|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
10.8.2009 20:35:09   
baby blue
Tanik pridna si... Jst si torbe še nisem pripravila si jo bom pa kmalu... V torbo bom pa vrgla... Kozmetiko, haljo, natikače, obroč za vsak slučaj, sp. hlačke, vložke pa seveda potem materinsko pa modrček za dojenje in blazinice pa mogoče še kaj pa mi je zdejle z glave ušlo ker nimam spiska pri sebi 

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
10.8.2009 20:36:35   
Sarchi
Čer

jzt mam spet čist trd trebuh, pa vse me boli in tišči...upam da bom kej spala, sej grem kr počivat...
frizer...sploh ni neumna ideja, k se mi zdi da sm tud jzt že kot strašilo.....

torbo mam jzt že pripravljeno, po takem sistemu k si ti baby blue napisala

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 10.8.2009 20:37:23 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
10.8.2009 20:37:51   
Erdbeere
baby blue a pa misliš, da haljo potrebuješ.....ker jaz bom kar bolnišnično imela, se mi ne da potem če se slučajno popacka s krvjo še tega pucat, naj se oni tam zaj...aja pa tud bo vroče in je 90% sem, da je ne bom potrebovala vsaj pri prvih dveh je nisem.

Pa spodnjih hlačk jaz tudi ne mislim svojih imet...so une men čist fajn ta mrežaste pa še skoda jih ni

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
10.8.2009 20:41:20   
baby blue
Ne vem ampak za vsak slučaj jo bom vzela... Mi je zadnjič soseda pravila da naj jo kar vzamem za vsak slučaj... Razen spalne srajice ne rabim... Spodnje hlačke bom pa tudi vzela za vsak slučaj in to kar mrežaste pa vložke tudi čeprav pravijo da je teh dovolj ampak ziher je ziher... Sej bo v potovalki dovolj prostora potem bom pa videla kako in kaj... Še vedno lahko čisto nazaj prinesemuser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
10.8.2009 20:41:29   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Tanik pridna si... Jst si torbe še nisem pripravila si jo bom pa kmalu... V torbo bom pa vrgla... Kozmetiko, haljo, natikače, obroč za vsak slučaj, sp. hlačke, vložke pa seveda potem materinsko pa modrček za dojenje in blazinice pa mogoče še kaj pa mi je zdejle z glave ušlo ker nimam spiska pri sebi 

jaz mam spodnje hlačke za vsak slučaj,drugač sem pa kupla dvoje mrežaste v lekarni.zato pravim za vsak slučaj,če mi pozabi moj prnest ko grem domov,pa itak mal zasedejo. no modrca nimam.
haljo pa pižamo bom mela kr bolnišnično. itak ni placa v torbi,ker je res majhna torbica.

torbo sem pa pripravila,ker grem v sredo k staršem v Prekmurje in jo nesem s sabo za vsak slučaj. ker kdo bo pol letal,da mi prinese ščetko,pasto,...

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 1205
10.8.2009 20:56:29   
kepica
Hej punceuser posted image

Spet sem porabila pol ure, da sem vse prebrala. Me skoraj tri dni ni bilo na RR-posledica boleče riti zaradi hemeroidov. Čez vikend niti sedet nisem več mogla, zato vas nisem prišla nič pogledat. Pa mi je bilo kar težko zdržat brez RRuser posted image

Poseg je danes dobro uspel. Hvala, ker ste tako držale pesti in mislile nameuser posted image Dobila sem injekcijo proti bolečinam, tako, da je bil sam poseg neboleč, je pa ta injekcija popustila po 5 min, tako, da sem kmalu videla vse zvezdeuser posted image Dobila sem pa Lekadoluser posted image user posted image Cel dan sem preležala, gledala zvezde, malo mi je uspelo tudi zaspati, sedaj pa se stanje počasi umirja in že lahko sedimuser posted image user posted image Je pa zadeva kar strašljiva. Žilo so mi kar odrezali, nič zašili in pustili odprto rano, zato takšne bolečine. Na blato ne vem, kako bom šla. Verjetno bom imela sedaj kar en teden postauser posted image Sem pa vesela, da sem šla, da sem odrešena groznih bolečin. Kakšen dan še potrpim, da se tole zaceli, potem sem pa zmagala in samo še čakam na dan Duser posted image So pa bolečine zelo podobne poporodnim šivom, tako, da si tiste, ki ste bile že kdaj šivane po porodu, lahko predstavljate, kakšen je občutekuser posted image

Drugače sem super. Spim odlično, tudi počutim se sedaj super, ko je tale poseg za mano in se zelo veselim poroda, ko mi ne bo treba pazit, kako pritiskam, da mi spodaj kaj ven ne pogledauser posted image Sploh od včeraj, ko sem videla mesec starega fantka sem čisto razneženauser posted image Bi šla že kar rodit, da dobim v naročje mojo štručko, tako sem že nestrpnauser posted image

Okno v spalnici bom, če bo še takole vroče, imela odprto na kip. Čez imam itak zaveso, pihalo ne bo, svež zrak pa malemu ne bo škodoval.

Strije za enkrat se mi je naredila 1 cm dolga prozorna strija pri popku. Ostalo še vse bp. Se pa mažem enkrat na dan in upam, da se ne bo še kaj razširilo.

Čaj malinovih listov začnem piti ta teden, samo, da pridem do lekarne.

Punce, čudovite trebuščke imateuser posted image

In seveda vsem čestitke za dobro opravljene pregledeuser posted image

Toliko na hitro. Grem spet v ležečki, da me rit ne bo preveč bolelauser posted image Se oglasim jutri, ko bom bolj spočita.

< Sporočilo je popravil kepica -- 10.8.2009 20:57:41 >

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
10.8.2009 21:02:48   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

baby blue a pa misliš, da haljo potrebuješ.....ker jaz bom kar bolnišnično imela, se mi ne da potem če se slučajno popacka s krvjo še tega pucat, naj se oni tam zaj...aja pa tud bo vroče in je 90% sem, da je ne bom potrebovala vsaj pri prvih dveh je nisem.

Pa spodnjih hlačk jaz tudi ne mislim svojih imet...so une men čist fajn ta mrežaste pa še skoda jih ni

halje ne potrebujete, jih je tam dovolj ..no pa to govorim jaz, ker mi je to ful neuporabna zadeva user posted image .. če pridejo obiski, bom lepo v postelji (se ne prestavim za milimeteruser posted image ), sploh nam bo pa vrooočeee, pa vse bo teklo iz nas ... škoda nosit, če že naj dajo oni svoje, pa nej potem še operejouser posted image
spodnje hlače bom imela pa edino ene za domov, so mrežaste preveč fajn, da bi v svojih tam švicala...
pa sej boste vidleuser posted image (zdej sem pa že žlehtuser posted image )

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
10.8.2009 21:05:31   
barika
Kepica, tole se pa sliši kot mesarsko klanjeuser posted image , samo da se porihta zadeva, pa bo user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
10.8.2009 21:45:38   
jasmina in tadej
Ej punce!!

Upam da ni preveč butasto vprašanje!!!!user posted image user posted image

user posted image  a te mrežaste hlačke dobiš tam al si jih moraš sam kupit
In kaj je pozitiva teh mrežastihuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
10.8.2009 21:52:50   
barni80
Čer souser posted image  !
Se še jaz mal javim. Včeraj zvečer sem naredila luknjasto pecivo, recept je pomoje od Polari, no, danes ga ni več!!! Zelo dobro. user posted image

Za jutri imam pa že palačinke v načrtu, z marmelado... user posted image Morm priznat, da še nikol nism tolk velik pekla, kot sedaj, ko sem noseča!!! Ja, če je pa punca lačna!user posted image user posted image

Strij na trebuhu še nimam, se pa vsak dan pridno mažem po tuširanju, včasih tudi čez dan.  Jih pa babe v naši družini imamo, tako da ....
Little Miss- veliko sreče v porodnišnici!! Držim pesti, da se vrneš v enem kosu.user posted image

Tažana- se mi zdi, da imava midve podobne težave- tudi jaz imam mravljinčaste roke, ponoči se zaradi tega zbudim, potem pa ne morem nazaj zaspati, pol si pa masiram pa nič ne pomaga, zraven pa še boli ko user posted image . Čez dan so roke precej manj mravljinčaste, še vedno pa težje dvigujem ali karkoli delam...Upam, da bo po porodu minilo!!

Punce, lepo se imejte.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
10.8.2009 21:53:48   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

Ej punce!!

Upam da ni preveč butasto vprašanje!!!!user posted image user posted image

user posted image  a te mrežaste hlačke dobiš tam al si jih moraš sam kupit
In kaj je pozitiva teh mrežastihuser posted image

v Celjski p. jih imajo tam na zalogi (isto vložke). Pozitiva pa je da se zadeva zrači in da jih lahko vržeš v smeti, ker so krvave. Pa še za "modrc" so fajn.
jaz sem si jih prvič nekaj kupila (ker nisem vedla, da jih imajo v porodnišnici), pa še tam sem jih ene par vzela, pa jih imam še zdej.

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
10.8.2009 21:55:23   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: barni80

Little Miss- veliko sreče v porodnišnici!! Držim pesti, da se vrneš v enem kosu.user posted image

Tažana- se mi zdi, da imava midve podobne težave- tudi jaz imam mravljinčaste roke, ponoči se zaradi tega zbudim, potem pa ne morem nazaj zaspati, pol si pa masiram pa nič ne pomaga, zraven pa še boli ko user posted image . Čez dan so roke precej manj mravljinčaste, še vedno pa težje dvigujem ali karkoli delam...Upam, da bo po porodu minilo!!

Punce, lepo se imejte.

little miss, drži seuser posted image
punci, kaj pa nmrzla tekoča voda, da malo omrtvi zadevo??user posted image

(odgovor članu barni80)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
10.8.2009 21:56:05   
barni80
Jasmina, kot jaz vem, jih dobiš v porodnišnici in jih ni potrebno kupovat. Vsaj tako je v kranjski porodnišnici. Prednost pa je ta, da se raztegnejo do onemoglostiuser posted image , tko da ni pomembno kolk veliko ritko imaš! Pa nič te ne žuli,...

(odgovor članu barni80)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
10.8.2009 21:59:06   
barni80
Barika, bom danes poskusila- tole z mrzlo vodo- pa jutri poročam, če bo kaj bolje! Hvala za nasvet.

(odgovor članu barni80)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
10.8.2009 22:03:26   
Nepoznana
Jasmina: Mrežaste hlačke baje dobiš v porodnišnici in po večini porodnišnic naj bi bilo hlačk dovolj na voljo, v Brežicah so recimo kar na hodniku na vozičku in jih vzameš, kolikor jih pač potrebuješ. Prav tako vložki.

user posted image vsem za dobro opravljene preglede, LitlleMiss, držim pesti, da boš še uživala v user posted image radostih.

Veselka: Zelo lepa odejica! Jaz sicer o šivanju nimam pojma (v OŠ sem sicer precej šivala, tudi na šivalni stroj, ampak bolj enostavne zadeve - takrat popularne gumice za laseuser posted image ) , niti nimam šivalnega stroja. Ima pa moja mami (izučena šivilja) in bi mi bilo najbrž lažje, da bi kar njej dala zašiti. Še bolj praktično mi je pa kar kupiti - konec koncev moram tudi blago kupiti, pa še šivati....

Torba za porodnišnico: Sicer še nimam pripravljene, halje pa ne nameravam s seboj nosit. Škoda da bi jo slučajno s kakšno krvjo umazala in seveda nimam takšne, da jo lahko na 90 stopinj perem. Tiste tri, štiri dni bom pa že zdržala v bolnišnični. V bistvu bom imela kozmetiko, vložke za vsak slučaj, blazinice in modrček za dojenje, kakšne nogavice, natikače, pa kakšne spodnje hlače (čist tko, za boljši občutek).

Kepica:  super, da so te rešili mučenja user posted image

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
10.8.2009 22:45:33   
baby blue
kepica super da je bil poseg uspešen in da je sedaj hudo za tabo... Sedaj greš pa lahko mirne vesti rodit...  No ne še... Počakava še kak mesec ane...user posted image

Grem sedaj v horizontalo počasi... Naspite se in mirno noč vam želim jutri se pa spet oglasim

user posted image user posted image user posted image vsem

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
11.8.2009 7:44:52   
polari
Dobro jutro vsem!

Spala za en d*....vroče mi je vedno, in imam cel pojšter moker....

Danes zjutraj me je zbudila jutranja aerobika user posted image user posted image user posted image user posted image ....
....in kje je že tisti dež in ohladitve, ki so jih napovedovali??? Ojoj, saj bo skoraj september tu...user posted image

Veselka: bomba dekica....sem malo 'fauš' vam, ki znate vse zašit in naret..jaz sem bolj nerodne sorte, šivalnega pa tak nimam....mam pa voljo se naučit, ko sem bla mala sem pri babici dosti šivala - oblekce za barbike user posted image user posted image user posted image

Kepica: user posted image za operacijo, da si dobro opravla...

Držim pesti,
da se ostalim obrnejo user posted image v pravo lego.....user posted image user posted image user posted image

Torba za P
: Nimam še pripravljene...nekak odlašam s tem...še ni čas....si pa pridno zapisujem, da bom vedla kaj not dat...malo me je groza, ko berem kak pišete o vsej krvi in zračnih hlačkah.....in kak vse premoči...je to res tak hudo?????? Pol si še ful krvav??? In lije iz tebe???user posted image Ojej....

No, pa sem tudi jaz fasala hemeroide...tak malo bolj, pa glih tolko, da me moti....in seveda sem pozabla, če sploh kaj pomaga...vem, da je že blo govora o tem...

Jaz cel teden ne bom rabla kuhat, ker imamo obiske, sorodnike iz Nemčije, pa bo tašča kuhala, jaz bom pa lepo rajši pekla....user posted image

Neka lena sem danes.....

< Sporočilo je popravil polari -- 11.8.2009 7:46:41 >

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

Neposredna povezava do sporočila: 1217
11.8.2009 7:49:56   
baby blue
Morning user posted image

Jst sem se kolikor toliko naspala... Je bilo kar nekaj premetavanja in obračanja iz enega boka na drugega user posted image Pa vroče je bilo... Še dobro da je zdejle malo oblačno in da ne pribija sonce direktno v sobo... Je prav prijetno kar tako naj ostane...

Komaj čakam da mi iz CSD-ja denar nakažejo da grem po še zadnje stvari za user posted image in da je potem res vse ready steady... user posted image Sem kar malo nervozna ker še nimam omarice za cunjice in jih še ne morem lepo pospraviti

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
11.8.2009 8:01:52   
chebelica21
Oj user posted image .
No da se vam še jaz malce javim,... Spala sem kot top,... Me niti malo ni motilo gmenje in dež, ampak zbudila sem se pa z bolečim grlom. user posted image Sploh ne vem kaj naj naredim oz. kaj naj vzamem, da me bo nehalo,.... Pa na morje imam še namen it,... user posted image user posted image A ima katera kakšen nasvet? user posted image

< Sporočilo je popravil chebelica21 -- 11.8.2009 8:06:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 1219
11.8.2009 8:08:00   
polari
Chebelica, jaz takrat pijem vroči čaj, mi raznorazne septolete in te zadeve sploh ne pomagajo...Pa žajbelj grgram....in naredim si žajbljovo mleko z raztopljenim sladkorjem...

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
11.8.2009 8:08:12   
baby blue
chebelica21 jst ko me grlo boli - čeprav je to k sreči zelo redko - vzamem kar Angal - S ki je za pošpricat... Pa vedno pomaga

Neposredna povezava do sporočila: 1221
11.8.2009 8:12:52   
chebelica21

Saj jaz drugače tudi strepsils vzamem, ampak ni za nosečnice,... Bom se probala pozdravit kar z čajčki,... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1222
11.8.2009 8:13:25   
barika
jutro
čebelca, jaz si prežgem sladkor pa mleko gor ...če že druga ne, vsaj dobro je, v nosečnosti je pa pametno vprašat kaj lahko, ker neo angina vem, da ne smeš.

Neposredna povezava do sporočila: 1223
11.8.2009 8:13:46   
eva Ana
Jutro!

Jaz grem pa zdajle na pogovor z anestezistom za EA! Upam, da bo hitro mimo, ker sem full utrujena....nič spala....vse me dol in narazen tišči user posted image !

baby blue
....jaz tud še čakam tezadnje "milijone" od CSD-ja, da še kupimo, res tisto zadnje....upam, da user posted image ne bo prej kot nakazilo! user posted image ,

Neposredna povezava do sporočila: 1224
11.8.2009 8:16:08   
chebelica21

IZVIRNO SPOROČILO: barika

jutro
čebelca, jaz si prežgem sladkor pa mleko gor ...če že druga ne, vsaj dobro je, v nosečnosti je pa pametno vprašat kaj lahko, ker neo angina vem, da ne smeš.

Vem ja saj zato pa nočem nekih tablet jemat in se špricat,... Grem potem rajši h dohtarju,.... Trenutno bom pa s čajem probala,... user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?