Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 11:11:09
|
|
|
|
arupnik3
|
vse tiste ki ste že naročale pri nextu POMAGAJTE a se plača tudi po prevzetju ali sprejemajo samo kartice????
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 11:12:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo kartice.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 11:29:03
|
|
|
|
blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka p.s. blackcoffe, kako je bilo na izpitu? telefon je še vedno kaput? je šlo. samo grem dvigovat, ker s 6 nisem zadovoljna. za več pa tak nisem znala. no, mi je prof. šla na roko... in bom lahko popravila. telefon dela a sem lena, da bi kaj napisala. matr.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 13:35:47
|
|
|
|
martka
|
spodaj ti še vedno piše, komaj čakam, da bo vročina sekala, a to za drug let misliš??? počas bo trgatev, pa pol meglena jutra in pol dežek in potem... SNEG!!! snežake bomo delali! hej jaz že z novembrom začnem pazit eno pupiko (rojeno 5.12. ja, se javi kdaj tud tu) in decembra še eno (rojeno 24.novembra). hej tri babuške bom vozila okoli! pestro bo!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 14:40:25
|
|
|
|
**NiNa**
|
oj oj Jaz se samo toliko javim, da sporočim, da žal tudi naju ne bo na trojane, ker je mala zbolela . triptrap stolček: jaz sem točno tega strica ene 3 mesece nazaj klicala, ker sem videla oglas na bolhi pa sem stolček že skoraj kupila, pa sem pol vse skupaj prekinila, ker se mi je zdelo ful čudno, da prodaja original stolčke v oranžni barvi, ki pa je sploh ni na barvni lestvici
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 14:47:11
|
|
|
|
tasa.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka in eni pediped mala maša - je trajalo skor 14dni, da so jih poslali!! Jaz sem jih pa dobila takoj naslednji dan, zdaj pa čakam novo kolekcijo. Cicibanke jaz ne bom jemala, bom šla kar na mehkejše, ker najlepš stoji če je samo v nogavičkah. Sva šla pa končno k župniku se zment za krst. Kaj bomo pa oblekli pa nimam pojma. Ne bom komplicirala in bom raje kupila nekaj takega, da bomo še lahko kaj uporabili.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 14:56:09
|
|
|
|
tasa.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa** triptrap stolček: jaz sem točno tega strica ene 3 mesece nazaj klicala, ker sem videla oglas na bolhi pa sem stolček že skoraj kupila, pa sem pol vse skupaj prekinila, ker se mi je zdelo ful čudno, da prodaja original stolčke v oranžni barvi, ki pa je sploh ni na barvni lestvici Oranžnega pa tudi jaz nisem zasledila, mogoče je mislil rumeno. Mi smo tako dobili stokkijevo pojsteljico (ki jih delajo v Radomljah) za 240 eur.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 16:36:52
|
|
|
|
blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: **NiNa** ... triptrap stolček: jaz sem točno tega strica ene 3 mesece nazaj klicala, ker sem videla oglas na bolhi pa sem stolček že skoraj kupila, pa sem pol vse skupaj prekinila, ker se mi je zdelo ful čudno, da prodaja original stolčke v oranžni barvi, ki pa je sploh ni na barvni lestvici men to nič ne pomeni. pomembno mi je le, da je zapakiran v original ovojnini - piše gor SOKE in original papirji so priloženi. je pa res, da nisem prejela računa. v glavnem... stolček ni doma napravljen. kako pa ta tip pride do njega pa me ne zanima. kupila pa sem ga zato, ker je stolček stabilen in dober. poleg tega bo uporaben še nekaj let, saj se varovalo sname in otrok lahko tudi kasneje sedi na njem. raje dam za isto stvar 70€ kot pa skoraj 200€. pa barva gor al dol.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 16:38:48
|
|
|
|
čebeli
|
ojla, evo mene po dolgem času...sm mela delo-kuhala skos za ene 10 ljudi! Kaj čmo, tko mamo jeseni na kmetih.... Mam eno vprašanje...katere copatke nabavit za prvo copotanje po tleh? Velik vas je že nabavlalo, js sem se odločila, da mehke usnjene copatke naročim na netu. Sem pa tamali obrisala nogico in zmerla, pa ji meri komej 10,5 cm...to je še za 19 številko premejhno. Pa kakšna je razlika med robeez in ELK kids? a sam v ceni, al so tut kake kakovostne razlike? HELP! Drugače pa se tudi mi še dojimo, na GH pa ne pazim več pretirano..ji dam večinoma tisto, kar jemo tudi mi...GH papcamo vsaj 4x na dan (zajtrk, malica, kosilo, malica, večerja), vmes se ene 2x tudi podojimo (včasih zamenjmo za dojenje tudi kako malico), pa zvečer, pa 1-2x ponoči in zjutrej...vseskup je to 5-6 podojev. Tudi jaz opažam, da mlekec ni več tolk nasiten in se velikokrat sam malo pocarta. Na Trojane pa bomo prišle bolj težko, ker je predeleč, mamo vsaj 1,5 ure do tja, pa možek bi tut hotel it zraven (mi ne zaupa avta hehe). U glavnem, niti u LJ ne grem, pa moram it u kratkem podaljšat absolventa, pa še za en izpit sem se zmenila in tut to ne vem kdaj bom uspela spelat.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 16:40:20
|
|
|
|
blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka spodaj ti še vedno piše, komaj čakam, da bo vročina sekala, a to za drug let misliš??? počas bo trgatev, pa pol meglena jutra in pol dežek in potem... SNEG!!! snežake bomo delali! hej jaz že z novembrom začnem pazit eno pupiko (rojeno 5.12. ja, se javi kdaj tud tu) in decembra še eno (rojeno 24.novembra). hej tri babuške bom vozila okoli! pestro bo! ojej... svaka ti čast. le kje boš jemala energijo se sprašujem ta trenutek. no, boš povedala, kako ti bo laufalo. glede podpisa.. hvala na opozorilu! zdaj bo res postalo hladneje - je pa res, da spet komaj čakam na vročino. no bom razmislila in napravila kako spremembo 'spodaj'.
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 22.9.2009 16:53:40 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 16:47:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli Mam eno vprašanje...katere copatke nabavit za prvo copotanje po tleh? Velik vas je že nabavlalo, js sem se odločila, da mehke usnjene copatke naročim na netu. Sem pa tamali obrisala nogico in zmerla, pa ji meri komej 10,5 cm...to je še za 19 številko premejhno. Pa kakšna je razlika med robeez in ELK kids? a sam v ceni, al so tut kake kakovostne razlike? HELP! Jz sem ji ravno danes naročila tele: http://www.copatki.si/index.php?productID=682 ... če plačaš prek klika je poštnina brezplačna. Sem ji pa vzela kar 6-12 mesecev.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 18:31:01
|
|
|
|
arupnik3
|
eno vprašanje KAJ KUPITI ŽENSKI ZA 50 LET?? (denar dajo 3je skupi)
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 20:21:56
|
|
|
|
pumpkin23
|
jaz bi 50-letnici kupila kako lepo umetnino (sliko, kip, fotografijo)
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 20:30:11
|
|
|
|
čebeli
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 eno vprašanje KAJ KUPITI ŽENSKI ZA 50 LET?? (denar dajo 3je skupi) Tašča je dobila masažno kadičko za noge, pa en kup bonov za razvajanje v toplicah...razne masaže, kopanje, dobila je tudi bon za kristal- porcelan...moji predlogi pa so še: kak vikend paket za 2 v toplicah, fancy torbica, nakit, ...je pa odvisno kakšna je ta oseba, ki ji boste to podarili...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 20:36:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeli IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 eno vprašanje KAJ KUPITI ŽENSKI ZA 50 LET?? (denar dajo 3je skupi) Tašča je dobila masažno kadičko za noge, pa en kup bonov za razvajanje v toplicah...razne masaže, kopanje, dobila je tudi bon za kristal- porcelan...moji predlogi pa so še: kak vikend paket za 2 v toplicah, fancy torbica, nakit, ...je pa odvisno kakšna je ta oseba, ki ji boste to podarili... Kakšne karte za gledališče, balet, ... če je tak tip človeka.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 20:57:18
|
|
|
|
mamabranka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nincica1 No pa smo imeli danes posvetovalnico pri 9 mesecih in ima 77cm in 11200g. Waaaaaaauuuuuuuuuuuuu, pa ste zlo velki. Naš tavelik pa je star 2,5 let pa ma 85cm in komaj 11 kg, mali Vid pa ma 70,5cm in 8,2kg. Kako se razlikujejo naši malčki. Mam pa eno zlooo lepoooo novico. Vid že hodi! . Se je na babičenem rojstnem dnevu sprehajal med mami in očijem, pa vmes se tud ustavu in stal, par sekund, pa pol spet naprej. Zdej pa nastopi težava, kar naenkrat se spusti in šiba po stanovanju, pol pa pada, jest pa moram bit za njegovo ritjo in ga lovit , (ker se ne sme ustrašit ker ne bo hotu več hodit). Mamo pa copatke od cicibana, oz. activ fit št.18, sej jih že pošteno rabi. Obleke mamo od tastarejšega, pa nam ni potrebno kupiti zaenkrat nič. Prvi se ni plazu, pa so cunce zelo lepo ohranjene.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 21:07:57
|
|
|
|
Anonimen
|
3x HURA za Vida!!!!!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 21:25:10
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka hej jaz že z novembrom začnem pazit eno pupiko (rojeno 5.12. ja, se javi kdaj tud tu) in decembra še eno (rojeno 24.novembra). hej tri babuške bom vozila okoli! pestro bo! Uuuu, to bo pa moja pupa Ne da se mi iskat nazaj ... kdaj Trojane?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 21:27:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Ne da se mi iskat nazaj ... kdaj Trojane? Četrtek 24.9. ob 10:30.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 21:30:59
|
|
|
|
Detece
|
Evo še mene....tudi pri nas je gužva in norišnica....prekrivamo streho, tako da ruži non-stop....potem pa z Rujem hodiva okoli, da mi malo v avtu spi....tudi v vozićku mi noče več spati, ker je preveč vse zanimivo...edina dobra stvar v vsem tem je, da so mladi delavci ... Trojane - pridem itak...... Danes sva imela posvetovalnico in imava 72cm in 8860 g.......nekaj je, glede na to , da sva iz bolnice prišla z 2,5 kg.... No se vidimo na Trojanah in upam, da se bomo sploh lahko kaj pomenile....
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 21:37:54
|
|
|
|
YOZIKA
|
Ooo, bravo Vid. Super! To je pa res zgodaj! Drugače pa...lepo se imejte na Trojanah, nam je malo predaleč. Ko (če) bo kakšno srečanje kje bližje (npr. Novo mesto) pa zagotovo prideva tudi midva.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 22.9.2009 23:47:42
|
|
|
|
nadya
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee men to nič ne pomeni. pomembno mi je le, da je zapakiran v original ovojnini - piše gor SOKE in original papirji so priloženi. je pa res, da nisem prejela računa. Ja kavica tale tvoj stol je pa sigurno original, sploh ker SOKE piše gor
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 23.9.2009 0:08:19
|
|
|
|
nadya
|
Drgač mam pa tok zaje..n dan, da sem prov vesela da ga je konec. Sva se s tamalim zunaj na travniku igrala in sem mu pustila da se plazi po travi. In ga vidim kako z rokico po nečemu rije, takoj pogledam kaj je .......in je blo že v ustih. Pasji drekec . Mislim jaz sem še vedno čisto paf.....Ma se vprašam kaj je z mano, to se lahk sam men zgodi. In zdej me je strah za znort, da bo kakšne gliste fasal. Sem klicala znanca, ki je zdravnik infektolog, pa mi je reku, da naj pediatrinji rečem za sirup proti glistam kot preventiva, in naj se ne sekiram, ker ga tudi v peskovniku al pa kje drugje v usta znosijo. Samo vseeno sem čist nervozna zdej.... No iin pol ga takoj dam nesem , pa takoj pod tuš. Trikrat sem ga celga namilila, usta spirala in podobno. Ga preoblečem, nesem v spalnico in se še mal plaziva, na nogce postavljava.... In se postavi na omarici na nogice, jaz ga pol metra stran gledam.....in mu spodrsne in z glavico ob polico zadene . Buško ma full veliko, dve kapljici krvi sta pritekli, jok pol ure....... No po pol ure se je umiril in potem je bil naprej v akciji kot da se nebi nič zgodilo. V glavnem, dans sem čist na robu z živci in celo noč ne bom spala, ker bom hodila gledat, če je ok. Počutim se pa res čist nesposobno momentalno.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 23.9.2009 8:25:19
|
|
|
|
Detece
|
Nadya nič za za takšne stvari ne obremenjuj...to spada zraven....meni ruj 2krat na dan sigurno joče, ker nori in dela norije non-stop---pa si kam prst zapre ali si kaj na glavo vrže, pade.....je pa naslednjič bolj previden in si s tem na nek način pridobiva izkušnje....ga že skoro lahko samega pustim, ker je postal zelo previden in če ni siguren v sebe ne vstaja....se še tudi zgodi ampak redko....je pa menda tako, da veliko bolj jokajo kot pa jih dejansko boli, ker se vstrašijo....prva buška a ne zadnja... Jaz grem pa zdaj malo popeglat cunje, ker je mali z babico, potem pa k frizeru, da bom lepa v trojanah ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......