|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
7.8.2009 12:12:08   
miska73
Žižet pa ti si tole orng zalaufala... svaka čast.
Jst bom pa raje kak kafe v senčki. user posted image

BibaBond a pol ti nabiraš pingote za hude čase.
Men se pa kr vredu zdi, da te je dal v nov postopek.
Ker tole s pingoti, ki jih je treba potrošit, zna trajat ohoho dolgo, če ti začne tkole telo ga po svoje svirat.
To je fino pri Rešu, k je sam svoj gazda, pa lahko potem take poteze vleče, če se mu zdi to boljše.

Lana meni je pa moja osebna brez problema napisala Buscopan. Sicer pa sej imaš v torek (če se ne motim) že pregled pri svoji G, pa ti bo ona dala recept.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 226
7.8.2009 12:45:06   
Rakica_80
Uuuu ste se naklepetaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ja ja, sej je bil že cajtuser posted image
Anonimna,ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana70......nič panike, baje je to vse normalnouser posted image ti pa kr naprej čopaj,user posted image
Lepo, da nimaš več slabostiuser posted image UŽIVAJ,pa se čujemo kej v kratkemuser posted image
Leeeeeep dan vsem, šibam kej naredituser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 227
7.8.2009 15:25:12   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lana meni je pa moja osebna brez problema napisala Buscopan. Sicer pa sej imaš v torek (če se ne motim) že pregled pri svoji G, pa ti bo ona dala recept.

ja, itak,.....ma sem prebrala, da je baje celo brez recepta.....ne vem, kaj paničarim, bom šla kupit ne....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 228
7.8.2009 20:01:37   
Zvezdica
Dan...

mam tolk slabo vest k se nič ne javim, berem redno..no kokr znese, ker tale mali user posted image je pravi user posted image .

mal poročam : patrik je star 6 m, tehta 8490, dolg 71,5, ima 5 zob, je gosto hrano, PUZA na vseh 4ih, sicer šele začel in ko ubriše, je cel cirkus. nor je na kužke, skoz se smeji in je pravi mali cuker.
Liam ej že velik, ravnokar praznoval RD, zdaj uživa pr babici.

Mami pridno zgublja KG, ima sam še 13 user posted image user posted image user posted image ampak počas bo že. In ja, imela bi še enga dojenčka, ampak o tem ko bo čas.

Vsem en lep pozdravček, pesti itak skoz stiskam, pa mislim na vas.

Gigi mismis in reby, imate ZS.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 7.8.2009 20:02:16 >

i belive i can fly....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 229
7.8.2009 20:04:54   
Zvezdica
in seveda še slikici mojih dveh fantovuser posted image

ta velik frajer

user posted image

tamal frajer

user posted image

in zadovoljstvo po hrani

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 230
7.8.2009 20:22:21   
Fargesia
ena beseda...LEPOTCA!!!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 231
7.8.2009 20:39:07   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hvala fargi user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 232
7.8.2009 20:55:20   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Se čist strinjam s Fargi, za stopit sta user posted image
Sem že odgovorila user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 233
7.8.2009 22:01:13   
pikovit
Punce moje en lep pozdrav.Mislim na vas.Lupčka vsem user posted image

Reby a ti se še v enem kosu user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 234
8.8.2009 0:03:54   
Rakica_80
Zvezdica.....kaj naj rečem....tipčki in pol...pa še večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana70..ne paničariuser posted image user posted image user posted image user posted image
Fargi, supeeer kmalu pošta, do takrat pa uživaj maksimalnoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Raby zlata, dnevi tečejo kot nori,......še jaz sem na trnihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo, kmalu boš zibalaaaa, juhuuuuuuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 235
8.8.2009 6:16:46   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 236
8.8.2009 7:55:12   
mismis
Dobro jutro, sem vas prišla malo pogledati, preden letim v trgovino.

Zvezdica, mala dva sta full cotkana, Liam pa je ža pravi frajer user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 237
8.8.2009 8:03:01   
loremi
Dobro jutro,

jst tud grem zdej v trgovino, pa potem mal zelenjave pobrat na vrt, pa kak kofi pade na balkončku, pa bo.

Lep dn želim vsem! Pri nas je še megleno juzro, ampak upam, da se hitro zbistri.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 238
8.8.2009 8:15:28   
lana70
jutrooooo....

o zvezdica, kakšna frajerja imaš!!! Cute!! Ta večji je pa pravi pozer!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 239
8.8.2009 8:16:20   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Lana70..ne paničariuser posted image [image]

ja, sej zdej ne paničarm, ku sm čist ok....user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 240
8.8.2009 8:22:36   
biba007
Evo jo, smetanco. Pa zgleda tudi bolj čokoladno kot kavno, ekselente, draga Rebika.

Loremi, kako si danes? Glavoboli bolje? Se mi zdi, da je vsaj takole, zjutraj, pritisk zadnje dni res nekam za posrat, še mene mal zvija, pa nimam migren... A, pa vidim, da imate še meglo? Od hudiča!

Žižetka, endometrij smo uspeli spraviti na max 6,5, skratka ništa.... Glede teka pa takole: čeprav me prevzema naklonjenost do tvojih variant dvojnega poskoka, je ideja rahlo bolj dostojanstvena (beri, primerna za zrele dame - čeprav potem itak ugotoviš, da je vse v etitjudu...vsaj tako si ponavljam, ko se v povsem neprimernih bikinkah, dosti premajhnih za moj čut sramežjivosti, odmajem v javnost). Torej, dvojno leti predvsem na štetje - šteješ vedno samo korake ene noge, nekaj takega kot leva, desna, leva, desna sta po tem štetju 2 koraka. Alora, sem zakoplicirala, a?

Goldy, helou, kako si, dekletce drago?

Zvezdočka, imate pa pri vas cortleuser posted image

Ratatujček moj zlati, jap, ata ima svoje metode. Bi se tudi meni fajn zdelo, da je tako samoiniciativen, če ne bi imela občutka, da me vsakič sproti pozabi...in spoznava na novo...in to navkljub mojim čudnim gatkam in spiliranemu troskoku na mizouser posted image . Madona, mogoče bi pa kazalo nekaj več naredit na moji karizmi? Kakšen PR tečaj osebnega marketinga al kaj podobnega?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 241
8.8.2009 8:25:09   
Zvezdica
Dobro jutro, sem vas prišla malo pogledati, preden letim v trgovino.

jast tud moram, pa se mi ne dauser posted image

Jutro drugače.

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 242
8.8.2009 8:40:20   
miska73
Jutro babuške.
Grem jst tudi na teraso eno kafe spit.

Zvezdi tvoja dva sta prava frajerja in seveda velika cukra. A Patrik ima pa pri 6 mescih že tolk zobekov. Pa kam se temu fantu tak mudi. Poljubčke obema.
A kilogramčki pa se nočjo skinat. Se boš ti tudi priključila naši Žižet pri rekreaciji?

BibaBond mogoče pa moraš kaj več naredit na pogledih in nasmehih. Kar mišmiša vpraši kak se to dela.

Pikovitka pa kje si mi ti? Kaj dogaja?

Lana si kej bolje? Si nabavla buscopan?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 243
8.8.2009 8:42:42   
Reby
Vidim, da ste že pridne. Jaz ravno s sprehoda po Barju, je še prav luštn zjutri, ko je še megla, sonček pa malo kuka ven, no zdej je že prav ornk "zahajcu" :)
Moj možek pridno že od zjutraj v beležu, potem pa naju tut čaka trgovina in zaslužena kavica.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 244
8.8.2009 8:46:53   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lana si kej bolje? Si nabavla buscopan?

pravkar me je moj klical iz lekarne, da je samo na recept...ok, bom pa svojo G v torek prosila za recept....itak sem trenutno ok...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 245
8.8.2009 9:01:42   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: biba007Loremi, kako si danes? Glavoboli bolje? Se mi zdi, da je vsaj takole, zjutraj, pritisk zadnje dni res nekam za posrat, še mene mal zvija, pa nimam migren... A, pa vidim, da imate še meglo? Od hudiča!

Ojla, ma še kr ne popusti, danes je vsej zaenkrat še tako, da še lahko kolkortolk funkcioniram, ampak pritisk notri imam stalno, in boli. Hvalabogu, je zaenkrat vsej to, da še ne prehaja v hujše stanje. Ja, megla se je pa zdej že precej razkadila, še mal, pa bo šla, za danes, jutri sem pa kr 100%, da bo spet tu zjutraj, je pa še zelo frišno, jst sem itak zmrznjene sorte, se moram it še mal pogret na sočnka.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 246
8.8.2009 9:04:14   
gigi1
Ahoj pupike

Pri nas pa danes ni bilo megle user posted image  user posted image  user posted image

Sem pogruntala, da je moj domet 2min laufanja. Sem štartala s 3min, pol pa 3x2 min in sem prelaufala isto minutažo kot včeraj user posted image . Vsaj stagnacije ni bilo. Me je pa po desni prehitela mamca cca 60 let in si lahko mislite kolk mi je bilo fino user posted image

BibaBond te mikajo moji dvoskoki? Uporabi pri Rešu, sigurno se te bo zapomnil za vse večne čase user posted image  user posted image  user posted image

Hvala za razlago. Tvoj dvojni korak se veliko bolj dostojanstveno sliši user posted image

Za endometrij...si probala z malinami in krvomočnico? Estrofem ti je dal? Pa en ciklus prej progesteron?

Podganca sej prav, da si v senčki. Se za nosečko spodobi izležavanje user posted image  user posted image

Zvezdi kolk sta lušna. Pa Patrik se je čist spremenil. Ga sploh ne bi spoznala. Samo še 13 viška user posted image  user posted image  user posted image . Še malo pa boš na stari kilaži user posted image

Loremi kako glava?

Reby hvala za kofico. Kako si danes?

Lana se mi je zdelo, da ne bo šlo brez recepta. HB, da te sedaj nič ne šraufa. Slabosti?

Goldyika helou user posted image . Kako ste?

Pikovit a ti za vikend domov hodiš, ostali pa na morje? user posted image  Važno, da uživaš user posted image

Mišmiš, Reby, Zvezdi imate ZSje

Lepo soboto vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 247
8.8.2009 9:04:47   
miklarom
jutro!!!!!!!!!!!!user posted image

zvezdica - tale dva tvoja falotka sta pa prav luštna, ta večji je že pravi maneken in osvajalec deklicuser posted image

Lana70 - jaz imam celo škatlico Buscopana, samo ena tabletka manjka, k sem jih med postopkom dobila, k so me neke bolečine matrale in so misli da je žolč pa ni bil. Samo ne vem kako bi ti jih dala oz. dostavila, ker ti jih rade volje dam

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 248
8.8.2009 9:47:48   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Ahoj pupike
Pri nas pa danes ni bilo megle user posted image  user posted image  user posted image
Sem pogruntala, da je moj domet 2min laufanja. Sem štartala s 3min, pol pa 3x2 min in sem prelaufala isto minutažo kot včeraj user posted image . Vsaj stagnacije ni bilo. Me je pa po desni prehitela mamca cca 60 let in si lahko mislite kolk mi je bilo fino user posted image

Loremi kako glava?
Pozdravljena, sem že glih gor napisala, ni še dobr, še kar boli in tišči notri, ampak na srečo zaenkrat ostaja na tem, da ne bo spet prešlo v migrenske user posted image . Upam pa, da se tole neha no, za pop***it.
A mamca te je kr po desni prehitevala, ja to ap tud ne gre no. Jaz pravim, važna je volja, ti jo imaš in že tu si zmagala, pa še vztajna si, boš pa še ti po desni prehitevala user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 249
8.8.2009 9:53:51   
gigi1
Loremi upam, da res...enkrat user posted image

Sem potem videla tvoj post. Včeraj sem te spraševala, če so ti kakšne hormonske preiskave naredili? Lahko, da ti res hormoni nagajajo, zato migrene.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?