|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
4.3.2011 12:21:11   
Anonimen
Teyla kok je stara? A dojiš? S kerga konca si doma?

Jst sem pa Živi od včeraj zvečer dajala piti v MAM-ovih flaškah, da vidim, če bo kaj bolje s krčki. Zvečer je prav boga. No zdejle je dobila še prvo flaško brez Antiflata, da vidim kako bo.

SIcer pa se ukvarjam s tistim gnilim pultom za prejšnje stanovanje. V Hobby programu pride več kot pol cenejši, pa je menda identičen... Bomo vidli če se bo g. Lastnik strinjal... user posted image

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4676
4.3.2011 12:25:20   
Teyla
Dober mesec je stara in ja, dojim jo. user posted image
Original sem iz Šentvida, zdej pa živim na dolgem mostu. Ti si se pa preselila na fužine, ne? Olimpijska vas. user posted image Hec..

Upam, da se vam tole s krčki uredi, kr res ni fajn. Mojo včasih "samo" napenja, pa je že tisto dovolj hudo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
4.3.2011 12:27:36   
Anonimen
A pa ji daješ kaj proti krčem? Mogoče ima pa poskok v rasti, pa dejansko rabi joško vsakih 5 minut user posted image

Mi smo bli v Šentvidu pri Stični prej doma, zdej pa smo v Mostah ( ane Vim?) user posted image   Ubistvu sem na križišču Kajuhove in Zaloške... Torej - Moste user posted image

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4678
4.3.2011 12:53:30   
Teyla
Dajem ji nek sirup Malček, sam moram priznat, da včasih kar pozabim. Kakšen dan je čist ok, drugi dan vse narobe, tako da niso ravne tiste tipične kolike. Sumim, da jo včasih zvija, ker premalo pijem (zopet ker pozabim) in takrat ima tud bol čvrst kakec (kot v tisti reklami user posted image  user posted image ). Ne vem za poskok v rasti, mogoče je res, stara je lih prav za nekaj tazga. Samo ponoči pa včasih spi 5 ur skupaj, tako da ne vem.. Ah, sj ni robot, bom že. user posted image user posted image

Viš, jaz sem pa mislila, da si se preselila iz šentvida na drug konec lj, ker je bil samo šentvid omenjen, stična pa nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
4.3.2011 13:09:09   
Anonimen
Sej se mi je zdelo, ja, ampak iskreno - sem pozabila odgovorit... V tej norišnici, ki me obdaja, niti ni to tako zelo čudno user posted image

Ta malček je dober. Jaz ji dam po potrebi. Pa lušno prime, vsaj nam user posted image user posted image user posted image   No ampak jaz ji sicer dajem tudi Antiflat v vsak obrok... Mogoče bo zdej kej bolje, ker smo flaške zamenjali...
Sem pa razmišljala, da bi ji mogoče kdaj dala kaj za popit, ker imam občutek, da je kdaj samo žejna in ne lačna, ker ne poje vsega ali pa se celo po dvh urah po obroku obnaša kot da je spet lačna... Kaj pravte? Ji lahko že dam kakšen čajček? Dva mesca bomo stari v nedeljo... user posted image

Katrinči
pogrešana si!!!  A je šla prestolonaslednica na šiht danes?

NMAGK A študiraš kako se na Renault spravt? user posted image user posted image user posted image   Sej vem, da ti ni smešno... Sorry user posted image

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4680
4.3.2011 13:33:00   
Teyla
Če se ne motim, čaj celo priporočajo, če je ne dojiš. Zdaj ne vem ali si mleko črpaš ali ji daješ umetnega? user posted image

Tamala je bla lačna, sem jo lihkar nahranila. Tule se pa že sonček kaže. Če bo dovolj toplo (beri: za mamico user posted image ) bova šla ven. Samo ne vem, kako bom še to izvedla, same še nisve ble zunaj, tako da mi je bilo težje delo prihranjeno. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 4.3.2011 13:35:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
4.3.2011 13:34:02   
Anonimen
Umetnega ji dajem... Mah nevem če prov priporočajo user posted image Vsaj ne spomnim se, da bi bilo tako user posted image

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4682
4.3.2011 13:36:46   
Teyla
Ja baje, da je potem normalno, da je otroček žejen. Vsaj večkrat sme že tako prebrala. Tako da mamice dajejo vodo ali pa čaj, nesladkano seveda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
4.3.2011 13:43:58   
kokoška10
jast tud nimam časa pisat,je tud tamala tečna ,a je kakšna luna mogočeuser posted image
Popoldne pa še v nabavo nevem kako bo to šlo,ker je res sitna.user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
4.3.2011 13:55:29   
Anonimen
Ja menda da je luna. Pa nevem če je danes al je bla pa včeraj. Naš tavelik včeraj nikakor ni hotu zaspat zvečer user posted image

Kaj pa kuhate danes? Jst bom kruhove cmoke in puranji golaž user posted image

(odgovor članu kokoška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 4685
4.3.2011 13:57:01   
kokoška10
živa25 za pit ji lahko daješ komarčka od hippa,moji jaz dajem skoz kar smo prišle iz porodnišnice,to je čaj.

taya probaj ji dat kaplice COLIPREV,se mi zdi da kar pomagajo,moja je tudi imela vetrove,blo je kr hudouser posted image ,probi.

Neposredna povezava do sporočila: 4686
4.3.2011 14:04:49   
Teyla
Po pravici pvoedano- men se sploh ne da kuhat. Neki se "švercam" z njoki in makaroni ampak ugotavljam, da ne morem samo od tega živet. user posted image Moj je namreč odsoten od jutra do večera -dobesedno (gre ob 5ih, pride ob polnoči) in tako bo do ponedeljka, do takrat pa morave malo potrpet. Včasih je mala tako tečna, da je ne morem niti odložit, tako da težko kaj postorim, kaj šele skuham. Zdajle že čeblja na kavču, upam, da ne bo začela jokat, ker bi rada malo miru. A je to tak težko? user posted image

kokoška a te kapljice imajo v lekarni? Ker moj je vprašal za kaj, pa so imeli samo te Malček. Bomo šli kupit, ko dobim avto, oz se  moj sestavi skupaj po tej delovni vnemi.

Neposredna povezava do sporočila: 4687
4.3.2011 14:15:13   
nmagk
Živa ja res študiram kako se spravt NA REnault,ko pridem ven pred bajto pa študiram kako se spravt V Renault,****ti in Renault...a veš kje je 10 .april,matr jim j......pa tok so bli pametni,ja ni problem avto bo 22.2. pri nas.......pa nikamor ne mormo vsiuser posted image ...porkaš 22.4.gremo na morje,pismu bomo mogl it z tremi avti,če bo dost....uf še zmer piham od jeze...učer zvem,da ma moj Matic še 8 zob za popravit,ne vem kaj je un k...od Mokorela delu,pa še ...mah sej sm napisala na fb se mi ne da še enkrat k me loh še kap,se ful razburm zravnuser posted image ...križ pa noga me še kar bolita,sam sm se kr mal navadla že.....vse gre u....drug teden kava obvezno pa če guznem...user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
4.3.2011 14:18:04   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: kokoška10

živa25 za pit ji lahko daješ komarčka od hippa,moji jaz dajem skoz kar smo prišle iz porodnišnice,to je čaj.

taya probaj ji dat kaplice COLIPREV,se mi zdi da kar pomagajo,moja je tudi imela vetrove,blo je kr hudouser posted image ,probi.
kapljice, mi smo imeli ene 5 vrst vključno stemi pa kuminou sirup, samo je na koncu prvladala stara kmečka žlička olja in je blo ok

Neposredna povezava do sporočila: 4689
4.3.2011 14:58:42   
dect
Mi smo pa danes spali celo noč!!!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
4.3.2011 15:03:18   
Teyla
dect, super.user posted image Kolk maš pa starega otroka? 

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
4.3.2011 15:11:55   
dect
5 mesecev je bila 28.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
4.3.2011 15:15:29   
kokoška10
teyla-ja v lekarni,upam da ti bodo pomagale,lahko pa daš še bio gaja.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
4.3.2011 15:25:28   
Anonimen
NMAGK sem brala tole včeraj ja... Jst bi ga prijavila. Najprej bi šla pa tja pa bi ga nahrulla k norca user posted image   Se mi kr meša, k pomislim na kej tazga user posted image   Jst bi na Renaultu tudi štalo nardila. Naj pa prekličejo pogodbo in boš avto kupila kje kjer so bolj sposobni user posted image (sej vem, da na koncu ne boš, ampak zagroziš jim pa lahko user posted image )

Pa obvezno rabmo kofe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4694
4.3.2011 15:37:31   
nmagk
Živa bom šla v Moste in na Renault,pa vse pre......user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
5.3.2011 10:28:08   
kokoška10
Kje ste vse? A generalno delate ,al pečete krofe,jst jih bom kr kupila ha,ha,hauser posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
5.3.2011 16:29:57   
nmagk
Jest se ubadam z virozam,kar na enkrat so mi vsi skor zakuhal Grega,Karolina in Ana,glavobol in vročina zaznort laufam od enga do druzga,kuham čajčke,jih cerkljam,Gregata sm morala prej hladit v kopeli,ker mu je šla vročina skor na 40,mene ful boli križ,noga je hvala bogu bolš da vsaj loh hodm,teče od mene od bolečin in verjetn od zdravil so me nafilal s tramalom,zdej mam pa zaldiar,matr kok pa res to boli,učer sm vidla vse zvezde kar jih obstajauser posted image  in zdej ne smem več dojit konec nepreklicno,tko da mam še s tem sranje k tamala tul in lih zdej je mogla še zbolt da je še bolj tečna,groza kdaj bo že poletje pa konc teh smotanih viroz....učer pa urgenca polna do fula,sm bla tam mal čez 8 zvečer dam sm pa ob 1h zjutri pršla...user posted image

Jest tud ne bom pekla krofov,če prou sm rekla da jih bom sam zdej pa ne bo šlo,bom pa jutr nardila lahke flancate....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4697
7.3.2011 9:15:14   
kokoška10
končno sooonceuser posted image user posted image ,sem kr bolše volje,še tamala ni sitnauser posted image
nmagk si pa res bogauser posted image ,saj bo minilo boš vidla.
A ste šle kaj maškare?

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
7.3.2011 12:32:28   
katrinka
evo mene....zal sem bila cisto zaposlena in ni slo da kaj napisem

suzana je zdrava,ze v vrtcu,vsi so jo ful pogresal,dons je sla notri brez dretja...ta moja navihanka
jutr majo zurko za pusta - ples,hrana,carovnik pride...lustn
sandra je zbolela v petek - oci prehlajena pa hropla je a hb smo se izognili bronhitisu in oci so po kapljicah ze bolje

se zadnja vabila za krst sem razdelila,naceloma bodo vsi prisli razen tasce seveda...pa kaj poluser posted image

nmagk - kako ste...kako otroci - kej bolje,kako tvoj kriz....

a ste kej krufe pekle - jaz jih ne znamuser posted image user posted image user posted image

smo hotl iti na kak pustni karneval, pa smo pol zabluzili pri familiji na obuskih ampak je blo tok lustn da se ne sekiram
je tast pred casom naredu sam izico pa stolcek za suzano pa nama je dal da smo domov nesel, k bo zdej naredu vecje pa on pravi lepso za obe pupiki

dons pospravljam bajto k je v rasulu...pa gosp.sandra itak nece gh jest pol se pa se s tem matram...kak nasvet
nic ji ni uredu - okus in pol kr z jezikom vn mece...nisem navajena tega k suzana je tok lepo gh sprejela....

kako ste druge - kaj boste za maskare
lep teden bo...fino za vozickat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
7.3.2011 12:32:58   
katrinka
jaz sem za maskare multipraktikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ringarajini blogi
Uredništvo RR

Ali veste, da lahko na Ringaraji ustvarjate tudi svoj blog?

Ja (37%)

Ne (63%)

Število vseh glasov: 202

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!