|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
7.3.2011 12:43:18   
lumpa6
ja tudi mi smo bolani, sicer imamo sedaj virozo, ampak se kar malo bojim, ker je rekla da se lahko zopet poslabša in pride do laringitisa in bronhiolitisa, ki smo ga imeli prejšnji teden

včeraj smo pa bili na pustnem karnevalu v Cerknici in je bilo super, bili smo pri prijateljih, ki imajo stanovanje, ravno v centru dogajanja in smo lahko gledali vse skozi okna

bolančki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozdravite se

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
7.3.2011 15:46:00   
Anonimen
HEJ!!! Multipraktik user posted image user posted image user posted image Dobra ideja user posted image user posted image user posted image

Jst za maškare nisem nič, v soboto sem pekla krofe, jutri jih bom mogoče spet... Sicer smo zdravi in KOOOOONČNO smo dobili Siol TV in tamal že veselo risanke gleda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4702
7.3.2011 17:16:35   
katrinka
lumpa - upam da boste kmalu bolje,pa super za cerrknico...fajn ste se znasliuser posted image

ziva - ja kr speci krofe jutruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
7.3.2011 17:39:04   
lumpa6
sej gre na bolje, ima virozo, samo se bojim, da se nebi stopnjevalo v laringitis , ki ga je komaj preboleu, zdravnica je tudi mojo skrb potrdila, da je čisto možno

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
7.3.2011 19:44:17   
špica84
Dober večer

Eto mene spet v lj.Malo smo se pomenili oz. moj se je pomenil.Ta teden en dan greva na banko,da se pozanimava za kredit.Je pa tašča rekla,da bi šla tudi ven iz lj
Je pa tako,da bom večino kredita jaz morala kriti,ker mojemu šef ne nakazuje celotne plače ampak samo minimalno.Tako dea ne mora dobit kredita,ker enega že ima :(.

Živa ti kar speci krofe,rade volje bom prišla na krof.Pa sorči za dons sem se zamudila na fužinah :).

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
7.3.2011 21:55:54   
Anonimen
JEZNA SEM KOT RIS!!! user posted image

Mi je lastnik iz Šentvida celo varščino zadržal - 800 EUR!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kao za pult, ker smo ga malo zažgali, pa za stroške za nazaj in kao zato ker bo imel prazno stanovanje do 1.5., ko se novi šele vselijo user posted image
Če kera pozna kakega pametnega in pasjega odvetnika se priporočam!!! Tokrat sem se zavzela, da ne popustim user posted image

Katrinka komi čakam jutri....

Špica ni panike...

Sem tok zmozgana od vsega danes, da grem samo še spat user posted image    NOČKO!!! user posted image

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4706
8.3.2011 8:58:14   
katrinka
lumpa - drzim pesti da pregurate brez vecjih tezavuser posted image

spica - ja super da boste zaceli kaj delat na tem podrocju,bos vidla kok ti bo pol lustn,
glede place mi je pa jasn kaj mislis, moj je v bivsi sluzbi dubu nakazano minimalko,stroske - hrano in prevoz nabito do maksimuma da je mel vec k place,ostalo na roke ... in pol se loh za kak normalen kredit obrises pod nosom...in mu nedolocen cas cist nic ni pomaguuser posted image

ziva - kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bove vec k pridem dons k teb

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
8.3.2011 9:39:14   
Teyla
živa25 jaz kar znorim, ko berem nekaj tako nefer. Od kaj je pa varščina za čas, ko on ne bo imel notri stanovalcev? user posted image Pa tudi, če ste pult zažgali, sigurno ni škode za 800€.

Kdo že peče krofe, da pridem na obisk. user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
8.3.2011 10:38:48   
ledenka
čestitam za naš praznik!

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
8.3.2011 10:50:32   
kokoška10
Noben cvec ni tako lep kot ŽENSKA,noben vetrič ne piha tako nežno kot je ženska,noben kamen ni tako trd kot je trdna ženska,noben vihar ne prenese toliko dežja,koliko solz pretoči  ženska,in nihče nepremore toliko ljubezni kot jo ima v sebi ženska.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VSE LEPO OB DNEVU ŽENA

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
8.3.2011 11:13:57   
špica84
Lep pozdrav

Vsem želim prekrasen dan žena

A bi šla ktera popoldan na sprehodka :).Jaz grem ziher se šetat ob lublanci.

(odgovor članu kokoška10)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
8.3.2011 11:17:02   
ledenka
uživajte v sončku user posted image  

špica, kdaj greš pa na banko? in o koliko kredita razmišljaš?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
8.3.2011 11:25:58   
špica84
Rabli bi tam okoli 90-100.000 evrov,ker je treba še tole stanovanje prenovit.SE kuhnja tok da ne razpada in kopalnica.
Gledala sem na unicredit bank ter sparkase.Ker lj banka je živi polom tudi ko začnem delat mi ne morjo omogočit takega kredita.Glavno da vsem našim tankunom dajejo tako bajne kredite

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
8.3.2011 11:32:27   
kokoška10
Špica jast grem tud popoldne,po drugi uri a se slišva..

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
8.3.2011 19:14:32   
kokoška10
špica super te je blo spoznati,sem se prav dober nahodila,upam da še kdaj ponoviva,Lana mi je spala do domauser posted image user posted image .
Asta ble še dolg zunaj'?

Neposredna povezava do sporočila: 4715
8.3.2011 19:17:49   
špica84
Ja enako kokoška bile sva zunaj do 17h.Sva šle še na kavico pol pa isti krog koker medve okol ljubljanice in čez stepca.
Z veseljem ponovim,če bo vreme kar itk bo bom vsak dan ta teden zunaj :).Pa še moj dela popoldan tako da sem sama

Neposredna povezava do sporočila: 4716
9.3.2011 8:25:01   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

JEZNA SEM KOT RIS!!! user posted image

Mi je lastnik iz Šentvida celo varščino zadržal - 800 EUR!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kao za pult, ker smo ga malo zažgali, pa za stroške za nazaj in kao zato ker bo imel prazno stanovanje do 1.5., ko se novi šele vselijo user posted image
Če kera pozna kakega pametnega in pasjega odvetnika se priporočam!!! Tokrat sem se zavzela, da ne popustim user posted image

Katrinka komi čakam jutri....

Špica ni panike...

Sem tok zmozgana od vsega danes, da grem samo še spat user posted image    NOČKO!!! user posted image

a je to možno, pa kaj se gre, oderuh, pa kaj se tebe tiče če ma on praznouser posted image user posted image , kok me taki pojezijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
9.3.2011 8:26:00   
lumpa6
mi smo še vedno bolani, sedaj sta zbolela še jure in žiga
cela štala

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
9.3.2011 8:40:22   
katrinka
jutro.....kako ste zabarkeuser posted image user posted image user posted image

lumpa - sem mislila da se boste v veliki meri izognili pa vidm dA ne....pikepoke posiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spica - kokoska...a sta se na vozickale...lepo mate na vasem koncu,sem bla vceri pri zivi in res je lustn...sploh k je soncek,jz sem pod hribom,jaz sonce samo gledamuser posted image ma kaka idejo kako hrip odstrantuser posted image user posted image user posted image user posted image

ledenka - ulala....hvala za slikco in voscilouser posted image

ziva - krofi prfektni...upam da jih nisem prevec pojedlauser posted image

moja prestolonaslednica ze 3 dan ne zganja cirkusa k more v razred v vrtcu...dons je muzko slisala je sla takoj not pa plesat zacela...heheuser posted image
evo alarm...nekdo je lacen....

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
9.3.2011 8:45:47   
špica84
Jutro

Mi smo super fajn.Sem danes zjutraj tehtala mojo in ima 5730g je prav pridna tale čebelca moja,
Sedaj pa jo nahranim in pičim ven na eno kavico mi bo prov sedla :).
Katarinči pridi bližje pa ne bo hriba user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
9.3.2011 9:38:28   
Anonimen
Evo mene s telefona :))) Sploh ne pridem do racunalnika zadnje dni :S danes sva sami pa hlih studiram ce bova po stanovanju kej nardili al bova soncka izkoristle...

Bom komentirala kaj ko bom do racunalnika prisla :)))

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4721
9.3.2011 21:18:02   
Anonimen
Ne morm vrjet, da nikjer nobene ni user posted image

No sej nima veze... Jst sem prejle Žigata peljala na Metelkovo poslušat, ker me je sestra po telefonu prestrašla, da bolje danes kot jutri če se pripravlja bronhiolitis... No pa je k sreči vse dobro slišat in zaenkrat ne kaže na nič posebnega. user posted image user posted image user posted image   Upam da se ognemo česa hujšega...

No sicer sem prišla do računalnika po dooolgem času, ampak me že počasi zdeluje in dan prihaja za mano, tko da bom verjetno tudi kmalu se spravla izza mize na kavč user posted image   No malo riževe čokolade si pa bom še privoščila user posted image

NOČKO!!!

P.S. Za jutri imava s Špico plan it peške do BTC-ja... Če se nama kera pridruži ali pa če bo kera po BTC-ju lutala se priporočava, ane Špica?! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4722
9.3.2011 21:18:39   
Anonimen
aja...

NMAGK PIKEPOKICE!!!! In ostalim bolančkom tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4723
9.3.2011 22:23:43   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

P.S. Za jutri imava s Špico plan it peške do BTC-ja... Če se nama kera pridruži ali pa če bo kera po BTC-ju lutala se priporočava, ane Špica?! user posted image

Sej vem, da sem ziher že vprašala eno izmed vaju, ampak s katerga konca pa sta? Spomin mam podoben ementalerju. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
10.3.2011 8:31:07   
Anonimen
Teyla jst sm na tromeji fuzin, most in stepanca :)))

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

15.10.

Ime za punčko

Tia (33%)

Lia (11%)

Ema (56%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!