5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee TOREJ.. NE BODITE 'ZAPEČKARCE'! kolikor sem brala, še niti ena ni napisala, da ne pride KER SE JI NE DA. Za vsaj 2 vem da delata, ene nimajo prevoza, ali pa nimajo časa, ali imajo kakšne obveznosti, tako da... Ali pa bolj od daleč in se pač ne prelješ tako daleč na krof. Recimo. Otika...jeb*** za ušesa..še kar!!!! (Ana Luna, zdaj pa še ti ). Ušesa , nos in grlo so povezani kot trop čebel. Lahko je kaj narobe z grlom, bolijo pa ušesa recimo. Zato je to bolj komplicirano ozdravit. IZVIRNO SPOROČILO: Otika pomoje jo bom jutri spet klicala in upam da ne bo zavijala z očmi ... saj če jo boš poklicala, ne boš videla. Naj si na hrbtni strani ven pogledajo, če hoče, ti akr pokliči, če še ni boljše. Itak teh analgetikov ni dobro jemati več dni skupaj. Nalgesin lahko jemlješ le 10 dni zapored. Ti piše v navodilih. IZVIRNO SPOROČILO: Otika 5ra_28, a kaka druga decembrka pa ne gre kjet mimo tebe, da bi se z njo pljala? Bi najraje šla s s svojim avtom zaradi vozička, a veš? Sva najprej rekli s kavico, da gre z mano, pa v naš avto gresta celo 2 vozička, da pa grem jaz z nekom, pa brez vozička, pa si ne znam ravno predstavlajt. Ker to ne bo pol urni čvek, recimo. In v naročju ga non stop imet, je misija nemogoče pri Taiu. Ali pa če bi zaspal. Kavica...vidve s detecom gresta skupaj ali kako??? Ker nobena druga ni iz okolice MB. Aja še to..kako prilimaš te naše (boljše) smajilje iz tiste strani. Od kar so stran RR prenovili, jaz več nimam funkcije prilepi, ko dam tam kopy. Help!!!