Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 8.9.2009 8:05:29
|
|
|
|
5ra_28
|
jutro... čeveljčki...šele ko bo shodil copatki..za doma je bil vedno bos, d amu ni drselo in ker je bilo toplo, zadnje čase, ko pa je mal hladneje pa ima zoknčke z bremzicami ali pa kar celo gumo spodaj. Je najbolj komot, naj mu nogica prosto raste še zaenkrat. hrana..je vse, redkokatero stavr še zmiksam zobki...še vedno le 2 petrusha..čestitke.. vedno več vas je lanskij decembrčk nosečih..kapo dol. jaz pa sem v soboto jedla trojanske krofe in se mi nič ne luštajo...
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 8.9.2009 8:09:20
|
|
|
|
tasa.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: YOZIKA Sanja svinja kukuruz.... al kako gre že to...?? Tako nekako ja ... tut jaz sanjam te sanje Še ena, ki sanja te sanje. Čeprav je dons ful lepo spala, se je ob pol štirih zbudila in potem ob pol šestih, zgleda, da že ve, kdaj gre fotr na šiht in se lahko pride k mamici mal pockrklat in zdaj še zmeraj spi.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 8.9.2009 8:12:30
|
|
|
|
tasa.m
|
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha Pa še nekaj sem pozabila napisat .................. midva sva z mojim pridno , no in test je danes že 2-krat pokazal . Sva z mojim tako zelo, zelo vesela . Čestitke
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 8.9.2009 9:32:43
|
|
|
|
čebeli
|
petruscha, čestitam!! Super, da vama je ratalo, ko sta si to res že želela! Kdaj maš pa zdej rok? Da vidim če ti bom lohk porodno šparala.. Zobka sta tut pr nas sam 2... Hrane nikol nisem smela miksat, ker jo jo drgač ven pljuvala...moram vse z vilicami pretlačit, meska pa sam na male koščke narežem. Ne mara mi tudi nobene pripravljene kupljene hrane (smo imeli na morju kr krizo- sm skos kuhala ) Najraje pa je krompir z brokolijem, dokler ni odkrila kaj jeva midva z . Npr. kumarice v omaki in pire krompir mi zmaže 2 njeni porciji in še iz mojega krožnika ji moram pol dodat... Aja, jogurtov pa skutk mi ne mara, edino če je breskav poje ene 3 žličke. Hm, grozdje pa je samo, če si ga lahko sama maši v usta . Je pa tudi precej zaprta. Sem ugotovila da zato, ker čist premalo pije. Mi ni hotela nobene tekočine pogoltnit, dokler nisem odkrila kompot iz suhih sliv...tega ima res rada, najraje po kozarcu.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 8.9.2009 9:59:18
|
|
|
|
gemina
|
A lohka jes tut pridem s tamalim na krof??????? Namreč, na prvem srečanju me ni bilo !!!! LP
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 8.9.2009 10:03:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gemina A lohka jes tut pridem s tamalim na krof??????? Namreč, na prvem srečanju me ni bilo !!!! LP Kdaj je pa bilo prvo srečanje? A sem kaj zamudila? Itak, da pridi, saj bo to ja srečanje Božičkovih pomagačev 2008
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 8.9.2009 10:38:04
|
|
|
|
gemina
|
Se mi zdi, da so ga mele punce v Mariboru....Smo bli ravno na dopustu.... A še gre katera kej na morje???? Jz bi še šla, pa je vreme bolj tak tak....burja pa to....pol pa ni fajn v baldahinu sedet , pa se prelagat sem pa tja...tak da čekiram vreme in čakam, da neha pihat....baje bo za vikend že bolš:... LP
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 8.9.2009 14:38:08
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Alo, punce ... malo pomoči : http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=NBKLF_af40070e Evo, poklikano. Kolk bi blo fajn če bi si lahko kar takole izbiral hišico, pa lokacijo...seveda ne glede na ceno Drugače pa petruscha, čestitam , sem kar mal fouš ; lepo bi bilo spet doživljati tistih 9 mesecev . Mene je nekaj časa vleklo da bi imela tudi kar še tretjega, ampak sem si rekla da moram najprej mal sebe poštimat. Ker sem skoraj vedno sama za obadva , so moji hobiji čist na stranskem tiru, to pa seveda prinese tudi posledice. Morda čez nekaj let pa le . Punce, glede Nex-ta - katero št. bi ve naročile če ima mulček 76 cm in 11 kg ? A 12-18 ali raje 9-12 ?
< Sporočilo je popravil abi -- 8.9.2009 14:39:25 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 8.9.2009 15:36:00
|
|
|
|
abi
|
evo, naš Gašper je ravnokar oddremal svoj pop. spanec, zdaj pa k njegovem trenutno najljubšem opravilu - vrtenju računalniškega stola upam da se kaj vidi ker je slikan iz tf.
< Sporočilo je popravil abi -- 8.9.2009 15:37:47 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 8.9.2009 17:54:45
|
|
|
|
arupnik3
|
oo abi itak da se vidi smo meli P in naša punca ima 9100g in 73cm zdaj je malo bolše volje saj je bila baje viroza se tut že smeje dons pa lepo je pa veliko pije pa driske nima več sm kr bolše volje
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 8.9.2009 18:41:58
|
|
|
|
5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Alo, punce ... malo pomoči : http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=NBKLF_af40070e sem že!! Pa ravno letos sva kupila stanovanje in se preselila... Arupnik..super za tamalo abi...glede številk..če primerjam Taia, ki ima 71 cm (na pregledu, na mojem metru pa 74....tu zdaj neki ne štima ) in le 8 kg-mčkov , pa ima številke 74, še celo nekatere 68 so mu prav (jih ne kupujem, le nosi jih še), potem bi jaz kupila 9-12. Katere številke pa mu zdaj pri nas kupuješ??? 80 ali že 86??? dejstvo je, da malčki še v tem času pač hitro rastejo in ne moremo računat na neko dolgo odbodje nošenja (no, razen Tai dela rekorde, fuuuul dolgo nosi neke cotke). Če kupuješ jesenkso kolekcijo, naroči manjšo številko, če pa res debelo, pa večjo, ker odvisno je, kdaj bi rada da to nosi. Od septembra do marca itak ne bo mogel verjetno imet. Pa lahko je otrok z 11 kg 'bajsek', lahko pa je čisto normalen na videz. In če je slednje, je boljše manjša številka. No, moje mnjenje pač.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 8.9.2009 18:47:36
|
|
|
|
arupnik3
|
a mi lohk ena da od nexta link ka sm se čist zgubla
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 8.9.2009 18:48:21
|
|
|
|
5ra_28
|
abi..še nekaj...9-12 je itak to obdobje zdaj in ki bo sledilo, torej jesen. Če boš kupovala takšne, jesenke cotke, čeprav je novemer in deceember že itak zima, bo mu bilo verjetno prav 9-12. Ker od 12-18 je praktično od dec. do januarja...če je nekako po standardih rasti. Jaz sem Taiu kupila zdaj pižamico od 6-9 mescev, pa je že preko 9 star. Pa jo bo še komot imel kar nekaj časa. Aja, še to...jaz vse cotke sušim v sušilcu in opažam, d ami gredo cotke kar skupaj!!! Tako da jaz moram to upoštevat. Ok, razen če bi jaknco ali bundico kupila, potem ne, ker je tudi ne bom sušila v sušilcu. Pa bundica mu tudi ne sme biti prevelika, potem otroku ni tako toplo. Ali ima Next možnost da zamenjaš in vrneš za drugo številko??? naj ena pripopa link od Next gor...
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 8.9.2009 18:48:50
|
|
|
|
5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 a mi lohk ena da od nexta link ka sm se čist zgubla hihihi, sem ravno to prosila..
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 8.9.2009 19:22:52
|
|
|
|
arupnik3
|
ups pa res hihihihi
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 8.9.2009 21:01:18
|
|
|
|
nadya
|
Ojla Evo nas z morja. Je blo full luštno, Lovro se je vsak dan kopal v morju, tudi hladna voda ga ni motila . Vreme je blo super, edino zadnje dni je pihalo. Hrana: Lovro zjutraj spije flašo AM, potem okoli 11:00 je kakšna skutica ali pa jogurt s sadjem, okoli 14:00 kosilo (zelenjava, meso, riž, testenine...), 17:00 spet kakšno sadje, 19:00 Hippova kašica s piškoti (ali pa z vanilijo, čokolado) in kmalu za tem še flaša mleka pol pa spat. Ponoči se še enkrat zbudi in zahteva mleko, in to je to. Petruscha: čestitke za Trojane: meni načeloma odgovarjata oba datuma, tko da ko boste rekle......
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 8.9.2009 21:03:14
|
|
|
|
nadya
|
Aha, sem pozabla še nekej vprašat A vaši tudi že kej trmo zganjajo? Naš je ratal pravi lump, če mu kej ne paše se začne kar nazaj metat pa tult. Pol ko vid da ne pali se pa smejat začne
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 9.9.2009 7:49:57
|
|
|
|
arupnik3
|
patkapatatka HVALA tut jst sm izpolnila anketo drgač je pa tamala spala celo noč kr skačem od veselja
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 9.9.2009 8:06:53
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadya Aha, sem pozabla še nekej vprašat A vaši tudi že kej trmo zganjajo? Naš je ratal pravi lump, če mu kej ne paše se začne kar nazaj metat pa tult. Pol ko vid da ne pali se pa smejat začne Oja, ja trmica je že na pohodu. Ravno včeraj med pisanjem posta sem pila Red bull in mali je očitno nafokusiral tisto pločevinko. Na vsak način jo je hotel imeti in konec. Mu pustim da jo prime on hoče piti Jaz : "Ne,ne, dojenčki ne pijejo Red bull-a. " Bil je tak užaljen jok, da se ga je slišalo do sosedov. Ni, kaj začelo se je in se bo najbrž tudi stopnjevalo. Glede št. pa naš zdaj nosi npr. HM bodi št. 80 in mu je ravno prav nič na komot, tako da bom pri Next-u iz preventive kar vzela 12-18. Če bo pa preveliko bo pa sušilec pomagal.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 9.9.2009 8:28:49
|
|
|
|
arupnik3
|
vem da je že blo govora o tem vendar se opravičujem ampak me zanima kolk dolh čakaš na paket od nexta????
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del 9.9.2009 8:40:37
|
|
|
|
tasa.m
|
Trma; že kar nekaj časa, če ji kakšno stvar dam v roko, da malo pogleda, in potem hočem to stvar vzeti, začne tako kričati. Pa zvečer, ko jo dam v svojo pojsteljico, se pa ful nazaj meče, pa nič ji ni prav, ji dam pujsa (igračka za spanje), pa ga na drug konc vrže .
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?