blaža
|
Da še jaz kej pokomentiram. meni bi se zmešalo, da sem skozi doma. Bi pa delala po 4 ure z veliiikim veseljem, če bi si to lahko privoščli. Pa ne na ta način, da bi moj mož delal cel dan, jaz pa doma. jaz bi si želela, da mož pride vsaj do 16 domov, da smo lahko pol skupaj. Skratka, fajn bi mi blo, da delam po 4 ure in moj može, da pride čim prej domov, pa da fajn zasluživa. sanjam ne? sploh si pa ne moreva tega privoščit, se pa vseeno ne pritožujem, saj moj konča že ob 14.30. da bi pa on delal še kako popoldansko obrt, al pa še en šiht, da sem lahko jaz doma, pa niti pod razno. Sem enkrat rekla, da raje da ulice pometa, kot pa da ga ni cel dan. J***š ti denar, če ga pa ne bi blo. No kot sem rekla, pa doma ne bi bila. ne zdi se mi pa nič narobe, če si katera to želi, še sploh, če je več otrok. no pa tudi če je samo eden, če imajo to možnost in jim psiha to dopuša. meni bi se dva dneva sem doma, pa ta prvi mi je super, tako, da si malo pospravim, drugi dan mi se pa že rola. ( govorim, ko sem fraj in so otroci v vrtcu, mož pa dela, ne ko smo vsi skupaj )