|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
10.8.2009 8:57:49   
Erdbeere
Dobro jutro tudi od mene....med vikendom nisem imela nič časa....v soboto smo šli v Avstrijo mal po nakupih pa smo cel dan okol bluzili, včeraj smo pa doma se v bazenu kopali pa pol šli v Arburetum se sprehajat pa je spet dan minil user posted image

Spala sem odlično, zadnje dni spet lahko na trebuhu spim user posted image user posted image user posted image , je bil pa user posted image čez vikend kar malo bolj umirjen in sem dons ponoč že mal paniko zganjala, pa se je zjutraj lepo zbudil in je ponovno v akciji.

Porodni položaj...obakrat rodila polsede, prej bila pa na levem oz. desnem boku pa ni bilo nobene panike. So pa pri meni popadki popolnoma primerljivi z menstrualnimi krči...ko komaj še živiš, pač sedič na wc-ju in čakaš, da mine user posted image user posted image user posted image

V soboto sem pa končno kupila en kompletek za iz porodnišnice, ga bom potem slikala, ker to mi je pa zdej všeč...je rekla moja Teja a tok bom majhen user posted image user posted image

Evo šibam otroke porihtat pa kosilo narest, ta teden smo spet zelo zgodnji s kolisi...ob 11-ih je že na sporedu user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
10.8.2009 8:59:20   
Erdbeere
aja sem se spomnila, kaj sem hotela še povedat user posted image

Danes sem uradno nastopila porodniški dopust user posted image user posted image user posted image

Pa vse, ki imate danes preglede dobro opravite.

Pri nas CTG začnejo delat ko napolniš 37. tednov.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
10.8.2009 9:04:55   
SONČEK LARA
Aloha vsem...

pa smo iz dopusta spet v službi. še tale teden potem pa fertik.

Vidim da sem kar zamudila saj ste čvekale toliko, da smo že na part III. Komentirala ne bom še nič, ker še nisem nič za nazaj prebrala...evo se lotim zdele in ko končam vam kaj več napišem.

Aja, drugač jaz sem vredu, razen nočno spanje me je začelo hecati, nobena poza mi več ne odgovarja. Trebuh mi pošteno že otrdeva, ali tudi vam? In včasih se počutim kak dan ko cunja in se ne sestavim do večera.

pOzdravček

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
10.8.2009 9:08:12   
sontschica
dobro jutro

vikend tudi za čveke ni ovirauser posted image user posted image

jaz sem bila pa danes že v laboratoriju in kot zakleto nisem mogla lulat, kar me najbolj jeziuser posted image . doma hodim skoraj na 5 minut na WC, ko je pa treba, pa nema ništa. no in sem se zmenla z laborantko, da bom jaz mal spila, pa bom šla lulat. in sem se v ZD nalivala s to vodo (sem jo spila po moje 1l pa pol v pol ure), da mi je kar slabo postalo in rezultat = 1cm nalulanega urinauser posted image user posted image adijo pametuser posted image

drugače pa sem vikend kar v redu preživela, upam da ve tudi. v soboto sem bila celo na fešti in sem zdržala dlje od mojga user posted image . me je on priganju, da greva domov, ne jaz njega, kar je zelo pohvalnouser posted image user posted image

o čem ste se menileuser posted image

porodni položaji - tudi jaz se bom prepustila trenutnemu "navdihu", bom videla, kaj mi bo najbolje pomagalo prenašati bolečine.

paket za darovanje popkovnične krvi sem jaz dobila v 3 dneh in tko kot so že ostale napisale, v veliki rumeni kuverti z mehurčkiuser posted image

veselka zelo lep kompletek imaš, bo punca prava frajlica, ko bo šla domovuser posted image user posted image

lepi bušijiuser posted image user posted image

vse, ki imate danes preglede, fajn opraviteuser posted image user posted image

jaz ga imam pa v sredo in upam, da mi bo G rekla, da se je že kej zmehčalo in da bo kmalu akcija, ker tudi jaz čedalje težje prenašam te nosečniške radosti (lulanje, tiščanje, bolečine, spanje), dam pa svoji bebici rdečo luč po 20 avgustu (takrat bom dopolnila ravno 37 teden).

lepo se imejte

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
10.8.2009 9:12:34   
sontschica
tudi jaz sem pozabila komentirat glede CTGja

jaz ga imam vsak teden že od dopolnjenega 33 tedna, ampak samo zaradi pogostih lažnih popadkov.

jaz pa mislim, da se je moj user posted image zelo umiril. sej čez dan še vedno lahko naštejem preko 10 gibov, vendar se že vidi, da nima več prostora za razgibavanje,.

SONČEK LARA
ja tudi nam otrdeva zelo pogosto trebuh, kar je pa itak čist normalno na koncu noečnosti.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
10.8.2009 9:13:40   
sontschica
aja še nekiuser posted image

sem mislila napisat da dam svoji bebici zeleno luč za prihod na svet po 20em, ne rdečo. upsuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1131
10.8.2009 9:17:49   
polari
Veselka, kaki lušten kompletek!!! Res bo frajerka!user posted image

Nekaj mi povejte...nekatere ste že omenile, da ste doble strije...jaz sem opazla dve črtici (!!!!!!!!) na prsih....groza!!!!! Nočem met takih...Je to modrček kriv? Ni prave opore? Al zakaj se mi to dela? user posted image user posted image user posted image Povečale se mi glih niso, vsaj meni se ne zdi...niti malo... Kaka bom šele potem? Cela strijasta? user posted image

Aja, pa ful mehke mam...skoraj povešene....kaj če ne bom imela mleka? Zdaj bi se že naj delalo mleko, ne? Te pa nimaš nekih bolj trdih??? (prsi?) user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz si že zdaj mislim, kak bom pogrešala trebušček...pa to miganje v njem...resda mi je včasih rahlo boleče ali pa neprijetno ko me v neki kot boksne, na splošno pa je tak fajn.....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
10.8.2009 9:26:55   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Aja, pa ful mehke mam...skoraj povešene....kaj če ne bom imela mleka? Zdaj bi se že naj delalo mleko, ne? Te pa nimaš nekih bolj trdih??? (prsi?) user posted image user posted image user posted image user posted image

počakaj na kak dan po porodu, ne bodo več mehke... tudi moje so, samo so pa ful bolj napihnjene kot prej.
lej, jaz sem prvič (pa tudi zdej) imela izcedek nekje od 24 tedna, pa ni bilo ne duha ne sluha o mleku, tak da jaz na to ne dam nič.

o strijah pa rajši ne bi, čeprav ima zdej že tak raztegnjeno kožo, da nimam nič novihuser posted image , sploh mi je pa vseeno za strije, važno, da bo user posted image zdrav.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
10.8.2009 9:27:00   
veselka
men se zdi, da se mleko začne delat šele po porodu, ko posteljica nek hormon sprosti, pa še dojenje po porodu sproži tvorbo. najprej se tvori kolostrum (je bolj voden), potem pa šele pravo mleko.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
10.8.2009 9:30:36   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

men se zdi, da se mleko začne delat šele po porodu, ko posteljica nek hormon sprosti, pa še dojenje po porodu sproži tvorbo. najprej se tvori kolostrum (je bolj voden), potem pa šele pravo mleko.

točno tako

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
10.8.2009 9:31:01   
baby blue
Dobro jutro

veselka izredno lep kompletek za malo punčko... Prava princeska bo user posted image

Še malo pa grem v ZD v laboratorij dat vodo (jst jo vedno kar prinesem ker tam enostavno sploh ne morem lulat) potem pa počakam rezultate in letim k G na pregled user posted image ... Aja pa še prej moram k G po napotnico ker je bila nazadnje nadomestna in mi je ni dala tako da najprej po napotnico za laboratorij potem pa vodo in pregled... user posted image Komaj čakam da vidim kaj mi bo povedala...

Glede položajev pri porodu... Sploh še nisem razmišljala o njih...

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
10.8.2009 9:46:20   
eternety
nekatere ste že omenile, da ste doble strije...jaz sem opazla dve črtici (!!!!!!!!) na prsih....groza!!!!! Nočem met takih...Je to modrček kriv? Ni prave opore? Al zakaj se mi to dela? user posted image user posted image user posted image Povečale se mi glih niso, vsaj meni se ne zdi...niti malo... Kaka bom šele potem? Cela strijasta? user posted image

Jaz imam tudi par strij na prsih na trebuhu pa še ne HB. Je pa res, da si prsi nisem toliko mazala s kremo kot trebuh. Pa se ne sekiram za to, itak čez čas zbledijo in niso tako opazne. Glede prsi pa se mi zdi kot da so manjše kot na začetku ampak moj pravi, da se mi to zdi le zaradi večjega trebuha. Se mi pa občasno kakšna kapljica tekočine pocedi iz bradavic. Samo to naj ne bi bilo zagotovilo, da bom dejansko imela mleko.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
10.8.2009 10:00:23   
Tanik
Dobro jutro,

spala v redu. danes je pa moj prvi dan dopusta user posted image

vila MaLiNa pa moj buši meri 94 cm. hvala user posted image
sarchi luškan buško user posted image
eni mi govorijo da imam majhen trebuh,me prav zanima kok smo veliki,pojutrišnjem zvem.

veselka hud kompletekuser posted image
tok mi delate lušta s temi kompletki,da grem v nabavo po nekaj posebnega za našga ko bova šla iz porodnišnice.

polari, tudi meni se niso prsi povečale,mogoče za čisto malo,košarico imam še zmeraj A.tako da ne vem kako je s tem mlekom pa večje prsi. nič se sekirat, boš vidla ko rodiš če bo mleko,če pa pač ne bo, bomo pa na flaško.jaz sem sama sebi tako rekla.
čeprav sem vedno mislila,da ko bom noseča bom pa z dekoltejem okol hodila user posted image ,ja to bo to.poglej me v kopalkah,jošk nikjeruser posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
10.8.2009 10:04:33   
jasmina in tadej

Hejuser posted image !

Vidim da se pogovarjate o strijah!!!

Jst sem se mazala celo nosečnost od začetka pa še sedaj se mažem pa mam tolk strij po trebuhu da popuser posted image !!!!
user posted image user posted image user posted image

Na prsih ko pa se nisem mazala pa nimam niti ene!!!!!
user posted image user posted image

user posted image A je  z Bety11 kaj narobe al kaj da je nič ni več tukajuser posted image

Full jih pogrešam! Pupček,tamika,mancag???

A so že vse rodile al kaj???

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
10.8.2009 10:08:26   
baby blue
Strije.. .Meni so se naredile po notranji strani stegen ampak komaj komaj vidne... Se pa še vedno mažem z oljem proti strijami...

Prsi se mi niso ne vem kako povečale... Sem še vedno tam kjer sem razen iz 75 - 80 B sem prešla na C user posted image user posted image Pa mi kar ustreza... user posted image

Obseg trebuščka imam pa v 35 t 1d 105 cm

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
10.8.2009 10:19:00   
Tanik
jaz zaenkrat strij ne opažam, je pa res da jih imam že od prej na ritiuser posted image ampak niso tako vidne.
mažem se pa vsak dan po trebuhu pa po prsih-po tuširanju zvečer s tistim oljem iz DM, sem pa ugotovila da pušča sledi na majcah.so vse majce ki jih imam za spat zaflekane.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
10.8.2009 10:33:07   
chebelica21
Strije jaz sem kot tiger,... cela progasta tako po riti kot po joškah,... Edino na trebuhu imam samo 4 črtice čisto blede in mi so kolegice rekle, da dokler so svetle bodo zbledele in se jih potem nebo nič videlo,...user posted image Upam, da se mi res nebodo poznale, vsaj po trebuhu, za ostale tako vem, da bodo ostale,... user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
10.8.2009 10:57:30   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

mažem se pa vsak dan po trebuhu pa po prsih-po tuširanju zvečer s tistim oljem iz DM, sem pa ugotovila da pušča sledi na majcah.so vse majce ki jih imam za spat zaflekane.

Zdaj pa vem, od kot meni fleki na majicah. Strij pa še nimam.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
10.8.2009 11:11:39   
polari
No, ja, pa se jaz tudi ne bom sekirala.....res, dokler je mali user posted image zdrav in je vse okej, mi je čisto vseeno, kolko strij mam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
10.8.2009 11:21:21   
klaja
user posted image

Evo še moj buši v 33. tednu.

< Sporočilo je popravil klaja -- 10.8.2009 11:27:33 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
10.8.2009 11:26:47   
polari
Klaja, lušna user posted image si!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
10.8.2009 11:26:58   
Erdbeere
o klaja kakšen lep trebušček user posted image user posted image user posted image

Jest sem se pa ravnokar tako najedla, da komaj sedim, grem kar likat, da me mine ta sitost user posted image user posted image user posted image

Žiga je šel pa spat, tako, da bom imela zdaj 3 ure miru in v miru vse pospravim pa zlikam pa bo

Kar se pa strij tiče, se pa jaz tudi ne sekiram, važno da bo z user posted image vse ok, strije so pa itak lepotna napaka, ki mene ne gane kaj preveč. Moj možek pa pravi, da me ima rad takšno kakršna sem, za ostale mi pa dol visi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
10.8.2009 11:35:52   
sontschica
klaja lep bušek maš user posted image user posted image user posted image user posted image

strij (novih) pa zaenkrat nimam - morm hitr potrkat na lesuser posted image - mam pa tiste, ki so nastale v puberteti.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
10.8.2009 11:51:13   
veselka
klaja res si lepa user posted image , tud buši je ravn pravšenj user posted image

jaz grem pa zdej bombažno dekico narest user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1149
10.8.2009 12:23:35   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: barika

o strijah pa rajši ne bi, čeprav ima zdej že tak raztegnjeno kožo, da nimam nič novihuser posted image , sploh mi je pa vseeno za strije, važno, da bo user posted image zdrav.

..hahaha..js tudi ne bi..imam še od lani cel trebuh v strijah..ampak je*bi ga..tak pač je...

jasmina in tadej nekaterim kreme pomagajo, nekaterim pač žal ne...js sem tudi med njimi..

..veselka ful lep kompletek..

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?