Ana Luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 ana luna..ne se sekirat...kot je otika rekla...svi so različni. naš tai je tudi bolj fizično napreden, kot pa ostalo. ok, zdaj čeblja, pa pomaha pa-pa, pa neki zlogi mu ratujejo, da bi pa zdaj prav govoril mama, ata, dedi, pa še nee... medtem ko so o tem že tu pisale, pred mesci. Vem pa, da če bi imel starejšega bratca ali sestrico, bi bil bolj zgovoren. Tako to pač je. Je bolj suhec in je bil bolj zaradi tega v fizičnem razvoju zelo hiter...hitro sam vsedel, se vstal, da se o plazenju ne pogovarjam, šibal že pred 3 mesci. govorni razvoj pa me je le vprašala..ker tam tudi niso vedno vsi razpoloženi za govor. včasih je tai tudi tiho, včasih pa se lepo pogovarja z igračami.... njemu je zdravnica zdaj pri 9.mescih gledala razvoj, pincetni, vstat, sedet, prijem, iz roke v roko, obračanje za zvoki itd... no, to nam nekak gre ... kar se pa knjigic tiče..jaz mu bolj pojem pesmice...ima pa eno knjigico (tisto pojočo), tisto pa sam lista (no, obrača v vsme smeri, da se listi obračajo) in se smeji pesmicam. je ap tak, da ne more bit nekaj pri miru...se mora kar nekaj dogajat. da sem jaz na pijači, on pa v vozičku ali mojem naročju...ma no way..se še ni zgodilo..vse se mora premikat..da se slučajno svet ne zaustavi. no, tudi pri nas obstaja bojazen, da se svet ne ustavi. vse se mora premikat ... saj si že dolgo nazaj se mi zdi napisala, da je bolj lenčina, se mio zdi... saj bo.. mah, puzal sicer res ni, amapk cajti, ko je bil lenčina, so pa res minili, skos se mora nekaj dogajat .... kar se pa tiče joka pri drugih...bodi vesela, da je tak...tai je bil bolj tak jokica. pri znanih ljudeh ok, včasih pa pri babi in dediju, ki ju je videl 'le' na 14 dni, pa v jok, pa take...to pa ni prijetno, verjemi...zdaj je že boljše. ampak če joka, je to samo znak, da je čustveno razvit. ne vem no, mogoče so pa res eni dobrovoljčki ... naš na primer ... IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ojej, Ana Luna ... enmajčkeno manj se sekirej in 'go with the flow' ... eni ene stvari prej eni kasnej ... eni so dobrovoljčki in jih ni nič strah, eni so samo na mamice priklenjeni ... čist od otroka dotraka odvisno. Če bi bilo kaj zelo narobe, bi te že v P opozorili. ah sej vem, Otika, maš prav. spet sem čist preveč kritična. se moram mal skulirat! sinetu delam krivico, I know ... go with flow, analuna ...
|