kepica
|
Hej punce Spet sem porabila pol ure, da sem vse prebrala. Me skoraj tri dni ni bilo na RR-posledica boleče riti zaradi hemeroidov. Čez vikend niti sedet nisem več mogla, zato vas nisem prišla nič pogledat. Pa mi je bilo kar težko zdržat brez RR Poseg je danes dobro uspel. Hvala, ker ste tako držale pesti in mislile name Dobila sem injekcijo proti bolečinam, tako, da je bil sam poseg neboleč, je pa ta injekcija popustila po 5 min, tako, da sem kmalu videla vse zvezde Dobila sem pa Lekadol Cel dan sem preležala, gledala zvezde, malo mi je uspelo tudi zaspati, sedaj pa se stanje počasi umirja in že lahko sedim Je pa zadeva kar strašljiva. Žilo so mi kar odrezali, nič zašili in pustili odprto rano, zato takšne bolečine. Na blato ne vem, kako bom šla. Verjetno bom imela sedaj kar en teden posta Sem pa vesela, da sem šla, da sem odrešena groznih bolečin. Kakšen dan še potrpim, da se tole zaceli, potem sem pa zmagala in samo še čakam na dan D So pa bolečine zelo podobne poporodnim šivom, tako, da si tiste, ki ste bile že kdaj šivane po porodu, lahko predstavljate, kakšen je občutek Drugače sem super. Spim odlično, tudi počutim se sedaj super, ko je tale poseg za mano in se zelo veselim poroda, ko mi ne bo treba pazit, kako pritiskam, da mi spodaj kaj ven ne pogleda Sploh od včeraj, ko sem videla mesec starega fantka sem čisto raznežena Bi šla že kar rodit, da dobim v naročje mojo štručko, tako sem že nestrpna Okno v spalnici bom, če bo še takole vroče, imela odprto na kip. Čez imam itak zaveso, pihalo ne bo, svež zrak pa malemu ne bo škodoval. Strije za enkrat se mi je naredila 1 cm dolga prozorna strija pri popku. Ostalo še vse bp. Se pa mažem enkrat na dan in upam, da se ne bo še kaj razširilo. Čaj malinovih listov začnem piti ta teden, samo, da pridem do lekarne. Punce, čudovite trebuščke imate In seveda vsem čestitke za dobro opravljene preglede Toliko na hitro. Grem spet v ležečki, da me rit ne bo preveč bolela Se oglasim jutri, ko bom bolj spočita.
< Sporočilo je popravil kepica -- 10.8.2009 20:57:41 >
|