lonja
|
Daaaan, moji dve bejbi spta (aleluja !), oči dela na hišici, jaz pa imam minutko ali dve, da mal poklepetam. Tud naša Manca raste kot za stavo, manekenske mere pri 9 mesecih, so 72 cm in 9360g. Papcamo že skoraj vse, pa tudi dojimo se še presneto radi. Ponoči zelo rada prebuja mamico in hoče joškico približno 4x na noč. Upam, da jo mine do novembra, ko bom morala nazaj v službo . Glede Trojan, sem seveda za, čeprav imam pomislek. Nimam pojma, res ne, kam se bomo dale tam. Plazenje po tleh tam namreč ne pride v poštev, v naročju pa vsaj naša Manca ne zdrži prav dolgo. Da bi rezervirale celo sobo tam se po mojem ne da . A res ne poznamo nobene druge lokacije, da bi bila približno na pol poti vsem, Štajerkam, Ljubljančankam? A res vztrajate na Trojanah? No, nočem bit ''špilferderbar'', a fajn bi blo, da bi se kolkor tolko dobro počutili vsi. Čebeli zate, objemi Dorotejo, ji daj lupčka. ČAs celi rane in tudi ona bo kmalu starejšpa sestrica, prej ali slej . Otika, tc, tc,tc, tud ti nas ne spravljaj v napetost, OK . A bo od Nežke sestrica Jerca? Kofi, kake kosmiče to ti kupiš ? Aja, jaz vedeževalskih sposobnosti žal nimam. Želim pa ti, da se ti želeno prav kmalu uresniči . Zverinca, kje se pa ti potepaš? Še vedno na morju ? Nisem uspela vas skoz sledit, a daje katera svojem že ta pravo mleko? A ga mešate z vodo? Grem. Še mal pomagat počivat mojim bejbam.
|