milena2222
|
Halo, soPozdravček vsem novim… Kitty- držim pesti zate Chicitita - pri meni na NS se sploh ni kej ekstra premikal,je moral g.skos trest napravico po mojem trebuhu,da se je sploh premaknil.Ampak jaz bi na tvojem mestu šla naprej,ker sem tak tip,da bi me skos grizlo,kako in kaj…Držim pesti tudi zate! MiniMiska in Kratka – upam,da kmalu dobita DOBRE rezultate,po moje je najhujše ravno to čakanja Mubi- malce pozno sicer,jaz sem tudi parkrat po malo krvavela,pa mi je g.pojasnil,da je to posledica krčenja maternice ter da naj ne bom v skrbeh Barvar- iskrene čestitke za dobre rezultate Smučanje-sem navdušena smučarka,lani sem bila za knjigami in zato nisva šla ( ponavadi greva za en teden v tujino,da se orng nasmučava ),pa sva zato rekla,da letos pa ziher greva,ampak glede na bebo pa letos seveda ne greva…Se preveč bojim,da bi padla… Novo leto-bova sigurno doma ( oziroma vsaj jaz,ker moj zna biti celo v službi ),ker se mi ne enostavno da kam… Pazljivo spremljam vaša mnenja o vozičkih,ker se mi še sanja ne kakšnega naj vzamem,tako da hvala za vsa mnenja in linke,ki jih dajete na forum Drugače so pa pri meni še vedno največji problem glavoboli…komaj pa čakam,da začutim svojo bebo,v ponedeljek nastopim 18-teden,pa bi menda že lahko počasi začutila,a ne?V kolikem tednu pa ste tiste,ki že čutite gibe,ker vidim,da nekatere pišete,da jih že čutite?Komaj čakam pregled v četrtek,jaz bi jih imela kr bolj pogosto kot na mesec dni,ker se mi zdi,da se mi ful vleče čas do naslednjega pregleda...
|