Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.9.2009 13:00:26
|
|
|
|
arupnik3
|
jst mam pa spet eno vprašanje in sicer ali imate v avtih kake igrače pritrjene na šipo ali ne in kaj naprimer zdele gledam na baby centru pa pikapolonici pa nič ne najdem prej ko je bla v lupinici sm mela zdaj pa ne vem kaj naj kupim...???
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.9.2009 14:43:30
|
|
|
|
nanaa
|
Za ta dan je glasovalo 8 mamic ... jaz upam, da bo še kakšna več. Uro pa predlagam ob 10:30 recimo. Ja otika jaz se strinjam, se bomo pač malo prilagodile glede prostoa in časa pa bo. Je pa tam ena velika soba in, če se spravimo tja dol na konec mislim, da ne bomo nobenega motile.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.9.2009 18:13:20
|
|
|
|
pike
|
Ojla, jaz se opravičujem, ker ne bom prišla na srečanje, sem namreč brez avta, ker moj dela, pa še naša malička ima danes spet vročino, verjetno zaradi novega zobka, ki že malce štrli ven. Je pa zato tudi bolj nejevoljna in jokava. Upam, da se kaj poslikate. Danes je že prav mrzlo in jesensko tako, da bomo počasi morali pogledati za kake zimske jakne in bundice. Jaz imam v avtu vedno nekaj s čimer se igrava ali pa se sama malce zamoti s kakšno igračo, ki ji jo dam. Je pa res, da ponavadi sedim zraven nje, ko smo skupaj na poti. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 14.9.2009 18:15:40
|
|
|
|
pike
|
IZVIRNO SPOROČILO: pike Ojla, jaz se opravičujem, ker ne bom prišla na srečanje, sem namreč brez avta, ker moj dela. Naša malička ima danes spet vročino, verjetno zaradi novega zobka, ki že malce štrli ven. Je pa zato tudi bolj nejevoljna in jokava. Danes je že prav mrzlo in jesensko tako, da bomo počasi morali pogledati za kake zimske jakne in bundice. Jaz imam v avtu vedno nekaj s čimer se igrava ali pa se sama malce zamoti s kakšno igračo, ki ji jo dam. Je pa res, da ponavadi sedim zraven nje, ko smo skupaj na poti. Pozdravček
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.9.2009 14:42:07
|
|
|
|
martka
|
ne bom nič pisala, se mi ne ljubi,... se vidimo v četrtek na trojanah, nekje okoli 10.30 ste rekle, kajne? našla vas pa verjetno bom, a? tolk mamic in 9mesečnih otrok na kupu ni nekaj vsakdanjega...ajdi babuške, čao
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.9.2009 15:10:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, moram zdajle tole povedat ... sva z Nežo sedeli na tleh v dnevni sobi ... Neži se je igrala, jaz sem ji pa grozdne jagode dajala v usta (eno meni eno tebi varianta) ... no pa sem se nekaj v TV zazrla in sem bila par trenutkov malo odsotna ... no nakar mi po ene pol minute užge, da tamala čist samostojno STOJI zraven mene in melje en grozdek in se mi reži ... no pol se je valjda sesedla na rit, ko sem jaz cvilit in vriskat začela ... joj čas gre čisto prehitro naprej!!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.9.2009 15:53:54
|
|
|
|
december28
|
Je pa pritegnila tvojo pozornost - od televizije stran - ha ha ha...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.9.2009 16:20:28
|
|
|
|
tasa.m
|
Mi smo imeli danes posvetovalnico tako, da smo težki 9 kg in veliki 76 cm (čist manekenska postava ). Bili pohvaljeni, edino malo jo moramo trenerati, da bo lepo stala ob obori, naj bi imela časa do 10 m. So nam že v razvojni pri 5 m opozili, da je bolj elastična in da ne bo med taprvimi shodila.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 15.9.2009 18:23:31
|
|
|
|
5ra_28
|
bravo Neža!!! Taiu rata to le za kak trenutek, pa se spet prime. Tai pa je danes splezal sam gor na posteljo!!! Sem se zdaj učila, Tai se je zbudil, pa je treba voziček ven na sprehod peljat . v četrtek imam izpit. držite pestke za mene.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 16.9.2009 9:57:52
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla učer bla v lj sm zapravlala dons pridna že vse pospravla mala mi spi ja Tjaša tut že kr konkretno stoji brez opore pa ploska pa gleda kašno stvar... po kake pol minute minuto se pa usede tko da po mojem bo hmal začela s prvimi koraki čeprav se ne mudi... držimo pesti
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 16.9.2009 13:55:55
|
|
|
|
Anonimen
|
5ra_23 ... tale je zate Smo pa tudi mi zdaj ponosni lastniki enega otroškega nahrbtnika ... učeri, ko sem imel jaz študijski dan in je bila tamala pri mojih, sta jo odpeljala v Intersport z namenom da sprobajo in kupijo Deuterja ... no in so sprobavali ruzake in prišli do zaključka, da ji McKinlyjev ruzak Kiddi Plus najbolj odgovarja ... no in ga imamo in upam, da bo vikend lep, da ga bomo sprobali ... Velika Planina ali okrog Bohinjskega jezera ... Pa tamalo sem danes tehtala, ker sva z mojim zmenjena, da ko doseže 9kg, gre v otroški sedež ... no pa ostajamo še pri lupinici, saj ima naša flenča pri skoraj 10ih mesecih (čez 4 dni) 8,5kg ... oh ja moja minikenka .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 16.9.2009 17:36:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Rešila ;)
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 16.9.2009 19:12:14
|
|
|
|
tasa.m
|
Neži bravo , še kmal pa bodo nekateri že hodili. Mi smo tudi danes šli v šoping za Laro, je že tok cunc pobranih, da sem komi kaj nabrala.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 16.9.2009 19:13:24
|
|
|
|
tasa.m
|
5tra_28, bomo držali pesti zate, pa fajn zrihtaj.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 16.9.2009 19:27:36
|
|
|
|
arupnik3
|
rešila
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 16.9.2009 20:55:50
|
|
|
|
mamabranka
|
Smo imel pregled pri dr (9mescev). Vse OK, je bla zadovolnja s testiranjem in težo 8,2 kg in 70,5 cm (Prvi je mel pri 1 letu 8kg in 69cm) . Pridno se plazimo, vstanemo in se sprehajamo ob pohištvu, naredimo tudi že 5 korakov, preden zgrmimo na tla .
< Sporočilo je popravil mamabranka -- 16.9.2009 20:56:38 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 16.9.2009 21:03:13
|
|
|
|
mamabranka
|
ankete rešla.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 16.9.2009 21:13:06
|
|
|
|
abi
|
Jejj, mene pa kuha :( Včeraj sem celo dopoldne pohajkovala (nakupovala garderobo za mladiče) po Rudniku, mal Leclerc mal H&M pa seveda Muller, dons se pa zbudim čist brez energije, z glavobolom in grozno bolečim grlom. Seveda je bil obisk WC- ja zelo pogost Gor imam dvoje nogavice in še z deko sem ovita, pa me mrazi . Lička pa kar žarijo :) Upam da ni kaka gripa da je ne nesem še naprej.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 16.9.2009 21:20:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj abi ... no saj jaz sem bila pa 14 dni nazaj taka ... zdaj imam pa vneto uho in kljub antibiotikom, ki jih jem že od ponedeljka ne gre nič na boljš ... če nebi imela še Naklofena zraven, bi znorela pomoje ... če jutri še ne bo ok, bom spet klicala zdravnico . Za vse nas bolančke:
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.9.2009 8:28:25
|
|
|
|
Anonimen
|
JUTRO!!!! Da vam povem kaj so obrodile naše vzgojne metode ...pač z mojim sva se zmenila, katerih stvari Neža preprosto ne sme tikat (vtičnice, rože, odpiranje omar in to) in vsakič, ko se kaj takega podstopi ji z resnim tonom rečeva 'AJS!' ... no zadeva čisto pali, sam zgleda da tolk ajs govorim, da je danes zjutraj, ko je bila pa z mano v kopalnici, zagrabila za osvežilec zraka, in ji jas zečem 'Ajs!' ... in ona meni NAZAJ povsem razločno 'Ajs' ... ... duš, bo še kdo mislil da otroka čist zatiram, ko je pa njena 1. beseda tako vzgojna
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.9.2009 9:55:40
|
|
|
|
arupnik3
|
otika haha tut men kdaj mala ponovi besedo ka jo jst rečem sam ajs pa še ne to je pa res sam naša ko ji rečeš ajs se začne sam smejat najbolj je zdele aktualna TV skoz bi tolkla gor po njej pol pa sm slišiš ajs ajs ajs smo mel pa klavrno noč smo spali po mojem sam eno uro al pa dve pa zjutraj že ob 6h iz postle... mislem da znoriš zdej pa spi
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.9.2009 10:34:34
|
|
|
|
tasa.m
|
Mi pa zdaj že kakšen teden fajn spimo (mogoče je pa to razlog, ker smo jo dali v svojo sobo in jo nobeden od naju ne moti). Jaz ji pa skoz govorim ne, ne, ne pol se mi pa v glavo reži, tako da se ji potem še jaz nazaj, ko je pa tako smešna. Saj je luštno, se vsaj hitro pomirim. Samo določene stvari bi pa rada, da ve, da ne sme. Na računalniku sem pa tudi že brez ene tipke , je Lara vse poštimala.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.9.2009 11:38:43
|
|
|
|
čebeli
|
Hahaha, tudi pri nas imamo take vzgojne....sam da rečem NE. In one meni vsako jutro nazaj nene...hahaha. Jo pa imam na sumu, da res razume čisto vse in da se dela, da skor nič. Včerej zvečer sem ji naštimala kašico za lahko noč in ni marala niti 1 žličke poskusit (kašica je čist nova). Pa sem ji rekla...sam tole žličko popapcej, pol pa gremo na jošk... in na moje gromozansko presenečenje ona pridno odpre ustka in pogoltne to žličko kašice...pa se strese ko da je ne vem kako zanič in potem čaka na jošk... Konec s kašico za tisti večer. Smo imeli pa kar zoprno noč... se je sredi noči v joku zbudila in je nisem mogla potolažit pol ure, pol je bilo pa ok. Ne vem, mogoče je bila kriva moja anestezija (sem končno šla na čiščenje ) ali pa pomanjkanje joška čez dan...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 17.9.2009 14:29:40
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
hej hej punce! da se mal oglasim.. kak so vaši malčki pa malčice že pridni, da so na nogah že.. moja še pa ne..vsaj sama ne..če jo držim za rokice, pol stoji, pa se full smeji zravn, ker ji je tk všeč.. sam sama pa še ne poskuša vstat.. dajmo času čas.. pa vidim da nekatere še kr pridno dojite..js že skor tri mesece ne več..ni blo več mleka.. sam je pa kr pridna pri gosti hrani..full rada je..ko vidi žlico, kr usta odpira.. 24.mava pregled..komi čakam, da mi jo mal premerijo..me prou zanima, kolk je velika.. pa težka.. no sej ne vem, kaj bi še napisala..mogoč se vključim v kakšen vaš pogovor.. pridne bodte.. čebeli
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?