|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
2.3.2011 13:36:05   
Anonimen
Kar pred blokom. Poklici jutri ti tocno povem kam prit ;)

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4651
2.3.2011 14:36:38   
nmagk
OK važi te pokličem .....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
3.3.2011 7:10:22   
katrinka
madona bom znorela - namesto da bi tale prehlad sel,je se slabsi,mene kar naenkrat sedaj grlo boli,suzana itak se ni cist ok,zdej mi se sandra kaslja...grrrrrrrrruser posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
3.3.2011 8:29:59   
Anonimen
A je čudn? Če je pa vreme takšn, kakršen je user posted image

Brez veze.... Ne bom komentirala user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4654
3.3.2011 8:49:49   
kokoška10
Živa25 čestitam ti za selitevuser posted image user posted image ,uživaj ker je res fajn,če si na svojem,a tut jaz spadam zdraven za kofi?.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
3.3.2011 8:51:43   
Anonimen
Ja kako pa??? Vse ki ste pri volji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kokoška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 4656
3.3.2011 9:00:09   
kokoška10
jaz tud vabim, kakšno ,da pride na kofi,tud če se ne poznamo saj tako bi se pa spoznale. jupiuser posted image
sem cel dopoldne sama ,seveda zmojo tamalo Lano.

Neposredna povezava do sporočila: 4657
3.3.2011 10:27:37   
nmagk
Joj jest sm takoj za kofi,sam me je že učer fino užgal u hrbet,dons sploh ustat nism mogla,po čudežu mi je ratal,zdej hodm k robot boli me k user posted image ,res ne vem kva je zdej to,matr čakam da bo mal spustl ampak noče desno nogo mam skoz čist mrzlo,bolita me oba kolka in križ,pismu no ......ma klinc vse skup nej se že neha s tem skoz je neki,če niso otroc bolan pa mene užge....težko je ,sej mam zdele sam Karolino doma sam jo je treba vseen zrihtat pa skuhat tud,k se usedem ne vem  kako bom pol ustala...mah...upam,da me spusti ta user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4658
3.3.2011 11:32:22   
Anonimen
joj nmagk revčka user posted image   Vem kako ti je, ker ma moja mami skoz take težave in se spomnim iz nosečnosti kok je to grozn user posted image Vzami kak naklofen, ker deluje tudi protivnetno user posted image

hitro se pocajti in pol hitro na kofi prleti... Naslednji meeting pri meni, ane? user posted image

Sem glih včeraj descu razlagala, da šele zdej prihajam k sebi... Še po porodu, ker še nisem mela časa... Danes že drugi dan nič ne delam user posted image No danes bom po moje vsaj skuhala in posesala, ker je prahu kar nekaj in še vedno je usrano od selitve user posted image
Zdej mam čas regeneracije... NIč ne razmišljam, kam naj se dam, kdaj bom šla po Žigata, kaj moram v trgovino it kupit, ker popoldne ne bom mogla, če mam zadosti cunj in mleka s sabo za otroke... Samo doma sem in gledam TV, dremam in razmišljam kok je lušno bit u LJ!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4659
3.3.2011 11:36:46   
nmagk
Super Živa ,ja res je prec lažje,če maš vse pri roki in ni tiste furje skoz,sedaj se spočij da prideš k sebi....ja prletim ja sam da me tole mal spusti,matr sm komi do štacune prlezla,sam da bi ku naročila pa ne,pismu sm jest en kreten namesto da bi decu rekla al pa mami,no mami mi je vsaj tamalo pomerkala.....mene tud nikol ne bo pamet srečala...user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
3.3.2011 11:39:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ti si faca... me čist name spomniš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
grem.... ALARM! user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4661
3.3.2011 13:14:02   
katrinka
ziva - vazicka....sej sem ful vesela zate pa fous tud,jaz pa tle na koncu civilizacije k nimamo nic - ne plocnikov,ne trgovine,ne busa...v grdi,stari,napol poruseni,majhni bajti k mi gre na kozlanje...in ce mi se en rece da je tle dobr k mamo mir pa naravo ga bom utopila v nasem potocku pred bajtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ziva daj si duska in uzivi....se zame

nmagk - samo si faca...ocitn te ne boli dovolj da gres sama u trgovino,si mogla nujn iti a ne...ziher si nekaj ful pomembnega kuplauser posted image

kokoska
- jah od mene ni vrjante da km grem k smo itak vsi bolniuser posted image

suzana je kr ok...gruntam da bi jo jutr dala v vrtec - a je to glupo k je lih petek pol bo pa spet doma.....
in jz bi mela se dva otroka pa se mi mesa k mam dve doma....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
3.3.2011 13:25:13   
Anonimen
Katrinči počasi.... Ko bosta ti dve malo zrasli (sej ne rečem da morta bit 10 let stari) ampak daj si malo pavze... Ni čudno da se ti meša... Za vse si sama, pa še še bogu iza nogu user posted image Ampak... Za vsakim dežjem posije sonček... Takrat stvari vidimo drugače user posted image

Bom uživala še zate, ampak predlagam da prideš še sama mal uživat k meni user posted image

Sem posesala in pomila user posted image   Kok je fino k je manjše stanovanje user posted image user posted image   Sem bla 1, 2, 3 fertik user posted image

Kaj pa kuhate danes? Jaz bom bučke v omaki in pire krompir user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4663
3.3.2011 13:58:31   
kokoška10
nmagkko se pocajtaš kar prit na kofi bom zlo veselauser posted image . ..To je pa res hudo ko te vščipne,mene včasih heksenšus pa je za znoret,bo bolšeuser posted image
katrinka tud pri teb bo bolš z zdravjem boš vidla.
živa25 kako ti uspe pospravt,jaz ne nardim popolnoma nič..sem preveč scrklala malo,pa jo morem imet večji del v naročju, za zjokatuser posted image user posted image  (saj smo zato doma a ne)HAHAHA
Jaz bom kuhala špinačo pa pire.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
3.3.2011 13:59:43   
dect
Pozdravljene, punce!
Ful ste pridne, kar naprej pišete. Jaz pa imam čas samo prebrati- ali pa če povem drugače- se mi ne da kar naprej pisat.
Evo jaz pa jem danes piščančjo obaro od včeraj. Pa krofe sem pekla- že!!! Ker jutri je petek, pa pride tamali po kosilu že domov...
Živa, čestitke za selitev- a to ste tako na hitro kupili stanovanje?
Nmagk, premalo zakonskih obveznosti user posted image user posted image user posted image

Sej sploh ne vem, kdaj sem se vam nazadnje javila. Vmes smo šli na smučarijo, pa sem se naslednji dan vrnila, ker je mala dobila vročino- se je od mene nalezla. Ni bilo nič hujšega, samo prehlad. Danes je že v redu- ji je nos nagajal kar cca 10 dni.
Ampak ta naš vrtec je pa fajn. Mali bodo od 11.- 23.3. hodil v Zalog na tečaj drsanja. V ponedeljek so bili v muzeju... Kar naprej imajo nekaj. Res sem zadovoljna z vzgojiteljico. Bi pa prav rada videla, da tamala pride v jeseni k njej- če bomo seveda dobili vrtec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
3.3.2011 14:03:38   
barbet

Zdaj je Enja že kar zdrava, tako da jutri skočiva mal na zrak. Samo ritem hranjenja morava še nazaj dobit (je pa začela podnevi spet jest gosto hrano in skakat po joški - očitno je zdrava)

kofetki - naslednji teden bova tudi midve že začeli laufat na kofetke, tako da če bo kakšna za, naj pove

nmagk - joj, naj se ti tale križ čimprej pocajta ... pa pamet v roke pa ne v štacuno laufat ampak počivat

živa25 - ja ti si pa vzemi čas, da prideš k sebi ... sem ravno zadnjič premišljevala, da si dobra s tako akcijo kmal po porodu (ma ja, ko bom mela jaz drugega bom tudi že ulaufana, pa bom bolj aktivna - ha ha ha)

katrinka - ti pa že odženi tale prehlad!!! Držim pesti.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
3.3.2011 14:08:07   
kokoška10
dect kateri vrtec pa je to,jaz bom mojo vpisala vodmat,ker sem tukaj doma(upam da dobim)user posted image

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
3.3.2011 14:13:44   
dect
Kokoška, to je vrtec Zelena jama- enota Vejica oz. Vrba- na Fužinah, vzgojiteljica pa je Irena Skubic. Pa rojstne dneve imajo tematske- vedno grejo kam. To je fino, ker imajo zaenkrat mestni avtobus zastonj. Šli so na Ljubljanski grad, v mesto gledat novoletne lučke, bili so v pekarni Pečjak, hodijo v knjižnico... Vzgojiteljica 1A! Vedno se skupaj posvetujejo, kam bi šli, če je to izvedljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 4668
3.3.2011 15:00:57   
nmagk
Katrinka veš da je blo nujno it v štacunouser posted image ,no sam sem res nekaj za kosilo rabla...ampak jest sm res idiot,nč me ne izuči,pol kličem mojga da naj gre u vrtec po Gregata da ne tecam okol in je šu,sam pol pa Ana pokliče iz šole in jest budala,da ne bo moj spet laufu naokol a ne k je bogi a ne se spet jest naguzim u tist mejhn prč od avta in vija v šolo,k sm pa dam pršla sm pa spet v avtu študirala kako bom ven pršla,če me je kdo od sosedov gledu je mel ful zabave....no zdej k me še zmer boli k user posted image  sm pa naterala mojga da bo pelu Ano na kitaro,fotra pa da bo pelu Matica k zobarju....no no ste vidle pa sva se le z mojo pametjo mal srečaleuser posted image user posted image .....ja Živa,sva čist glih a ne....Dect ja o zakonskih dolžnostih mi je pa že moj mal pojamru user posted image  sam jebi ga tko je vse pa tud ne gre..user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
3.3.2011 17:58:46   
šivilja
kokoska - jaz imam otroke v vrtcu VOdmat oz. enota KC. Sem popolnoma zadovoljna. Pri treh otrocih nismo imeli ene slabe izkušnje z osebjem. Res vsi OK.

http://moja-manuma.blogspot.com/

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
3.3.2011 19:24:38   
kokoška10
šivilja-to mi je pa všeč ,da nekdo pohvali. A so bli že v jaslih.user posted image
P si tukaj blizu doma.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
3.3.2011 20:07:14   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: kokoška10

šivilja-to mi je pa všeč ,da nekdo pohvali. A so bli že v jaslih.user posted image
P si tukaj blizu doma.

Vsi trije v jaslih od enega leta naprej. Ena ravnokar.

Nismo blizu doma ampak v službi user posted image

http://moja-manuma.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4672
3.3.2011 21:28:31   
Teyla
Ful pridno pišete, pa vas je prav fajn brat. Pisat se mi pa ne da tako velik. Danes sem bila s tamalo v posvetovalnici (prvič) in je bilo ful zanimivo. Tamalo sploh ni zanimalo kaj ji sestra kaže (tisto igračko in zvonček, kateriima naj bi sledila), tako da mi je bilo ful smešno. user posted image Je bila pa zraven še ena večja punčka, (ko sva se že odpravljali) in nje tudi ni zanimala tista žogica ker je gledala mene in Tejo. user posted image Vidim, da je to kar "problem". user posted image

No, jaz sem pa jabolčni štrudelj spekla, tako da bo nekaj za posladkat. ne vem še kakšen je (dejansko sem ga prvič delala), ampak če uspe vas povabim na štrudelj in čaj. Če boste hotle kofetka, ga boste mogle s sabo prinest, ker ga nimam. user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
4.3.2011 12:11:30   
Anonimen
Kje pa ste vse?

Sem bla na kofetku danes... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4674
4.3.2011 12:17:56   
Teyla
Jaz sem tu, ampak sem preveč zmatrana, da bi kej pisala. Tamala nonstop joka in sesa prstke, kot da je lačna vsake 5 min. user posted image Zdaj sem jo dala v sling, pa je zadremala. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......