|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
17.9.2009 16:12:18   
čebeli
abi, hitro se pozdravi! user posted image user posted image

5ra, srečno na izpitu...upam, da je šlo! user posted image

mojca
user posted image , le pridi čvekat večkrat, bo še bolj zanimivo...aja, tudi naša pupika se še ne postavlja na noge, niti kobaca še ne...edin špago pa nardi, ko sedi in hoče kej pobrat okol nje...user posted image

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 376
17.9.2009 16:55:02   
čebeli
http://www.wimp.com/partlycloudy/

Hehe, tole risanko sem preprosto morala prilimat...sej vem, da ni več tolko časa kot kakšno leto nazaj, ampak se splača pogledat...user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 377
17.9.2009 17:36:01   
pumpkin23
ojla po dolgem casuuser posted image

Tolk enega novega se dogaja da ni casa. Nas mali se se tud nic ne postavla na noge in kobaca tudi ne. Se pa veselo obrača in pride tako po celem stanovanjuuser posted image . Midva drugace hodiva na fizioterapijo oziroma v razvojno, zaradi tega. Je kao hipoton in zato je zanga vse tolk tezi.
Dons sm mal cudne volje in jezna na ne vem koga. Sem dubila sluzbo pa ne tako kot bi jo jaz mela in bi mogla zacet ze 1.10. in sm se odlocla da vseeno ostanem doma pri mojem soncku in mu pomagam pri cim hitrejsem razvoju.user posted image
Drugace smo bli pa ta teden v atlantisu in smo ful uzival. Jaz sm bla napri 3 ure sama, na čokoladni terapiji in tajski masazi pa mal sem se savnala in nagledala lulckovuser posted image . Potem pa sta prsla se mojadva lulcka in smo skupi uzival in cofotal.Prou lustno je blo k smo bli sami v otroskem bazenu pa tud drugace ni blo guzve. Mali je bil prava faca k se je hotu s slaufom vred obracat iz trebuha na hrbetuser posted image . Bomo mogl to veckrat ponovit. Sploh tisto z masazamiuser posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 378
17.9.2009 20:15:17   
Anonimen
Pumpkin23, važička user posted image . Ja lušno se je takole razvajat, ni kaj. Mi gremo pa, če bo šlo vse po sreči, prihodnji vikend oz. koj po našem mitingu v Čateške toplice za par dni ... sem takuuuu vesela user posted image .

Sam upam da se bom sploh lahko kopala, ker se mi ta zadeva z ušesi še kar vleče ... antibiotiki mi očitno ne primejo in zdaj se mi je zadeva preselila še na levo uho in trenutno se počutim, kot bi bila v enem mehurčku zaprta z glavo v šraufštoku. Res tako slišim, kot bi mi čez šipo hotel en nekaj povedat user posted image ... tak da jutri kličem zdravnico spet.

Aja pa jutri zjutraj gremo pa z Nežo prvič k zobarju njenih 7 zobkov pokazat ... upam, da bo pridna.

(odgovor članu pumpkin23)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
17.9.2009 20:31:58   
mamabranka
Pri nas pa je vzgojna taka: rečemo NE, on pa v jokuser posted image , pa tolk velik joka, da nam gre kar na smehuser posted image pol se pa naredi mal neumnega, pa spet proba, rečemo NE, pol pa užaljeno joka.user posted image
Ja taki so naši malčki. Taprvi ni bil tak (2,5let), pa mu rečem Samo do ograje greš lahko, pa gre res samo do ograje in čaka. Vid že zdej trmar po svoje, smo se dons sprehajali (za rokco sm ga držala pa je lepo hodu) pa smo zavil v levo on pa v desno in pika.!!!

Zob po še zmeri nimamo, na pregledu je dr. rekla desni bo pa kmal, no ja bomo vidl.

< Sporočilo je popravil mamabranka -- 17.9.2009 20:34:09 >

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 380
17.9.2009 21:19:14   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Aja pa jutri zjutraj gremo pa z Nežo prvič k zobarju njenih 7 zobkov pokazat ... upam, da bo pridna.

A to greste v Domžalski ZD, ker nas še niso nič obvestil, mi je bilo pa rečeno, če nas do Laringa 10 m ne obvestijo, da jih moram sama poklicat.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
17.9.2009 21:34:41   
Anonimen
tasa.m ... jaz sem kak mesec nazaj poklicala, ker sem se bala, da nas ven spustijo, ker imamo pediatra v Kamniku in je rekla, da ni panike, da dobijo seznam direktno iz Ljubljane, da lokacija pediatra ni važna in da so kak mesec v zaostanku. Tak da 1. pregled bi moral bit pri 9ih mesecih pa ga imamo sedaj pri 10ih mesecih ... pač Neža je v bistvu novembrka in ko te podelajo, bodo decembrčkom poslali vabila.
Drugače pa pomoje ni panike če kar pokličeš in vprašaš ... ti dam lahko direktno številko ...

< Sporočilo je popravil Otika -- 17.9.2009 21:35:45 >

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
18.9.2009 0:18:42   
Ana Luna
čao, pupe!
sem pred časom (bolj v šali) obljubila, da poročam o rezultatih projekta 'kahlica'. No, in moram priznati, da je moj sine tole kahlo kar pogruntal. Že nekaj cajta kakamo samo še na kahlo! Tako da nekaj bo verjetno res na tem, kar je pisalo v tistem članku. Sama sem imela glede tega pomisleke in sem ga posedla gor bolj iz firbca, kaj bo. In že prvič se je znajdel notr drekec ... In tako zdaj vsak dan, 2x na dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
18.9.2009 13:14:46   
Nincica1
No pa smo imeli danes posvetovalnico pri 9 mesecih in ima user posted image 77cm in 11200g. Vse je OK, zelo napreden le na pediatrično morava na testiranje, če je mogoče vzrok vseh težav s črevesjem laktoza, ker na alergološki niso nič posebnega ugotovili, sem pa tudi sama ugotovila, da zdaj vmes, ko nisem tudi sama jedla nič mlečnega sem se počutila veliko bolje kot prej, ko sem imela ves čas težave z napihnjenim trebuhom in sedaj, ko spet počasi jem mlečne izdelke imam enake težave, tako da mogoče imam pa tudi jaz to intoleranco in posledično tudi mali,...bomo videli.

Ko sem prišla domov me je pa že čakalo pismo, da imamo 28.09 prvi zobozdravniški pregleduser posted image me prav zanima kako bo to izgledalo.

Sicer pa čebeli user posted image

Ana Luna bravo za kahlico.

Mi imamo pa še en problem in sicer z varstvom. Z julijem prihodnje leto gre malček v zasebni vrtec Mali Princ in smo bili dokaj prepričani, da bo od decembra pa do julija gospa poleg vrtca čuvala našega malega vendar ima zdaj vse polno in vse številke in varuške, ki sem do sedaj preklicala so zasedene, tako da,...user posted image upam, da kaj najdemo.

Se pa kmalu vidimo, spoznamo, tako da se lepo imejte do takrat.

Lep dan.

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 384
18.9.2009 13:44:24   
tasa.m
Ja Otika, bi te prosila za telefonsko, me je sestra opozorila, da so imeli bolniške ... in zato naj raje sama pokličem. Pa poročaj kako to zgleda.

Nincica1; o v Malem princu ste dobili, kdaj si pa že rezerverala.

Ana Luna; bravo za kahlico user posted image , duš jaz jo pa vedno pozabim kupit.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 385
18.9.2009 14:09:02   
pumpkin23
nincica1 ce nic ne najdes glede varstva se ti jaz javim, ce ostanem brez sluzbe z novembromuser posted image . Itak bom doma in bom mela nasega cmrla za pazit k tud ne gre v vrtec.user posted image

Mi kahlice se kr nismo sprobali. Bomo se mal pocakal. Ne vem zakajuser posted image .

Nas je tudi lumpi mali. Ko ga jaz kregam se mi smeji v faco in tezko ostanem resna. Ko pa ga moj krega ga pa ful gleda in pol mal nasobi ustnice k je uzaljenuser posted image . Ampak prou vejo kdaj in koga lahko naokol prinesejo. Nas zdej neki ponoci svira. Mamo vsake toliko neprespane noci. Danes se je zbudu 23.30 in zaspal sele ob 1.30user posted image . Umes se je pa dru k da bi ga iz koze dajal. Tako on izsiljuje. Ni dosti da sm zravn njega in da ga bozam in lupckam pa se kej pojem zraven. ne on hoce bit pri meni v narocju. Lump mali. Upam da bo tega enkrat konec.Drugace se pa se kr 2x na noc dojimouser posted image .

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 386
18.9.2009 15:04:54   
Detece
Zdaj pa mi nekaj ni jasno. A naše male moramo že k zobozdravniku peljati?? Ker pri nas nič ne vem, da bi nas kaj klicali...

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 387
18.9.2009 15:12:42   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Zdaj pa mi nekaj ni jasno. A naše male moramo že k zobozdravniku peljati?? Ker pri nas nič ne vem, da bi nas kaj klicali...

Povprašaj pri svojem P, pri nas imajo prvi pregled pri 9 m.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 388
18.9.2009 16:05:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

Ja Otika, bi te prosila za telefonsko, me je sestra opozorila, da so imeli bolniške ... in zato naj raje sama pokličem. Pa poročaj kako to zgleda.

Eto dr. Ana Marija Golja 01/724-51-09
Bilo je ok ... malo smo se pogovorili pa malo nas je izprašala pol ji je na hitro pogledala zobke in pokazala prijem za zobke čistit in to je bilo to.

Sem bila pa tut jaz danes spet pri zdravniku in sem dobila ene kapljice za nos, ker naj bi imela zdaj eustahijevo cev zabasano in vneto in ne ušes user posted image ... tak da če do ponedeljka ne bo dobro grem pa na ORL ... bemti prav sita sem že vseh teh zdravnikov!!!

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
18.9.2009 21:04:28   
JAPE
Ojla,
se me še spomnite?
Nisem tako pridna za pisanje, preberem pa vas večkrat. Dajte malo povedat koliko vaši malčki kaj spijo podnevi. Meni je danes prvič samo 1x, pa mi je bilo tako čudno. Zdaj ob 21 že spi, prej pa skoraj do 23 ni zaspala.....
Naslednji teden imava pa pregled pri Voduškovi za alergijo (sum na kravje mleko), pa upam na najboljše.

< Sporočilo je popravil JAPE -- 18.9.2009 21:05:19 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 390
18.9.2009 21:21:10   
*m*o*j*c*a*
IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

koliko vaši malčki kaj spijo podnevi

moja spi tam okol 2-3ure..do zdej mi je dvakrat tk nardila, da je zaspala dopoldne pa še popoldne po urco..večino pa spi tam od ene 11h do okol 2h popoldan..kakor kdaj..smo meli pa obdobje ko je spala komi 15 minut al pa pol ure, pa je blo dovolj..user posted image user posted image in pol zdrži od 2h popoldne do 8h zvečer..full je pridnauser posted image user posted image user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 391
18.9.2009 21:32:09   
YOZIKA
Mene tudi kar čudi, da imate nekateri že zdaj pregled pri zobozdravniku. Mi smo imeli pri ta velikem šele pri 3 letih, pa tudi zdaj na sistematskem ni noben nič omenil.user posted image
Smo pa imeli ta teden sistematski in imamo pri 9 mesecih 8,5 kg in 72 cm. Smo skoz bolj pri ta suhcenih.

Spanje podnevi- še skoz 3X po približno 1 uro

Danes sem klicala v vrtec in smo z novembrom sprejeti, tako da je za varstvo poskrbljeno. Pri nas zaenkrat še ni take gužve in so kar vsi sprejeti.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 392
19.9.2009 16:29:33   
5ra_28
ojla..

moj izpit je šel po zlu. Nisem imela sreče s marsičem. Pa drugič. Mi ni hido, ker sem se itak po doooolgem času zravens pravila in da sem vsaj videla kako ta izpit (ki ga večina dela po 3 ali 4xuser posted image ) sploh izgleda.user posted image

Kahlica..kakal še ni niti enkrat, pa jo imamo nekje 3 tedne. Lulal je parkrat. NJavečkrat zjutraj, takoj ko se vstaneva. Ker znakov mu ravno ne prepoznam. Pri kakanju pa takole: ko on naredi 'ghhh', je že konc, sem že zamudila.user posted image Je 123 konc.

IZVIRNO SPOROČILO: YOZIKA

Smo pa imeli ta teden sistematski in imamo pri 9 mesecih 8,5 kg in 72 cm. Smo skoz bolj pri ta suhcenih.

Tai je isti maneken.

Danes smo bili v šopingu za tamalga. Sva mu kupila prehodno jaknco, trenirko in nekaj majic. Pa čevlje sva gledala, sam še bomo mal počakali, ker še mu je 19-ka za cm prevelika, 18-tke so itak bolj za 'šminko' v vozičku kot pa za hodit. Naj najprej shodi, potem pa po čevlje. Sam, jao, so dražji, kot za mene.user posted image Vejo, na čem služit, na otrocih, ker vse tako hitro prerastejo!

Za zobozdravnika še mi tudi nismo dobili nobenga datuma.
Varstvo..prvo leto bo pri moji mami.

srečanje..jaz dvomim, da prideva, ker ima moj avto za v službo, če ga pa jaz peljem, pa morava z mojim vstat ob 6h, ga peljat, da imava avto in vandrat do 10:30, ker se nama glede na relacijo ne splača nazaj domov.

Končno smo trije:)

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 393
19.9.2009 20:48:06   
december28
čebeli: risanka je ZAKON! user posted image  

Mi smo pa te dni prebolevali močan prehlad - mladič je hvala bogu danes že skoraj čisto ok, jaz pa tudi - je pa bilo kar hudo skoraj nič spat 3 dni...uh!

Drugače pa je tudi pri nas čez dan že taka akcija, da zvečer samo še v posteljo padem... sploh ob dnevih, ko moj dragi tudi popoldan po računalniku klofa (še en primerek s popoldanskim s.p.-jem... user posted image ). Kako bom v vse to vključila še priprave na moje prihajajoče obveznosti pa res pojma nimam - bo treba kar zobe stisnit...

Nič, grem malo TV gledat -  danes smo še v izolirnici, jutri pa končno spet malo na zrak!!! Ln!

< Sporočilo je popravil december28 -- 19.9.2009 20:50:27 >

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 394
19.9.2009 22:32:35   
blackcoffee
ejte babuške, kolk še kaj dojite svoje mladiče?
gromki pije zjutraj pri meni pa ene trix preko dneva in obvezno zvečer. pa še 2x ponoči. user posted image
sam se mi zdi, da mleko ni več tako, kot je bilo. pa tudi sise so mi že fajn usahnile. user posted image
trojanski krofi - še malo pa se vidimo!user posted image
kolk nas pride? samo 8???!  ma dejte no, se za-je-bavate?
samo za primerjavo.. kot decembrskih nosečk nas je bilo konkretno preko 100.

pricankajte v večjem številu, da Ftrgamo trojane in jim vse krofe odnesemo!user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 19.9.2009 22:41:09 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu december28)
Neposredna povezava do sporočila: 395
20.9.2009 9:44:08   
arupnik3
december28 user posted image user posted image zdaj bo bolje ko bote šli na zrak
coffee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 396
20.9.2009 10:25:05   
pike
Ojla,

kavica, tudi naša  malička pije pri meni zjutraj in še pol 3 x podnevi + nočno dojenje. Za zdaj imamo 2 obroka GH. Samo naša ni zbirčna in bi jedla vse kar bi ji dal. Odpira usta kot mladi vrabec.user posted image
Najbolj me motijo opazke nekaterih ljudi ki komentirajo ja kaj vedve se še vedno dojita, kaj ni to predolgo ...
Se pa tudi meni zdi, da mleko ni več tako sitostno kot prej, bolj na začetku. Se pa dojiva na 3 ure. Včasih kdo reče naj jo zdaj na 4 ure probam dojit pa kar odvrnem, da po 4 urah sem še jaz preveč lačna.

Vreme je že prav jesensko, zjutraj megla pol pa sonček. Verjetno bodo kmalu kostanji. Čeprav še dojim si jih bom čisto malo pa le privoščila.

Lepo nedeljo vsem.user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 397
20.9.2009 19:52:53   
Anonimen
Čatežke toplice za naslednji vikend so rezervirane user posted image user posted image user posted image ... jej!!!! Zdaj moram samo še pazit, da se na Trojanah ne začvekam preveč, ker popoldne že šibamo na podaljšan vikend user posted image .

Moje uho ... še kar ni bolje user posted image .

Trojane ... komi čakam!!! user posted image

5ra_28
, a kaka druga decembrka pa ne gre kjet mimo tebe, da bi se z njo pljala? Če katera nima prevoza in je z okolice Domžal, jo z veseljem peljem!

Uglavnem naša flenča vedno več sama stoji (se spušča), pa začelaje s prstkom kazat predmete, ki jih želi in potem po stanovanju hodiva in mi kaže stvari in morava do tiste zadevice it jo prijet v roke, čist pregledat, dat nazaj in nato do naslednje zadevice user posted image .

Pa v Soboto smo šli moj, Neža, jaz in moji starši nabirat gobe ... Nežo je moj nosil v nahrbtniku (smo ga prvič krstili) in je tamala ful uživala not ... držala se je blazno pomembno in nam slabo uro delala družbo, potem je pa karnaenkrat mrknila, sem jo založila s puloverčkom in je spala več kot eno uro tako. Torej tale ruzak je bil dobra naložba user posted image .

Nič ... grem peglat ... user posted image

(odgovor članu pike)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
20.9.2009 20:32:55   
blackcoffee
otika - ja pa kaj maš to z ušesom? bolečine??? daj si dodobra naolji sluhovod in potem pa namoči bebipalčko v švedsko grenčico in z njo navlaži sluhovod. lahko pa omočiš kos vate in ga vtakneš v uho - samo ne pozabi pred tem naoljit ušesa!
ali pa iztisni sok iz lapuhovih listov in ga nakaplaj v uho.

kje pa je naša zverina? a pride na krofe? katera ima kaj stika z njo?
meni osebno ura najbolj ne ustreza, ker gromki ravno v tem času odspi kitico.. ampak.. ko bo videl svoje sorojake, dvomim, da mu bo do spanja.user posted image

utrujena sem konstantno. prejle, ko sem dala tamalega spat, sem kar ob njegovem zizanju zaspala. pravzaprav sva zaspala oba. pa tako nizek pritisk imam, da se že vlečem kot megla. ima katera kak recept? pa ne mi hodit z rdečim vinom ven, ker potem bom postala alkoholičarka.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 20.9.2009 20:40:08 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
20.9.2009 20:54:14   
Anonimen
Kavica, men pomaga kava in pa pravi čaj.
Zverinci pa ju3 sms pošljem ... tut mene zanima kje se skriva.

(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?