Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 16:07:11
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Mlea, ja sva razmiščjala o pnevmokoku. Bi jo tud dala cept, sam zdej je tko nanesel da nimava niti denarja za cepljenje. Bova mal kasnej, pa pol še manj cepljenj rabi. Nisem 100%, sam men se zdi, da je doza 19 al 20 ojro...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 16:09:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Ojla čveke... Sam, da se mal javim. Mi imamo kr pestro... sej čez dan je OK, sam zvečer pa ne in ne zaspat!!! Ko pa zaspi, se v roku 1 ure zbudi in se pogovarja , pa igrače meče naokrog, se reži... Berem ,da ste imele srečanje v Kranju... Upam ,da je bla uživancija Jaz v vsakem primeru ne bi mogla pridt, ker smo iz treh avtov prišli na enega in še tega predragi rab za v službo. Dobim pa kmalu novega, sam je dobavni rok cca. 1 mesec. Do takrat bom pa žicala za prevoz A ste se kej fotkale??? Kje lahko vidim slikice? to mine brez skrbi jst kr čakam, da se to začne pri florjanu je blo ravno nekje okoli 6 meseca..... ne vem kaj jim je ampak se jim tolk dogaja, da enostavno ne morejo zaspat al pa se bojijo, da bodo kej zamudil no upam, da boš uspela na naslednje srečanje, ki bo prvi vikend v septembru blizu poreča mlea vabi na vikend
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 16:12:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 16:14:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 16:26:43
|
|
|
|
Balonchy
|
Zdej sm klicala kolk je pnevmokok... Vsaka doza je 27€!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 16:27:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo mAJCY KVA MA HRUŠKA VEZE S STREŠNIM OKNOM ....sm mislna d so ga montiral ne pa plato zalival .....jst tut čakam hruško......ZELOOOOO ima veze in sicer:če moj mož nebi odkril strehe za hruško in videl koliko svetlobe dobiva v dnevni(dnevna je galerija),bi imela samo 1 okno,tako bomo dali pa2........zakaj nisi prej povedala da jo čakaš......bi jo poslala k tebi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 16:43:31
|
|
|
|
MIHAILO
|
Zivjo punce ...midva sva zjutraj sla na potek h kolegici in sva zdaj prisla...sploh nimam casa prebrat vas za nazaj...sem zasledila da je bilo suer na srecanju-me vseli,upam da bopm tudi jaz kdaj v priliki pridit... S e se javim kaj..me ze mihailo klice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 20:38:40
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: birdy Mlea, ja sva razmiščjala o pnevmokoku. Bi jo tud dala cept, sam zdej je tko nanesel da nimava niti denarja za cepljenje. Bova mal kasnej, pa pol še manj cepljenj rabi. kaj pa terapija z bronhoimunal-om..je na recept....sam ne vem od kolk naprej je ....starost mislim..nam je levje veliko pomagalo... Jaz sem imela to pri Vitu in to3x pa je še vedno pljučnice fasu..... Poleg tega je bil nonstop neki bolan, odkar je bil pa cepljen NOBENIH PROBLEMOV...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 20:43:46
|
|
|
|
Onasiss
|
Danes je Onasis doma... Joj kaj paše še en par rok, da mi vsaj pomaga otroke spat dat.....milina Majchy-oprosti ampak jaz sem full firbec in me zanima kako si bosta spedenla hišo... A bom povabljena na otvoritev
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 20:44:36
|
|
|
|
Onasiss
|
KOLUMBO-šifra TOREK dopoldne.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 20:47:11
|
|
|
|
Onasiss
|
Mihailo, Balonchy, Barbara, Tamika, wito...-----pa še katera ..... jaz bi bila zelo vesela (pa ostale tudi) da bi prišle na srečanje predvsem ker vas še ne poznam....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 20:47:40
|
|
|
|
Onasiss
|
jA KJE PA STE ZDEJ ČVEKE..... mAM kar samogovore.....
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 21:06:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 21:12:42
|
|
|
|
Onasiss
|
Neki rr štrajka...kako si se prešvercala
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 21:17:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2009 21:18:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 21:19:28
|
|
|
|
Onasiss
|
Ja nč pa mejve sami rr žur... A boš pivo????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 21:20:45
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Grem spat k sm zmatrana k pes, pa še Majkla morm stušerat pa dol u keuder k pralcu pa sušilcu dat nočne naloge Ah nč, grem pol mal k Onasisu, mogoče bova še kakšno ladjo zgradila.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 21:26:50
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Mihailo, Balonchy, Barbara, Tamika, wito...-----pa še katera ..... jaz bi bila zelo vesela (pa ostale tudi) da bi prišle na srečanje predvsem ker vas še ne poznam.... Enkrat k bomo veliki (čez kak mesec) bomo mel avto... Takrat pa brrrrmmmm na srečanje. Prej pride v poštev sam to (če je srečanje nekje v/pri LJ), da me poberejo - al maksi, sunny oz. witto Matic spi... Sam ne vem za kolk časa...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 21:32:48
|
|
|
|
Onasiss
|
Balonchy-smo na istem s temle spanjem..... Držim pesti, da bo.... Koliko pa čez dan spi??
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 22:00:39
|
|
|
|
Katjusa
|
komaj sem prišla gor sem že misla, da bom mogla it spat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 22:11:48
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej pa nobene ni.... grem perilo zlagat pa tv gledat pol pa spat.... dons sem kopalnico zribala in ene 6 strojev oprala ne vem kje se je toliko nabralo..... majchy jst že pakiram imam še nekaj stvari v torbi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 22:15:05
|
|
|
|
Balonchy
|
Kaj to sranje dons neki šteka???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 22:15:41
|
|
|
|
Katjusa
|
urša fajn se imejte na dopustu.... uživajte in ne na nas pozabit.... aja pa slikice tvoje še nisem dobila lahko noč punce moje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 14.8.2009 22:16:24
|
|
|
|
Balonchy
|
Pišem lahko, svoje poste vidim, vaših pa ne!!! Mislim ejjjjjjj... A je kirmu cegu na bučo padu al kaj???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?