Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 15:58:02
|
|
|
|
Erdbeere
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika uf zunanji obrat, malo berem zgodbe tule po rr, pa bi se jaz rajši kar za CR odločila, ne za obrat...kaj pa vem, z otrokom na glavo obrnjenim je lahko bit pameten se kar podpišem
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 16:06:50
|
|
|
|
Sarchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere IZVIRNO SPOROČILO: barika uf zunanji obrat, malo berem zgodbe tule po rr, pa bi se jaz rajši kar za CR odločila, ne za obrat...kaj pa vem, z otrokom na glavo obrnjenim je lahko bit pameten se kar podpišem kaj me strašiste.......
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 16:15:15
|
|
|
|
polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: polari Pa jaz bom tudi kupila ta malinov čaj. Kolko časa prej lahko začnem pit? že prejšnji teden Res? Hehehehehehe....
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 16:21:20
|
|
|
|
kupido
|
Živijo! Da se še jaz malo oglasim. Sem komaj prebrala vse kar ste napisale . Očitno imamo skoraj vse enake oz.podobne "nosečniške radosti" . Še malo moramo potrpeti pa bo. Škrpjončica- sem gledala ponločni klub in se tudi nasmejala - malinovci Punce kar pišite recepte, so prav vsi super. Kar še nisem preizkusila, pa še bom. Kako si bomo izmenjavale recepte šele drugo leto, ko si bomo pisale kaj dajemo našim jest Porodni položaj - v prvič grem bolj v neznano Kepica upam, da je najhujše že za tabo in da se kaj kmalu oglasiš in nam poveš, če so te odrešili muk. Sarchi - ena mora biti prva, se hecam, upam da ne bo prehudo in da ti res ne sprožijo poroda Prav vse po vrsti ste lepe nosečnice. Super ker so izvidi iz pregledov tako dobri, kar tako naprej.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 16:23:05
|
|
|
|
klaja
|
Pa saj ni tako majhen trebušček, si ga bom potem zmerla. Ste me pa nasmejale z komentarji. Res pa je, da je slikano bolj od strani, tako da je videt vse bolj malo, v resnici ni tako. Strije: jih nimam.! Baby Blue super za dobro opravljen pregled! Upam, da ti pritisk ne bo narastel. Sarchi kaj pa če bi probala tiste vaje naredit, ko smo se že enkrat pogovarjale, mogoče pa bi kaj pomagalo in bi se sam obrnil, če še seveda ima dovolj prostora, da se lahko obrne. Škorpijončica nisi edina, tudi jaz ne prenesem, da mi kdo pri kuhanju ali pečenju gleda pod roke. Dobim popenitis! Obaibi - Okaidi za moje pojme nimajo najbolj poceni stvari, so pa zelo lepe! V Mb-ju je v Evroparku in na koncu Partizanske ulice, nasproti spomenika.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 16:25:26
|
|
|
|
tulpek
|
Klaja, super buši, meni se tudi ne zdi tako velik, ravno prav je. IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica Živjo! Se spomnite, da sem napisala, da ne bom pila čaja iz malin? No, khm, priznam, sem si ga kupila, ker sem brala o tem čaju in ugotovila, da se ga niti ne uporablja toliko za pospeševanje poroda ampak bolj za mišice materničnega vratu, da potem pride do bolj učinkovitih popadkov. Vsebuje pa tudi železo. Odločila sem se, da kar skuham čaj in ga ohladim kor osvežilno pijačo. Kakšne so pa izkušnje tistih, ki že pijete ta čaj? Imate kaj več lažnih popadkov zaradi tega? Brala pa sem tudi, da zapira, lesar si pa ne želim ravno..kako je s tem? Saj sva z Altajo večkrat napisali, da ne sproži poroda . Zmehča MV, da se lažje odpre, ko se mora. Js lažnih popadkov sploh nimam. Sem jih imela kakšnih 14 dni nazaj, zdaj pa ne več. Ampak takrat še nisem pila čaja. Pa tudi to, da zapira, ne morem potrdit, ker nisem čisto nič zaprta. Ko sem ga prvič pila se mi je celo zdelo, da požene na wc. Ampak js nisem merodajna za to, ker me nič ne zapira. Pojam lahko kolikor hočem črne čokolade, sladkarij, sira ipd.. pa še vseeno grem večkrat dnevno na wc. Mi je pa ta čaj vsak dan boljšega okusa, prav mnjami mi je že.
< Sporočilo je popravil tulpek -- 10.8.2009 16:34:46 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 16:28:20
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi Upam da ne bo šlo kaj narobe in da dobimo avgustovčka, nikol pa ne veš.... Ej, kar lepo v vrsto, nič prehitevat . Upam, da obrat uspe . Na avgustovkah je ena pisala, da moraš biti predvsem sproščena in mirna, da imaš potem več možnosti. Update: Sem potem videla, da si se zatipkala.
< Sporočilo je popravil tulpek -- 10.8.2009 16:34:21 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 16:32:31
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: BBP Bolj kot se bliža dan d, bolj nisem sigurna za ime za fantka. Zakaj mora biti to tako težko? ENAKO!!! Če bi zdajle rodila, res ne vem, kakšno ime bi imel, če bi bil fantek .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 16:33:40
|
|
|
|
chebelzza
|
Živjo so ! evo mene iz pregleda! Sej me bo kmal kap, kaj se men dogaja...... Pritisk je vredu, 110/60,to je pa edino kar je zaenkrat fajn..... Zatekam tolk da sem se v enmu mescu zredila še za 3 kg.torej sem celih 18 kg pridobila in sedaj morem jest samo sadje Niti vem ne kako bom zdržala brez kruha in testenin.... Sicer sem pa doprta že tudi 1 cm in ne smem preveč "telovadit" okol,da nebi šla predčasno rodit.... Naslednji pregled imam 17.8. in sicer CTG. Toliko od mene zaenkrat, če ne prej se tipkamo naslednji ponedeljek po pregledu....če pa slučajno ne boma več 2v1 vam pa tudi sporočim..... Uživajte!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 16:34:38
|
|
|
|
Sarchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: klaja Sarchi kaj pa če bi probala tiste vaje naredit, ko smo se že enkrat pogovarjale, mogoče pa bi kaj pomagalo in bi se sam obrnil, če še seveda ima dovolj prostora, da se lahko obrne. klaja poskušam tud z vajami, pa zaenkrat neuspešno, se je zgleda čist zahaklu v mojo medenico s svojo rito hvala za nasvet, sej bom še nadaljevala, mogoče pa rata
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 17:12:45
|
|
|
|
baby blue
|
Sarchi upam da se otroček do naslednjič obrne... Če pa ne pa držim pesti da bo zunanji obrat uspešen... kepica upam da je s teboj vse OK in da je uspešno vse za tabo... Sedaj pa pridno okrevaj... Tudi jst upam da pritisk ne zraste več... Sploh ne vem kaj je krivo ker prej je bil vedno okoli 100 - 120... Mah saj bo vse OK sem optimistka pa tudi G in sestra nista nič rekli da bi bilo kaj narobe... Tako da jim vrjamem na besedo oziroma na nebesedo Sem se pa prejle zbudila sem spet odklenkala eno urico... Je pa še vedno tako vroče da je kar hudo...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 17:53:36
|
|
|
|
litlleMiss
|
pozdravljene! Danes sem imela pregled in so me na ctg priklopli..je blo lepo poslušat malo pikico no in potem mi je G naredil še UZ in je rekel da imam že zelo zrelo posteljico in malo plodovnice, tako da morem it jutri v porodnišnico in bom par dni noter, da me bojo imeli na opazovanju..upam da mi nebojo rabli poroda sprožit drugače pa ima bebika okrog 2500 g, jaz pa ostajam na isti teži uživajte pa držite pesti da še ostanem malo v 1 kosu
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 18:09:09
|
|
|
|
veselka
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica Veselka, kje pa je ta trgovina z oblekcami,..obalbi ..prvič slišim,.. imajo poceni? Lep kompletek si sestavla. jaz sem bla v city parku v Lj, vem da je še v intersparu na viču, kje je še trgovina pa ne vem. to je drugače v sklopu Okaidi, sam da je okaidi za otroke, Obaibi pa za dojenčke. je pa cenovni razred neki takega kot Kanz v BC. porodni položaj kaj pa vem... zaenkrat imam vse pogoje izpolnjene za v vodo it, če bo treba vn iztisnit, bo pač treba, pa tko al tko je za odvzem popkovnične krvi treba to izven vode narest. pred tem bom probala bit čimbolj na nogah (dokler nisi za v vodo)... kaj bo pa na koncu, pa who knows... predvsem upam na ekspresen porod z vodo ali brez evo, dekica je narejena
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 18:21:43
|
|
|
|
Sarchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: litlleMiss pozdravljene! Danes sem imela pregled in so me na ctg priklopli..je blo lepo poslušat malo pikico no in potem mi je G naredil še UZ in je rekel da imam že zelo zrelo posteljico in malo plodovnice, tako da morem it jutri v porodnišnico in bom par dni noter, da me bojo imeli na opazovanju..upam da mi nebojo rabli poroda sprožit drugače pa ima bebika okrog 2500 g, jaz pa ostajam na isti teži uživajte pa držite pesti da še ostanem malo v 1 kosu litlleMiss upam da bosta res še mičkeno zdržali 2 v 1 in da ne bo potrebno prehitro prožiti poroda. Želim ti da bi ti dnevi v porodnišnici minili hitro, meni se je vleeeeklo tam not ful k sm bla tud na opazovanju....držim pesti, da bo vse tako kot mora biti. pa le oglasi se kaj....
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 18:30:49
|
|
|
|
altaja
|
Ojla ženskice, včeraj bla čist zanič, dans pa ko rožca. Skos neki skakljam okrog, počutim se res kot da nisem noseča. Tko fino ni blo že celo večnost. No, nogice me zdej malce bolijo ampak jih mam že "u luftu". chebelzza: jst mam glede zatekanja v kartonu en velik +. Sem se že sprijaznila. Ampak da moraš bit sam na sadju? Jst sem 1x na teden pa ne jem soli. Obiski... šibam...se oglasim zvečer...sem mela še neki za povedat...
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 18:42:14
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka evo, dekica je narejena lepa je a to si več različnih flisov dala skupaj, ali ...? pri nas pa nekaj grmi, sparina pa za dol padit...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 18:54:35
|
|
|
|
jullie
|
..veselka super dekica!!! ..barika..sparina je pa pri nas tudi..pa še grmi občasno..
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 18:58:55
|
|
|
|
tulpek
|
Luštna dekica in pridna ti Veselka, da si jo naredila. Bety se že nekaj dni ni oglasila . Upam, da je vse OK.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 19:08:46
|
|
|
|
veselka
|
dekica je iz bombažne tkanine, kot so trenerke al pa majice. pa hvala za komplimente . imam pa od sedenja za strojem čist buhtlaste noge, tko da zdej sam še ležim. sem hotla še našitke gor dat, pa se mi ni dalo komplicirat.
< Sporočilo je popravil veselka -- 10.8.2009 19:09:23 >
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 19:43:24
|
|
|
|
eva Ana
|
juhu, jaz sem pa malo travico okrog hiške kosila, mi je moj dragi malo dovolil, sem rekla da drugo kot da grem rodit se ne more zgodit očitno sem v zvezi s kepico nekaj spregledla....pa ravno sem ji hotela ZS poslat, za telefonsko št., da ji javim ko bo tako daleč...sedaj pa veselka...prav srčkana je dekica. Jaz mam pa šivalni stroj, pa niti sukanca ne znam napelatv altaja.... za vrnjeno energijo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 19:57:58
|
|
|
|
Erdbeere
|
veselka lepa dekica jaz imam tudi šivalni stroj, samo tud sam zato, da ga imam...šivat pa ne znam oz ni potrebe....je mami šivilja pa je lažje njej nest Jaz sem pa danes nakupila vse za mojo drugošolko, tako, da zdej ne bo panike, če slučajno prej rodim...ima princeska že vse. Še zavijemo pa bo. Kepica je šla pa danes na "operacijo" za hemoroide, tako da verjetno se ne bo nič oglasila. Sej za Bety11 sem pa prej že mal gledala pa je res ni nič, upam, da je vse ok. Aja pa danes sem kupila tudi obroč za sedenje (v bistvu navadnega otroškega za v vodo), če bom šivana, da bom lažje sedela...to priporočam, da vam prinesejo, če boste šivane, zelo olajša boleče šive pa jaz kar ne upam pomislit, da v tretje pa ne bi bila šivana, sej ne rečem, sej bi pasalo, samo dvomim, da bo šlo čez, sploh ker je oz. bo bolj težkokategorni otrok (po napovedih ) Evo zdej pa letim otrokom večerjo narest potem pa počasi v horizontalo, sem bolj lena danes
< Sporočilo je popravil Erdbeere -- 10.8.2009 19:59:00 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 20:06:43
|
|
|
|
eva Ana
|
joj, kako sem neumna....saj res kepica ima oz. je imela danes poseg pri nas (okolica Ptuja) se fajn oblači in tud grmi že
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 20:22:57
|
|
|
|
baby blue
|
Erdbeere jst sem si tudi obroč že kak mesec in pol nazaj kupila za vsak slučaj... Nikoli ne veš... Je pa čisto navaden otroški obroč... Enkrat nam bo že prav prišel če meni sedaj ne bo pa še poceni je bil Pri nas je pa še kar malo soparno ampak že veliko veliko boljše tako da imava sedaj vse odprto da se shladi in prezrači... Ta teden grem pa po vsej verjetnosti k frizerju se pobarvat pa mogoče mal postrižt na krajše... Da ne bom šla v porodno kot strašilo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 20:32:31
|
|
|
|
Tanik
|
hoj, jaz sem tudi vse zlikala, edino še ena posteljnina za pojstlco me čaka. pa torbo sem pripravila, na kaj ne smem pozabit. imam materinsko,kozmetiko,sp.hlače,vložke,štumfe,a obroč tudi dam v torbico-jaz sem tudi tistga otroškega za plavanje kupila za cel evro in pol. pa spet kremšnite delala,k si jih je moj zaželel,zdj so v hladilniku,sam ne vem če se bo včakal da bodo not 2 uri,kot piše zaradi kreme frizer,upam da mi uspe ta teden,pač če je moja frizerka še na dopustu bom šla pa k drugi,k se mi ne da čakat do septembra, me narastek preveč živcira.
< Sporočilo je popravil Tanik -- 10.8.2009 20:33:40 >
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 20:35:06
|
|
|
|
Erdbeere
|
Tanik sej obroč ti lahko potem prinesejo, če boš šivana...itak bo kmalu kdo na obisk prišel pa ti prinese, ne zakoti pa tud ne velik, tko da gre komot s prvo potovalko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?