|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
20.9.2009 20:58:03   
blackcoffee

IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Trip trap stolček STOKE: ali ga ima katera in ali ste zadovoljne z njim. Moj mali noče sedeti v tistem plastičnem, pa razmišljam da bi kupila lesenega. Vendar pa imajo ceno tako navito: HALO 189 EUR plus varovalo 43 EUR. user posted image

joj, kak jaz berem poste, da tega nisem opazila?
mi2 imava trip trap stolček stoke! pa sem kupila novega in sem dala zanj 70€!!!!
tu maš cifro 031 641 089 pa poklič tipa, ki jih ima. zanj sem izvedela na bolhi! tip je iz lj in mi ga je poslal po pošti. za poštnino pa sem dala okol 13€. skratka.. tud jaz ne bi dala tolk keša ven za kos lesa. aja.. varovalo je, ni pa oblazinjenega dela zravn.
dobiš ga v original pakungi s priloženimi navodili. tak da ne boš mislila, da je kak ponaredek.
user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 20.9.2009 21:00:23 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 401
20.9.2009 20:58:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

otika - ja pa kaj maš to z ušesom? bolečine??? daj si dodobra naolji sluhovod in potem pa namoči bebipalčko v švedsko grenčico in z njo navlaži sluhovod. lahko pa omočiš kos vate in ga vtakneš v uho - samo ne pozabi pred tem naoljit ušesa!
ali pa iztisni sok iz lapuhovih listov in ga nakaplaj v uho.

Mah sem bila v petek pri zdravnici pa je rekla, da sta sluhovod in bobnič ok in da ne vidi razloga, da me uho boli user posted image ... sem že dobila občutek, da mi niti ne vrjame, da me tako boli (jaz pa na Nakolofenih) ... mi je tudi uho izpirala in ni nič ven prišlo. Me je pa desno nehalo bolet, samo me je pa levo začelo .... antibiotikov in kapljic mi je pa zmanjkalo ... je pa rekla, da je pa možnost, da imam eustahijevi cevi zabasani in da naj si nos spiram s kapljicami Operil in naj potem izenačujem pritisk v ušesih ... no in od tega sem dobila samo razbolelo grlo, slišim pa še vedno slabo ... pomoje jo bom jutri spet klicala in upam da ne bo zavijala z očmi ...

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
20.9.2009 21:13:32   
blackcoffee
Otika - ma neee.. daj nehi se zezat s temi kreteni. poskusi s švedsko grenčico. resno!
sama pred časom nisem nič slišala na desno uho in nonstop mi je žvižgalo v njem teden dni dolgo, da se mi je mešalo. pa sem 2-3 krat omočila sluhovod z olivnim oljem in švedsko grenčico, in je zavijanje v ušesu čudežno izginilo in to še isti dan!!!
sem pa prej šla nalašč v knjigo gledat in piše, da pomaga tudi pri bolečinah!
z antibiotiki vprašanje kaj boš rešila. z njimi samo blažiš bolečino - če jo! daj poskusi s tem naravnim pripravkom. sluhovod preprosto navlaži z olivnim oljem in potem še z grenčico. če si boš dala notri omočen in iztisnjen kos vate, pazi, da se ti uho preveč ne razdraži, ker je grenčica narejena na bazi alkohola in da ne boš imela predlogo notri.. prijetno toplo bo postalo v ušesu. sicer pa boš tako čutila kako ti bo in si vzameš vato ven.
jaz tega nisem prakticirala. sem le bebi palčko namočila v grenčico in šla z njo v sluhovod in ga omočila. to je to. ponovi postopek nekaj krat.. ni vrag, da ne bo pomagalo.

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 403
20.9.2009 21:15:58   
petruscha

Trip trap stolček STOKE: ali ga ima katera in ali ste zadovoljne z njim. Moj mali noče sedeti v tistem plastičnem, pa razmišljam da bi kupila lesenega. Vendar pa imajo ceno tako navito: HALO 189 EUR plus varovalo 43 EUR. user posted image

joj, kak jaz berem poste, da tega nisem opazila?
mi2 imava trip trap stolček stoke! pa sem kupila novega in sem dala zanj 70€!!!!
tu maš cifro 031 641 089 pa poklič tipa, ki jih ima. zanj sem izvedela na bolhi! tip je iz lj in mi ga je poslal po pošti. za poštnino pa sem dala okol 13€. skratka.. tud jaz ne bi dala tolk keša ven za kos lesa. aja.. varovalo je, ni pa oblazinjenega dela zravn.
dobiš ga v original pakungi s priloženimi navodili. tak da ne boš mislila, da je kak ponaredek.
user posted image

Hvala ti za cifro!! Jutri dopoldne pokličem tipa.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 404
20.9.2009 21:17:46   
petruscha
Čebeli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 405
20.9.2009 21:23:01   
petruscha
Čist kratko poročanje od mene:
- zobki: še nimamo nobenega
- mali se postavlja na noge kot za stavo, tudi stoji nekaj časa čisto brez opore (že tako ga komaj dohajam, ko se plazi, kaj šele ko bo shodil; pa še eden je na poti user posted image ; bom čist natreniranauser posted image .
- Trojane- me žal ne bo, pa tako se mi krofov luštauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 406
20.9.2009 21:27:59   
*m*o*j*c*a*
hej!

sem že hotla napisat, da bi js tut pršla na srečanje, pa imamo na žalost glih pregled pri 9 mesecih..user posted image pa še sestrca bi lahk pršla zravn, ker ma tut božičkovo pomagačko..škoda..user posted image pa drugič, če bo spet kje v bližini kakšno srečanje..

petruscha kdaj pa pričakuješ drugega user posted image ? pa čestitke!user posted image user posted image user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

Neposredna povezava do sporočila: 407
20.9.2009 21:33:17   
blackcoffee

user posted image       ATENCIONE!   user posted image

user posted image    POJEJMO TROJANE!!!!user posted image

dne: četrtek, 24. 09. 2009 ob 10:30h
   - PRIDI TUDI TI!

PRIDEMO:

1. Otika,
2. Martka,
3. Ana Luna,
4. Detece,
5. gemina,
6. december28,
7. nadya,
...

in moja malenkost!
  user posted image

TOREJ.. NE BODITE 'ZAPEČKARCE'! user posted image
še je čas, da si premislite in se nam pridružite!

pridite pokazat svoje zaklade in se preprosto fajn imet!
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 20.9.2009 21:43:10 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
20.9.2009 21:55:06   
blackcoffee
Hvala ti za cifro!! Jutri dopoldne pokličem tipa.user posted image

ja, pokliči tipa! user posted image user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 409
20.9.2009 22:14:43   
Ana Luna
Hej! Glede Trojan sem že zadnjič spraševala o uri srečanja. Jaz NA ŽALOST DELAM!!! Do 12ih. Sem že povedala. In me zato ne bo. Ta tako 'odmevni projekt' se je silno skrčil na skromno število obiskovalk. V čem je problem? Mislim, da nas cajt j***. Težko se uskladimo. Škoda.

Otika in Kofi, hvala za recept glede ušesa. Jaz sem ravno danes dobesedno OGLUŠELA NA DESNO UHO. Katastrofa. Ne slišim nič. Strašno moteče. Poskusila bom olivca in tisto grenčico. Ampak ju3. Danes sem čist preveč crknjena, da se še premaknem kam. Smo imeli krst. Mali je bil smešen. Mogoče dam gor kakšno fotko.

Ajde!

Neposredna povezava do sporočila: 410
21.9.2009 10:01:14   
5ra_28

TOREJ.. NE BODITE 'ZAPEČKARCE'! user posted image

kolikor sem brala, še niti ena ni napisala, da ne pride KER SE JI NE DA. Za vsaj 2 vem da delata, ene nimajo prevoza, ali pa nimajo časa, ali imajo kakšne obveznosti, tako da... Ali pa bolj od daleč in se pač ne prelješ tako daleč na krof. Recimo.

Otika...jeb*** za ušesa..še kar!!!! (Ana Luna, zdaj pa še tiuser posted image ). Ušesa , nos in grlo so povezani kot trop čebel. user posted image Lahko je kaj narobe z grlom, bolijo pa ušesa recimo. Zato je to bolj komplicirano ozdravit.

IZVIRNO SPOROČILO: Otika
pomoje jo bom jutri spet klicala in upam da ne bo zavijala z očmi ...

saj če jo boš poklicala, ne boš videla.user posted image Naj si na hrbtni strani ven pogledajo, če hoče, ti akr pokliči, če še ni boljše. Itak teh analgetikov ni dobro jemati več dni skupaj. Nalgesin lahko jemlješ le 10 dni zapored. Ti piše v navodilih.

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

5ra_28, a kaka druga decembrka pa ne gre kjet mimo tebe, da bi se z njo pljala?

Bi najraje šla s s svojim avtom zaradi vozička, a veš? Sva najprej rekli s kavico, da gre z mano, pa v naš avto gresta celo 2 vozička, da pa grem jaz z nekom, pa brez vozička, pa si ne znam ravno predstavlajt. Ker to ne bo pol urni čvek, recimo. In v naročju ga non stop imet, je misija nemogoče pri Taiu. Ali pa če bi zaspal.

Kavica...vidve s detecom gresta skupaj ali kako??? Ker nobena druga ni iz okolice MB. Aja še to..kako prilimaš te naše (boljše) smajilje iz tiste strani. Od kar so stran RR prenovili, jaz več nimam funkcije prilepi, ko dam tam kopy. user posted image Help!!!

Končno smo trije:)

Neposredna povezava do sporočila: 411
21.9.2009 13:36:08   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28
kolikor sem brala, še niti ena ni napisala, da ne pride KER SE JI NE DA. Za vsaj 2 vem da delata, ene nimajo prevoza, ali pa nimajo časa, ali imajo kakšne obveznosti, tako da... Ali pa bolj od daleč in se pač ne prelješ tako daleč na krof. Recimo.

Kavica...vidve s detecom gresta skupaj ali kako??? Ker nobena druga ni iz okolice MB. Aja še to..kako prilimaš te naše (boljše) smajilje iz tiste strani. Od kar so stran RR prenovili, jaz več nimam funkcije prilepi, ko dam tam kopy. user posted image Help!!!

ma lej.. vem, da tiste ki ne morejo prit, da ne bodo prišle.. to sem napisala bolj v šali kot zares in za tiste, ki bi morda vseeno lahko prišle in se jim ne da. in drugič, napisala sem zato zapečkarice, da bi vas sporočilo čim več vzpodbudilo - dreznilo in bi si premislie. user posted image
..mi je pa jasno, da je za marsiikatero kar projekt takole it na trojanski klanec galamo delat. user posted image

ja, mi2 z detecem sva se pogovarjali.. in bova šli skupaj. kako bova shendlali pa še ne veva, saj bo po vsej verjetnosti imel Ruj voziček zraven. ne vem kako dolgo ravno nimava namena ostati. pač, toliko, da se vidimo, pojemo krofe in razbijemo šalce. user posted image
gromkega pa bom imela v naročju. itak ne komplicira - razen v primeru zaspanosti.

smajliji.. men nič ne 'serje'. označi vse okvirčku in potem kopiraj.
meni normalno vse prenese na to stranuser posted image

smajliji pa so tukaj:
http://www.pic4ever.com/

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 21.9.2009 13:37:54 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 412
21.9.2009 14:12:41   
zverinca
Zver na raportuser posted image

zver tudi gluha, bobnič počil in se mi gladko fučka ker pač ne slišimuser posted image

četrteek? ma kje ste najdle četrteeek?
jaz torke in četrtke devaaaamuser posted image user posted image user posted image
bom probala se ju3 zmenit da me pač ta četrtek ni in ma da mi bo pol slabo od krafniii
ne obljubim pa nič, probala bom, ajprou?

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

Neposredna povezava do sporočila: 413
21.9.2009 14:19:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

Zver na raportuser posted image

iii ... zverka, a sem te predramila, kaj? Saj si dobila SMS, al si čist tako prišla nas malo pogledat? Pa saj ni važno, kako važno da si tu, da lahko skup spet afne guncamo user posted image ... user posted image

Bela cesta, a tebe tut uho matra? Bogica ... se to lahko pozdravi, al kako? Jz že komi čakam da ta nadloga mine, kre me zaradi tega pritiska v ušesih že kar glava boli in pa skos tulim 'Kaj?' 'Kako?', ko slabo slišim ... grem danes nazaj do zdravnice ... Kavica tvoj nasvet pa upoštevam pa še čakam rezultate ...

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
21.9.2009 14:54:23   
abi
Ker vidim da mate debato o ušesih in njihovih prigodah - jaz sem morala zaradi grozno bolečega ušesa med vikendom na urgenco (ne Lj) in diagnoza - ne vidi nič posebnega, naj pač goltam Lekadole (kakor da jih nisem že prej)grem v poned. k svoji zdravnici kjer takoj opazijo močno vnetje in veliko luknjo v bobniču user posted image . Seveda AB in menjavanje traka vsak dan. Ehh, lepo bi bilo če bi se zdravniki bolj zavzeli za bolnike, ne pa vse nekaj posploševat.

Jaz bi tudi prišla na Trojane,mi ustreza kraj in ura vendar nisem sigurna če bom do četrtka že zdrava.
Sem na AB ( ne za ušesa tisto je bilo dva mes. nazaj) in na Ventulinu ker sem,kot je danes rekla zdravnica, tik pred pljučnico  :(

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 415
21.9.2009 15:19:16   
nanaa
Ojla,

evo mene....nanaa in Hana se javljajo da pridejo na Trojane v četrtek:) se vidimo. Otika daj pošlji mi cifro, da te pokličem.

Mi smo šli pa še zadnjič letos na morje in sem se še kopala, super je bilo. Aja pa Hana je prvič spala ob osmih zvečer do pol sedmih zjutri, juhuuuuser posted image . sej pravm mojmu na morju mormo bit pa je vse super:).

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 416
21.9.2009 22:01:48   
blackcoffee

user posted image       ATTENZIONE!   user posted image

- PRIDI TUDI TI!

PRIDEMO:                                    

1. Otika,                                     
2. Martka,                                  
3. Detece,
4. gemina,
5. december28,
6. nadya,
7. nanaa,
...
in moja malenkost
  user posted image

mission possible:

- Zverina
- abi
TOREJ.. NE  BODITE 'ZAPEČKARCE'! user posted image

user posted image
user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 417
21.9.2009 23:07:33   
Anonimen

- PRIDI TUDI TI!

PRIDEMO:                                    

1. Otika,                                     
2. Martka,                                  
3. Detece,
4. gemina,
5. december28,
6. nadya,
7. nanaa,
...
in moja malenkost
  user posted image

mission possible:

- Zverina
- abi
TOREJ.. NE  BODITE 'ZAPEČKARCE'! user posted image

user posted image
user posted image

iiiiii ...m dobra stara Kavica je nazaj user posted image ... in njeni seznami tudi user posted image !!!

Aja, pa Lonja se mi zdi, da tut pride.

Neposredna povezava do sporočila: 418
22.9.2009 7:33:16   
Nincica1
Še jaz se fočkam,...čakam na te krofe in seveda z veseljem prideva. Se vidimo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
22.9.2009 9:41:38   
gemina
Jutro,

tudi mi2 prideva......

Eno vprašanje.....katero št. boste/ste kupile malčkom za pozimi? Cincam namreč med 80 in 86......JAVITE!

LP

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 420
22.9.2009 9:53:02   
Anonimen
gemina, naša je ful drobna tak da če ne bo kakega pretiranega buma v rasti, bo 80 začela nosit tam konec decembra enkrat, ker smo komaj preklopili na 74.Samo imamo pa ta problem, da so ji hlače 74 dovolj dolge, a v večini v pasu čisto preširoke ... al pa celo prekratke in preširoke user posted image

(odgovor članu gemina)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
22.9.2009 10:10:58   
tasa.m
Jaz kupujem kar 80 oz. od 9 do 12 m, odvisno od firme.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
22.9.2009 10:27:39   
martka
hoj, na hitro napišem kar sem še bolj na hitro uspela prebrat.
gaja spi svoj lepotilni spanec-20minut.

KAHLICA obvezno vedno polna! kaka 2x na dan, lula...tolkrat kot jo dam gor! plenica večinoma suha. večkrat tud čez noč, pa spi od 20h do 8h.

DOJENJE 3x čez dan- pred vsakim spanjem in zvečer. se pravi 4x.

SPANJE vsaja ob 8h,
1. spi ob 10h (pol urce max.)
2. od 13h do 15h
3. ob 17.30 (pol urce)

GH
4x na dan
9h zajtrk - sadje ali jogurt
12.30 malica - sadje oali jogurt - odvisno od zajtrka
16h kosilo - zelenjava in 2x tedensko + meso
19h večerja - kašica

POSVETOVALNICA

dolžina 73cm
teža 9300g

HOJA
po kolenih, ko pride do opore se dvigne na noge

kliče mama, uka (luka), ata, didi (adijo) ga ga (račke), ov ov (kuža)
drugače pa ful kaže s prstom in govori to to to ali e e e.....
ostale cirkuške veščine pa... saj same veste, kar jim večkrat ponovimo, ponovijo za nami.... tako tudi gaja.

ne vem, še kaj?

aja, ugotovili so, da ima refluks urina do desne ledvice, zato bi morala do nadaljnega jest antibiotik. ker sva midva proti temu, ji ga ne dajeva, pač pa pogpsto kontroliramo urin. in hodimo na 3tedne na biomagnetno resonanco, da ji naredi podporo za ledvice. bmr izvaja dr. medicine, ki pravi, da ji tud on glede na izvid (ki ni tako hud) ne bi dajal AB.
smo sproti še kontrolirali ali ima kakkršno koli alergijo in - nima!! nič! juhu!

je pa gaja pravi smeško. vedno dobro razpoložena (če je sita in naspana).

hej, se vidimo v četrtek!

dijo!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
22.9.2009 10:35:25   
martka
aja, še velikost oblek in čevlji.

80 zaenkrat.
sparky bodi 86, zara od 12 do 18m, ker so male št.
hlače 80.
čevlji -play shoes - pikapolonica št. 20-21 minimalno preveliki
in eni pediped mala maša - je trajalo skor 14dni, da so jih poslali!!
sem pa šla v ciciban trgovino, da so ji izmerili nogico - polno 19!
big foot gajauser posted image
no, konec lepotnega dremeža- akcija!!!

lepo bodite!

p.s. blackcoffe, kako je bilo na izpitu?
telefon je še vedno kaput?

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 424
22.9.2009 10:52:55   
blackcoffee

- PRIDI TUDI TI!

PRIDEMO:    user posted image                              
1. Otika  user posted image                                  
2. martka user posted image                               
3. Detece user posted image
4. geminauser posted image
5. december28, user posted image
6. nadyauser posted image
7. nanaauser posted image
8. Lonjauser posted image
9. Nincica1user posted image
...

in moja malenkost
  user posted image

mission possible:
user posted image - Zverina
        - abi
TOREJ.. NE  BODITE "ZAPEČKAR'CE"! user posted image

user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 22.9.2009 11:14:39 >

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?