Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 8:57:49
|
|
|
|
Erdbeere
|
Dobro jutro tudi od mene....med vikendom nisem imela nič časa....v soboto smo šli v Avstrijo mal po nakupih pa smo cel dan okol bluzili, včeraj smo pa doma se v bazenu kopali pa pol šli v Arburetum se sprehajat pa je spet dan minil Spala sem odlično, zadnje dni spet lahko na trebuhu spim , je bil pa čez vikend kar malo bolj umirjen in sem dons ponoč že mal paniko zganjala, pa se je zjutraj lepo zbudil in je ponovno v akciji. Porodni položaj...obakrat rodila polsede, prej bila pa na levem oz. desnem boku pa ni bilo nobene panike. So pa pri meni popadki popolnoma primerljivi z menstrualnimi krči...ko komaj še živiš, pač sedič na wc-ju in čakaš, da mine V soboto sem pa končno kupila en kompletek za iz porodnišnice, ga bom potem slikala, ker to mi je pa zdej všeč...je rekla moja Teja a tok bom majhen Evo šibam otroke porihtat pa kosilo narest, ta teden smo spet zelo zgodnji s kolisi...ob 11-ih je že na sporedu
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 8:59:20
|
|
|
|
Erdbeere
|
aja sem se spomnila, kaj sem hotela še povedat Danes sem uradno nastopila porodniški dopust Pa vse, ki imate danes preglede dobro opravite. Pri nas CTG začnejo delat ko napolniš 37. tednov.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 9:04:55
|
|
|
|
SONČEK LARA
|
Aloha vsem... pa smo iz dopusta spet v službi. še tale teden potem pa fertik. Vidim da sem kar zamudila saj ste čvekale toliko, da smo že na part III. Komentirala ne bom še nič, ker še nisem nič za nazaj prebrala...evo se lotim zdele in ko končam vam kaj več napišem. Aja, drugač jaz sem vredu, razen nočno spanje me je začelo hecati, nobena poza mi več ne odgovarja. Trebuh mi pošteno že otrdeva, ali tudi vam? In včasih se počutim kak dan ko cunja in se ne sestavim do večera. pOzdravček
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 9:08:12
|
|
|
|
sontschica
|
dobro jutro vikend tudi za čveke ni ovira jaz sem bila pa danes že v laboratoriju in kot zakleto nisem mogla lulat, kar me najbolj jezi . doma hodim skoraj na 5 minut na WC, ko je pa treba, pa nema ništa. no in sem se zmenla z laborantko, da bom jaz mal spila, pa bom šla lulat. in sem se v ZD nalivala s to vodo (sem jo spila po moje 1l pa pol v pol ure), da mi je kar slabo postalo in rezultat = 1cm nalulanega urina adijo pamet drugače pa sem vikend kar v redu preživela, upam da ve tudi. v soboto sem bila celo na fešti in sem zdržala dlje od mojga . me je on priganju, da greva domov, ne jaz njega, kar je zelo pohvalno o čem ste se menile porodni položaji - tudi jaz se bom prepustila trenutnemu "navdihu", bom videla, kaj mi bo najbolje pomagalo prenašati bolečine. paket za darovanje popkovnične krvi sem jaz dobila v 3 dneh in tko kot so že ostale napisale, v veliki rumeni kuverti z mehurčki veselka zelo lep kompletek imaš, bo punca prava frajlica, ko bo šla domov lepi bušiji vse, ki imate danes preglede, fajn opravite jaz ga imam pa v sredo in upam, da mi bo G rekla, da se je že kej zmehčalo in da bo kmalu akcija, ker tudi jaz čedalje težje prenašam te nosečniške radosti (lulanje, tiščanje, bolečine, spanje), dam pa svoji bebici rdečo luč po 20 avgustu (takrat bom dopolnila ravno 37 teden). lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 9:12:34
|
|
|
|
sontschica
|
tudi jaz sem pozabila komentirat glede CTGja jaz ga imam vsak teden že od dopolnjenega 33 tedna, ampak samo zaradi pogostih lažnih popadkov. jaz pa mislim, da se je moj zelo umiril. sej čez dan še vedno lahko naštejem preko 10 gibov, vendar se že vidi, da nima več prostora za razgibavanje,. SONČEK LARA ja tudi nam otrdeva zelo pogosto trebuh, kar je pa itak čist normalno na koncu noečnosti.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 9:13:40
|
|
|
|
sontschica
|
aja še neki sem mislila napisat da dam svoji bebici zeleno luč za prihod na svet po 20em, ne rdečo. ups
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 9:17:49
|
|
|
|
polari
|
Veselka, kaki lušten kompletek!!! Res bo frajerka! Nekaj mi povejte...nekatere ste že omenile, da ste doble strije...jaz sem opazla dve črtici (!!!!!!!!) na prsih....groza!!!!! Nočem met takih...Je to modrček kriv? Ni prave opore? Al zakaj se mi to dela? Povečale se mi glih niso, vsaj meni se ne zdi...niti malo... Kaka bom šele potem? Cela strijasta? Aja, pa ful mehke mam...skoraj povešene....kaj če ne bom imela mleka? Zdaj bi se že naj delalo mleko, ne? Te pa nimaš nekih bolj trdih??? (prsi?) Jaz si že zdaj mislim, kak bom pogrešala trebušček...pa to miganje v njem...resda mi je včasih rahlo boleče ali pa neprijetno ko me v neki kot boksne, na splošno pa je tak fajn.....
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 9:26:55
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: polari Aja, pa ful mehke mam...skoraj povešene....kaj če ne bom imela mleka? Zdaj bi se že naj delalo mleko, ne? Te pa nimaš nekih bolj trdih??? (prsi?) počakaj na kak dan po porodu, ne bodo več mehke... tudi moje so, samo so pa ful bolj napihnjene kot prej. lej, jaz sem prvič (pa tudi zdej) imela izcedek nekje od 24 tedna, pa ni bilo ne duha ne sluha o mleku, tak da jaz na to ne dam nič. o strijah pa rajši ne bi, čeprav ima zdej že tak raztegnjeno kožo, da nimam nič novih , sploh mi je pa vseeno za strije, važno, da bo zdrav.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 9:27:00
|
|
|
|
veselka
|
men se zdi, da se mleko začne delat šele po porodu, ko posteljica nek hormon sprosti, pa še dojenje po porodu sproži tvorbo. najprej se tvori kolostrum (je bolj voden), potem pa šele pravo mleko.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 9:30:36
|
|
|
|
Erdbeere
|
IZVIRNO SPOROČILO: veselka men se zdi, da se mleko začne delat šele po porodu, ko posteljica nek hormon sprosti, pa še dojenje po porodu sproži tvorbo. najprej se tvori kolostrum (je bolj voden), potem pa šele pravo mleko. točno tako
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 9:31:01
|
|
|
|
baby blue
|
Dobro jutro veselka izredno lep kompletek za malo punčko... Prava princeska bo Še malo pa grem v ZD v laboratorij dat vodo (jst jo vedno kar prinesem ker tam enostavno sploh ne morem lulat) potem pa počakam rezultate in letim k G na pregled ... Aja pa še prej moram k G po napotnico ker je bila nazadnje nadomestna in mi je ni dala tako da najprej po napotnico za laboratorij potem pa vodo in pregled... Komaj čakam da vidim kaj mi bo povedala... Glede položajev pri porodu... Sploh še nisem razmišljala o njih...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 9:46:20
|
|
|
|
eternety
|
nekatere ste že omenile, da ste doble strije...jaz sem opazla dve črtici (!!!!!!!!) na prsih....groza!!!!! Nočem met takih...Je to modrček kriv? Ni prave opore? Al zakaj se mi to dela? user posted image user posted image user posted image Povečale se mi glih niso, vsaj meni se ne zdi...niti malo... Kaka bom šele potem? Cela strijasta? user posted image Jaz imam tudi par strij na prsih na trebuhu pa še ne HB. Je pa res, da si prsi nisem toliko mazala s kremo kot trebuh. Pa se ne sekiram za to, itak čez čas zbledijo in niso tako opazne. Glede prsi pa se mi zdi kot da so manjše kot na začetku ampak moj pravi, da se mi to zdi le zaradi večjega trebuha. Se mi pa občasno kakšna kapljica tekočine pocedi iz bradavic. Samo to naj ne bi bilo zagotovilo, da bom dejansko imela mleko.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 10:00:23
|
|
|
|
Tanik
|
Dobro jutro, spala v redu. danes je pa moj prvi dan dopusta vila MaLiNa pa moj buši meri 94 cm. hvala sarchi luškan buško eni mi govorijo da imam majhen trebuh,me prav zanima kok smo veliki,pojutrišnjem zvem. veselka hud kompletek tok mi delate lušta s temi kompletki,da grem v nabavo po nekaj posebnega za našga ko bova šla iz porodnišnice. polari, tudi meni se niso prsi povečale,mogoče za čisto malo,košarico imam še zmeraj A.tako da ne vem kako je s tem mlekom pa večje prsi. nič se sekirat, boš vidla ko rodiš če bo mleko,če pa pač ne bo, bomo pa na flaško.jaz sem sama sebi tako rekla. čeprav sem vedno mislila,da ko bom noseča bom pa z dekoltejem okol hodila ,ja to bo to.poglej me v kopalkah,jošk nikjer
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 10:04:33
|
|
|
|
jasmina in tadej
|
Hej ! Vidim da se pogovarjate o strijah!!! Jst sem se mazala celo nosečnost od začetka pa še sedaj se mažem pa mam tolk strij po trebuhu da pop !!!! Na prsih ko pa se nisem mazala pa nimam niti ene!!!!! A je z Bety11 kaj narobe al kaj da je nič ni več tukaj Full jih pogrešam! Pupček,tamika,mancag??? A so že vse rodile al kaj???
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 10:08:26
|
|
|
|
baby blue
|
Strije.. .Meni so se naredile po notranji strani stegen ampak komaj komaj vidne... Se pa še vedno mažem z oljem proti strijami... Prsi se mi niso ne vem kako povečale... Sem še vedno tam kjer sem razen iz 75 - 80 B sem prešla na C Pa mi kar ustreza... Obseg trebuščka imam pa v 35 t 1d 105 cm
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 10:19:00
|
|
|
|
Tanik
|
jaz zaenkrat strij ne opažam, je pa res da jih imam že od prej na riti ampak niso tako vidne. mažem se pa vsak dan po trebuhu pa po prsih-po tuširanju zvečer s tistim oljem iz DM, sem pa ugotovila da pušča sledi na majcah.so vse majce ki jih imam za spat zaflekane.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 10:33:07
|
|
|
|
chebelica21
|
Strije jaz sem kot tiger,... cela progasta tako po riti kot po joškah,... Edino na trebuhu imam samo 4 črtice čisto blede in mi so kolegice rekle, da dokler so svetle bodo zbledele in se jih potem nebo nič videlo,... Upam, da se mi res nebodo poznale, vsaj po trebuhu, za ostale tako vem, da bodo ostale,...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 10:57:30
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik mažem se pa vsak dan po trebuhu pa po prsih-po tuširanju zvečer s tistim oljem iz DM, sem pa ugotovila da pušča sledi na majcah.so vse majce ki jih imam za spat zaflekane. Zdaj pa vem, od kot meni fleki na majicah. Strij pa še nimam.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 11:11:39
|
|
|
|
polari
|
No, ja, pa se jaz tudi ne bom sekirala.....res, dokler je mali zdrav in je vse okej, mi je čisto vseeno, kolko strij mam...
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 11:21:21
|
|
|
|
klaja
|
Evo še moj buši v 33. tednu.
< Sporočilo je popravil klaja -- 10.8.2009 11:27:33 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 11:26:47
|
|
|
|
polari
|
Klaja, lušna si!
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 11:26:58
|
|
|
|
Erdbeere
|
o klaja kakšen lep trebušček Jest sem se pa ravnokar tako najedla, da komaj sedim, grem kar likat, da me mine ta sitost Žiga je šel pa spat, tako, da bom imela zdaj 3 ure miru in v miru vse pospravim pa zlikam pa bo Kar se pa strij tiče, se pa jaz tudi ne sekiram, važno da bo z vse ok, strije so pa itak lepotna napaka, ki mene ne gane kaj preveč. Moj možek pa pravi, da me ima rad takšno kakršna sem, za ostale mi pa dol visi
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 11:35:52
|
|
|
|
sontschica
|
klaja lep bušek maš strij (novih) pa zaenkrat nimam - morm hitr potrkat na les - mam pa tiste, ki so nastale v puberteti.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 11:51:13
|
|
|
|
veselka
|
klaja res si lepa , tud buši je ravn pravšenj jaz grem pa zdej bombažno dekico narest
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 10.8.2009 12:23:35
|
|
|
|
jullie
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika o strijah pa rajši ne bi, čeprav ima zdej že tak raztegnjeno kožo, da nimam nič novih , sploh mi je pa vseeno za strije, važno, da bo zdrav. ..hahaha..js tudi ne bi..imam še od lani cel trebuh v strijah..ampak je*bi ga..tak pač je... jasmina in tadej nekaterim kreme pomagajo, nekaterim pač žal ne...js sem tudi med njimi.. ..veselka ful lep kompletek..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?