biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bibek zdej pa še jaz ne štekam Ti imaš pingote, pa greš v postopek, al kako? Žižek, Mišumišu, no, saj ne vem, kaj naj rečem, najbrž sm kao spešl . Jap, pingoinpongo sta v frižiderju, in jap, sem v novem postopku. In jap, ata računa, da bo tokrat endometrij tipitopi, vrag si ga vedi. Saj vem, se sliši, kot da delam multipno zalogo pingvinčkov. Hm, takole, na drugo žogo, mogoče se pa ata pali na moje foliklčke? Ah, najbrž ne, tole bo prej vražja nečimrnost, se bojim... Sicer pa, Žižetkica, svaka ti čast, 3x3 za tretji dan je zavidanja vredno. Sem šla danes tudi sama laufat, pa sem se spomnila na tvojo levo in desno karizmo in se mimogrede malo pohahljala, thanx Sicer pa, evo, tule je še en domač recept, samo zate Je super kardio, pa kondicijski, pa še šokiraš telo, ko prideš do platforme. Skratka, super, pa izipizi kot instant polenta. Uvedeš intervale: 30 dvojnih korakov hitre hoje (no, evo, če se hočeš važit, lahko tudi 30 sekund, ampak potem moraš stalno špegat na štoparco, kar pa zna bit kaj nevarno), preideš na 30 počasnega teka, pa 30 šprinta in spet 30 počasnega džoginga. Potem pa jovo na novo. Anonimna, bravo, vidiš, je delovalo, kdor zna pa zna . Javi še ponedeljkov rezultat.
|