|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
9.8.2009 23:50:28   
pikovit
Čer punce user posted image

evo mene iz SZ dela Slovenije-Kobarid.Smo preživeli čudovit vikend.
Sem prišla mal pokukat kaj je novega in čakam na Reby,pa nič user posted image .Pri nas vse po starem,nič novega.
Jutri grem v Zagreb na U2 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,potem pa v torek z možekom za 14 dni na morje.Končno skupaj na morjuuser posted image .Prej sem sama bluzila po morju.Se ne bom nič pritoževalauser posted image ,sem se imela fino.

Punce moje imejte se lepo in uživajte 100 na uro

Lupčka vseeeeeemmmmm

čauuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 276
9.8.2009 23:52:31   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

user posted image

še jaz bi dodala nekaj za lušte!user posted image

O soncek.d kolk sta luštni punci,pa veliki tudi že.Ja čas gre hitro user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 277
10.8.2009 5:52:45   
Reby
Dobro jutro!
Jp Pikovitek - še nč novga user posted image  Ti pa takale uživancija, saj je prav, ti privoščim. Uživaj še namesto nas.

user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 278
10.8.2009 7:35:18   
loremi
dobro jutro,

uuuuuu Reby, spet fajn smetkanasta kavica, mmmm bi jo kr snela user posted image .

n74, sem te imela v mislih, kaj se sedaj dogaja, po začetnem pesimizmu dr.D.-ja, jooooj jaz vseeno še upam na srčka! Drži se!

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 279
10.8.2009 8:15:51   
biba007
Dobro jutro, pupike moje drage user posted image Naj bo tole en super dan.

Rebiček, kdaj imaš ti že rok? Mislim, uradno, tisto s polno luno/mlajem že vem ;-D

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 280
10.8.2009 8:18:45   
lana70
jutroooo.....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 281
10.8.2009 8:29:45   
gigi1
Ahoj

Loremi imaš ZS

N74 joooj user posted image user posted image user posted image  res upam, da ni mola. Drži se, draga.

Vsem ostalim želim lep dan.

Mene zob že 2 dni ubija. Moja zobarca je pa glih šla na dopust. Ali katera pozna kakšnega dobrega zobarja? Samoplačniško. Samo, da preguram dokler se ne vrne. Hvala!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 282
10.8.2009 8:38:37   
cukica
Dobro jutro vsem skupaj,to je moj zadnji dan dopusta in sem morala prit še mal prečekirat kaj je novega,....
Zdaj komaj čakam september in še mal pa smo že na polovici avgusta,...

Goldy pozdravljena,kako ste?Kako je Alja in seveda možiček?
Gigi1 hvalauser posted image user posted image user posted image bom še jaz mal tebe,...
Zvezdica lepa sina imaš,....
n74 držim pesti da vidiš v četrtek user posted image

Vsem ostalim pa lep pozdrav

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 283
10.8.2009 9:35:45   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mene zob že 2 dni ubija. Moja zobarca je pa glih šla na dopust. Ali katera pozna kakšnega dobrega zobarja? Samoplačniško. Samo, da preguram dokler se ne vrne. Hvala!

Žižetka - imaš ZS, jaz sem šla k tej dr., mi jo je Mlinčka priporočila in je res super, pa še takoj danes te bo vzela, če te boli. Danes dela popoldan - pokliči jo od 13.00 dalje. Upam, da boš fajn zrihtala user posted image

Bibek - jaz imam še 10 dni, uradni rok imam 20.8. - takrat je pa prazna luna, upam, da bo pomagal user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 10.8.2009 9:40:11 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 284
10.8.2009 10:23:19   
gigi1
Rebyka draga 100000000000000x hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 285
10.8.2009 10:50:42   
mismis
Dober dan, se javljam pokorno na dolžnost.

Danes sem takoooo povožena, kot da bi me valjar povozil in to 3x user posted image user posted image

Žiži, upam da čimprej zrihtaš zobka

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 286
10.8.2009 12:29:29   
Rakica_80
Dober- oziroma živčen danuser posted image
Vidim, da nisem samo jaz povožena.....maaah sej bo mimo tudi ta dan....user posted image
Reby moja, še malčič in bomo dihali skupaj, juhuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem delala danes ovulacijski test in so se pokazale dve črtice, sam ena je bolj svetla, pa bom postavila gor slikico, da mi znate povedat, če je veljavna ali ne, ker dvomim,moj je rekel da je, samo na papirčku piše da morata biti obe črtici odebeljene enako....a boste tok prijazne, pa mi povedaleuser posted image ?
Lana70, kako si mi srce moje- oziroma dva srčeka mojauser posted image

......sam da shranim slikico, pa jo bom dala gor....

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 287
10.8.2009 12:31:48   
Rakica_80
user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 288
10.8.2009 12:55:37   
BarbiG
Dan vsem skupaj.

N74 ti smola no. Držim pesti, da boš v četrtek zagledala user posted image in da se ti končno nasmehne sreča.

Bebiii na ovulacijske teste se pa žal ne spoznam prav nič. Če mene vprašaš, se vidita obe črtici. Za moje pojme je to to. Sam naj ti katera druga še pove, da bo bolj ziher.

Lana kako kaj user posted image user posted image

Mismis, kaj a ti ne greš nič na dopust user posted image ali sem pa kje falila in si ga že mela. Sej ne vem več nič, tale dopust je bil res totalen odklop. user posted image

Reby, močno upam, da tuki ne bo več take vročine. Danes sem sicer še doma, tako da je za zdržat. user posted image Sicer pa sem zasledila slikico tvojga bušija in moram rečt, da res krasno zgleda. Sam mi ni pa nič jasno, kje maš tistih +17 kg. user posted image

Gigi, je zobobol že minil? Upam, da ti je zobozdravnica vse poštimala. Tile zobje, ko enkrat začnejo bolet, nastane sam hudič.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 289
10.8.2009 13:36:17   
gigi1
Bebiii ta črtica še ne pomeni O. Lahko, da je tik pred ali po. Dobro je v tem obdobju na 6-8 ur delati teste. Črtica mora biti enako debela kot testna ali še celo debelejša. Je pa tko, da če test dela le 1x na dan lahko zamudiš O in je potem spet tanjša črtica. Upam, da je ta mesec še nisi zamudila.user posted image user posted image user posted image

Barbi hvala user posted image

Pupike dobila sem antibiotik. Upam, da bo tole kmalu bolje, ker je eno celo sranje. Granolom nad mostičkom in je najprej treba prebiti polnilo, da se pride do korenine user posted image . Drugače pa ode zob user posted image . V glavnem ne da se ga kar tko odpreti in zdraviti. Moja zobarica pa HB še ni na morju in bova probali še kaj narediti preden odide.
Hvala vam, ker mislite name user posted image user posted image user posted image

Reby tebi pa posebej hvala user posted image . Imaš ZS

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 290
10.8.2009 14:04:08   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Loremi imaš ZS
Hvalaaa, sem odgovorila user posted image .

Gigi, držim pesti za tvoje zobke, si pogumna punca! Meni je to najhuje, da boli zob in da samo slišim za zobozdravnika, kaj šele, da ga vidim user posted image . Drži se!

Bebi, upam, da ujameta O user posted image !

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 291
10.8.2009 14:04:21   
lana70
BEBIII, meni se tudi zdi, da je ena črtica tanjša,....pa še na te teste se nič ne spoznam, jest bi ga delala tako, kot je napisala gigi, mal bolj pogosto, da ti ne sklizne O...user posted image .

Drgač pa sem ok toliko časa, dokler nekaj zobljem in nikar mislit, da mi gre vse v rit, ma kaki.......aja, pa wc obešanka v školjki mi vsakič dvigne želodec, pa ne moreš verjet no user posted image .

Gigi, vidim, da si rešila, drugače imam tudi jaz eno super zobarco, granolom je pa huuuuudaaaaa reč, držim pesti, da se hitro pocajtaš, ajooj, sem ga imela tudi jaz enkrat user posted image user posted image , ga ne privoščim nobenemu!!!

Vsem ostalim pa en lep dan želim in user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 292
10.8.2009 15:01:48   
mismis
BEBIII, žal ti s tole ovulacijo jaz ne morem nič pomagati, saj nikoli nisem delala ovul testov. Edini način, po katerem sem se jaz ukvarjala z ovulacijo je bilo merjenje bazalne temperature, pa še to sem nehala po ene treh mesecih, ker je zaradi tega seks ratal planiran.

Žižek, ma bemti, kaj te teli zobki sedaj matrajo, še k sreči, da ti je uspelo ujeti zobarco.

BarbiG, ne nisi zgrešila, jaz še nisem bila na dopustu. Še ta teden delam, v nedeljo zjutraj pa napokam kužona in našega v avto in gremo na morčkaaaaaaa. Jao, komaj čakam, sedaj sem pa že kot ožeta cunja. Kako ste se vi imeli, sta mulčka uživala? Drugače pa ja, se mi zdi, da bova res nekje skupaj na kliniki. Jaz tudi mojo tečko ne pričakujem nekje sredi/konec septembra, potem pa akcija klicanja, nekje sredi oktobra pa začetek špikanja.

Lana70, kaj je sedaj s tabo, a je kaj bolje??? Ali imamo še vedno slabosti na dnevnem redu?

Cukica, ma saj september bo mimogrede tukaj, se človek prav vpraša kam je šlo to poletje?

BibaTolstojBond, potem praviš, da imaš akcijo s čaji, ql ampak to res delaj samo od konca tečke do ovulacije, potem pa prenehaj s pitjem, sicer boš pa sedaj v postopku videla, če je kakšna korist od vsega tega popivanja user posted image user posted image user posted image

n74, tudi jaz držim pestke, da bo v četrtek vse v redu s tvojo pikico. Bemti, take grde stvari se res ne bi smele dogajati user posted image user posted image

Bozza, uspešen začetek postopka ti želim user posted image user posted image user posted image . Glede teh vpihov ti jaz žal ne morem pomagati, mi na GK LJ, se kar špikamo

Zarja, ma kje si ti bejba, a imaš toliko dela, a si spet dopustniška???  Kdaj pa mi štartamo?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 293
10.8.2009 15:15:34   
mismis

AKTUALNO  

OBJEMČKI 

user posted image       user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Aqua77 (1. IVF, PO, dr. Reš. začetek 07.09.)
  • September1 (1. ICSI, MB, dr. Kovač, razgovor 13.08.)
  • db (1.IVF/ICSI)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš, posvet 11.08.) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (4. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • skuštrana suzi (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BarbiG (5. ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • mismis (4. IVF, GK LJ, dr. D)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • gasilka (2. ICSI, GK LJ, dr. Zorn, posvet 27.8.)
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

maj                       12                               5                            41,6 %
junij                    14                               5                         35,7 %  
julij                         4                               1                             25    %  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
NAŠE IVF NOSEČKE: http://www.ringaraja.net/forum/Nose%C4%8Dke_po_IVF%2FICSI/m_3812399/tm.htm 

user posted image NOVE NOSEČKE AVGUSTuser posted image   

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 294
10.8.2009 15:35:54   
miklarom
da vas malo pozdravim. Vidim da so nekatere že v akciji oz. bodo kmalu v akciji za nove bojeuser posted image . držim pestke za vse da vam resss, ressss, hitro in kmalu uspe, kajti žurka naslednje leto pri meni še vedno veljauser posted image

N74 - joj, lubika, jaz še vedno upam da boš v četrtek zagledala user posted image

gigi - kako kaj tvoj zobekuser posted image

mismis- ojla pupa, že dopust mimo ali šele greš

bebiii - kako kaj. jaz se na te teste nič ne spoznam, k jih pa res nikoli nisem delala.

lana70 - slabosti mimo, ali ti je vsaj kaj boljše

zarja1 - lubika, enga velikega cmoka ti pošiljam. in kako si drugače, kaj vročina matrauser posted image

vsem ostalik pa en lep pozdravček iz savinjske, kjer se bo kmalu začel obirati hmelj, da bo drugo leto dosti piva na žurkiuser posted image

in še tole morem deliti z vami:evo moram vam povedat , da že tri dni čutimo brcike našega malega škratkauser posted image user posted image user posted image , smo tak veseli, pa tak fajn občutek jeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 295
10.8.2009 15:43:35   
Rakica_80
Punce hvala za info...user posted image ..tudi jaz nimam izkušenj z ovulacijiskimi testki, zato sem raje vprašalauser posted image
Z nosečniškimi testi imam več izkušenjuser posted image user posted image user posted image user posted image
n74...držim pesti, da se vse dobro izteče.
Bozza, srečno v postopkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mismis, ma rees kam je šlo to poletjeuser posted image  Jaz sem bila ene 7 krat v morjuuser posted image ..pa če si mi ne da po tej vročini hodit nikamoruser posted image
Miklarom.... evo se potimouser posted image , delamo doma, brusimo parket, belimo, se počasi pripravljamo za zamrznjenčka,.........ti kako si mi? Kakšno slikico postavi, da te vidim v bušijuuser posted image Kateri mesec si že?...Madona, kako čas beži....
Uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 296
10.8.2009 15:44:05   
gigi1
Mikla user posted image  user posted image  user posted image  za brcike user posted image . Pravijo, da je prelep občutek user posted image
Moj zob je za pop...dit. Ko spijem tablet je ene 2 uri znosno, pol pa juhuhu user posted image .  Boli me cela stran. Saj bo. Sam, da antibiotik prime.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 297
10.8.2009 15:44:44   
sonček33
Žižek samo da te pozdravim. Pa ostale tudi. Lp

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 298
10.8.2009 15:45:27   
gigi1
Sonči lupčka user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 299
10.8.2009 18:20:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, ma kje si ti bejba, a imaš toliko dela, a si spet dopustniška???  Kdaj pa mi štartamo?
ma vsega po malouser posted image , delam, šopingiram, dopustujem, čakam na user posted image . Ti pa tud vidim, da pičiš počasi na morje. Uživajte maximalno!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Mikla super za brce!!!!! user posted image user posted image Cmoka nazaj.

Reby
si še z nami al že merkaš P? Komaj čakam.user posted image

Gigi a te zob zaj*b*va?user posted image

Srčice drage letim še v mesto nazaj na eno kavico. Cmokam vas vse po vrsti!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?