tulpek
|
Klaja, super buši, meni se tudi ne zdi tako velik, ravno prav je. IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica Živjo! Se spomnite, da sem napisala, da ne bom pila čaja iz malin? No, khm, priznam, sem si ga kupila, ker sem brala o tem čaju in ugotovila, da se ga niti ne uporablja toliko za pospeševanje poroda ampak bolj za mišice materničnega vratu, da potem pride do bolj učinkovitih popadkov. Vsebuje pa tudi železo. Odločila sem se, da kar skuham čaj in ga ohladim kor osvežilno pijačo. Kakšne so pa izkušnje tistih, ki že pijete ta čaj? Imate kaj več lažnih popadkov zaradi tega? Brala pa sem tudi, da zapira, lesar si pa ne želim ravno..kako je s tem? Saj sva z Altajo večkrat napisali, da ne sproži poroda . Zmehča MV, da se lažje odpre, ko se mora. Js lažnih popadkov sploh nimam. Sem jih imela kakšnih 14 dni nazaj, zdaj pa ne več. Ampak takrat še nisem pila čaja. Pa tudi to, da zapira, ne morem potrdit, ker nisem čisto nič zaprta. Ko sem ga prvič pila se mi je celo zdelo, da požene na wc. Ampak js nisem merodajna za to, ker me nič ne zapira. Pojam lahko kolikor hočem črne čokolade, sladkarij, sira ipd.. pa še vseeno grem večkrat dnevno na wc. Mi je pa ta čaj vsak dan boljšega okusa, prav mnjami mi je že.
< Sporočilo je popravil tulpek -- 10.8.2009 16:34:46 >
|