|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
11.9.2009 19:33:57   
Detece
Otika zdaj pa ne vem ali naj ploskam ali jokam.....hmmmm......user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 326
11.9.2009 20:19:31   
Anonimen
Detece ti kar skač do neba ... jz ne morem, ker me vse šraufa user posted image !

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
11.9.2009 20:21:52   
blackcoffee
ojla!
AnaLuna -user posted image skrajni čas, da se vidimo na krofih, da ti uhe malo navijemo! glej, da boš prišla!!!user posted image

drgač pa gromki ne zna pomahat. pa sem mu začela (če sem kam šla), poljubčke pošiljat. zdaj pa vsakemu, ko rečem papa, začne pošiljat poljubčke. to izgleda pri njem tako, da si tolče po odprtih ustih, kot indijanci, le da ne spušča zraven glasov.
no, in danes sva šla gledat sosedove krave, ki so se pasle na travniku. ko sva odhajala, sem rekla kravam papa, jim je začel pošiljati poljubčke. ke faca! user posted image

včeraj sem bila v lj in to brez tamalega. sem imela pisni del izpita. privč, sva bila ločena 6 ur. vam povem, je to kar kriza.  v ponedeljek moram spet v lj na zagovor, ker po moje bo tisto, kar sem napisala komaj za 6 al pa še to ne. in sem si izborila še zagovoruser posted image . pa ne vprašajte me, kolk sem se učila za ta pisni izpit. user posted image
nič. grem se učit, da ne bom na zagovoru v strop gledala ali pa, kot tele v nova vrata.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 11.9.2009 20:37:57 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 328
12.9.2009 11:43:00   
Detece
Kavica moram ti povedati, da sem Ruju pripravila malico po tvojem receptu (jogurt, ovseni kosmiči in banana) - je mazal kot nor. Hvala za idejo, bo zdaj večkrat na jedilniku.
Kako ti pa gre drugač snov v glavo?? Še malo in boš rešena...

Danes imam nekam delodiš, ne vem če nisem kaj bolanauser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo soboto vam želim!

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 329
12.9.2009 16:40:35   
čebeli
Oj!

Joj,vidim, da nam je Otika priredila celo dramo!user posted image No, samo da se je rešilo, kot si si želela...user posted image

Govora je bilo tudi o razvoju naših user posted image . Doroteja je pa gibalno tudi zeeelo nerazvita, pri 8,5 mesecih sedi...če jo vsedem-sama se ne zna dvignit, da bi pa kaj kobacala ali pa se na nogice postavljala pa ni govora. Tudi jaz se sprašujem, če se ne ukvarjam dovolj z njo...sam se mi zdi, da je bilo govora, da se otročke ne sme silit v hojo itd.
Zna pa tudi pomahat, ko je pri volji. Občasno pove ata in mama in podobno, zadnjič je celo izustila nekej podobnega kot je trrrrrrrrrrr...nič čudnega, ko je pa čist nora na traktorjeuser posted image (jo moram nekak odvadit te obsesijeuser posted image ).

Pa še žalostna vest. Moja pikica ne živi več.user posted image V ponedeljek grem na čiščenje.user posted image Tolaži me sam to, da že imamo eno krasno pupiko in jo je treba fajn crkljat...

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 330
12.9.2009 19:39:08   
arupnik3
čebeli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 331
12.9.2009 20:25:16   
Anonimen
Čebeli ... bogica user posted image ... najbrš ti ni bilo lahko brat moje "drame". Stisni Dorotejo močno k sebi in potoči solzico, dve, tri, ... je že moralo biti tako. Vrjamem da boš spet kmalu srečka nosečka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
13.9.2009 0:15:58   
blackcoffee
Detece - nisem napisala, da dam kosmiče v jogurt, ampak jih v ovsenem mleku skuham! no, tud jogurt je ok, če ima rad. samo, da se je in da je dobro! user posted image

učenje? joj.. prejle sem Thora pol ure gledala, kako sladko spi. do enih dveh bom probala bit auf in se malo učit, čeprav se mi ne da najbolj.
drgač pa, če te delodiš še drži, pridi še k men spucat malo. lol user posted image

čebela - oh joj..  user posted image a krvavitev ni dovolj? moraš na čiščenje? user posted image user posted image  

čujte, jaz bi se pa rada spet malo zalubla.. user posted image tak pogrešam moškega v svoji bližini, da vam ne morem povedat.
se ktera od vas bavi s šloganjem ali imamo kako jasnovidko v svoji vrsti? povejte kaj napovedujejo zvezde? user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 13.9.2009 0:20:42 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 333
13.9.2009 7:48:31   
čebeli
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

čebela - oh joj..  user posted image a krvavitev ni dovolj? moraš na čiščenje? user posted image user posted image  

eh, kofi, sploh ne krvavim...moje telo se oklepa pikice, ko da je moj zakladek in ga mora donosit....ne dojame, da pikica ne živi več...user posted image

Drugače pa sem se malo potolažila in sprijaznila z zadevo... moram pa še nehat razglabljat zakaj se je to nardilo...najbolj verjetno je krivo to, da me je stresla elektrika (js sem pa misla da bosta za posledico dvojčka- ker črn humoruser posted image ), če pa strokovno gruntam, je pa bila tole ziher kaka genetska napaka....mah brezveze se nekej obremenjujem. Prvič sem še zmer bolj "švoh" od prvega poroda in drugič, Doroteja me še vedno 100% potrebuje, saj jo še vedno dojim in mamo ponoči potem cele panike, ko ni mleka zarad sekerancije....

Aja, tut jaz rabim še kako idejo za futrat tamalo...ona bi mi skos neke zelenjavne juhice papcala, pa ji ne morem to 3x na dan kuhat...jogurtov ne mara (sadnih), skutko je sam breskavo, polento samo s kako zelenjavno omakico (zelje), kar sem ji ponudila sir, mi kruh meče ven, prej pa je skos kruhka jedla...gris fuj, na hrenavke je popadljiva, sadje na splošno ne ljubi preveč (grozdje poje samo po nesreči, če si ga sama slučajno stlači v usta, kot itak vsako stvar). Dejte mi povedat kako je z ribami. A jih že lahko dam?

< Sporočilo je popravil čebeli -- 13.9.2009 8:02:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 334
13.9.2009 9:57:49   
arupnik3
živjo živjo
ja dans pa je neki čudn vreme tole sploh ne vem a bo za kam it al ne a mi kej predlagate?
no mam pa vprašanje kako vašim malčkom umivate lase a vam pustijo al ne moja se tok razpištoli da je jok in stok v kopalnici mi je prov hudo ampak laske je treba umit?
pa zanima me še kok obrokov mleka jim dajate  ker sm naši kr ukinla pa ga ima sam zjutraj ko se zbudi pa zvečer ko gre spat ostalo GH?

aja na Trojane me ne bo ker je mal predaleč zame
edin če se zmenim z Lonjo user posted image

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 335
13.9.2009 11:25:39   
tasa.m
Čebeli user posted image , pa želim ti, da čimprej spet zagledaš user posted image user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 336
13.9.2009 11:30:15   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

živjo živjo
ja dans pa je neki čudn vreme tole sploh ne vem a bo za kam it al ne a mi kej predlagate?
no mam pa vprašanje kako vašim malčkom umivate lase a vam pustijo al ne moja se tok razpištoli da je jok in stok v kopalnici mi je prov hudo ampak laske je treba umit?
pa zanima me še kok obrokov mleka jim dajate  ker sm naši kr ukinla pa ga ima sam zjutraj ko se zbudi pa zvečer ko gre spat ostalo GH?

aja na Trojane me ne bo ker je mal predaleč zame
edin če se zmenim z Lonjo user posted image

Pri nas je pa sončke, mogoče imate v LJ še meglo.

Mi nimamo problemov z umivanjem laskom, jaz jo kar stuširam, se nič ne boji oz. jo polivam z otroško kanglico in prav uživa.

Mleko, dvakrat na dan + zvečer in ponoči.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 337
13.9.2009 13:57:20   
YOZIKA

Čebeli-user posted image user posted image user posted image za dežjem vedno posije sonce in želim ti, da tudi tebi čimprej.

Umivanje las- zaenkrat brez problema, se nič ne jezi

Mleko: zjutraj, opoldne, popoldne, zvečer in ponoči

GH: od mlečnih izdelkov naš ima zelo rad, če mu v navaden jogurt zmešam par žlic sadne skute, ki je i9tak pregosta (LM), da bi jo jedel samo, ali pa namesto skute zmiksano sadje.
Za kosilo je pa imel danes govejo juhco z nudeljci in korenčkom, tudi rad jedel

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 338
13.9.2009 14:06:12   
lonja
Daaaan,

moji dve bejbi spta (aleluja user posted image !), oči dela na hišici, jaz pa imam minutko ali dve, da mal poklepetam.

Tud naša Manca raste kot za stavo, manekenske mere pri 9 mesecih, so 72 cm in 9360g. Papcamo že skoraj vse, pa tudi dojimo se še presneto radi. Ponoči zelo rada prebuja mamico in hoče joškico približno 4x na noč. Upam, da jo mine do novembra, ko bom morala nazaj v službo user posted image .

Glede Trojan, sem seveda za, čeprav imam pomislek. Nimam pojma, res ne, kam se bomo dale tam. Plazenje po tleh tam namreč ne pride v poštev, v naročju pa vsaj naša Manca ne zdrži prav dolgo. Da bi rezervirale celo sobo tam se po mojem ne da user posted image . A res ne poznamo nobene druge lokacije, da bi bila približno na pol poti vsem, Štajerkam, Ljubljančankam? A res vztrajate na Trojanah? No, nočem bit ''špilferderbar'', a fajn bi blo, da bi se kolkor tolko dobro počutili vsi.

Čebeli user posted image zate, objemi Dorotejo, ji daj lupčka. ČAs celi rane in tudi ona bo kmalu starejšpa sestrica, prej ali slej user posted image .

Otika, tc, tc,tc, tud ti nas ne spravljaj v napetost, OK user posted image . A bo od Nežke sestrica Jerca?

Kofi, kake kosmiče to ti kupišuser posted image ? Aja, jaz vedeževalskih sposobnosti žal nimam. Želim pa ti, da se ti želeno prav kmalu uresniči user posted image .

Zverinca, kje se pa ti potepaš? Še vedno na morju user posted image ?

Nisem uspela vas skoz sledit, a daje katera svojem user posted image  že ta pravo mleko? A ga mešate z vodo?

Grem. Še mal pomagat počivat mojim bejbam.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 339
13.9.2009 14:38:30   
Anonimen
Alo punce!

umivanje laskov ... ni problema ... jo potuširam po glavi in samo malo zajema sapo in se reži zraven.

spanje ... duš, kdaj se bo to končalo ... ma še kar se kar naprej prebuja user posted image ... danes sem do 4ih ponoč vstala vsaj 8x ... duš!!!

mlečni obrok ... 2x na dan ... pred spanjem in okrog 6ih zjutraj.

Trojane ... jah za pomisleke je zdaj mogoče malo pozno ... no samo če pa kera pozna tam okrog še kak lokalček, ki je otrokom bolj prijazen, pa kar na dan z besedo ... no če vam iz štajarskega konca, dodatnih 15 minut vožnje ni odveč (pe če bo lepo vreme), se lahko v Domžalah pri Bernardiju dobimo in bodo otroci lahko po travi naokrog raziskovali user posted image . V glavnem 24.9. na Trojanah še kar velja, razen če se katera spomni kake druge super lokacije!

POMOČ!!! ... mene je učeri začelo bolet levo uho ... boli ko packa in ne neha ... a ima katera kak domač recept? Sem probala že stisnit par kapljic natreska (al kako se že reče) v uho, pa topli obkladki ... pa nič ne pomaga ... duš, nikoli ni vse ok.

ooo, Lonja ... kaj izzivaš user posted image ... kaj a tep ni ratalo imet Jerce ml., pa bi zdaj da bi jo vsaj nekje meli user posted image ...

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 340
13.9.2009 15:17:08   
Ana Luna
čebeli, user posted image žal mi je za tvojo pikico. tudi jaz sem eno enkrat izgubila, zato vem, kako ti je. ampak ne se obsojat in iskat vzroke, zakaj je prišlo do tega. to je naravna selekcija. doroteja pa bo dobila sestrico ali bratca, ko bo pravi čas. user posted image
Kofi, o.k. o.k., pridem in prinesem svoja ušesa, da mi jih konkretno navijete! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: čebeli
Dejte mi povedat kako je z ribami. A jih že lahko dam?

jaz dajem našemu sladki som panda - tako se imenuje riba. je brez kosti in zelo primerna za dojenčke. narejena zelo hitro, par minut. mali jo zmaže konkreten kos.

lase jaz umivam tako kot sebi - s tušem.
mlečni obrok imamo 2x - zjutraj in zvečer.

kar se Trojan tiče - ob kateri uri pa naj bi bilo srečanje? jaz dop. namreč delam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 341
13.9.2009 19:42:08   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

Detece - nisem napisala, da dam kosmiče v jogurt, ampak jih v ovsenem mleku skuham! no, tud jogurt je ok, če ima rad. samo, da se je in da je dobro! user posted image  

Ja pa res, jaz sem pa mislila, da v jogurt daš user posted image user posted image . No ampak je tudi full fino in rad je...Bom probala še v mleku skuhati.

Neposredna povezava do sporočila: 342
13.9.2009 23:24:06   
teja*
Čebeli, enouser posted image  zate in da se ti čimprej uresniči, kar si želiš

Mlečni obrok - 2 x (zjutraj in zvečer)

Umivanje laskov - pod tušem, ampak mi ni všeč, ker vso vodo ki steče prek noska, posrka vase, pol pa smrka. A vam ne delajo tega?

Zdej grem pa naprej likat.

Lahko noč.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 343
14.9.2009 8:59:38   
december28
Čebeli: user posted image

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 344
14.9.2009 10:06:19   
5ra_28

dobro jutro...no, j eže dan...meni je Tai danes posvetil mal več spanca...sva spala do 7.40!!! Alelujauser posted image user posted image

Spet je začelo deževat, Tai je zaspal, jaz pa učit...

Čebeli...[sm=pikapoka1.gif]user posted image ,škoda, ko pa si bila takoooo vesela... saj bo...pa naslednjič, ko bo čas za to...

IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Punce jaz sem danes čisto crkneja. Ruj je pogruntal kako se postaviti na noge. Vstaja vsepovsod kjer je to možno, zraven pa izgledakot en pijanec. Meni pa srce zastoji vsaki 2 minuti....uffff, danes nisem še nič naredila, ker sem samo poleg njega dežurna. Zdaj je pa kazensko v stajici, ker ne morem več. Komaj čakam ateja, da pride....Jojojoj kaj nas še vse čaka...

user posted image user posted image uh, je to že za nami...samo jaz pa res nisem dežurala non stop poleg njega. ok, če se je vstajal poleg mene, sem ga mal pazila...da pa bi zdaj bila non stop ob njem, pa neee. no way. pa saj ne boš zdražala. padci so del razvoja, žal, tako je. ok, ni dobro da si glavo razbije, ampak vsi smo to dali skozi. Tai se vstaja že 2 meseca, SAM, pa še vedno kdaj pade, kar tako, največkrat ko je utrujen in zaspan.

trojane...jaz en vem sicer, kako si predstavljate, da bodo otroci na travi...itak vsakih nekaj dni dežuje in je še potem par dni mokro. če pa je že suho, pa je zemlja že zelo hladna. v naročju pa...hja, jaz lahko sam sanjam o tem...tako da lonja...te čist razumem....

Končno smo trije:)

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 345
14.9.2009 10:08:33   
5ra_28
aja...laske umivam pod tušem, z tušem ali preko glavice (sem delala to že od začetka, ravno s tem razlogom da se je navadil da gre voda čez obraz) ali pa mu našamponiram, potem pa ga dam leže, pa mu splahnem do obrazka.

mleko...ga ne pije več od 7 mesca, ker je čez flaško takrat naredil križ in ga je nehal pit.

Končno smo trije:)

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 346
14.9.2009 10:11:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28
trojane...jaz en vem sicer, kako si predstavljate, da bodo otroci na travi...itak vsakih nekaj dni dežuje in je še potem par dni mokro. če pa je že suho, pa je zemlja že zelo hladna. v naročju pa...hja, jaz lahko sam sanjam o tem...tako da lonja...te čist razumem....

Ja saj vem ... je bil tisti dan sončen, pa sem avtomatsko šla pisat o travici user posted image ... ja naša je kar pridna par minut v vozičku ... sploh če lahko otročke opazuje ... pol pa v naročju, pa malo ob stolu stoji, pa malo moram it sem in tja, pa je user posted image . Punce ne se sekirat ... malo bo smeha, malo joka in to je to Loh se pa zmenimo in vsaka svoje puzzle prinese s sabo in jim igralni kotiček v enem vogalu naredimo user posted image .

Tak da 24.9. ostaja ... zdaj povejte še za uro!!!!

Še kar me uho boli ... ima katera kak domač recept ... drugače grem pa tudi danes k zdravniku, amo da popoldne dela in moram do enih čakat, da se lahko naročim ... duš, kako to boli user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 14.9.2009 10:13:34 >

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
14.9.2009 10:19:53   
**NiNa**
čebeli: user posted image  tako mi je žal. Drži se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
14.9.2009 11:14:03   
lonja
Dan,

Otika, bogica, je, za ušes znajo bit kar močne bolečine, tako da kr k zdravniku. MOja Ajda je ravno danes končala z jemanjem AB Hiconcila, ker je imela vneto uho, je prejšnji ponedljek ponoči več prejokala kot prespala. Bogica mala user posted image .

Glede Trojan, jsz sem bolj za dopoldansko varianto, ker moramo ob treh že po ta veliko princesko v vrtec.

Koliko pa nas bo sploh prišlo?

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 349
14.9.2009 11:35:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonja
Koliko pa nas bo sploh prišlo?

Za ta dan je glasovalo 8 mamic ... jaz upam, da bo še kakšna več. Uro pa predlagam ob 10:30 recimo.

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......