|
RE: Samo mama, žena in gospodinja 7.8.2009 13:53:14
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Gina, se strinjam in verjamem, da si malo prekuprjena, tudi jaz sem, ampak verjetmi, da bi ti ene 2,3 meseci počitka prišli prav, potem pa bi tvoje telo organsko nazaj zahtevalo delo... Si hotela reči 2-3 leta. Ker ta hip sem že en cel mesec doma, pa sem še kar tako strašansko utrujena, da spim vsak dan po 10 ur in še ni dovolj. Saj je toliko dela okrog hiše in za vse nazaj, kar čez leto ne morem porihtat, da delam krepko več kot 8ur na dan samo te reči - pa sem na dopustu. Čez leto je enostavno vsega preveč. IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Čeprav me ob tem kar zmrazi, da mi enkrat služba ne bi bila tako fajna. IN seveda tu ne gre za to, da služba ne bi bila fajna, napisala sem da služba ni več to, kar je bila, pa strašno rada delam kar delam. Težava je v tem, da ko leta dolgo garaš ko butel v službi in doma, nekega dne ugotoviš, da enostavno ne zmoreš in da bi rad malo miru, vsaj kako urco na dan. ..matr da si to želim iz dna srca. Torej če bi kaj pustila, ne bi doma, ker doma mi je prijetno, fajn, uživam, četudi je ogromno dela tako z otroki kot z bajto, ki ni porihtana, pa seveda mojim velikim hobijem vrtom. Več mi je to kot služba. Enostavno gre samo za to, da se to dvoje ne da usklajevat (na dolgi rok!!), ne da bi pregorel.
|
|
|