polari
|
IZVIRNO SPOROČILO: kepica Morgen Evo, moja rit je že skoraj ok Trdno sedim in nič me ne boli Sem tako vesela, ker me nič ne boli Spala sem super, vstala sem šele ob 9h, pojedla zajtrk, sedaj pa me čakajo umazane cunje, da jih dam oprat pa da kaj pospravim po stanovanju, ker sem zadnje par dni bolj štrajkala s tem. Super, da ti je pomagalo...jaz si ne predstavljam, da bi mela tak fejst, meni je grozno že, ko mam čist malo.... Čišča je tudi pri meni trajala celih 6 tednov. Sem se komaj sčistila do pregleda pri G pri 6. tednih. Šivi so me boleli 4 tedne Dobila sem vnetje, pa čeprav sem si jih spirala parkrat na dan in zračila non stop, pa se je vseeno vnelo. K sreči sem potem od patronažne dobila Bivacyn sprej, ki mi je zelo pomagal in šive pozdravil v parih dneh. Mrežaste hlačke so super. Jaz sem si jih kupila kar dva paketa (10 kom). So pa pralne. Jih bom imela potem tudi za doma za čiščo, ker sem s krvjo v prvi nosečnosti uničila cel kup spodnjih hlačk. So pa tako poceni, da se jih res splača kupit. En kos stane 0,42€. Mislim, da si jih bom jaz tudi šla kupit...ko vas tak berem....jaz se še spomnim, ko sem dobla menstruacijo, sem bla na začetku čist zgubljena, pa nismo še tistih always takrat uporabljali tolko al pa nekih tamponov,samo one bombažne vložke, in vem kak mi je blo grozno, ko mi je vse premočlo - to mi je bil najbolj grozen občutek....torej se bo to ponovilo? Pa kaj na posteljo se tudi kdaj dobile kri? Je tak hudo? V P bom jaz nosila crocse-no, nek ponaredek. Jih imam že pripravljene v torbi. Ja, moja torba za v P je že zaprta. Imam vse že pripravljeno. Pa tudi torba za malo štručko že čaka. No, jaz sem si že pripravla prazne torbe... ostalo me še čaka, aja, pa fotokopiran poročni list mam pripravljen...