HuAnita
|
ga. Novakova --- lej, pri nas je tako, da če sva hotela biti na svojem, sva morala - poleg tega, da sva zeljo rews dobila zastonj - ogroooomno vložiti v zadevo (kredit ne bom napisala koliko in za koliko let ), že tu je keč, da morava oba delati Gina, se strinjam in verjamem, da si malo prekuprjena, tudi jaz sem, ampak verjetmi, da bi ti ene 2,3 meseci počitka prišli prav, potem pa bi tvoje telo organsko nazaj zahtevalo delo... Lahko rečem le - vsaka čast, da si lahko doma, da vam znese, o tem, da si pa vsak trenutek družini na voljo, pa ne bi pisala v takem tonu, ker potem lahko me - ki pač ne moremo biti ves dan doma, otrok dati v vrtec, iti v šport, pisati literature, poskrbeti zase in urejati dom - dobimo občutek, kot da smo krive, da nismo z deco.... Ker praktično naš dan potem poteka približno enako - deca so v vrtcih, ene pač delajo, druge ne, popoldneve pa jih itak potem namenimo družini Skratka rada bi poudarila, da pač nekatere ženske ne morejo biti doma, ker družina niti pod razno ne bi preživela - pa HB ne govorim o sebi - ampak o ljudeh, ki so vredni manj kot stečajna masa, jih nekaj poznam osebno ----
|