Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 13:27:44
|
|
|
|
tanci29
|
mlea-pa še vitotu vse najboljše za rojstni dan...pa fejst ga feštejte danes...pa tortico mal poslikejte...uglavnem en prečudovit dan vam želim ajvy-superca za uživancijo ....na bazenu na ježici je blo the best...erik je nenormalno užival kar metal se je v vodo, pa še ene parkrat se je kar sam potunkal .... majchy-uživčejte na bazenčku simona-thanx for coffe, pa lepo se imejte na krstu katjuša-a si spakirala sunny-joj jest bi tud na sočo šla...pomoje je tam tolk lepo no midva z erikom sva dones že eno odkolesarla..zdele pa štrajka s spanjem, počakamo da se kosilo nardi pol pa mi tud pičimo na bazen danes kodeljevo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 13:28:55
|
|
|
|
tanci29
|
timy-zelo sta lepi s tvojo princesko na slikici
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 13:49:52
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 AMBROŽU,EVITI,PETRU-->vse najlepše za mini RD tudi od nas poljubčki tudi od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 13:54:48
|
|
|
|
|
Pozdravčke, evo nas me smo doma od včeraj dopoldne končno nikoli več takšen dopust nikoli res nikoli da se na koncu skregaš in greš predčasno domov kaj več bom drugače povedala kot tle ko ne vem kdo vse tole bere nima pomena...drugače sej je bilo lepo ampak joj bolje da se ne spominjam... Lia uživala ampak dokler ni prišla v slano vodo ji ne paše zakaj ne nimam pojma pol pa se je skoz kopala v svojem bazenčku tam pa uživala 300 na uro.Bila res pridna spala in res lepo spala... Laura kaj naj rečem uživala ampak v totalni puberteti nič ne sliši kar bi mogla kar pa ni treba je pa prva za stvar...ok bo že tudi to bo minilo... Mami pa kaj naj rečem UTRUJENAAAAAAA včeraj smo prišle sem šla spat da sem se malo naspala... Bom nalimala kako slikco potem sedaj grem pa še kosilo do konca moj pride zdele domov iz službe potem pa pelje Lauro k atiju za nekaj časa... Brala vas za nazaj nisem ali je kaj novega slučajno... papapapa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 13:55:29
|
|
|
|
timy
|
Pozdravček, hvala za pohvale ter dobrodošlice za prihod domov. Mlea, ne nimam sestre Črticaa na koncu sploh nismo iskali restavracije Na morju smo bili še z enim parom, ki ima punčko 2 meseca starejšo. Nekako nista mogli najti skupnega ritma, ko je ena spala, je druga bedela in obratno. Zato smo si pa hrano kar nosili gor iz restavracij, ki so v kampu. Je bilo tudi zelo dobro. No, za drugič pa vem. Sem gledala vaše slikce iz srečanja. Kak ste bile fajne in vaši otročki Upam, da se bom kdaj tudi jaz lahko udeležila srečanja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 13:57:47
|
|
|
|
črticaa
|
čaw bejbe,..jz sm lih s preddvora, sm Dominika končno peljala k njegovi prababici,..sj me je kr mal sraam no pojsm se tm še z mojimi starši dobila in smo šli na sprehod okoli jezera, blo je supr, sam eno igrqačo smo umes zgubil katjuša ti bom probala še enkrat poslt,... pa dj mi povej kaqkšne nočne slike ti dela tale olimpus
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 13:59:49
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 AMBROŽU,EVITI,PETRU-->vse najlepše za mini RD tudi od nas poljubčki tudi od nas se podpišem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 14:21:21
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 AMBROŽU,EVITI,PETRU-->vse najlepše za mini RD tudi od nas poljubčki tudi od nas Tud od nas!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 14:26:59
|
|
|
|
simonakr
|
Evo mi smo nazaj iz kosila, Larisa spi ko top, jest se ji bom pa tud pridružla Claud kolk že dobr sedi! Grem vodoravno!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 15:09:39
|
|
|
|
piskot
|
dan. ena spi, drugi gleda risanko. je tako vroce, da smo mu rajsi dali se za pol urce eno risanko. je cisto utrujen ker smo bili v hribih. sli smo do krizne gore, tako da smo se eni 2 uri preganjali malo po gozdu. ana je nazaj grede v kenguruju zaspala. revca, se mi je tako zasmilila, ker jo mucimo. ajvi naslednjic pridete na kavico? mlea vsenajboljse Vitu! Katjusa sem jo prej slikala, posljem zvecer. Nc, grem pripravit za na piknik.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 16:10:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 EVI in TRISTANU -->vse naj naj za obmesečnico Tud od nas! tudi od nas se od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 16:10:55
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 AMBROŽU,EVITI,PETRU-->vse najlepše za mini RD Tudi od nas...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 16:12:07
|
|
|
|
Balonchy
|
Hello... Naša nočka (po šestih dneh) končno superca prespana!!! Od 21h do 9h... Z vmesnim praznenjem flaše mleka (ob 2:30)... Mlea - VSE NAJBOLJŠE Vitu Ajvy - hvala za skrb!!! timy - frajerki sta vidve...!!! tanci - kok je blo pa kej gužve na Ježici??? claud - Mamma mia - KAK CUKR JE LARISSA!!! simonakr - lepo feštajte na krstu!!! barbaraGS - mi smo tut nabavli PegPeregota (PP) - sam se mi zdi, da Matic ni najbolj zadovoln not. Je še mal prevelik stol zanj... Se full boljš počuti v antilopu iz Ikee, ki nam ga je Tanci prnesla! A tvoja miška lepo sedi? Ker Matic že stabilno sedi drgač.... Majchy - lahk daš na seznam Piši 7m, za plazenje pa še nč ne piši, ker trenutno štrajka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 16:14:28
|
|
|
|
MIHAILO
|
AMBROZU,EVITI,PETRU VSE NAJBOLJSE....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 16:35:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
Mlea tvojem sineku vse najboljse...lepo praznujte in uzivajte kar se da... Balonchy super za prespano nocko Barbara tudi mi imamo ta stolcek in smo zadovoljni... Timy full ste lustne obe mi imamo kar prespane noci tam nekje do 5h nic ne je,sam se pa ene 5x zbudi ,se preobraca in mu morm dat dudo in ga vrnet iz cudnih polozajev...gre na trebuh in se cist zapetlja ... eno A vasi otroci so tudi tesko sprejeeli zelenjavo???jaz ,sem mislila ,da noce doace in sem danes probala od hipa in se kar strese,spuka,hoce bruhat ...sej mogoce bo pa potem jedel,ko bo starejsi...a zdj morm vztrajata pri zelenjavi...sadne in mlecne kasice pa lepo je...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 17:02:13
|
|
|
|
Balonchy
|
Mihailo - naš ptič full lepo je zelenjavo in sadje... Mlečne stvari mu teknejo za pop Edino kar ni ravno dobro je meso... 3x ga je dobil med pire krompirjem in je šlo težko po grlu! Pa tudi rumenjak ni bil bog ve kaj...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 17:07:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Mihailo - naš ptič full lepo je zelenjavo in sadje... Mlečne stvari mu teknejo za pop Edino kar ni ravno dobro je meso... 3x ga je dobil med pire krompirjem in je šlo težko po grlu! Pa tudi rumenjak ni bil bog ve kaj... No ja...sej majo verjetno se cas se navadit okusov ane...mogoc pa tut vsega ne bojo marali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 17:30:27
|
|
|
|
črticaa
|
NAšega sončka pa ful zobje dajejo zadnje 2 dni,..in sm mu dons že v drugo dala svečko,... kr zakuha in ne more se umirit,..joj komi čakam da bo mem,..aja pa kaka in kaka skkos se previjava
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 18:11:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa čaw bejbe,..jz sm lih s preddvora, sm Dominika končno peljala k njegovi prababici,..sj me je kr mal sraam no pojsm se tm še z mojimi starši dobila in smo šli na sprehod okoli jezera, blo je supr, sam eno igrqačo smo umes zgubil katjuša ti bom probala še enkrat poslt,... pa dj mi povej kaqkšne nočne slike ti dela tale olimpus s flešom so čist vredu pravzaprav super.... če pa misliš brez fleša tko v mraku pa ne vem k nisem probala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 18:29:05
|
|
|
|
Katjusa
|
mi smo bli pa dons mal na šmartinskem jezeru
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 19:50:35
|
|
|
|
piskot
|
cer. tavelikega smo poslali z babi in dedijem na piknik. prosila sva jih 2 stvari, da naj jima ne zaspi na poti nazaj (ker potem ne gre zvecer spat do ...) pa da naj se vrnejo okoli 18h. zaspal jima je, prisli so ob 19:30. do i need to say more? a vidis majchi se vedno se dogaja .
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 19:57:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot cer. tavelikega smo poslali z babi in dedijem na piknik. prosila sva jih 2 stvari, da naj jima ne zaspi na poti nazaj (ker potem ne gre zvecer spat do ...) pa da naj se vrnejo okoli 18h. zaspal jima je, prisli so ob 19:30. do i need to say more? a vidis majchi se vedno se dogaja .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 19:58:51
|
|
|
|
Čebel@
|
čer! mi smo lihkar prišli domov.....Hana spančka 15 minut ampak jo bom zbudila.čene ne bo šla pred 23.00 spat .......uglavnem smo uživali-veliko čofotali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 20:01:37
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 čer! mi smo lihkar prišli domov.....Hana spančka 15 minut ampak jo bom zbudila.čene ne bo šla pred 23.00 spat .......uglavnem smo uživali-veliko čofotali mik gremo pa vseeno spat,...zdele je spal vsaj 3 ure, pa bo šel vseeno ob 9ih spat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 16.8.2009 20:39:17
|
|
|
|
tanci29
|
halo uživali na bazenu...sem šla na tobogane..k dva mala otroka sva bla z možekom balonchy-moja hana je kar rada tam v antilopu...sam še ne sedi drugač...zdej tamnotri papca, ker v ležalničku noče več bit, sicer pa itak neki s tole riževo kašico zvečer čist štrajka ...na ježici je blo kar polno ampak ni blo problema s placom pa tud v bazeu ni blo panike katjuša-super slikice piškot-a te nč ne poslušajo...no upam da se se mel vsaj fino majchy-kje ste bli na bazenčku
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?