|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
10.3.2011 11:21:16   
Anonimen
Zdej pa dost!!!!! Kje ste vse??!!? user posted image user posted image user posted image user posted image bom huda :)))))))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4726
10.3.2011 11:21:44   
Anonimen
Zdej pa dost!!!!! Kje ste vse??!!? user posted image user posted image user posted image user posted image bom huda :)))))))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4727
10.3.2011 12:38:10   
meymey
Čav punce! mene pa zanima kako imate urejeno varstvo za tamale? Ima katera kak predlog za zasebno varstvo? Zasebni vrtci? Cene?
Hvala za predloge!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
10.3.2011 13:13:32   
špica84
Elow

Sp'loh nimam časa za tule ob takem lepem vremenu.Sva bile z živo na kavici zjutraj.Sedaj sem malo nafutraqla in greva ven jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sem pa danes bila pr šefici(blo treba delovno uspešnost za lani podpisat) in v vrtec sem odnesla prošnjo za vrtec
Teyla jaz sem nasprot žive doma-štepanc hehe

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
10.3.2011 14:00:48   
Anonimen
Evo naju iz ZD user posted image   Zdej sem že 3ič nabasala na eno drugo dohtarco, k sem ji danes kar hotla rečt, če nas vzame user posted image   FUL FUL FUL je fajna user posted image user posted image user posted image   No kolki so BP!!! user posted image user posted image user posted image   IN imamo 4500g user posted image user posted image   Je rekla, da je manekenkica suhica user posted image   Pa omenila je, da je Babylove pol prilagojeno mleko. Da je ubistvu mleko v prahu, ne pa tudi adaptirano user posted image   Sem razmišljala, da bom šla po BEBO v Müllerja... A kera ve kakšne so cene BEBE? user posted image

No tkole... ZDej je pa skrajni čas, da se začnete oglašat user posted image Sej vem, da je lepo vreme, ampak vseeno... Hitro kej napisat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4730
10.3.2011 14:04:40   
ledenka
sem tu, nekje...

IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Čav punce! mene pa zanima kako imate urejeno varstvo za tamale? Ima katera kak predlog za zasebno varstvo? Zasebni vrtci? Cene?
Hvala za predloge!

moj je v zasebnem vrtcu. sem lani dala oglas za varuško, pa se nismo ujeli. k sreči je dobil mesto julija.

spremljaj forume o varstvu, daj oglas... kaj drugega ti ne morem svetovati.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
10.3.2011 14:32:16   
tjasaoasis
Jaz kupujem Bebo v Leclercu in stane cca 10,34€ (PRO 1), nadaljevalna PRO 2 pa 10,07€.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
10.3.2011 14:48:40   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Pa omenila je, da je Babylove pol prilagojeno mleko. Da je ubistvu mleko v prahu, ne pa tudi adaptirano user posted image   Sem razmišljala, da bom šla po BEBO v Müllerja... A kera ve kakšne so cene BEBE? user posted image

hm, a res? kakšna je pa sploh razlika med mlekom v prahu, prilagojenim za user posted image , in adaptiranim mlekom?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
10.3.2011 14:56:03   
tjasaoasis
Adaptirano (tujka) = prilagojeno. Pomeni, da je sestava mleka prilagojena potrebam dojenčkov, t.j. da je čim bolj podobno sestavi materinega mleka. Navadno mleko v prahu je pa običajno kravje, t.j. je sestava takšna kot pri kravjem, kar pa za otroka ni optimalno oz. ni dobro.

Verjetno je zdravnica mislila, da to mleko ni čisto prilagojeno...lahko da gre za malo spremenjeno kravje mleko, ne vsebuje pa morda kakšnih protiteles  kot jih materino oz. druga prilagojena mleka. Ne vem, samo ugibam. Za Babylove drugače še nisem slišala kritik.

< Sporočilo je popravil tjasaoasis -- 10.3.2011 15:01:14 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
10.3.2011 16:08:34   
Anonimen
Ja točno tako mi je razložila pediatrinja. Adaptirano mleko naj bi vsebovalo več vitaminov, ki jih tudi materino mleko vsebuje, ta mleka v prahu pa le delno količino... Nevem... Študiram, da bi zamenjala user posted image

(odgovor članu tjasaoasis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4735
10.3.2011 20:55:57   
barbet
Ku ku ... še ena se je našla.
Vreme me podnevi res odganja od računalnika ... ponoči pa imamo mal večkrat sireno, ker nam rastejo zobki in treba vsak trenutek izkoristit za spanjeuser posted image .
Bo pa Enja dobila prva zobka in sta ji že predrla dlesen - ravno toliko, da se vidi.user posted image user posted image

Živa in Špica - vidim, da se vama dogajauser posted image user posted image Ene pa vozičkamo na drugi strani hriba. Škoda, da ni na Golovcu kak kafič - bi se lahko na sredi poti dobileuser posted image

Prvič slišim kaj takega za DM mleko - no ja, naša se itak doji tako, da ne vem kaj dosti o tem :)

Živa - user posted image mala suhica - samo da je zdrava

Špica - super za napredovanje glede stanovanja - držim pesti, da vam uspe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
10.3.2011 21:14:41   
Teyla
živa25 in špica pol sta pa predaleč zame, čisto drug konc ljubljane. user posted image Jaz sem z dolgega mosta.

živa25 tvoja je pa res manekenka. Moja namreč tehta prav toliko, pa je skoraj mesec mlajša. Si lahko misliš kakšna bunka je. user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
11.3.2011 7:45:41   
dect
Evo mene!
Res je te dni tako lepo zunaj, a ne? Sem bila včeraj s prijateljico zunaj, ko sem šla ven je bilo +3, ko pa sem šla spet ven okrog pol dveh, je bilo pa že +13.  Danes grem peš iz Centra proti Fužinam, okrog 11h, ker moram ob enih biti v vrtcu. A je katera za kakšno kavico?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
11.3.2011 8:22:01   
špica84
Dect lahko jaz.BOm verjetno takrat ravno zunaj z mojo princesko :)

(odgovor članu dect)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
11.3.2011 8:25:52   
dect
Super. Kje pa bi se dobili? Kje v Mostah ali v Portalu (čeprav se mi zdi, da je tam senca)- bi raje kje na soncu zunaj.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
11.3.2011 9:50:04   
katrinka
evo mene....se ziva a konc zaposlena
je moja lubica koncn zacela odpirat kljuncek in gre malo bolje gh ceprav se vedn bolj tko tko
ja res lepo vreme za vozickanje...

berem redno ....
sibamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
11.3.2011 12:27:45   
nmagk
Evo mene končno vstala od mrtvih,tole me pa je zdelalo do konca in še dlje,še nism čist pr moči ampak gre na bolje,ne sam da me je usekal k pr norcih v križ me je še ta viroza oziroma gripa čist zmozgala,hvala bogu da sm mela tud mojo Anči doma da mi je mal pomagala pa mami in moj je domov letal,če ne ne vem kako bi blo,nism bla zmožna stat na nogah......no u glavnem da ne bom sam jamrala je edina dobra stran tega ,da sva se z Karolinco uspešno nehali dojit,po tistem šusu na urgenci tud pod razno nisem smela več in tako sva se bili primorani odvadit in za čuda dokaj uspešno,ko reče cmok cmok ji rečem mamico buba in ima zdravila not k jih Karolinca ne sme in se pomiri vzame flaško mal pocuzla in spi,tako tud spimo boljše sicer sedaj še malo kašla pa se zbuja samo je že zdej boljše.....

Tako da drug teden pa upam da bom že za kako kavico....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
12.3.2011 7:35:01   
katrinka

nmagk
- sem vesela da ste bolje in po eni strani je res fajn zakljucek to da sta se nehali dojiti,ocitn je res tist da v vsakem slabem je nekaj dobregauser posted image

moj ''evil'' plan je uspel...je moz naspal in ne gre v sluzbo...no,sej mu ni potrebno....heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
12.3.2011 9:00:41   
kokoška10
jutro...evo tud meneuser posted image

Vidim da se počasi poberateuser posted image od vseh težav še mal pa bo.
Moja mala že štirinajst dni skoraj vsako uro kaka,ima bol drisko,ker je dojena,kaj se vam zdi je to normalno.
Imam pa v torek P.pa jo bom vprašala,stara bo pa pet m.
A kaj vozičkate,jaz sem bla učer na glavni tržnici full je blo fajn.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
12.3.2011 9:11:16   
špica84
Jutro

Ja seveda vsak dan po 2krat sva veni :).Sam sedaj baje spet pri9hajajo grdi dnevi :(
Dect oprosti za včeraj sem potem pozabla pogledat na računalnik in sem ko se je mala najedla samo ven šla user posted image

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
13.3.2011 7:27:00   
katrinka
kokoska - a vsako uro kaka...ja meni je to mal cudn - a ful a bolj tko po malo...dej vprasi na pregledu

spica - ja super da sta tok zuni pa na zalost res prihajajo dezevni dnevi....

moji se spijo,jaz pa sem izkoristila da v miru grem na net...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
13.3.2011 9:19:37   
joli07
ojla,
da se še jaz malo javim. Čakam da se moj zbudi, da gremo na sejem.
Pust preživeli super, samo malo peveč je tega letanja okrog po obiskih. Moraš pa it,da ni kakšne zamere.

Škoda res, da se bo vreme skisalo. Sicer pa imam jaz itak tolk dela da mi je trenutno vseeno. Še kakšen teden pa bo pol malo mir.
Pa še vlogo za vrtec moram dat, pa se še nisem dokončno odločila kateri naj bo prvi. Po točkovniku imam itak tako malo pik , da ga letos ne bom dobila, glede na seznam ki je bil objavljen mislim da 11.03.11. Bo pa mogoče drugo leto kaj več sreče.

Uživajte kljub temu, da je zunaj bolj žalostno vreme.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
13.3.2011 9:38:40   
lumpa6
jutro

za vrtec sem oddala, sedaj samo upam, da dobimo, tukaj kjer je žiga v vrtcu, da ne bomo na dva konca otroke vozil, pa tukaj mi je ful super, res se veliko otrokom posvečajo, in delajo vse mogoče stvari, jih vzgajajo  tako kot mi je res ok

ja danes je res en turoben dan, pa še ceu teden je dež napovedanuser posted image

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
13.3.2011 16:42:32   
katrinka
ej neki se bo treba zment...smo na strani 190 tko da pocas bo tele teme konc...a bomo tle ostale - dojencek, al gremo k otrok - starsi cvekamo, vem da mamo od novorojenckov do najstnikov tule...samo vprasam

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
13.3.2011 17:55:34   
špica84
Dan

Meni je vseeno lahko smo tu lahko tam.Samo da smo na vezi hehehe

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ime za punčko
pikolinaa

Ali vam je všeč ime Minka?

DA (26%)

NE (74%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!