loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Loremi upam, da res...enkrat Sem potem videla tvoj post. Včeraj sem te spraševala, če so ti kakšne hormonske preiskave naredili? Lahko, da ti res hormoni nagajajo, zato migrene. evo sem že včeraj nekaj napisala. IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Loremi nič bat, saj vem kje so meje . A ti dovolj piješ? Probaj se malo več nalivat z vodo. Meni so glavoboli nehali, ko sem začela malo več piti. Možno je pa res, da ti hormoni nagajajo, če se bolje počutiš, ko si na injekcijah. Kaj pa hormonski izvidi pravijo? Pijem, hm, približno od 1l do 1,5l na dan, pozim ne pridem to tolk, poleti pa kar, večkrat tud do 2l. hormonski izvidi, pa, sej vem, da me je lahko sram, ampak a veš da nimam pojma, kri za hormonske preiskave sem dala že dolgo nazaj, zdej jo dajem sam še za kontrolo SPB, za estradiol, ko mam zamrznjenčke in zdej ko sem mogla dajat za beto, hormonskih preiskav pa že dolgo nismo delali, ampak ko smo, je bla pa menda slika slaba, kaj to pomen, ne vem. Bom pa poskusla še več pit. Hvala. samo sem že tud sama pri sebi krivila hormone za glavobole, sicer so se mi začeli že pri devetih letih, ampak takrat je bil povod za to slab vid in sem dobila očala, ampak kasneje, v višjih razredih OŠ so se pa spet pojavli, seveda je takrat dr. krivila stres zaradi šole, no pa se od takrat samo še stopnjujejo, tokrat so spet tisti, dolgotrajni, 14-dnevni , vrag naj jih vzame tko da, jst mislim, da imajo hormoni tu tud vezo, da vplivajo na to; sem pa bila že na slikanju glave, je pokazalo neko cisto v možganih , dolgo menda 2-3 cm in pa neko kot odmiranje malih možganov, kar menda fejst vpliva na spomin , no sej tega imam pa že zdej kot zlata ribica; eh, bomo živel, dokler ne umremo IZVIRNO SPOROČILO: Goldy loremi - glavoboli so ! Mene so med nosečnostjo samo ene 2x matrali, pa še tist je bilo za znoret. mhm, no sej karkol boli, ni fino, sam tole pa tud ne. Prevelk tabletoman pa tud nočem postat, ampak sej smo že tko zafilane z zdravili, jst ša še dodatno s temi protibolečinskimi bombami. Sicer sem tud na zdravljenju z emigramom, ampak kaj, ko pridejo taki dnevi, da se to kr vleče. In hvala za brezzobe poljubčke. Evo, zdej sem prišla iz trgovine, si naštimala hladno limonado, pa eno lučko poleg , pa mal relaksa za par minut, pol pa po zelenjavo na vrt, dokler je sonce ne začne pajcat spet.
< Sporočilo je popravil loremi -- 8.8.2009 11:03:20 >
|