|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
7.8.2009 8:52:21   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj na tale čudoviti petkov dan?

evo jaz delam še cele 4 ure, potem pa švignem domov na balkončka user posted image user posted image

Reby, vse tvoje besede držijo, kot bi bile vklesane v kamen user posted image . Vidim, da smo polno luno preživeli brez kakšnih pretresov.

BibaTolstojBond, ok če imaš nov postopek, kaj pa je s tvojimi pingvini, kdaj pa te dobiš nazaj. Ali ata misli, da v postopku, se ti bo pa endometrij zadebelil?

anonimna, kot ti je že Biba napisala, 13 dni beline je zelo dober znak, najbolje da narediš test, sedaj ti bo že pravilno pokazal. Sicer sem pa jaz dobila v kratkih postopkih user posted image , prvič na 11. dan, drugič pa na 9. dan, s tem da je bil transfer 5. dan po punkciji. Veliko sreče

Žižek, a je bilo 3x3 danes?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 201
7.8.2009 9:15:46   
gigi1
Helou user posted image

Bebiii boš povedala kaj so naumili. Naj bo uspešno user posted image  user posted image user posted image user posted image

Mišmišu zdej pa dost provokacij!user posted image Itak, da je blo 3x3, ampak je blo čist preveč. Staknila sem žulj, kolki me bolijo in tiste mišice ob piščali... V glavnem sem čist razštelana user posted image
Jutri ne bo nobenega napredka. Bom kar v izi user posted image

Anonimna kot rečeno je zelo različno. Upam, da je pri tebi uspešno. Sporoči, če bo plusek user posted image user posted image user posted image

Reby uf je res kalorična user posted image . Kako si srčica?

Skuštranka mislim, da se krvomočnico pije vsak mesec do O. Mislim, da je dovolj, če štartaš z začetkom postopka in piješ do punkcije.

Bibek zdej pa še jaz ne štekamuser posted image  Ti imaš pingote, pa greš v postopek, al kako?

Lana kako si danes? Kej boljš? A skoz kej grickaš?

Lav ju ol user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 202
7.8.2009 9:16:13   
loremi
Dobro jutro,

sem hotla rečt morgen, ker je poletje in npr. v hotelih ob morju slišiš zjutraj samo morgen user posted image .

Peteeeeek, kar pomeni dva dni freeeej user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
evo jaz delam še cele 4 ure, potem pa švignem domov na balkončka user posted image user posted image
Tako se govori!!

Anonimna, kr po testka v lekarno pa za vikend probat doma, potem pa na krvnega, upam, da pokaže pozitivno, 13 dni brez krvavitve je dobe rznak.

Reby, hvala za zgodnjo postrežbo!

Lepo bodite! Jst morm it delat, glih danes so me fajn zasul z delom.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 203
7.8.2009 9:20:51   
Reby
mismis - ja, minilo je brez večjih pretresov, mogoče bo pa prazna luna taprava user posted image
gigi - jaz sem super, ravno prišla s sprehoda po pst, danes se je kr zavlekel na 1,5 ure, pa ne zarad mene, ampak zarad Ajke - dolgo nisva bile in je blo treba vse prešnofat user posted image  Ti pa kar pavziraj, če te boli ali pa samo na krajši sprehod.
bibek - ja, pa še res je user posted image , sam bi blo fajn, da me tud kdaj doma kdo postreže s takšno kavico, pa nč...
anonimna - hitr v lekarno po CB, držimo pesti user posted image
loremi - kako pa si ti kaj? Te še kaj matra?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 204
7.8.2009 9:39:17   
Anonimen
Pozdravljene še enkrat!
Pred 15 min. sem naredila test FS, pa mi je pokazal močni user posted image . Jutri bom naredila še enega,ker kar ne morem verjeti da je res (po skoraj 4 letih neuspehov ). Da bo za ziher pa v pon. še na krvnega.

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
7.8.2009 9:44:11   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Skuštranka mislim, da se krvomočnico pije vsak mesec do O. Mislim, da je dovolj, če štartaš z začetkom postopka in piješ do punkcije.

točno tako, krvomočnico piješ od konca user posted image  do punkcije oz. do ovulacije, do takrat naj bi se endometrij že lepo zadebelil. Mislim, da tudi ni dobro, da jo piješ naprej, ker se lahko endometrij preveč zadebeli, pa se mogoče zarodek ne more vgnezditit.
Če se ne motim, smo že imeli tak primer tukaj gor, ko je Reš prekinil postopek, ker je bil endometrij preveč zadebljen.

Drgač pa Žižek, ko če da te provocira, ako neču ja user posted image user posted image user posted image .
ampak res, sedaj si vzami dva dni na izi, ker je vikend, pa da se ti mišice malo spočijejo, ne pa odnehati, ker prvi teden je najtežji, dokler se telo navadi na novo aktivnost, pa musklfiber, pa kr neki...saj bo, samo vztrajati, potem ko boš pa imela kondicijo, prideva pa s kužonom pote, pa gremo na Šmarno goro

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 206
7.8.2009 9:44:41   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene še enkrat!
Pred 15 min. sem naredila test FS, pa mi je pokazal močni user posted image . Jutri bom naredila še enega,ker kar ne morem verjeti da je res (po skoraj 4 letih neuspehov ). Da bo za ziher pa v pon. še na krvnega.

Bravo, čestitike user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 207
7.8.2009 9:44:59   
Reby

Pozdravljene še enkrat!

Čestitke, to pa je lepa novička user posted image  user posted image  user posted image  Javi, kako boš zrihtala v ponedeljek na krvnem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 208
7.8.2009 9:52:51   
miklarom
Anonimen - čestitkeuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 209
7.8.2009 9:54:10   
gigi1

Pozdravljene še enkrat!

Bravo user posted image  user posted image  user posted image . Čestitam user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
7.8.2009 9:56:57   
gigi1
Miošmiš razumem user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 211
7.8.2009 10:09:38   
loremi
Anonimna, čestitke!

Reby, mene še vedno mučijo glavoboli, tolk trdovratni že niso bili ma dobre pol leta, zanimivo, da ravno ko sem pod dozo injekcij, takrat je pa boljš, vsej migren ni tolk, takrat pa marsikatero drugo zna matrat. Drgač pa - spodej dol vse mirno, tud izcedki so se nekak umiril, krvavela sem do 19. dne po abraziji. Čakam, kdaj bo M zdej, itak je vedno neredna, tko da, čakam.
Petek, mene so pa zasuli z delom, že grem delat user posted image .

Gigi, sam pretiravat ne, od tega ne boš nič imela. Vzemi si zdej par dni "frej", rajš sam kak sprehod, če boš matrala boleče noge, ne bo dobr. Počas, že to, da imaš voljo in si se lotla, je velik, napreduj pa kr lepo počas.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 212
7.8.2009 10:20:42   
vrtnica.m
Še enkrat vam vsem hvala za lepe želje in za dobrodošlico.

Fargesia: papirje od konzilija sem dobila že v juniju (marca sem imela laparoskopijo, potem je moj šel na sperimogram, v maju sva imela razgovor pri moji zdravnici  (dr. Bokal)  in njegovem zdravniku (dr. Drobnič) in so poslali vse dokumente na konzilil). Ko sem dobila dokumente od konzilija sem klicala tja in sem dobila "številko" ter so mi rekli, da ko v avgustu dobim ta user posted image  naj pokličem  (bi lahko že v juliju poklicala vendar so bili takrat dopusti). In sedaj pač čakam te dneve (katerih se ne veselim), da potem pokličem in vidim kako naprej (verjetno si bom šla po inekcije??).

Želim vam vsem lep sončen petek!!! user posted image

Mojca

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Vrtnica, kdaj si pa dobila papirje, če smem vprašat? in DOBRODOŠLA!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 213
7.8.2009 10:23:05   
cukica
Vrtnica m dobrodošla,...
Anonimna iskrene čestitke,...

Gigi1 nič hudega nisi mogla vedeti in to so malenkosti zaradi katerih se ni treba opravičevati,tko je jaz sem se sprijaznila in živim naprej,...

Pa lep pozdrav vsem

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 214
7.8.2009 10:34:26   
Fargesia
sem klicala tja, pa je rekla sestra Tatjana, da me ima na seznamu in da nej računam tam nekje v začetku septembra da me bojo obravnaval...se pravi takrat dobim pošto... zdej pa pakirat...jutri pa na morje!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 215
7.8.2009 10:42:06   
biba007

Bibek zdej pa še jaz ne štekamuser posted image  Ti imaš pingote, pa greš v postopek, al kako?

Žižek, Mišumišu, no, saj ne vem, kaj naj rečem, najbrž sm kao spešluser posted image user posted image user posted image . Jap, pingoinpongo sta v frižiderju, in jap, sem v novem postopku. In jap, ata računa, da bo tokrat endometrij tipitopi, vrag si ga vedi. Saj vem, se sliši, kot da delam multipno zalogo pingvinčkov. Hm, takole, na drugo žogo, mogoče se pa ata pali na moje foliklčke? Ah, najbrž ne, tole bo prej vražja nečimrnost, se bojim...

Sicer pa, Žižetkica, svaka ti čast, 3x3 za tretji dan je zavidanja vredno. Sem šla danes tudi sama laufat, pa sem se spomnila na tvojo levo in desno karizmo in se mimogrede malo pohahljala, thanxuser posted image Sicer pa, evo, tule je še en domač recept, samo zateuser posted image Je super kardio, pa kondicijski, pa še šokiraš telo, ko prideš do platforme. Skratka, super, pa izipizi kot instant polenta. Uvedeš intervale: 30 dvojnih korakov hitre hoje (no, evo, če se hočeš važit, lahko tudi 30 sekund, ampak potem moraš stalno špegat na štoparco, kar pa zna bit kaj nevarno), preideš na 30 počasnega teka, pa 30 šprinta in spet 30 počasnega džoginga. Potem pa jovo na novo.

Anonimna, bravo, vidiš, je delovalo, kdor zna pa znauser posted image . Javi še ponedeljkov rezultat.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 216
7.8.2009 10:57:05   
lana70
anonimna user posted image user posted image

žiži, vsaka čast user posted image , sam ne odnehaj....

jaz bom pa spremenila nick v---glodalico,...drugega ne delam, kot skozi neki glodam in ne boste verjele...ni mi več tako slabo. Me je pa danes ščipalo celo noč sem bila cela panična...ma halo!!! Kdaj lahko odbrzim razbijat po vratih porodnišnice, moram krvavet ali so krči dovolj???

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 217
7.8.2009 11:04:09   
gigi1
Cukica user posted image user posted image

Mikla kako si srce?

Loremi nič bat, saj vem kje so meje user posted image .
A ti dovolj piješ? Probaj se malo več nalivat z vodo. Meni so glavoboli nehali, ko sem začela malo več piti.
Možno je pa res, da ti hormoni nagajajo, če se bolje počutiš, ko si na injekcijah. Kaj pa hormonski izvidi pravijo?

Biba ti si imela pretenek ali predebel endometrij? Malo sem že pobrkala user posted image
Hvala za recept user posted image . Sam zaupaj še čistemu abervezniku kaj za boga je dvojni hitri korak? Dolg za 2 pa še hiter? Tisto hopsa, hopsa dva koraka z eno nogo, pa dva z drugo, ki smo počele kot majhne deklice? user posted image  user posted image  user posted image . Če je to, se v zemljo vgreznem user posted image  user posted image  user posted image . Stara koka pa skaklja kot punčka. Bodo vsi sprehajalci psov mislili, da se mi je čist utrgalo. Že tko sem jih sumnjiva, ko se brez psa sprehajam, pa po tistih kratkih intervalih laufanja diham k dve konjski vpregi skupaj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 218
7.8.2009 11:05:24   
gigi1
Lana a ti niso dali Buscopana? Krči so normalni, ker se vse počasi širi.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 219
7.8.2009 11:06:52   
Goldy
Pozdravljene  borke!!!

cukica - helloo!!!user posted image

mismis - a ti pa kar na 4 ure!! Nobl!!user posted image

biba - vidim, da si se spet mal javila.user posted image

Ostalim, lep pozdrav in držite se!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 220
7.8.2009 11:07:25   
lana70

Lana a ti niso dali Buscopana? Krči so normalni, ker se vse počasi širi.

ejga, ne boš verjela...moja zdravnica, kateri sem prinesla list iz GK LJ, kjer je pisalo dabroston in buscopan, me je odpikala in napisala samo 3 škatle dabrostona...ostalo bo dala ginekologinja!!!! A misliš, da je to normalno? Mislim, ti krči.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 221
7.8.2009 11:10:41   
gigi1
Lana normalno je (saj zato predpišejo Buscopan). Vseeno čimprej skoči do dr. ali G po Buscopan. Jemlješ ga po potrebi največ 3x1 na dan. Meni je moj osebni napisal oba recepta.

Bravo za manj slabosti user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 7.8.2009 11:11:28 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 222
7.8.2009 12:01:03   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Anonimna, tele menstruacije po IVF so precej nezgovorne, ene prej, druge kasneje. Po moje ti osebne izkušnje tukaj ne bodo prav dosti pomagale, ker so čisto odvisne od posameznice. Ampak trinajst dni beline se, takole na splošno, sliši zelo dobro, in to ne glede na to, po koliko dneh si imela transfer. Kaj pa, če bi ti takole, hopla, do lekarne po en CB? Da navdušiš tetke z RR?

Se podpišem pod tole.

Rebika, hvala za kofi. A se meni samo zdi, a se njihova kalorična vrednost res veča s tvojim lepim bušijem? Smetanca, pa kakav, no, pa moja pokvarjena fantazija si je namislila še malo sladoleda. Ah, vidim, it's just meuser posted image

user posted image user posted image pa veš da je menda res.

Drgač pa vidim da je naš Tolstoj res na polno spet nazaj... user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 223
7.8.2009 12:04:30   
miska73

Pozdravljene še enkrat!

A vidim, da si že šla. Pridna. Take mamo rade.
A pravš da sta močni črtici... pol pa ni več dileme... bejba NOSEČA SI user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 224
7.8.2009 12:10:54   
loremi
Loremi nič bat, saj vem kje so meje user posted image .
A ti dovolj piješ? Probaj se malo več nalivat z vodo. Meni so glavoboli nehali, ko sem začela malo več piti.
Možno je pa res, da ti hormoni nagajajo, če se bolje počutiš, ko si na injekcijah. Kaj pa hormonski izvidi pravijo?

Pijem, hm, približno od 1l do 1,5l na dan, pozim ne pridem to tolk, poleti pa kar, večkrat tud do 2l. hormonski izvidi, pa, sej vem, da me je lahko sram, ampak a veš da nimam pojma, kri za hormonske preiskave sem dala že dolgo nazaj, zdej jo dajem sam še za kontrolo SPB, za estradiol, ko mam zamrznjenčke in zdej ko sem mogla dajat za beto, hormonskih preiskav pa že dolgo nismo delali, ampak ko smo, je bla pa menda slika slaba, kaj to pomen, ne vem.
Bom pa poskusla še več pit. Hvala.

Lana, Boscopan se dobi tudi brez recepta in dokler ga ne dobiš na recept, ga pa kupi in kar pridno jemat. Pa .... dober tek, to vse spada zraven user posted image .

Ah, sem pozabla nekaj dodat, ma sem tko jezna, moje japonkice so se mi strgale, take fajn čeveljce, tko fajn za nosit, jooj upam da se bo dalo to popravit. Eh, vse se zgodi.

< Sporočilo je popravil loremi -- 7.8.2009 12:12:36 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?