|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
23.11.2009 21:49:04   
bubolin
Pozdravljene vse nove user posted image Bravooo bravooo vse več nas je user posted image

Kar se tiče gripe, se tudi jaz ne mislim cepit. Pa bomo vidli kaj bo. Upajmo na najbolje.

Jaz tudi še nisem nič kupovala za našega user posted image (noo razen par cunjic) in tako bo tudi še nekaj časa ostalo, glede na to, da si morava z mojim user posted image še najprej celo hišico opremit, tako da...

Pa lahko noč.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
24.11.2009 7:43:52   
m_o_i
bro jutro user posted image user posted image user posted image

gripa : cepla se nikol nisem in nikoli se ne bom(no,tole malo bolj z rezervo recem, da ne bom spet zarecenega kruha jedla). sicer sem trznila na porocanje o razmahu gripe na koroskem, ampak v cepljenje me pa ne bojo prepricali. mogoce bi razmisljala drugace, ce ne bi bla v bolniski in v minimalnem stiku z ljudmiuser posted image
vozicek : vceraj sem zvedla, da mi ni treba niti vozicka kupovatuser posted image  da me caka pegperegov 3v1 sicer v rdece-sivi barvi, ampak nas mulc ne bo izbircenuser posted image  pa se ati bo mel vecje veselje ga okol vozit, ker mu je rdeca barva hudo vsec (vse je za nekaj dobro). tak da ta vikend moram pa res it naokrog k puncam in obkljukat, kaj mi ni treba kupovat; da me ne bo se kej "presenetlo"

joooj, ktera je omenla pico?! jaz bi jo kr vsak dan jedlauser posted image  sej prej sem jo pojedla kdaj, ampak kak me pa zaj grabi glede pic je pa ze prav smesnouser posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 8:04:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3003
24.11.2009 8:53:43   
bubolin
Dobro jutro.

Kako ste punce kaj danes? Jaz trenutno kar u redu, imam pa danes veliko opravkov, med drugim tudi neko predavanje na zavodu, tako da sem vam prišla samo zaželet dobro jutro in lep dan (ufff danes bom zih fuuul zmatrana in že zgodaj v pojstelji)user posted image

Zivepo vseeeee najboljšeee za rojstni dan. Želim ti lepo in mirno nosečnost ter da bosta tvoja otročka zdrava in pridna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aja pa čim več lepih user posted image user posted image user posted image Haa haa haa...

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

Neposredna povezava do sporočila: 3004
24.11.2009 9:06:17   
Teja K
Dobro jutro user posted image in dobrodošle nove majske user posted image !

Živepo čestitke, čestitke user posted image ...

Jaz pa sem danes šla v službo kar v farmarcah user posted image user posted image , se dosti bolj udobno počutim...

Sem pa ugotovila, da se počasi energija vrača, sem sedaj že 2x uspela biti zvečer budna do 22. 30 user posted image user posted image user posted image pravi uspeh, je pa res, da sem med vikendom oz. v soboto že ob 20-ih zaspala user posted image user posted image ...
Meni je to bilo najbolj grozno, ker bi se morala zvečer po osmi uri začet učit, pa sem lahko samo padla v posteljo user posted image , in sem moral vse med vikendi nadoknadit user posted image , no upam, da sedaj bo...

Gripa, hja no... včeraj je moja tašča priletela k nam, češ da je nosečnica zbolela, da se moram cepti itd... sem ji rekla, da ni šans... sem po e-mailu od prijateljice dobila razlago ene zdravnice, ki je poslala odgovor svoji družini... in mislim, da tudi mene cepivo ne bo videlo,... Mi je pa tašča svetovala, da naj na busu nosim rokavice.. kar se mi je zdela dobra ideja... sicer na busu do sedaj še nisem opazila ravno kakšnega ki bi zgledal bolan, ampak... jaz upam, da nas to ne bo doletelo, glede na to, kaj vse smo že doživele od kar smo na forumu user posted image ...

Nič moram šibat dalje... totalna gužva v službi, od kar imam razpis za moje delovno mesto zunaj...

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
24.11.2009 9:18:54   
Melia
jutro,

kako ste kaj? seveda ste fajn in vredu, ko pa smo nosečkeuser posted image

GRIPA:ne bom se cepla, jaz upam, da ne pride gripa do mene,....saj vsak dan pridno jem sadje, tako da je vitaminov na zalogiuser posted image

uživajte, se tipkamo kaj.user posted image

ZIVEPO.....tebi pa želim VSE NAJ, NAJ!!!! UŽIVAJ V DANAŠNJEM DNEVU IN NAJ TE DANES DRUGI RAZVAJAJO.user posted image
VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ......PA UPIHNI SVEČKE NA TORTICIuser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
24.11.2009 9:32:38   
knorbalbo
Jutro souser posted image !!!

Živepo: VSE NAJ NAJ ZA RD!!!!!!user posted image

Jaz sem bila včeraj spet na telovadbi in je bilo super, domov prišla nič zmatrana ampak polna energije!!!! In po vadbi se počutiš veliko lažja...vsaj jaz kr imam včasih občutek kot da sem hlod s trebuhom in se komej premikamuser posted image

Ok...vem da je še full prezgodej da bipopek vn skoču ampak mislim da se je meni že začel ta proces, ker sem včerej opazila da se mi je malo spremenil oz. da je zdaj ožji in da so njegove notranje stene bolj ohlapneuser posted image Ne vem...mogoče je to zarad tega ker je maternica dosegla višino popka ali pa ker se mi trebušček veselo boči ven vsak dan bolj .....res ne vem...tko da je vsak nasvet ali izkušnja dobrodošla!!!!user posted image

Danes grem pa v BC pogladat Mutsy-jeve vozičke...upam da en bo spet ista prodajalka ker me je že pošteno sram, sem bila tam že neštetokrat pa vedno samo gledamuser posted image   Ja ne morem pomagat...to ni tko lahka odločitev, pa toooooliko stvari je treba kupit in sploh ne veš kaj vse rabiš tko da je treba it mal večkrat pošpegat da sploh veš za kaj se gre!!!!!user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
24.11.2009 9:37:59   
Tiaraaa
Zivepo vseeeeeee najboljše naj se ti izpolnijo vse skrite in razkrite želje, predvsem pa OGROOOOOMNOOOO ZDRAVJA IN SREČE.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.facebook.com/group.php?gid=174926976959&ref=ts

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
24.11.2009 9:43:03   
patella
hej, punce!

JSt sm bla pa te dni zlo živčna. Zakaj? GRIPAAAA in vse kar se dogaja okoli nje!!! Prej se je nism niti malo bala, zdej ko bi pa spet mogla na vaje v bolnico, me je pa mal stisnilo. Nism vedela, kaj naj naredim. Ali naj prestavim vaje za nedoločen čas, al tvegam ,da zbolim. Pa sm spraševala okoli za različna strokovna mnenja glede CEPLJENJA, pa so bili odgovori različni kot noč in dan. MOja ginekologinja mi je odsvetovala in rekla,: "Ne ga lomt, no!" Pušenjak je zelo zelo priporočal cepljenje in mi je celo napisal, da če se ne cepim, imam več kot 70 % možnosti, da zbolim, če zbolim pa 6:1000 možnosti da umrem. user posted image user posted image ok, ampak odločila sem se, da ne grem na vaje in se tudi ne bom cepila. Vsaj zaenkrat. Je pa res, da kljub temu,da bom doma, lahko kdo drug prinese gripo v bajto. Ampak, sej smo močne in zdrave, a ne?

Uglavnem, glede vozičkov in ostale opreme - naju to še vse čaka, sicer se bova podala v nakupe mal kasnej.

MEni pa trebuh vztrajno vzhajauser posted image - tko da upam, da ne bo kmal razpokal. Dragi me sicer neki maže po bušku vsak večer - zgleda se se bolj boji strij kot jazuser posted image .

Uglavnem, mejte se pa srečno na pregledih. Jaz ga mam dones - si morm tut prov na en listek zapisat, k mam toliko za vprašat.user posted image

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
24.11.2009 9:46:31   
Sky3
dobro jutro user posted image in najprej dobrodošle vse nove user posted image !! user posted image

takoj za tem pa seveda zivepo vse naj naaaaaj!!! user posted image želim ti res vse najboljše, tebi najljubše in najslajše, pa da bi bila nova mala zdrava in vesela. hehe da se bosta s pio razumeli in ne preveč združili moči pri lumpanju hehe user posted image skratka res, vse najboljše, uživi na svoj dan! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiaraaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 9:54:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Melia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3011
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 10:02:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3012
24.11.2009 10:04:58   
milena2222
Dobro jutro!
Mene je pa fejst strah gripe,glede na to,da sem s Koroške,pa še bolj...
Zivepo-Vse naj naj user posted image
Kaj pa boste kaj danes kuhale?Nimam čist nobene pametne ideje...

Neposredna povezava do sporočila: 3013
24.11.2009 10:06:47   
Teja K
Živepo, jaz sem imela prvi del izpita prejšnjo soboto, drugi del izpita pa 12. 12. seveda pod pogojem če prvi del pišem pozitivno, v nasprotnem primeru pišem 12.12. celotno snov... nato pa imam 14. že nova predavanja user posted image ...

Zamenjavo za moje delo user posted image user posted image nisem še našla, moram se še prvo preko vseh teh 300 prijav preglodat (še hodijo prijave in še bodo, razpis imam do 30 odprte) potem pa jih presortirat in potem razgovori itd..., dela polno...

Živepo, danes ko je tvoj dan user posted image pa ne pucaj, ampak si nekaj zase privošči user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3014
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 10:20:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 3015
24.11.2009 10:22:59   
Teja K

Gromska seveda!

Drage moje, spodaj je pripeto pismo, ki ga je zdravnica poslala svoji družini oz. magistra farmacije.

Ko ga boste prebrale boste razmislile še o marsičem drugegm - tudi drugih cepljenjih.

Dragi moji,
tole si lahko preberete, je direkten odgovor moje sorodnice, ki je magister farmacije in na njeno mnenje se zanesem... sicer pa vsak po svoji pameti...
ostanite zdravi,
Katarina
Naša družina se ne bo cepila proti pandemski in mislim, da tudi proti sezonski gripi ne. Zadevo veliko spremljam in vem koliko raziskav je potrebnih za uspešno registracijo novega zdravila. V primeru cepiva pa gre za vnos aktivne komponente in še treh dodatnih komponent, ki jih v kombinaciji niso dovolj testirali. Testirali so samo posamezne komponente. Imunološki spodbujevalec skvalen so preizkušali samo na vojakih v Iraku, ki so običajno zelo zdravi.
Trudimo se za čim bolj zdravo življenje in čim boljšo kondicijo. V primeru, da bomo zboleli, pa ne bom dovolila, da bi prehitro odšli na delovna mesta. Če bo bolan samo eden, bo drugi uporabljal zaščitno masko. Prve tri do štiri dni bomo v primeru, če bomo dobili gripo najbolj kužni. Čisto izogniti pa se virusom ne bo mogoče.
Priznani nevrolog, možganski kirurg in znanstvenik, ki je desetletja zdravil možganske bolezni, tumorje in nevrodegenerativna obolenja, nastala zaradi vakcin ima svoje mišljenje. Priporočam ogled video posnetka v 4 delih, kjer dr. Russell L. Blaylock (ki je sedaj v pokoju in opravlja samo še raziskovalno delo) razloži, kako je z novo gripo in novim cepivom v resnici:
Prvi del: http://www.youtube.com/watch?v=--nWrqIspnQ
Drugi del: http://www.youtube.com/watch?v=nnaiubVJv8E&NR=1
Tretji del: http://www.youtube.com/watch?v=ktcoJW6mj1U&feature=related
Četrti del: http://www.youtube.com/watch?v=w5E2N4pliXs&feature=related

Spodaj povzemam nekaj pomembnejših informacij iz intervjuja:
1. Nova gripa je v bistvu zelo blaga, po nobeni lastnosti niti približno ni tako huda kot navadna gripa v preteklih letih
2. Smrtnost je nizka v primerjavi z navadno gripo, tako pri odraslih kakor pri otrocih. Tudi nalezljivost je manjša kot pri običajni gripi
3. Stopnja hospitalizacije je izjemno nizka – skratka, nikjer nobenega razloga za paniko
4. 51 znanstvenih študij je zelo jasno pokazalo, da otroci, mlajši od dveh let, s cepljenjem proti gripi ne pridobijo popolnoma nobene zaščite
5. 30-letna študija cepljenj odraslih proti gripi je tudi pokazala, da cepljenje absolutno NE zmanjša števila hospitalizacij in tudi ne umrljivosti od gripe – treba se je torej vprašati, ZAKAJ PROMOVIRAJO VAKCINE?
6. Po drugi strani pa so cepiva kontaminirana z drugimi virusi, delci mikroplazme, strupenimi dodatki in konzervansi itd. Virologi se tega dobro zavedajo in za zaprtimi vrati burno diskutirajo o tem, ne dopustijo pa, da bi ti podatki prodrli v laično javnost. Kajti če bi ljudje vedeli, da cepiva povzročajo hude bolezni kot so obolenja možganov, rak itd. TUDI ŠE 20 LET PO CEPLJENJU, pač ne bi tako hiteli po cepivo!
7. Ljudje imajo zmotne predstave, da se v sterilni viali cepiva skriva rešitev – in da je ta rešitev varna. V resnici pa viala vsebuje strupene snovi … in se zato močno odsvetuje, tudi če bi bilo cepivo učinkovito.
8. Tako zdaj vemo, da vakcina proti otroški paralizi tudi še zdaj, po treh ali štirih generacijah povzroča možganske tumorje. Zdravniki to vedo, pred pacienti pa se to prikriva.
9. Javnost tudi ni seznanjena, da obstaja v cepivih na kupe t.i. prikritih virusov, ki jih je težko prepoznati in izolirati. Ti povzročajo vrsto hudih degenerativnih možganskih obolenj. Pojav teh obolenj je v zadnjih 20 letih dobesedno eksplodiral! Prav tako avtoimunske bolezni, kot so astma, diabetes tipa 1 itd., vse pa je posledica cepljenj
10. Poleg samih virusov so zelo zaskrbljujoči tudi adjuvansi, kakršen je skvalen. Ta ima za posledico izbruh drugih avtoimunskih bolezni – lupes, multipla skleroza, revmatoidni artritis. To so potrdile tudi številne študije na živalih.
11. Ta najnovejša cepiva so odobrili po hitrem postopku, ne da bi uporabili običajen pristop k preizkušanju varnosti in učinkovitosti (ki že itak ni posebno zanesljiv …)
12. Vsi nam zagotavljajo, da so bile opravljene študije o varnosti vakcin, ne povedo pa tega, da so bile te študije opravljene na različici cepiv BREZ ADJUVANSOV, medtem ko ljudi pa cepijo z različico, ki adjuvanse vsebuje.
13. Dr. Blaylock zato napoveduje še precej več smrti zaradi cepljenja kot kdaj prej ter pojavov Guillain-Barrejeve paralize (http://slowwwenia.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=40406), medtem ko nosečnice izpostavljajo plod nevarnosti shizofrenije in avtizma. Velika je tudi nevarnost še za druge nevrološke bolezni. Ker dojenčki dobijo še druga cepiva, od katerih nekatera zatrejo delovanje imunskega sistema (n.pr. MMR), to pri njih poveča tveganje za smrt.
14. Cepivo torej ne le da ni učinkovito, ampak ima še nevarne stranske učinke.
15. Napovedi o visokem odstotku smrtnosti, če se ne cepimo, so čiste blodnje in niso osnovane prav na nobenem znanstvenem dejstvu.
16. Dr. Blaylock je preveril vse znanstvene študije, ki obstajajo o skvalenu: le tri študije trdijo, da je varen. Prvo je objavil Novartis, ki skvalen v svojem cepivu uporablja, drugo je objavil Tyronne, ki skvalen izdeluje, tretjo pa ameriško Ministrstvo za obrambo. VSE ostale študije (se pravi, vse tiste, ki so bile neodvisne), so potrdile nevarnost skvalena in dejstvo, da povzroča hude avtoimunske bolezni
17. Gre torej za ostudno, načrtovano pobijanje ljudi, zlasti pa imunsko ogroženih – se pravi otrok, starostnikov, nosečnic in bolnih ljudi
18. Izdelovalci se izgovarjajo, da se skvalen nahaja v kozmetiki in mnogih živilih, ter da zato ni nevaren. Toda velika razlika je med tem in pa med vbrizgavanjem sintetičnega skvalena v mišico. Tak način ustvarjanja »imunosti« je nenaraven – posledica je možgansko vnetje, izgub spomina, izguba koordinacije gibov … To se lahko pojavi mnoga leta pozneje. To je v znanstveni literaturi odlično dokumentirano, a zagovorniki cepiv si še kar zakrivajo oči.
19. Poleg adjuvansov vsebujejo cepiva tudi živo srebro. Slednje pa že tudi v najmanjših koncentracijah poškoduje možgane. Tam se kopiči in ostane v možganih desetletja, pogosto tudi do konca življenja.
20. Cepiva vsebujejo tudi aluminij - prav tako strup za možgane. Tudi aluminij se v možganih kopiči, povzroča pa vnetja, alzheimerjevo, parkinsonovo in lou-gehrigovo bolezen.
21. ALS oz. amiotrofična lateralna skleroza je napredujoča bolezen motoričnih (gibalnih) živčnih celic v možganski skorji. Pojav ALS se je pri ameriških vojakih po cepljenju povečal za 200 %.
22. Če sta živo srebro in aluminij prisotna hkrati, škodljivo delovanje drug drugega še potencirata!
23. V ZDA oblasti trdijo, da bo zaradi nove gripe umrlo nad 90.000 ljudi. To pa je popolna laž. Za navadno gripo tam letno umre ca. 1500 ljudi, nova gripa pa je, kot povedano že na začetku, milejša od običajne.
24. Ljudje, ki živijo in se prehranjujejo zdravo ter skrbijo za svoj imunski sistem, niso praktično v nobeni nevarnosti, da bi zboleli za novo gripo (ali staro gripo).

NASVET DR. BLAYLOCKA: Če ste se zaradi pritiska v službi prisiljeni cepiti, lahko blokirate sistemske reakcije, če takoj po injekciji pritisnete na mesto vboda zelo hladno krpo, še bolje pa oblogo z ledom. Nadaljujte z oblogami par dni. To omili tudi reakcije možganov (ker smo preprečili sistemsko reakcijo). Še zlasti s tem pomagamo otrokom (pri vsakem cepljenju, ne le pri tem). Pomaga tudi jemanje turmerika ali kurkume, kvercetina in vitamina D, v kombinaciji z ribjim oljem (in še z malo olivnega olja, zaradi boljše absorbcije). Otroci potrebujejo 2.000 IU vitamina D na dan, odrasli pa 5.000 do 10.000 IU. Ta mešanica ne le ublaži pretirane reakcije na virus (citokinske nevihte, več o tem preberite tule: http://www.jana.si/aktualno/vroca-tema/Nova-gripa-ubija-tudi-mlade-in-zdrave.html), ampak tudi pomaga tvoriti snovi, ki pobijajo viruse, bakterije, glivice itd. Pomaga tudi jemanje multivitamina, zlasti pri starejših. Z dobrim multivitaminom se nevarnost za smrt zaradi gripe zmanjša na manj kot stotinko odstotka.

Informirajte se. In povejte naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 3016
24.11.2009 10:31:28   
milena2222
Ko pa tole preberem,si pa rečem,da se ziher ne grem cepit pa bo kar bo!

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
24.11.2009 10:49:54   
Teja K
Milena to sem tudi jaz rekla ko sem prebrala in zraven sem se zamislila tudi glede cepljenja, ki so ga naši otroci in bodoči otroci izpostavljeni, sploh glede na to, da so cepljeni za nekater bolezni, ki jih že zelo veliko časa ni user posted image in cepljenje ima dolgoročne posledice...

Mislim res grozno, kaj zdravniki s svojo avtoriteto naredijo na mnenje javnosti... toliko o hipokratovi prisegi user posted image .. sem pa se tudi o novem cepljenju zamislila takrat ko sem na pop tv slišala nekatera dejstva, ki jih je posredoval eden iz sogovornikov pri viziti, ki se je udeležil (na skrivaj) razprave o cepivi v Portorožu, kjer je predavajoči zdravnike opozorili, da morajo nekatera dejastva ostati v tisti sobi user posted image . Zdravnik, ki je bil na telefonski liniji pa povedanega ni želel javno komentirati user posted image ... groza.

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
24.11.2009 11:15:25   
Melia
100% se tudi jaz NE cepim!!!

Hvala TejaK za pismo.....ti res da mislit.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
24.11.2009 11:22:57   
nanny.girll
zivepo vse najbolše in najlepše za tvoj rojstni dan user posted image user posted image

gripa ja tale gripa nam ga je pa res zagodla. jz si sploh ne upam jet več v šolo ne v trgovino. user posted image user posted image hvala za tale članek Teja K. jz se tko al tko nisem hotla jet cepit zdj ko sm pa to prebrala pa še manjuser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
24.11.2009 11:46:42   
kiku
Drage sonosečnice,
spremljam vas od začetka in sem se že kar navezala na vas, končno pa javljam tudi svoje podake in bi prosila, če me sprejmete medse! pdp imam 14.5., morfologijo 18.12., stara sem 32 let in to je moja prva nosečnost in moj prvi mladiček..

zivepo čestitke za rojstni dan!

najbolj pa sem se na forumu smejala Fiškinemu preizkuševalcu postelje! mislim da bo podobno tudi pri nasuser posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
24.11.2009 11:58:01   
markicaa
hej majčice!
najprej živepo vse najbolše!!! pa velik daril...

kar se tiče ceplenja se jaz bom, ker sm mal preštudirala, mneja doktorjev imunologov, infektologov, ki se ukvarjajo samo z virusi in imajo veliko več pojma kot zdravniki, ki so specializirani za druga področja. stranski učinki so blagi, in se pojavlajo v taki večini kot pri drugih obveznih cepljenjih.
kar se pa tiče da povzorča raka dolgoročno, tega ne morejo vedet..
pa še nekaj ljudi poznam, ki so se 14 dni nazaj cepili in niso imeli nobenih stranskih učinkov. priznam pa, če nebi bila noseča tudi nebi pomislila na cepljenje, ker pa je umrljivost večja ravno pri nosečnicah pa se mi zdi da moramo poskrbeti zase..
no tako je moje mnenje..ki se z dneva v dan spreminja user posted image
me pa ful jezi, ker si zdravniki niso v tem enotni in se je za cepljenje hudo težko odločt!

(odgovor članu kiku)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
24.11.2009 12:08:27   
m_o_i
zivepo vse lepo ti zelim user posted image  (pridne in zdrave otroke, ubogljivega moza, vedno nasmejano tebe, koncno pravilno izbiro vozickauser posted image  in pa prijetno praznovanje)

teja k vis, tole cepljenje otrok mene tudi vedno bolj preganja-kaj narest?! hude besede so padale proti starsem, ki otrok niso dali cepituser posted image  ampak ker so cepiva pravzaprav virusi mene prav nic ne mika tovrstna preventiva pred boleznimi, ki pravzaprav res ne obstajajo vec

markicaa podpiram, da se pozanimas pri strokovnjakih, ampak kaj smo pa vedeli npr. o azbestozi pred 20imi leti?! danes je to priznana huda bolezen. glede na videno in slisano v zadnjih letih, pa jaz mocno verjamem, da se marsikaj ve, samo se o tem (se) ne govori...

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
24.11.2009 12:20:43   
markicaa
hej moi, v cepivu so sestavine ki so tudi v drugih cepivih, in sestavine so poznane, vsaj tko piše, itak pa to je samo moje mnenje po branju člankov dnevnika, dela, interneta, itn. itak pa kot sem napisala da se moje mnenje dnevno spreminja, včasih tudi iz ure v urouser posted image eni pravjo tko drugi drugač. mi, ki nismo dohtarji smo ga pa najebal, ker o tem nimamo pojma, tko pač je..

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
24.11.2009 12:21:54   
frcefela
Pravijo, da je umrljivost večja ravno pri nosečnicah ... aha, ok, in na podlagi česa točno lahko to trdijo? Na podlagi statističnih podatkov, ki jih ni ?

Pravijo, da smo nosečnice rizična skupina ... No shit, seveda smo, tako kot tudi pri navadni sezonski gripi. Pa saj je jasno ... ker odpornost in imunski sistem nista takšna kot pri nenosečih ženskah. Zatorej bo vsaka bolezen, tudi navaden prehlad, pri nosečnici trajal dlje in morda celo v večji meri.

Cepila se ne bom, ker ne padam na te senzacionalistične in populistične novice ala 24ur in bognedaj Svet na Kanalu A. Kot ste lahko opazile zdaj poročajo o tem, kako so sprejeli OTROKE, NOSEČNICE, en starejši možakar pa je tudi umrl. Skratka našteli so vse tri kvazi rizične skupine, ki jih npr Švica sploh ne cepi.

V premislek, zaenkrat se je v Slo cepilo zgolj 20 tisoč ljudi, cepiva bo pa malo manj kot 500 000 ...

In še update glede mojega zaprtja - ŠE VEDNO NIČ!!! Danes se bom klistirala, ker mi včerajšnji klistir sploh ni pomagal in si bom kupila večjega (beri, večja količina vode) - in če ne bo bolje, grem na urgenco in potem naj se oni ukvarjajo z mojo frdamano RITJO!!!! FAKOF. Se opravičujem za izpad, ampak res bi se rada posrala user posted image

< Sporočilo je popravil frcefela -- 24.11.2009 12:24:57 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

malo za šalo, malo zares

Verjamem v obstoj:

Boga (39%)

angelov in arhangelov (6%)

duhov (6%)

energije (29%)

vil in škratov (2%)

nič od tega (19%)

Število vseh glasov: 447

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!