|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
10.8.2009 12:33:09   
tažana
O dober dan.

evo še mene danes bolj pozno. sva s Katarino očija spat pustile ker je pozno iz zagreba prišel. sedaj hitro makarončke s tuno skup zmečem potem gremo pa delat sobo.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
10.8.2009 12:47:39   
Alma84
Za vse začetnice mali priročnik user posted image

http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1583-Dojencek_2008_splet.pdf

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
10.8.2009 12:53:58   
baby blue
klaja lep trebušček in lepa sijoča nosečnica si

Evo jst sem ravno prej prišla s pregleda... Vse je ok... Pritisk je 135/80 je kar največji do zdej ampak je rekla da ni nič narobe... Po UZ je vse OK otroček je izredno živahen tako da je gibov zadosti, srček bije normalno...

Mi je pa naredila CTG kjer je tudi vse normalno in ni znakov da bi se ji mudilo ven user posted image user posted image ... Se dobro počuti v hotelu mama kjer je all inclusive... user posted image user posted image Težka je 2600 kar je fajn...

Mamica je pa dobila dve dodatni kili tako da je sedaj na +7user posted image

Naslednji pregled in CTG 20.08

Aja voda je pa tudi OKuser posted image

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
10.8.2009 12:54:01   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: Alma84

Hvala, je zanimivo...user posted image

Baby blue: user posted image user posted image user posted image za pregled...

< Sporočilo je popravil polari -- 10.8.2009 12:55:39 >

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
10.8.2009 13:02:06   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

mažem se pa vsak dan po trebuhu pa po prsih-po tuširanju zvečer s tistim oljem iz DM, sem pa ugotovila da pušča sledi na majcah.so vse majce ki jih imam za spat zaflekane.

Zdaj pa vem, od kot meni fleki na majicah. Strij pa še nimam.

ja, jaz ko sem oprala majco,sem najprej mislila da mi je po tleh padla preden sem jo dala sušit.user posted image no zdaj pa vem od kod fleki.

klaja lep buši

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
10.8.2009 13:03:17   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: Alma84

to smo pa mi dobili-kopije v MŠ user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Alma84)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
10.8.2009 13:21:52   
Anonimen
ojla punce!
glede porodnega položaja kukr bo babica rekla, tko da si ne bom nič izmišljevala k bo že una vedla kako pa kajuser posted image
klaja matr si sexy nosečnica pa madonca kolk mejhno rito maš,če bi jaz mela takšno ne bi mela nič protiuser posted image user posted image
strije uff za to sm pa že v prvi nosečnosti zvedla da se lahk mažeš kukr hočeš ampak dobiš jih vseen,če ne med nosečnostjo pa sigurno dan po porodu ampak itak če se potrudiš tud te potem izginejouser posted image
CTG je pa tudi pri nam ko si v 37 tednuuser posted image

takole aja pa sm vidla da tiste k ste probale luknjasto pecivo da vam je bil všeč,no me veseliuser posted image k men je tud ful dobr da ne omenjam kolk šele tamavčijuuser posted image

(odgovor članu Tanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1157
10.8.2009 14:31:04   
eva Ana
baby blue super za pregled user posted image in živahno user posted image

klaja...lepi buši user posted image

Jaz sem pa ravnokar dobila klic, da imam jutri v MB P predavanje z anestezisti za EA. Joj, kr stiska me ko gre vsak dan bolj zares. Pa še moja user posted image je danes tako živahna, mam občutek, da mi bo na desni strani trebuha ven pogledla user posted image !

ja larilu...pecivo je bilo zakon!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
10.8.2009 14:33:41   
škorpijončica

Živjo!
Se spomnite, da sem napisala, da ne bom pila čaja iz malin? No, khm, priznam, sem si ga kupila, ker sem brala o tem čaju in ugotovila, da se ga niti ne uporablja toliko za pospeševanje poroda ampak bolj za mišice materničnega vratu, da potem pride do bolj učinkovitih popadkov. Vsebuje pa tudi železo. Odločila sem se, da kar skuham čaj in ga ohladim kor osvežilno pijačo. Kakšne so pa izkušnje tistih, ki že pijete ta čaj? Imate kaj več lažnih popadkov zaradi tega? Brala pa sem tudi, da zapira, lesar si pa ne želim ravno..kako je s tem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
10.8.2009 14:36:24   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Kakšne so pa izkušnje tistih, ki že pijete ta čaj? Imate kaj več lažnih popadkov zaradi tega? Brala pa sem tudi, da zapira, lesar si pa ne želim ravno..kako je s tem?

jaz nimam nič več lažnih popadkov kot sem jih imela prej, pa tudi zapira me ne, pa ga pijem 2x dnevno.

baby blue user posted image za pregled in živahno user posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
10.8.2009 14:39:03   
Sarchi
klaja ful lepa user posted image si....user posted image

še moje poročilce iz pregleda....pritisk ok 106/64 -ok, kile grejo kar lepo gor, tko da smo že pri +12 od začetka. Bebi je pa še vedno z ritko dol in sva se z G dogovirla da drug torek (18.8) nardimo poskus zunanjega obrata. Tveganje za porod je kar veliko, lahko se ob pritiskih začnejo popadki, lahko se kaj zakomplicira in je potreben CR, lahko nam uspe in se dete hitro zasuka nazaj, lahko pa uspe in tudi ostane do poroda v pravilni legi. nič poskusit ni greh. mene je sicer ful strah rodit z rito naprej, k se bojim da bi me vso raztrgalo.user posted image

Upam da ne bo šlo kaj narobe in da dobimo avgustovčka, nikol pa ne veš....

Drgač je težek cca 2500g, kar je za to gestracijsko starost tud ok. Sva bla pa tolk zatopljena v ta obrat, da me ni dal nit v laboratorij za vodo in kri...mogoče naslednjič če še bo naslednjič ;)

Sem pa tudi bris za streptokok B nardila, tko da počakam izvide, upam da bo neg.

Danes bom bolj na izi, v ležečem položaju k me vse neki tišči in peče okrog trebuha....

baby blue....super za tvojo čebelico in zate da ste ok user posted image user posted image user posted image

indy hval za lepe želje....ja se bliža naš dan D  user posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
10.8.2009 14:41:08   
škorpijončica

Aha, še to; strij pa nimam, uporabljam kar masažno olje, mažem se enkrat na dan, tvećer, ko gledam kakšen film.
Pecivo bom pa tudi jaz poizkusila, saj bi ga že, sam čakam, da gre tašča vn iz kuhne, se ne mislim z njo ukvarjat, ker bi mi z veseljem svetla zravn in me nervirala, ker ne prenesem, da mi gleda pod rokeuser posted image
Klaja, prav lušna si.
Veselka, kje pa je ta trgovina z oblekcami,..obalbi ..prvič slišim,.. imajo poceni? Lep kompletek si sestavla.

Neposredna povezava do sporočila: 1162
10.8.2009 14:51:07   
škorpijončica

Vesela sem, da poročate o uspešnih pregledih (sarchi zate navijam, da bo obrat uspel),...
.... čeprav mi je prav hudo, ker pa jaz pri G nisem bila že en mesec pa še morm čakat en teden in takrat bom že v 38. tednu...ne vem kaj se dogaja in v kakšnem položaju je moja mala... zdaj v zadnjem mesecu bi morali biti pogosti pregledi, jaz pa kar čakam in to je zihr samo zato, ker je G na dopustu...No ja, se pa tolažim s tem, da mala pridno brca in da nimam težav tako da bi si upala trditi, da je vse v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 1163
10.8.2009 15:06:31   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Kakšne so pa izkušnje tistih, ki že pijete ta čaj? Imate kaj več lažnih popadkov zaradi tega? Brala pa sem tudi, da zapira, lesar si pa ne želim ravno..kako je s tem?

niam nič lažnih popadkov, joj moja prebava je ..fuuuuu super, vse gre iz mene, vsaj 2x na dan v enormnih količinahuser posted image - upam, da to že ni znakuser posted image user posted image

me je pa prejle, ko sem hotla vstat (ja spet sem spala)user posted image tak na desni strani zagrabl - kot nek krč, da sem vse zvezde vidlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1164
10.8.2009 15:07:17   
simonae
Pozdravček!

Jaz sem zelo utrujena, sicer pa OK. Le medenica me občasno boli.

Me pa zadnje dni skrbi to, da je moje detece zelo mirno - komaj naštejem 10 gibov in to že nekaj dni. No, ko sem včeraj sklenila, da se grem danes pokazati, pa je bilo malo več gibanja in tudi danes je malo bolje, a kakega večjega premikanja vseeno ni več.
Moram kar paziti in šteti.

Glede porodnega položaja - do sedaj sem rodila v polsedečem položaju in tudi tokrat bo to moja rezerva. A poskusila bom biti čimdalj pokonci in če bo šlo, bi rodila čepe ali kaj podobnega. A kot sem rekla, bom tam videla, kako bo. Če ne bo šlo pač polsedeč.

Smo pa naročili voziček - končno!

Vidim, da ste nekatere že čisto na koncu. Srečno vsem, ko se vam bo začelo...

Neposredna povezava do sporočila: 1165
10.8.2009 15:14:59   
Erdbeere
Evo jaz sem uspela vse zlikati, joj se mi ni dalo, samo sem pa sploh nisem imela veliko user posted image user posted image user posted image

Zdej pa študiram a gremo s taveliko kupit kar nam manjka še za v šolo al kaj naj počnemo. Vem samo, da če bomo doma se mi bo zmešalo, ker imam sitno "staro taščo" in skoz neki komandira otroke...sam škoda besed....najbolj da jo nekam popokamo, bom najmanj sivih las dobila.

A ste zasledile, jutri se bo kar občutno podražil bencin in pa disel user posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
10.8.2009 15:16:04   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Vem samo, da če bomo doma se mi bo zmešalo, ker imam sitno "staro taščo" in skoz neki komandira otroke...sam škoda besed....najbolj da jo nekam popokamo, bom najmanj sivih las dobila.

user posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa tak brca, da me boooliiiiuser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
10.8.2009 15:30:41   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

Upam da ne bo šlo kaj narobe in da dobimo avgustovčka, nikol pa ne veš....

ups...sm misnla da NE dobimo avgustovčka user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
10.8.2009 15:30:55   
BBP
Sarchi, moje dete je bilo nazadnje tudi na riti in mi je G že rekla, da če naslednjič (to je naslednji torek) ne bo obrnjen, me čaka zunanji obrat. Moja sestra je tudi imela zunanji obrat, uspešen, je pa en teden po njem že rodila. Mogoče da je bil za to kriv obrat, je pa res da je bila takrat tudi full prehlajena in je kašljala na polno.  Jaz sem se že nekako sprijaznila, da se naše dete najbrž ne bo obrnilo, mi pa nič kaj ne diši rojevat z ritko naprej. Bi v takem primeru raje videla CR, če bi mi ga ponudili.

Kar ne morem verjet, da je do konca še malo več kot en mesec. Bi kar še malo odložila tole, čeprav bi rada moje gležnje nazaj. Drugače pa nekih večjih težav nimam. Spanje mi ne povzroča preglavic, pogosto me sicer obiskuje teta zgaga, ampak to se da preživet.

Bolj kot se bliža dan d, bolj nisem sigurna za ime za fantka. Zakaj mora biti to tako težko? Vse ostalo imamo bolj kot ne pripravljeno. Zdaj bo treba le še sebe pripravit.

Matija je tu.
ob rojstvu: 3580g, 54cm
1. mesec: 4310g, 55 cm
2. mesec: 5360g, 58 cm

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
10.8.2009 15:36:52   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: barika

me je pa prejle, ko sem hotla vstat (ja spet sem spala)user posted image tak na desni strani zagrabl - kot nek krč, da sem vse zvezde vidlauser posted image

To je tudi mene prej. Vlegla sem se malo zraven mačke, pol pa sem hotela vstat, pa me je na desni strni prav vštihnilo, kot neki krč, ja, mi je rahlo slabo postalo od bolečine.......sem pa malo vadla dihanje s prepono...user posted image user posted image user posted image pa je blo pol malo boljše..user posted image

Jaz tudi komaj čakam naslednji pregled...čez 10 dni. Da vidim, kolko smo zrasli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
10.8.2009 15:38:52   
polari
Pa jaz bom tudi kupila ta malinov čaj. Kolko časa prej lahko začnem pit?

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
10.8.2009 15:47:02   
Sarchi
BBP hvala za delitev izkušnje. ja upam da se bo tvoj user posted image še obrnil. Ja sigurno zunanji obrat vse skupaj pospeši, tako mi je G razlagal danes. Ja bomo  pa mal prej rešene user posted image

(odgovor članu BBP)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
10.8.2009 15:47:44   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Pa jaz bom tudi kupila ta malinov čaj. Kolko časa prej lahko začnem pit?

že prejšnji teden user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
10.8.2009 15:48:55   
barika
uf zunanji obrat, malo berem zgodbe tule po rr, pa bi se jaz rajši kar za CR odločila, ne za obrat...kaj pa vem, z otrokom na glavo obrnjenim je lahko bit pametenuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
10.8.2009 15:57:09   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: barika

uf zunanji obrat, malo berem zgodbe tule po rr, pa bi se jaz rajši kar za CR odločila, ne za obrat...kaj pa vem, z otrokom na glavo obrnjenim je lahko bit pametenuser posted image

ahhhhha user posted image

.. ma ja tud sama nism vedla kaj. pa dejmo probat. boste misnle name da  bo vse oki....

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 10.8.2009 15:58:35 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?