biba007
|
Evo jo, smetanco. Pa zgleda tudi bolj čokoladno kot kavno, ekselente, draga Rebika. Loremi, kako si danes? Glavoboli bolje? Se mi zdi, da je vsaj takole, zjutraj, pritisk zadnje dni res nekam za posrat, še mene mal zvija, pa nimam migren... A, pa vidim, da imate še meglo? Od hudiča! Žižetka, endometrij smo uspeli spraviti na max 6,5, skratka ništa.... Glede teka pa takole: čeprav me prevzema naklonjenost do tvojih variant dvojnega poskoka, je ideja rahlo bolj dostojanstvena (beri, primerna za zrele dame - čeprav potem itak ugotoviš, da je vse v etitjudu...vsaj tako si ponavljam, ko se v povsem neprimernih bikinkah, dosti premajhnih za moj čut sramežjivosti, odmajem v javnost). Torej, dvojno leti predvsem na štetje - šteješ vedno samo korake ene noge, nekaj takega kot leva, desna, leva, desna sta po tem štetju 2 koraka. Alora, sem zakoplicirala, a? Goldy, helou, kako si, dekletce drago? Zvezdočka, imate pa pri vas cortle Ratatujček moj zlati, jap, ata ima svoje metode. Bi se tudi meni fajn zdelo, da je tako samoiniciativen, če ne bi imela občutka, da me vsakič sproti pozabi...in spoznava na novo...in to navkljub mojim čudnim gatkam in spiliranemu troskoku na mizo . Madona, mogoče bi pa kazalo nekaj več naredit na moji karizmi? Kakšen PR tečaj osebnega marketinga al kaj podobnega?
|