|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
24.11.2009 12:29:49   
Sky3
pa je katera sploh probala z dodajanjem balastnih snovi v prehrano??? noseča kolegica je lih včeraj veselo povedala, da ji je oni prašek res pomagal. sicer je rabila 2 dni ampak je ratalo. zdej ga pije vsak dan in baje vse štima user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
24.11.2009 12:32:14   
frcefela
Sky3 jaz sem probala že VSE Vse kar se je dalo pojesti in/ali spiti, sem to zaužila - večkrat ... Zdaj mi lahko pomaga le še cev v riti ali pa ne vem neka višja sila user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
24.11.2009 12:32:41   
markicaa
ej frcefela js vem za en super odvajal, in verjem men da ti bo pomagu, ker sm bla 3 tedne zaprta ja 3!!! trgal me je tok, trebuh bolel, ma to je neki najhujšga od bolečin, pol je šla pa mami v lekarno po en čaj, gor piše HERBA ČAJ, v oranžnem ovitku. sicer res piše da greš pol po 15 minutah na wc, mene je prjel po 3 urah, in sm se spraznila čist,,, še kašn mesec sm mogla it na wc takoj, ko sem kej pojedla....
in frcefela mislm, da bo tud teb pomagu, da se boš končno usrala user posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
24.11.2009 12:34:01   
m_o_i
markicaa kak smo navadni smrtniki **** stranka, mi je pa sploh jasno po ogledu dokumentarca "zeitgeist". marionete na vrvicah pescice manipulatorjev (se vedno pa ne stekam vsega tega; sej nben nic s sabo ne neseuser posted image  ampak ok, to so ze druge debate...)

sky3 a to je neka glina, ktera se da v vodo (vem, da si pisala o prasku, ki v vodi nabrekne)?

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
24.11.2009 12:35:50   
frcefela
markicaa, hvala za info, ampak Herba čaja v nosečnosti ne smemo piti - piše na spletni strani od Lekarne user posted image

Meni je vc preteklosti pomagal Becunis čaj, po tistem sem se res spraznila do konca (oh, kje so ti časi) , ampak ga zdaj med nosečnostjo ne smem piti user posted image

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
24.11.2009 12:38:43   
markicaa
aha vidm zdej sm šla pogledat.. sam čudno k so notr itak sam zdravilne rastlince, je pa čudno da ti klister ni pomagu, vrjetn morš res več vode uporabt

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
24.11.2009 12:42:03   
frcefela
ma sem kupila 250ml klistir in če imaš totalno razširjeno črevo zaradi nekakanja več kot 10 dni, je to premalo user posted image Danes kupim literskega

(odgovor članu markicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 12:45:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu markicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
24.11.2009 12:46:22   
zup2
Dober dan majčice!

Po dolgem času se vam zopet oglašam. Vidim, da je tema zaprtost. Jaz na srečo s tem nimam težav, imam pa težave druge vrste. G mi je priporočil magnezijeve tablete in tako sem v lekarni kupila šumeče tablete od Sensilab. Takoj ko popijem tableto me tako začrviči, da samo letim na wc user posted image . Pred nosečnostjo sem imela jaz kar hude težave z zaprtostjo, zato sem se ustrašila kako bo sedaj, pa moram rečt da je kar uredu, sploh po temle magneziju user posted image .

Drugače sem pa bila že na NS in je vse ok, naslednji pregled imam 17.12., stara sem 29 let in iz Ljubljane, PDP pa so mi prestavili na 24.5..

Malo sem že ogledovala vozičke in sem se zagrela za dva.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192732

http://www.soncek.si/si/chicco-trio-living-completo-astral-kolekcija-2010-i18097.shtml

Nakupovale še nič nisem in tudi še nekaj časa ne bom. Seveda mi pa pogledi uhajajo na razna mala oblačilca in opremo, ki jo bomo morali kupiti.

Toliko zaenkrat od mene, če pa ima katera že kaj izkušenj z mojim izborom vozičkov, ji bom zelo hvaležna za kakršnokoli info.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
24.11.2009 12:46:26   
markicaa
to ti pa more uspet user posted image sej bo, in ko se boš končno spraznila se boš počutla 80% bolš,vem kako je to zaj....
velik sreče

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
24.11.2009 12:46:53   
emibu
Hej,hej.

Evo tudi jaz sem majčicauser posted image PDP imam 19.5.
že komi čakamo nauser posted image mal sem prebrala o temle cepljenju in res no comment.
Jaz osebno se sploh nedam.
No pa lepo se imejte in pišite kaj

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 12:47:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3037
24.11.2009 12:48:50   
Sky3
ne ni glina. so mali kosmiči mislim, da nekega posebnega lubja (pač ko neka mehka naribana lupinica) in pač to zaužiješ 2krat na dan najlažje s tekočino. jst sm 1. spila kr takoj z vodo in je bilo neprijetno, potem sm si pa začela mešati s sokom in pustila par minut. blo je ok user posted image . v bistvu se kosmički napijejo vode in vseskp spominja na neko sadno kašico potem (pač dlje čakaš "gosteje je") in je kr fino za spit. nič moteče, ker ratajo kosmiči tudi mehkejši. no, vmešala sm si tut že v muslije pa je tut dokaj neopazno. skratka se da. in tut pomaga. deluje tako, da nase veže vodo in je zato blato mehkejše in bolj homogeno, tudi volumen se poveča in gre zato hitreje in lažje naprej. user posted image lepo se izloča, ker je tudi enostavneje za telo (pač bolj mehko in gladko za izločit...)

jst ga zdej redno pijem (no, kadar pač začutim, da ne bo šlo brez "pomoči"), in sm zelo vesela, da mi ni treba posegat po odvajalih itd. če pa je katera skeptična glede sestave te zadeve in učinkov, pa si lahko vse prebere na embalaži (mislim, da vsebuje neke probiotične snovi še, minerale? ne vem, mičken sm že pozabila). jst sm ga kupila tu na Fužinah v lekarni zraven ZD.

lp!

PS. držim pesti za vse nesračke! user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
24.11.2009 12:51:38   
emibu
naj še nekaj dodam...
tudi jaz sem bila zaprta zdej sm se pa navadla da veliko več pijem čez dan pa pri kosilu ali pa kar tako za malico pojem kako ogromno skledo solate in je ful boljše...
veliko sreče pa upam da ti bo kmalu boljeuser posted image

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
24.11.2009 12:55:27   
m_o_i
no, jaz nimam nekih hujsih problemov s tem (na dva dni ziher gremuser posted image je pa res, da sem po pozirkih skoz na donat priklopljenauser posted image ), sem se pa spomnila, da mi je sodelavka razlagala o neki glini, ki jo raztaplja v vodi (in sem asociirala, ko si omenla, da te takoj pozene, ker se danes vidim tist njen blazen izraz, ko mi je ob jutranji kavi povedala, da je sla koncno kakatuser posted image )

user posted image dobrodosle nove majcice (pa ne, da nas bo 80?user posted image )

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
24.11.2009 12:56:39   
Teja K
Moi jaz pa sem se sedaj tako prisrčno nasmejala... si tako lepo to napisala... verjemi, da bi se večino "dam" sedaj zgražalo user posted image user posted image , ampak za nosečnico pa si napisala točno tako kot je user posted image user posted image user posted image ...

kar pa se cepljenja tiče - vsak naredi kakor je prepričan da je prav, jaz sem vam objavila to pismo samo zato, ker me je Gromka prosila... in nočem, da se slučajno kdo zaradi tega krega user posted image ...

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
24.11.2009 13:11:41   
m_o_i
eh, damskost user posted image  sem se spomnila, da pred leti smo sedeli na kolegovi rojstnodnevni vecerji v eni vili tu v velenju, vse v kristalu pa to in se najde en fant, ki nam vsem razlozi, da njega njegova punca se po treh mesecih skupnega zivljenja prepricuje, da ona pa ne opravlja velike potrebe. po minutki zadrege mi vsi v smeh, punca zardela in nam VSEM htela v glavo vbit, da ona pa tega ze ne pocneuser posted image

ok no, sej to res ni za kake debate na vecerjah, ampak sej smo pa ljudje. in ce imamo podobne tezave je pac fino glave skup staknit in kako rect na to temo,ane!?

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
24.11.2009 13:22:50   
frcefela
Hvala punce za vse informacije. Zdaj pa pričakujem od vas, da med 17 in 18h fejst držite pesti zame, da izločim najmanj eno ogromno "baso". Hvalauser posted image

Bom poročala :)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
24.11.2009 13:25:05   
m_o_i
no, za tole pa se nismo leple pikapolonicuser posted image
vse je enkrat prvic; torej draga frcefela-good luckuser posted image user posted image (dve, da bo bolj ziheruser posted image )

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
24.11.2009 13:32:52   
Teja K
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki vam base ne gredo najbolje iz riti user posted image user posted image , držim pesti user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
24.11.2009 13:47:05   
Meemee
Pozdravljene souser posted image user posted image user posted image .

Prišla z NS. Vse je super. Tako lepo se je videl user posted image . In z možem sva bila res vesela, ko sva slišala bitje srčka. user posted image
Dobila sem tudi CD s slikicami in posnetki. Hvala vsem, ki ste mislile name user posted image user posted image user posted image

Gripa - meni je sicer malo neprijetno, še posebej, ker delam v osnovni šoli (in tam res lahko kaj staknem), ampak cepivo me ne bo videlo. Saj nihče ne ve kakšen učinek ima lahko na otročička. user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
24.11.2009 13:50:34   
san
pozdravljeneuser posted image

jaz sem pa imela danes pregled in sem se ga tako veselila, potem pa moje g ni bilo in me je ena nadomestna na hitr odpravla. sm bla prav žalostna. tako brzinskega pregleda pa še nikoli nisem imela. sama zase je neki govorila, pa gledala moje izvide in naslednjo sekundo sem bila že na stolu, na hitr je prižgala uz in videla utrip, pa baje se je premaknil, ampak je imela stran obrnjen monitor in potem je že končala .ma ne vem če je 5 sek gledala. sem prosila, če lahko sam na hitro vidim, pa je obrnila monitor in rekla tukaj se vidi utrip in končala. no, na hitro sem ga pa le videla miška mojega. upam pa, da mi k tej g ne bo treba več!
v dveh mesecih sem se zredila 3 kg. kar solidno glede na moje prenajedanjeuser posted image . ostalo (urin, hemoglobin, testi krvi od laboratorija za tokso) vse ok.

sem pa včeraj dobila troje nosečniških hlač od kolegice in dve bluzici, pa eno majčko, pa še nosečniški pas je rekla, da mi bo dala. sem ful hepi, ker mi je vse pravuser posted image

zaprtje, ma jst vam res želim vsem zaprtim, da se fajn user....user posted image držim pesti!!!

cepljenje... jaz se ne bom. me skrbi tako za naju kot za otročke, ampak upajmo, da bo vse ok. v cepiva nekako ne verjamem...

toliko na hitro
papa

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
24.11.2009 13:51:57   
Melia
DRŽIM PESTI ZA VEEELIIKKEEEE KLOBASEuser posted image

Meemee čestitke za super NS.user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
24.11.2009 13:58:40   
Angel_Tian
Lepo pozdravljene vse :)

Sem bolj sveža na RR in mi je danes miška namignila na temo majčevke 2010.
Lepo ste se že razpisale in če najdem čas, se spravim k branju vseh teh (do zdaj 122) napisanih strani user posted image .
Jaz imam rok 19. 5. 2010 in to je moja druga nosečnost, ki poteka na mojo srečo (kot že prva) brez slabosti in ostalih težav.
Danes pa imam tretji pregled, da vidimo, kako rastemo user posted image .

Rada pa bi še čestitala vsem za pozitivne teste in vam zaželela lepo, res lepo nosečnost. Uživajte jo punce...

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
24.11.2009 14:07:07   
m_o_i
user posted image  za kratko

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

minecraft
jang

KDO POZNA MINECRAFT IGRICO JO LAHKO OCENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 (odlično) (32%)

4 (prav dobro) (5%)

3 (dobro) (24%)

2 (zadostno) (3%)

1 (nezadostno) (6%)

manj kot 1!!! (30%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!