|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
14.9.2009 13:00:26   
arupnik3
jst mam pa spet eno vprašanje in sicer ali imate v avtih kake igrače pritrjene na šipo ali ne in kaj naprimer zdele gledam na baby centru pa pikapolonici pa nič ne najdem prej ko je bla v lupinici sm mela zdaj pa ne vem kaj naj kupim...???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 351
14.9.2009 14:43:30   
nanaa
Za ta dan je glasovalo 8 mamic ... jaz upam, da bo še kakšna več. Uro pa predlagam ob 10:30 recimo.

Ja otika jaz se strinjam, se bomo pač malo prilagodile glede prostoa in časa pa bo.
Je pa tam ena velika soba in, če se spravimo tja dol na konec mislim, da ne bomo nobenega motile.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 352
14.9.2009 18:13:20   
pike
Ojla,

jaz se opravičujem, ker ne bom prišla na srečanje, sem namreč brez avta, ker moj dela, pa še naša malička ima danes spet vročino, verjetno zaradi novega zobka, ki že malce štrli ven. Je pa zato tudi bolj nejevoljna in jokava. Upam, da se kaj poslikate.

Danes je že prav mrzlo in jesensko tako, da bomo počasi morali pogledati za kake zimske jakne in bundice.

Jaz imam v avtu vedno nekaj s čimer se igrava ali pa se sama malce zamoti s kakšno igračo, ki ji jo dam. Je pa res, da ponavadi sedim zraven nje, ko smo skupaj na poti.

Pozdravček

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 353
14.9.2009 18:15:40   
pike
IZVIRNO SPOROČILO: pike

Ojla,

jaz se opravičujem, ker ne bom prišla na srečanje, sem namreč brez avta, ker moj dela.  Naša malička ima danes spet vročino, verjetno zaradi novega zobka, ki že malce štrli ven. Je pa zato tudi bolj nejevoljna in jokava.

Danes je že prav mrzlo in jesensko tako, da bomo počasi morali pogledati za kake zimske jakne in bundice.

Jaz imam v avtu vedno nekaj s čimer se igrava ali pa se sama malce zamoti s kakšno igračo, ki ji jo dam. Je pa res, da ponavadi sedim zraven nje, ko smo skupaj na poti.

Pozdravček

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 354
15.9.2009 14:42:07   
martka
ne bom nič pisala, se mi ne ljubi,... se vidimo v četrtek na trojanah, nekje okoli 10.30 ste rekle, kajne? našla vas pa verjetno bom, a? tolk mamic in 9mesečnih otrok na kupu ni nekaj vsakdanjega...ajdi babuške, čao

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 355
15.9.2009 15:10:10   
Anonimen
Punce, moram zdajle tole povedat ... sva z Nežo sedeli na tleh v dnevni sobi ... Neži se je igrala, jaz sem ji pa grozdne jagode dajala v usta (eno meni eno tebi varianta) ... no pa sem se nekaj v TV zazrla in sem bila par trenutkov malo odsotna ... no nakar mi po ene pol minute užge, da tamala čist samostojno STOJI zraven mene in melje en grozdek in se mi reži ... no pol se je valjda sesedla na rit, ko sem jaz cvilit in vriskat začela user posted image ... joj čas gre čisto prehitro naprej!!!

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
15.9.2009 15:53:54   
december28
Je pa pritegnila tvojo pozornost - od televizije stran - ha ha ha...

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 357
15.9.2009 16:20:28   
tasa.m
Mi smo imeli danes posvetovalnico tako, da smo težki 9 kg in veliki 76 cm  (čist manekenska postava user posted image ). Bili pohvaljeni, edino malo jo moramo trenerati, da bo lepo stala ob obori, naj bi imela časa do 10 m. So nam že v razvojni pri 5 m opozili, da je bolj elastična in da ne bo med taprvimi shodila.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 358
15.9.2009 18:23:31   
5ra_28
bravo Neža!!!
Taiu rata to le za kak trenutek, pa se spet prime.

Tai pa je danes splezal sam gor na posteljo!!! Sem se zdaj učila, Tai se je zbudil, pa je treba voziček ven na sprehod peljatuser posted image .

v četrtek imam izpit. držite pestke za mene.user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 359
16.9.2009 9:57:52   
arupnik3
ojla
učer bla v lj sm zapravlala
dons pridna že vse pospravla
mala mi spi
ja Tjaša tut že kr konkretno stoji brez opore pa ploska pa gleda kašno stvar... po kake pol minute minuto se pa usede tko da po mojem bo hmal začela s prvimi koraki čeprav se ne mudi...
držimo pesti user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 360
16.9.2009 13:55:55   
Anonimen
5ra_23 ... tale je zate user posted image

user posted image

Smo pa tudi mi zdaj ponosni lastniki enega otroškega nahrbtnika ... učeri, ko sem imel jaz študijski dan in je bila tamala pri mojih, sta jo odpeljala v Intersport z namenom da sprobajo in kupijo Deuterja ... no in so sprobavali ruzake in prišli do zaključka, da ji McKinlyjev ruzak Kiddi Plus najbolj odgovarja ... no in ga imamo in upam, da bo vikend lep, da ga bomo sprobali ... Velika Planina ali okrog Bohinjskega jezera ...

Pa tamalo sem danes tehtala, ker sva z mojim zmenjena, da ko doseže 9kg, gre v otroški sedež ... no pa ostajamo še pri lupinici, saj ima naša flenča pri skoraj 10ih mesecih (čez 4 dni) 8,5kg ... oh ja moja minikenka user posted image .

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
16.9.2009 17:04:18   
Janci F
Najprej se vam opravičujem, ker vdiram v vašo temo.

Delam seminarsko nalogo na temo zasebnih vrtec za katero sem pripravila 3 ankete in vas lepo prosim, če jih lahko izpolnite.

Ankete najdete tu:
- http://www.ringaraja.net/ankete.asp?id=735
- http://www.ringaraja.net/ankete.asp?id=726
- http://www.ringaraja.net/ankete.asp?id=727

Upam, da vam ne sitnarim preveč. user posted image
Izredno bom hvaležna vsem, ki boste izpolnili moje ankete, saj bom z vašo pomočjo lahko pripravila seminarsko nalogo in osnovo za diplomsko.

Še enkrat hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 362
16.9.2009 17:36:22   
Anonimen
Rešila ;)

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 363
16.9.2009 19:12:14   
tasa.m
Neži bravo user posted image , še kmal pa bodo nekateri že hodili.

Mi smo tudi danes šli v šoping za Laro, je že tok cunc pobranih, da sem komi kaj nabrala.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 364
16.9.2009 19:13:24   
tasa.m
5tra_28, bomo držali pesti zate, pa fajn zrihtaj.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 365
16.9.2009 19:27:36   
arupnik3
rešila

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 366
16.9.2009 20:55:50   
mamabranka
Smo imel pregled pri dr (9mescev). Vse OK, je bla zadovolnja s testiranjem in težo 8,2 kg in 70,5 cm (Prvi je mel pri 1 letu 8kg in 69cm) user posted image .

Pridno se plazimo, vstanemo in se sprehajamo ob pohištvu, naredimo tudi že 5 korakov, preden zgrmimo na tla user posted image .

< Sporočilo je popravil mamabranka -- 16.9.2009 20:56:38 >

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 367
16.9.2009 21:03:13   
mamabranka
ankete rešla.

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 368
16.9.2009 21:13:06   
abi
Jejj, mene pa kuha :(   user posted image
Včeraj sem celo dopoldne pohajkovala  (nakupovala garderobo za mladiče) po Rudniku, mal Leclerc mal H&M pa seveda Muller, dons se pa zbudim čist brez energije, z glavobolom in grozno bolečim grlom. Seveda je bil obisk WC- ja zelo pogost user posted image
Gor imam dvoje nogavice in še z deko sem ovita, pa me mrazi user posted image . Lička pa kar žarijo :)
Upam da ni kaka gripa da je ne nesem še naprej.user posted image

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 369
16.9.2009 21:20:22   
Anonimen
Ojoj abi ... no saj jaz sem bila pa 14 dni nazaj taka ... zdaj imam pa vneto uho in kljub antibiotikom, ki jih jem že od ponedeljka ne gre nič na boljš ... če nebi imela še Naklofena zraven, bi znorela pomoje ... če jutri še ne bo ok, bom spet klicala zdravnico user posted image .

Za vse nas bolančke:

user posted image

(odgovor članu abi)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
17.9.2009 8:28:25   
Anonimen
JUTRO!!!!

Da vam povem kaj so obrodile naše vzgojne metode ...pač z mojim sva se zmenila, katerih stvari Neža preprosto ne sme tikat (vtičnice, rože, odpiranje omar in to) in vsakič, ko se kaj takega podstopi ji z resnim tonom rečeva 'AJS!' ... no zadeva čisto pali, sam zgleda da tolk ajs govorim, da je danes zjutraj, ko je bila pa z mano v kopalnici, zagrabila za osvežilec zraka, in ji jas zečem 'Ajs!' ... in ona meni NAZAJ povsem razločno 'Ajs' ... user posted image ... duš, bo še kdo mislil da otroka čist zatiram, ko je pa njena 1. beseda tako vzgojna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
17.9.2009 9:55:40   
arupnik3
otika haha tut men kdaj mala ponovi besedo ka jo jst rečem sam ajs pa še ne to je pa res sam naša ko ji rečeš ajs se začne sam smejat najbolj je zdele aktualna TV skoz bi tolkla gor po njej pol pa sm slišiš ajs ajs ajs user posted image

smo mel pa klavrno noč smo spali po mojem sam eno uro al pa dve pa zjutraj že ob 6h iz postle... mislem da znoriš zdej pa spi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
17.9.2009 10:34:34   
tasa.m
Mi pa zdaj že kakšen teden fajn spimo (mogoče je pa to razlog, ker smo jo dali v svojo sobo in jo nobeden od naju ne moti).

Jaz ji pa skoz govorim ne, ne, ne pol se mi pa v glavo reži, tako da se ji potem še jaz nazaj, ko je pa tako smešna. Saj je luštno, se vsaj hitro pomirim. Samo določene stvari bi pa rada, da ve, da ne sme. Na računalniku sem pa tudi že brez ene tipke user posted image , je Lara vse poštimala.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 373
17.9.2009 11:38:43   
čebeli
Hahaha, tudi pri nas imamo take vzgojne....sam da rečem NE. In one meni vsako jutro nazaj nene...hahaha.user posted image Jo pa imam na sumu, da res razume čisto vse in da se dela, da skor nič. Včerej zvečer sem ji naštimala kašico za lahko noč in ni marala niti 1 žličke poskusit (kašica je čist nova). Pa sem ji rekla...sam tole žličko popapcej, pol pa gremo na jošk... in na moje gromozansko presenečenje ona pridno odpre ustka in pogoltne to žličko kašice...pa se strese ko da je ne vem kako zanič in potem čaka na jošk...user posted image Konec s kašico za tisti večer.user posted image

Smo imeli pa kar zoprno noč... se je sredi noči v joku zbudila in je nisem mogla potolažit pol ure, pol je bilo pa ok. Ne vem, mogoče je bila kriva moja anestezija (sem končno šla na čiščenjeuser posted image ) ali pa pomanjkanje joška čez dan...

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 374
17.9.2009 14:29:40   
*m*o*j*c*a*
hej hej punce!

da se mal oglasim..user posted image
kak so vaši malčki pa malčice že pridni, da so na nogah že..user posted image moja še pa ne..vsaj sama ne..če jo držim za rokice, pol stoji, pa se full smeji zravn, ker ji je tk všeč..user posted image sam sama pa še ne poskuša vstat..user posted image dajmo času čas..user posted image
pa vidim da nekatere še kr pridno dojite..js že skor tri mesece ne več..ni blo več mleka..user posted image sam je pa kr pridna pri gosti hrani..full rada je..ko vidi žlico, kr usta odpira..user posted image
24.mava pregled..komi čakam, da mi jo mal premerijo..me prou zanima, kolk je velika..user posted image pa težka..user posted image no sej ne vem, kaj bi še napisala..mogoč se vključim v kakšen vaš pogovor..user posted image

pridne bodte..user posted image

čebeli user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?