Anonimen
|
Uh! Mogoče pa mi uspe kakšen konkreten post skupaj spravit, da vam malo povem kako smo in pokomentiram, kar sem si zapomnila Moji možgani še vedno delujejo kot rešetke... Nekaj se ujame, ampak vse pa ne Spanje - mi imamo enako rutino pri obeh in morm rečt, da je kar OK. Žiga gre spat okoli 8ih in spi večino noči le s kakšnim bujenjem za dudo, sicer pa kot top Zdej v novem stanovanju spi 1/4 noči pri nama Živa gre spat tako kot Žiga okoli 8ih (kakor nam časovno uspe) in spi do 5-6ih zjutraj brez zbujanja. Rutina pa enaka pri obeh in velja od prvega dneva ko smo prišli iz P. Kopanje ali tuširanje ali umivanje, tišina, uspavanka (tiste baterijske), flaška mleka v miru in temi, lupčka in počakamo da zaspita potem pa iz sobe. Čez dan Žiga spi že v postelji (če smo kje zunaj tudi v avtu, vozičku,...), tamala pa vsepovsod, samo v svoji postelji ne. Zaenkrat funkcionira Dohtarji - NO COMMENT Selitev - danes sva z dragim iz avta prinesla še zadnje stvari, odpeljala v klet kar je bilo za v klet, ker je bila do včeraj še polna, cunje, brisače, posteljnina, kopalnica, ipd. je razpakirano, ostali so dokumenti (verjetno bodo tudi še kar nekaj časa v škatli in v omari ), elektronika (DVD,....), in tiste stvari, ki so se valjale po policah in predalih tudi prej... Upam, da bom jutri uspela kaj več nardit Sicer pa uživamo sto na uro Zdej samo še čakam, kdaj se boste najavle na kofe, k ste ble vse tok glasne Jst čakam.... Zdej grem pa u miru pogledat eno serijo, pol pa pod tuš in mogoče mi uspe še pred 12-to it spat No še zakonske obveznosti bi morala danes dati skozi, pa nisem še ziher če jih bom res
|