Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 22:20:56
|
|
|
|
Urša08
|
Ojla! Eto Katjuša slikico ti pošiljam. A veš da sem komi eno najdla k je Žiga sam gor Ga moram sedaj mal več pofotkat Punce uživajte ta teden in pridno čvekajte. nočka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 22:22:59
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Balonchy-smo na istem s temle spanjem..... Držim pesti, da bo.... Koliko pa čez dan spi?? Čez dan je tko... Zbudi se okrog osme ure... potem gre nekje med 11:30 in 12:00 mal začorit (pol ure al pa 45 min), potem gre pa ob 14 ali 15 uri za uro in pol do dve. Gledam tko, da se zbudi pred 17 uro... k drgač je zvečer rock `n` roll... Danes je recimo zaspal ob 21:10 in zdej spi... do kdaj??? Nimam pojma... Ponavadi se je zbudil ob 3:00, spil mleko na pol v snu in zadrnjohal v sekundi do zjutraj... Zdej ga pa neki meče že ob 1 uri in zganja neumnosti v nedogled!!! Kako pa Evi spi??? (čez dan... ponoč...)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 22:24:08
|
|
|
|
Balonchy
|
Spet štrajka ta RR
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 22:25:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ojla! Eto Katjuša slikico ti pošiljam. A veš da sem komi eno najdla k je Žiga sam gor Ga moram sedaj mal več pofotkat Punce uživajte ta teden in pridno čvekajte. nočka sem še kr tu.... me je še nekam zaneslo:) sej ni panike če ni sam gor se vse zrihta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 22:28:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: mlea Balonchy-smo na istem s temle spanjem..... Držim pesti, da bo.... Koliko pa čez dan spi?? Čez dan je tko... Zbudi se okrog osme ure... potem gre nekje med 11:30 in 12:00 mal začorit (pol ure al pa 45 min), potem gre pa ob 14 ali 15 uri za uro in pol do dve. Gledam tko, da se zbudi pred 17 uro... k drgač je zvečer rock `n` roll... Danes je recimo zaspal ob 21:10 in zdej spi... do kdaj??? Nimam pojma... Ponavadi se je zbudil ob 3:00, spil mleko na pol v snu in zadrnjohal v sekundi do zjutraj... Zdej ga pa neki meče že ob 1 uri in zganja neumnosti v nedogled!!! Kako pa Evi spi??? (čez dan... ponoč...) kaj pa imata za zadnji obrok.... jst sem mu dala ene parkrat kašico pa pol mal mleka in se je tud zbudu okol 2 zjutri to vsako noč pol sem pa rekla konec kašic in sem mu dala zadnji obrok mleko in je spet spal celo noč.... zdej mu dam kašico (tko par žličk, če sem doma) kako uro uro in pol pred zadnjim obrokom ob 21 uri... tako, da potem spet spije dosti mleka in spi OK mislim, da je bil po kašici bol žejn..... druga varjanta pa je kot je bilo pri florjanu se je začel zbujat ponoč in jst itak mleko in mu dma jest in zaspi nazaj in tako nekaj časa nakar sem rekla, da tak to ne more bit naspal se nismo nič in sem mu ponudla samo vodo... zbudil se je samo 2x in od takrat spi vse noči pa je star več k 3 leta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 22:49:43
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša upam da si dobila slikico Glede spanja pa ne vem, mi se ponoči zbudimo 1x do 2x - poje v parih minutah in spi naprej. Sta bli pa dve noči tudi taki da se je zbudu in bil k čukec okol treh ponoč, jaz pa vsa zalimana. Ma upam da se vam porihta to spanje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 22:51:52
|
|
|
|
Urša08
|
majchy za seznam da ne pozabim: drugi zobek je pokukal, pa lahko napišeš še plazenje od nedelje (8.8) - se odriva- poriva v rikverc in to naj bi bil začetek hvala zlata si
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 22:53:07
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj pa šibam res spat - še enkrat bom preverila če je vse poštimano in potem jutri zjutraj šibamo na morčija. Jupi. Lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 22:55:12
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: mlea Balonchy-smo na istem s temle spanjem..... Držim pesti, da bo.... Koliko pa čez dan spi?? Čez dan je tko... Zbudi se okrog osme ure... potem gre nekje med 11:30 in 12:00 mal začorit (pol ure al pa 45 min), potem gre pa ob 14 ali 15 uri za uro in pol do dve. Gledam tko, da se zbudi pred 17 uro... k drgač je zvečer rock `n` roll... Danes je recimo zaspal ob 21:10 in zdej spi... do kdaj??? Nimam pojma... Ponavadi se je zbudil ob 3:00, spil mleko na pol v snu in zadrnjohal v sekundi do zjutraj... Zdej ga pa neki meče že ob 1 uri in zganja neumnosti v nedogled!!! Kako pa Evi spi??? (čez dan... ponoč...) kaj pa imata za zadnji obrok.... jst sem mu dala ene parkrat kašico pa pol mal mleka in se je tud zbudu okol 2 zjutri to vsako noč pol sem pa rekla konec kašic in sem mu dala zadnji obrok mleko in je spet spal celo noč.... zdej mu dam kašico (tko par žličk, če sem doma) kako uro uro in pol pred zadnjim obrokom ob 21 uri... tako, da potem spet spije dosti mleka in spi OK mislim, da je bil po kašici bol žejn..... druga varjanta pa je kot je bilo pri florjanu se je začel zbujat ponoč in jst itak mleko in mu dma jest in zaspi nazaj in tako nekaj časa nakar sem rekla, da tak to ne more bit naspal se nismo nič in sem mu ponudla samo vodo... zbudil se je samo 2x in od takrat spi vse noči pa je star več k 3 leta Zadnji obrok (mleko) dobi takoj po kopanju, tik preden gre spat. To ne dela nobene panike po moje. Al bo maybe kak nov čekanček, al pa tko more bit!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 7:36:52
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 7:46:51
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea.......otvoritev bo šle čez kakšno leto ......bo pa zdej zidar zapucal na fino in bo zgledalo ko da so stene že pobeljene srečanje......jaz tudi komaj čakam da še ostale spoznam katjuša.....ti kar pakiraj jaz bom zaačela ko dobim Hanino osebno v roke urša.......uživajte na morju ko pridete nazaj te čaka na seznamu balonchy........upam da se vam bo porihtalo tole spanje no mi smo vsi 3je zvečer samo padli dol .......Hana je zaspala v sekundi in še vedno spi .........danes tašča praznuje RD in dobimo obiske
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 7:48:37
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy za seznam da ne pozabim: drugi zobek je pokukal, pa lahko napišeš še plazenje od nedelje (8.8) - se odriva- poriva v rikverc in to naj bi bil začetek hvala zlata si Ursa, pri nas se je tako začelo, pravo plazenje je prišlo pa kasneje, ker tako se samo nazaj odriva z rokicami....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 7:50:31
|
|
|
|
Čebel@
|
EVI in TRISTANU -->vse naj naj za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 7:51:12
|
|
|
|
Onasiss
|
TRISTANU IN EVI VSE NAJ ZA OBMESEČJE!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 7:51:58
|
|
|
|
Onasiss
|
spet si me prehitela....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 8:21:38
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 EVI in TRISTANU -->vse naj naj za obmesečnico Tud od nas!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 8:26:19
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro punce! Kako ste kaj? Mi smo mel včeraj večer . Mala sploh ni hotla zaspat, prevračala se je pa jokala, pa tud ko sm jo pestvala je jokala pa tečnarla. No ko je končno zaspala se je še ene parkrat zbudla in jokala tko da je bla noč in sm ! Drugač pa bomo šli dons mal okrog zdej ko mam mojga doma na dopustu! Lep vikend!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 8:37:41
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro jst sem pa ze naradi otrok najprej sem pozabla balkonska vrata odpret predno sem šla spat in sem se zbudla ob 3 zjutraj vsa mokra od vročine..... sem šla odpret vrata in zaspala nazaj čez eno uro se zbudim k me je pametni kuža zbudu (si je pel) sem ga včeraj pustila v stajici in je očitno se kje dotikal česa in ker je tako občutljiv potem poje no potem pa sem se zbudila še ob petih pa nimam pojma zakaj sam vem, da sem na uro gledala..... potem pa še sirup za florjana..... ehh to je bla res slaba noč otroka sta spala pa do 7:30. tako gnilo vreme je mi gre na živce....bi raje vidla, da bi bil sonček:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 9:35:33
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Nočka prespana, edino 1x se je Gaja zbudila, kje bla žejna in je deci čaja ruknla...Je pa učeri zaspala komi ob 23:30, spala pa do 6:30 in pol smo še 1 urco zaspale v dnevni. EVI in TRISTANU -->vse naj naj za obmesečnico ursa, uživejte na dopustu! katjusa, zdej ti grem slikico poslat... Vprašanje Kaj na osebnih od vaših je gor vaš al pa od moža podpis? Ker me je malo zmotlo, da na osebni od Gaje ga ni, ker je moj tam na občini dal podpis na tisti elektronček... Zdej grem kak stroj cot oprat, pol pa v trgovino, ker nam je zmankalo v bistvu vsega...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 12:35:17
|
|
|
|
Balonchy
|
Lep pozdravček... Noč pri nas - katastrofa!!! Spi in v sanjah se premetava, govori, pije čaj, ... Kr neki!!! Sunny - šibi u trgovino, da ti je ne zaprejo. Dans je praznik in verjetno je tudi delovni čas krajši...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 13:15:55
|
|
|
|
sunny24
|
Evo nas iz botege...Mamo mercator center odprt do 15h, tako da ni blo panike. Smo nakupli vsega boga in mamo spet doma vse puhno...Gaja je bla pa ta cajt pr sestri od mojga, zdej je pa z mojim na postli in masta cele žure... Sm smotana, prej sm ti katjusa pozabla poslat fotko...Zdej jo grem iskat eno od 5 mesecev! Gremo pospravljat stanovanje...Se mi ne da....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 13:38:11
|
|
|
|
tanci29
|
helo čmrle!!!! spita dopoldne smo šli malo okol, z erikom sva šla z biciklom do mesta pa pol v tivoli , hana pa možek sta pa z avtom pršla....pol k se pa zbudita dobita dozo hrane, pol pa gremo na bazen, bomo pomoje ježico sprobal dones naša nočka je bla haha neprespana, ampak sva si sama kriva, sva pucala do dveh zjutrej tko da mamo vsaj danes čisto, pol se je pa erik zbudu pa neki kolovratu okol, pol hana je bla neki lačna, tko da tm ob ene petih sem pa le zaspala... uživajte danes...lp
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 13:39:56
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 EVI in TRISTANU -->vse naj naj za obmesečnico tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 13:47:20
|
|
|
|
tanci29
|
sunny-mi mamo potni list pa sem šla zdele prov gledat za podpis pa ga tud ni ...moram pol še od erika najdt, da vidim kaj je tam...sploh porajtala nisem...sem sam slikico gledala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 15.8.2009 13:48:58
|
|
|
|
simonakr
|
Oj Naša poskuša spat pa ji nekako ne rata - je RR preveč zanimiv Katjuša - imaš mejl! Aja dej mi še slikce na mejl pošli od srečanja! Sunny - Na osebni sm jest podpisana; pol sm pa mojga zaj.. da ne bo mogu samo z malo na morje punc osvajat bo mogu z mano it! No lep popoldne!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?