted image   Agapornis     1user posted image ; 0user posted image ; 28 let;    NP ?;  user posted image

28.05.
user posted image    mia3        1user posted image ; 0user posted image ; 29 let; user posted image    NP 11.01;  user posted image

29.05.
user posted image   frcefela       2user posted image ; 1user posted image ; 27 let;  user posted image NP 07.12.;  LJUBLJANA  user posted image

30.05.
user posted image   _ katja_     2user posted image ; 1user posted image ; 25 let ; user posted image   NP 23.11. DOMŽALE user posted image
user posted image    Meemee     1user posted image ; 0user posted image ; 31 let ; user posted image   NP 23.11 NOVO MESTO user posted image

31.05.
user posted image   Kittyy 1629  ?user posted image ; ?user posted image ;
27 let; user posted image   NP 21.12;  ŠKOFJA LOKA user posted image

XX.05.

user posted image   MARTINA25        2user posted image ; 1user posted image ;   ?   let;  NP ?user posted image

user posted image -  ko vidiš srček utripat na pregledu

user posted image - 4     user posted image

user posted image - 6     user posted image

user posted image -  68   user posted image

SKUPAJ:   user posted image     +    user posted image     +     user posted image      =   78

Z nami so bile tudi : user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

alma82, kajča, danaja29, korina* , mala, zvezdica.08.09, ička

user posted image user posted image user posted image   MAJČIC JE ŽE 76  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• (odgovor članu petruscha)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3071
    24.11.2009 22:21:36   
    petruscha
    Na kratko:

Dobrodošle nove majčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Zivepo : VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

V petek se mi je stekla porodniška, tako da sem od ponedeljka že v službi.

Malo sem preletela na hitrco in sem se nasmejala user posted image user posted image user posted image ...

Zdaj pa v mižuleuser posted image

(odgovor članu petruscha)
    Neposredna povezava do sporočila: 3072
       [Brisano sporočilo]
    25.11.2009 8:24:37   
    Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3073
       [Brisano sporočilo]
    25.11.2009 8:27:46   
    Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3074
    25.11.2009 8:38:17   
    bela vrtnica
    Dobro jutro.

Se vidi, da je pri nas v službi dolga sreda in se mi prav nič ne da, zato sem malo na RR.
    Berem o težavah z zaprtostjo. Tudi jaz sem v prvi nosečnosti imela te težave, zadnja dva meseca pa še hemeroide. Je res grozno. Pol sem si pa kupila to napravico za klistiranje in mi je ful pomagalo. Je pa res, da moraš natočit mlačno vodo in malo zadržat potem pa šuš na wc. Jaz si ponavadi naredim kar 2x oz. 3x zaporedoma, tako da se res lepo prečisti. To je tak način, ki ne boli, ni škodljiv (celo zelo priporočljiv je - tudi tistim, ki niso zaprti, ker se v debelem črevesu nabira toliko strupov, ki jih je dobro odstraniti),pa še učinek je tu. Skratka priporočam. Zdaj imam kar urejeno prebavo. V službi redno jem suho sadje (slive) in pijem veliko tekočine.

Drugače pa ti dnevi tako šibajo. Se mi zdi, da bo to leto tako hitro minilo, potem pa še trije meseci in dopust ter porodniška. Super.

Uživajte in se beremo.

Za seznam: naslednji pregled imam 15. 12. 2009 (ampak to še ne bo morfologija, tako da bomo za spol morali še malo počakati). Mam pa občutek,da bo tokrat fantek, ker imam tako različno nosečnost in obliko trebuha. Ja, meni je v tem tednu trebušček kar naenkrat zrastel. Še dobro, da sem že vsem povedala za nosečnost.

Čauči.

Neposredna povezava do sporočila: 3075
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
    Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?
    Evica22

Kaj oblečete otroku (2 leti) pod kombinezon?

hlačne nogavice (50%)

trenirko (14%)

hlačne nogavice + trenirko (36%)

Število vseh glasov: 151

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!