|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
8.8.2009 10:19:04   
Goldy
Jutrooo!

bibabond - heloo! Mi smo krasno, počnemo vse mogoče od spanja - trenutno kot angelček, potem lulamo, kakamo, jočemo - jah, to tudi , se na veliko smejemo. Znamo tudi mežikat - sploh dediju in očku seveda. Berem, da ti to zamrznječke boš pustila u frižideru in alo v nov postopek. Sem bila samo 1x pri Rešu, a sem se že takrat na ekspres slačila in oblačila..user posted image  Ve, rutinerke pri njem, pa s tem itak nimate problemov.user posted image

zvezdica - pa kakšna so ta fanta. Šikanaaa! Ej, jej...user posted image  Ta veliki pozira, da je kej, pravi maneken...meni je pa cotken, jah itak, ne?user posted image

žiži - user posted image , takle mamo, cel dan smo v pogonu.user posted image  Jem kara zdele vmes, ker itak ne vem kako dolgo bo trajalo stanje miru. Včasih se tudi zaigra v svojem ležalniku ali pa igralnem centru več kot uro, včasih pa so samo roke in objemomer - tak mi rečemo. Včasih vklopi še višinomer - potem je treba še vstat in se zibat... Tak da kar delat, da pridete za nami.user posted image

loremi - glavoboli so user posted image ! Mene so med nosečnostjo samo ene 2x matrali, pa še tist je bilo za znoret.

pikovit - kako kaj?user posted image

Alja vsem RR tetam pošilja in velik moker in brezzobi poljubček!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 251
8.8.2009 11:01:03   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Loremi upam, da res...enkrat user posted image

Sem potem videla tvoj post. Včeraj sem te spraševala, če so ti kakšne hormonske preiskave naredili? Lahko, da ti res hormoni nagajajo, zato migrene.

evo sem že včeraj nekaj napisala.

IZVIRNO SPOROČILO: loremi
Loremi nič bat, saj vem kje so meje user posted image .
A ti dovolj piješ? Probaj se malo več nalivat z vodo. Meni so glavoboli nehali, ko sem začela malo več piti.
Možno je pa res, da ti hormoni nagajajo, če se bolje počutiš, ko si na injekcijah. Kaj pa hormonski izvidi pravijo?

Pijem, hm, približno od 1l do 1,5l na dan, pozim ne pridem to tolk, poleti pa kar, večkrat tud do 2l. hormonski izvidi, pa, sej vem, da me je lahko sram, ampak a veš da nimam pojma, kri za hormonske preiskave sem dala že dolgo nazaj, zdej jo dajem sam še za kontrolo SPB, za estradiol, ko mam zamrznjenčke in zdej ko sem mogla dajat za beto, hormonskih preiskav pa že dolgo nismo delali, ampak ko smo, je bla pa menda slika slaba, kaj to pomen, ne vem.
Bom pa poskusla še več pit. Hvala.

samo sem že tud sama pri sebi krivila hormone za glavobole, sicer so se mi začeli že pri devetih letih, ampak takrat je bil povod za to slab vid in sem dobila očala, ampak kasneje, v višjih razredih OŠ so se pa spet pojavli, seveda je takrat dr. krivila stres zaradi šole, no pa se od takrat samo še stopnjujejo, tokrat so spet tisti, dolgotrajni, 14-dnevni user posted image , vrag naj jih vzame
tko da, jst mislim, da imajo hormoni tu tud vezo, da vplivajo na to; sem pa bila že na slikanju glave, je pokazalo neko cisto v možganih user posted image , dolgo menda 2-3 cm in pa neko kot odmiranje malih možganov, kar menda fejst vpliva na spomin user posted image , no sej tega imam pa že zdej kot zlata ribica; eh, bomo živel, dokler ne umremo
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy
loremi - glavoboli so user posted image ! Mene so med nosečnostjo samo ene 2x matrali, pa še tist je bilo za znoret.
 mhm, no sej karkol boli, ni fino, sam tole pa tud ne.
Prevelk tabletoman pa tud nočem postat, ampak sej smo že tko zafilane z zdravili, jst ša še dodatno s temi protibolečinskimi bombami. Sicer sem tud na zdravljenju z emigramom, ampak kaj, ko pridejo taki dnevi, da se to kr vleče. In hvala za brezzobe poljubčke.

Evo, zdej sem prišla iz trgovine, si naštimala hladno limonado, pa eno lučko poleg user posted image , pa mal relaksa za par minut, pol pa po zelenjavo na vrt, dokler je sonce ne začne pajcat spet.

< Sporočilo je popravil loremi -- 8.8.2009 11:03:20 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 252
8.8.2009 11:43:43   
mismis
uf, medtem ko se jaz cvrem na balkončku (ok zdaj nič več), pa tukaj dogaja.
Vidim, da ste za mano počasi vse vstale in odkorakale v trgovino.

Biba, daj resnično probaj s čaji krvomočnice in malinovih listov za ta tvoj endometrij. Saj sem ti pisala, da sem ga jaz imela vedno v psotopkih bolj švoh (maxa 9), v zadnjem, ko sem pa pila ta dva čaja, smo pa prilezli do 12-ke. Kar lep napredek. Sedaj, ko se močno upiram upanja, da nam bo uspelo naravno user posted image , tudi pijem te čaje, in sicer od konca user posted image , pa do konca ovulacije (približno 8 dni). Naredim pa tako, da si ju skuham zvečer, zjutraj nalijem v plastični flaški in ju nesem s seboj v službo, kjer ju po požirkih žlampam. To pa vse zato, ker sem tako kot ti, preprčana, da je pri meni problem v deelini endometrija.

Žižek, pa kaj če te mamce prehitevajo po desni, sicer ni ravno zadeva s latero bi se jaz hvalila user posted image ampak danajšnje mamce so veliko bolj tekaško osvečšene kot mi, nadobudna mladina user posted image user posted image . Mi imamo v vasi eno, ki mora tudi imeti krepko čez 60. let, a da jo vidiš, kako baba trči user posted image user posted image , mi je prav nerodno, ko je ne morem dohajati. Še dobro, da imam izgovor, da se mora naš kužon vsake toliko časa ustaviti in markirati pot, takrat se jaz odahnem.

Uf, Loremi, pa kaj se to dogaja s tabo in temi glavoboli, pa te tvoja zdravnica ni nikoli dala še na bolj detaljne preiskave, mislim nenehni glavoboli so pa full nadležni.

Reby, kaj pa danes belite??? ali niste že vse uredili? Pozdravi R.-ja in mu reci, da je full priden, ko tako navsezgodaj beli. Ali so se zadeve pri njemu v službi že kaj umirile?

Pikovit, i say hay back. te moram pa pohvaliti za finiširanje obnavljanja. Pridna, pridna...

Goldy, kako lepo te je brati, ko pišeš o mali princeski user posted image . Tako navdušeno in ponosno...

Lana70, me veseli, da si bolje. Upam, da se do torka zadeve umirijo in da čimprej dobiš tale recept za buscopan.

miška, a uživaš na balkončku v senci? Kako sta medota?

Zvezdica, ma saj tele kile bojo šle počasi dol, toliko počaki, da Patrik shodi, potem boš pa letala enkrat za enim, drugič za drugim, kile bojo šel pa dol

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 253
8.8.2009 12:01:22   
Goldy
mismis - user posted image , komaj čakam, da pohitite za mano. Res!!! Tako navdušenje in ponos te potem zajame.user posted image  Naša mala miss bi danes ves čas na zizi visela.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 254
8.8.2009 12:31:33   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Reby, kaj pa danes belite??? ali niste že vse uredili? Pozdravi R.-ja in mu reci, da je full priden, ko tako navsezgodaj beli. Ali so se zadeve pri njemu v službi že kaj umirile?

Prebeliti smo morali mansardo in tiste tramove nad dnevno in kuhinjo, pa še spalnico - saj veš, tam sma imela prej garderobno sobo, bivša spalnica pa je otroška. Pošilja pozdrave nazaj, v službi je pa še večja gužva, pa še center se bo odprl nekje 5 dni po mojem roku...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 255
8.8.2009 13:04:04   
loremi
Uf, Loremi, pa kaj se to dogaja s tabo in temi glavoboli, pa te tvoja zdravnica ni nikoli dala še na bolj detaljne preiskave, mislim nenehni glavoboli so pa full nadležni.
Ma moja (prejšnja) zdravnica je vedno govorila - stres v šoli, pa kasnej stres v službi, pa nikol ni bla poslušna za to, zdejšnja zdravnica pa je ocenila, da so to tenzijski in migrenski glavoboli in da tu pač ni kej nardit user posted image . Komaj sem jo naprosila, da mi da napotnico za nevrologijo in sem tako vsej prišla do slikanja glave in tablet za migreno. Vedno je izgovor ... takih glavobolov se ne da odprvit, počivajte, ko se pojavijo .... ampak je problem počivat, ko se npr. sredi noči ali proti jutru zbudiš kot da bi te kamion povozil, no al pa sredi dneva. Sem že šla tud predčasno iz službe zarad tega. Ni pa fajn, res ne, pa še na ljudi okol sebe vplivaš s tem, no vsej na mojga fanta, ko mu skoz težim, ne ropotaj, ne morem it v kino, tam preveč bobni, in podobno. Potem pa vzamem močnejš protibolečinske tablete, imam pa občutek, kot da sem postala ful dobre volje in se kr smejim neki, ko da bi bla zadrogirana user posted image . to je klinc, pol sem pa še na IVF na igli, hja ko narkoman. Mismis, nič več balkončkanja? Al sledi še ena runda popoldan? Paše to, ja. Jaz sem to koristla na bolniški po A; mmmm še bo treba it na ležalnik.

Goldy, hitimo za tabo, nekoč te menda že ujamemo user posted image .
Zvezdica, jooooj kaka srčka sta sinkota.

Kolk so zdele punce pridne, nam dajejo stimulacijo, Reby pa fejst kavice, priprava na jesenski nizek štart IVF-ovkuser posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 256
8.8.2009 14:07:24   
gigi1
Evo pred kosilom čisto na hitro...

Goldyka kolk te je lušno brati user posted image

Reby tudi mene čaka (poleg drugega) še belenje naslednji teden user posted image

Loremi ne vem kako mi je ratalo zgrešiti tvoj odgovor včeraj user posted image .
Pismo, tole pa ni kar neka migrena user posted image .
Hormonske izvide si verjetno dobila. Pobrskaj med papirji. Je pa en izvod tudi v tvojem kartonu. Ko boš šla v naslednji postopek malo poglej, pa si prepiši. Pa tudi svojega IVF G malo povprašaj o tem. Morda pa rabiš kakšno hormonsko terapijo, ne samo stimulacijo.
Moj nasvet: Jaz sem imela ciste na dojkah in jajčnikih. Odkar sem šla v postopke sem vmes pila Peruansko Maco in od takrat nimam več teh težav. Maca uravnava hormone in verjetno zato vpliva tudi na to, da se ciste ne delajo.
Če se odločiš za Maco kupi čisto, ne nekih mešanic. Če rabiš info kje ti pošljem link.
Pa jemati se jo začne s prvim dnem ciklusa in jemlješ do O (če planirata naravno), oz sedaj, če še ne bosta delala na tem kar skoz dokler se ne odločita za naraven poizkus.

Mišmišu ja tele bakice ti pa dajo mislit user posted image  user posted image  user posted image .

Lep dan še naprej

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 257
8.8.2009 14:12:14   
Rakica_80
Tudi mi belimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ma kaj je sezona prenavljanjauser posted image
Lep viken želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 258
8.8.2009 17:53:12   
blanč
Biba naj te endometrij ne skrbi preveč, ker jaz sem ga imela tudi "samo" 7 pa je bilo kar dovoljuser posted image .
Aja, pa vsem en lep pozdrav.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 259
8.8.2009 19:02:56   
loremi
Loremi ne vem kako mi je ratalo zgrešiti tvoj odgovor včeraj user posted image .
Pismo, tole pa ni kar neka migrena user posted image .
Hormonske izvide si verjetno dobila. Pobrskaj med papirji. Je pa en izvod tudi v tvojem kartonu. Ko boš šla v naslednji postopek malo poglej, pa si prepiši. Pa tudi svojega IVF G malo povprašaj o tem. Morda pa rabiš kakšno hormonsko terapijo, ne samo stimulacijo.
Moj nasvet: Jaz sem imela ciste na dojkah in jajčnikih. Odkar sem šla v postopke sem vmes pila Peruansko Maco in od takrat nimam več teh težav. Maca uravnava hormone in verjetno zato vpliva tudi na to, da se ciste ne delajo.
Če se odločiš za Maco kupi čisto, ne nekih mešanic. Če rabiš info kje ti pošljem link.
Pa jemati se jo začne s prvim dnem ciklusa in jemlješ do O (če planirata naravno), oz sedaj, če še ne bosta delala na tem kar skoz dokler se ne odločita za naraven poizkus.

Gigi, to bi pa res prosila, če mi lahko sporočiš, kje se kupi Maco, pa bom poskusila še s tem, Hvala za nasvet. Torej se jo jemlje nekje 14 dni od začetka M, če planiraš naravno, če pa ob postopku, pa do punkcije, transferja? Sicer je za naravno malo upanja user posted image , ampak nikol pa ne bom rekla, da ga pa sploh ni.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 260
9.8.2009 5:41:41   
Reby
Dobro jutro! A mislite cel dan prespat? user posted image

user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 261
9.8.2009 7:36:04   
mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro! A mislite cel dan prespat? user posted image

jaz že ne, sem že za en sprehod med budnimi user posted image user posted image

Drugače pa tudi jaz želim dobro jutro vsem skupaj

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 262
9.8.2009 10:14:42   
aqua77
Pozdravček sotrpinke... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 263
9.8.2009 10:45:36   
BarbiG
Pozdravček vsem skupaj. Sem prišla nazaj z morja in morm rečt, d bi še kr tam dol ostala. Vidim, da ste se kar razpisale v teh dveh tednih. Sem vse skupaj sam na hitro skoz dala in vidim, da moram N74 čestitat za tale uspeh. user posted image user posted image user posted image

Sicer pa Reby, vidim, da si še 2 v 1. Še čisto malo, a ne?

Mismis, bova skupaj oktobra na kliniki. Enkrat konec septembra jaz pokličem in štartamo enkrat po 15.-tem oktobru.

Gigi, a ti pa kar laufaš. Ja čestitke, jaz pa ne morem in ne morem najdt ta ptave volje za tek.

Zdej pa moram dat naslednji paket cunj v pranje. Šibam.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 264
9.8.2009 12:32:52   
biba007

Biba, daj resnično probaj s čaji krvomočnice in malinovih listov za ta tvoj endometrij. Saj sem ti pisala, da sem ga jaz imela vedno v psotopkih bolj švoh (maxa 9), v zadnjem, ko sem pa pila ta dva čaja, smo pa prilezli do 12-ke. Kar lep napredek. Sedaj, ko se močno upiram upanja, da nam bo uspelo naravno user posted image , tudi pijem te čaje, in sicer od konca user posted image , pa do konca ovulacije (približno 8 dni). Naredim pa tako, da si ju skuham zvečer, zjutraj nalijem v plastični flaški in ju nesem s seboj v službo, kjer ju po požirkih žlampam. To pa vse zato, ker sem tako kot ti, preprčana, da je pri meni problem v deelini endometrija.

Jawohl, Frau Mismis. Pa saj veš, da sem si nemudoma vzela k srcu tvoj nasvet, že nekje v marcu. Pridno papcam in pupcam. Jaja, ob vseh estrofemčkih BibaBond že ve, kdaj se mora uklonit višji siliuser posted image .

Blančetka, tole s sedmico je pa luštno slišat. Čeprav imam, nečimrnica, tokrat višje cilje.... Streljam na kvoto 11,9. Ja, saj vem....user posted image

Žižek, a mamce po desni? Pa saj to je kar kompliment, saj veš, vztrajnostni športi bolj sedejo starejšim, alora, kar te aksiomsko uvršča med mladinke. Lepa lepa Žižetka user posted image

Goldyki se pa fletno godiuser posted image

BarbiG, uelkam bek!

Ok, grem še mal user posted image , da si bodoča deca slučajno ne premisli na higienski osnoviuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 265
9.8.2009 14:52:23   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček sotrpinke... user posted image

tut teb bejba, tut teb....bdw, kako si???

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 266
9.8.2009 16:51:30   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Pozdravček vsem skupaj. Sem prišla nazaj z morja in morm rečt, d bi še kr tam dol ostala. Vidim, da ste se kar razpisale v teh dveh tednih. Sem vse skupaj sam na hitro skoz dala in vidim, da moram N74 čestitat za tale uspeh. user posted image user posted image user posted image

Joj, Barbi in ostale, saj nisem hotela zaenkrat nič pisati na tale forum, ampak sem se spet prehitro hvalila. Še enkrat imam uz v četrtek in če ne bo srčka, grem v petek na abrazijo. Srčka še ni, plod je v enem tednu zrastel le za slab milimeter. Dobila zadnjič še eno razlago, da če sem imela visok bhcg, potem sploh ni plodu, ampak ena snet (mola) oz. kakor mi je Pušenjak razložil na forumu: nosečnost s tkivom posteljice brez tkiva ploda.
Po eni strani sem jezna, da se je to zgodilo brezveze in bom morala pingvinčka preložiti spet za 3 mesece, po drugi je bila tudi fajn novica, da lahko naravno zanosim. Kakorkoli že, mi še ni namenjeno.
lp, N.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 267
9.8.2009 17:08:32   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Joj, Barbi in ostale, saj nisem hotela zaenkrat nič pisati na tale forum, ampak sem se spet prehitro hvalila. Še enkrat imam uz v četrtek in če ne bo srčka, grem v petek na abrazijo. Srčka še ni, plod je v enem tednu zrastel le za slab milimeter. Dobila zadnjič še eno razlago, da če sem imela visok bhcg, potem sploh ni plodu, ampak ena snet (mola) oz. kakor mi je Pušenjak razložil na forumu: nosečnost s tkivom posteljice brez tkiva ploda.
Po eni strani sem jezna, da se je to zgodilo brezveze in bom morala pingvinčka preložiti spet za 3 mesece, po drugi je bila tudi fajn novica, da lahko naravno zanosim. Kakorkoli že, mi še ni namenjeno.
lp, N.

Jejhata no, N74, bravo....in sorči. Viš, držim pesti, da v četrtek doživita še en čudežek. Tisti dejt v Postojni pa še drži, a ne?

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 268
9.8.2009 17:17:14   
n74
Hej, biba, menda ja se enkrat dobimo z otročki v Postojni. Z majčko ali brez.user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 269
9.8.2009 17:49:54   
soncek.djukelica
user posted image

še jaz bi dodala nekaj za lušte!user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 270
9.8.2009 17:53:28   
bozza
Pozdravljene soborke,

po dolgih počitnicah se vračamo v nove boje.

Drug teden začnem s sprejem suprefact v nos, pa sem pozabila, a je en vpih v levo in en vpih v desno nosnico?

Hvala za pomoč, da ne kličem po nepotrebnem dr.R.

Lep dan še naprej
bozza

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 271
9.8.2009 18:08:17   
zarja1
N74 pa saj ne morem verjet, kaj se ti dogaja. Jaz vseen še navijam za user posted image .

Bozza super za nov štart.

Zvezdi prava dva frajera.

Shuki moj, Gigi, Larči, Mismis, Miš moj sivi 73, Goldy, Lučka, Barbi, MTB1979 in T1979, Bibabond, Reby (lepota, ki ne vem kje skriva 17 kg plusa), Sonček 33, Sonček 85, Blanči, DaisyE, Pija, Pika, Želvica (daj se javi malo), Pikovitka,......VELIKEGA CMOKA!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 272
9.8.2009 19:08:03   
Reby
Zarjica - kje si ti rozni medo? user posted image  Poljubčka nazaj!
Bozza - jaz sem imela po 2 vpiha v vsako nosnico
soncek.djukelica - kakšna cukrčka user posted image
n74 - nč še ne obupaj, jaz ful držim pesti za tebe user posted image
Barbi - ti verjamem, da bi še bla na morju, sicer pa zdej ne bo take vročine pri nas in bo za zdržat. Jp, mi še kr 2 v 1 user posted image
mismis in Zvezdi - velja za jutri, se že veselim user posted image

Vsem ostalim lep večer!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 273
9.8.2009 20:30:35   
lana70
n74...sem vlih mislila nate, da se nič ne javiš.....pa sem danes že hotla prašat če katera kej ve.....ej, držim pesti za dober rezultat in za srček v četrtek!!!user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 274
9.8.2009 21:45:05   
blanč
Sonček djukelica, kaki čedni punčki. Tebe se najbolj spominjam, ker sva skupaj trepetale v mojem prvem postopku in ne morem verjet, da je že tako dolgo tega in, da sta punci že tako velikiuser posted image
n74user posted image
Vsem ostalim pa en lep pozdravuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?